Mediator Oostrum

Zoek jij een professional voor mediation in Oostrum?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Oostrum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Oostrum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Oostrum gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Oostrum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oostrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Westergeest, Lioessens en Jouswier bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oostrum

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Oostrum? Het kan ingewikkeld zijn om de geschikte mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oostrum te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere onenigheid hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Oostrum. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Oostrum terecht voor:

  • Mediator scheiding Oostrum
  • Zakelijke mediation Oostrum
  • Familie mediation Oostrum
  • Mediation arbeidsconflict Oostrum
  • En meer

Alle mediators uit Oostrum

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oostrum – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het geschil niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oostrum. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oostrum voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oostrum.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oostrum

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Oostrum voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Oostrum weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het beëindigen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Oostrum is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oostrum gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste partij te vinden. Door een aantal stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij inhuren. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Oostrum.

Scheiden in Oostrum is natuurlijk pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Oostrum zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oostrum die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oostrum, via een betaalbare mediators

Scheiden Oostrum

Klik op de knop ‘Scheiden Oostrum‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oostrum, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oostrum

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Je wilt immers meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een geschil.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk intensief contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oostrum op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oostrum.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oostrum – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Oostrum. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oostrum.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oostrum voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oostrum te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oostrum.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oostrum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oostrum jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oostrum.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oostrum. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oostrum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oostrum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oostrum

Niets meer te doen met mijn werkgever!

6 augustus 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Martin Hendriks

Vechtscheiding voorkomen!

1 augustus 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Margaretha Gerritsen

Persoonlijke aanpak

2 augustus 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Elizabeth Verbeek

Tevreden

29 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Stefan Postma

Eindelijk rustigere tijden

30 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Jasper Post

Arbeidsconflict kundig aangepakt

23 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Ilse Huisman

Betrokken en aardig

28 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Daniël de Lange

Geen kant kiezen

21 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Sabine Blom

Hulp bij (tiener)dochter

22 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Tom Wolters

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Erik Brouwer

Na lang turbulent nu rust

20 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Bas Postma

Hulp bij (tiener)dochter

21 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marloes de Ruiter

Uit elkaar met een lichtpuntje.

23 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Saskia Koster

Hulp bij uit elkaar gaan

19 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Paul de Bruin

Menselijke aanpak

17 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Barry van de Berg

Ervaren mediator

16 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Jacobus Peters

Vlot opgelost!

14 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Petronella van Veen

Snel opgelost!

13 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Claudia de Vries

Vlug in contact

10 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Ilse Prins

Uitstekend gedaan De reden was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het betaalbaar gelukkig.

10 juli 2020

- Marieke Bos

Simpel en vlug

13 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Maria Martens

Op maat afgestemd advies

8 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Melanie van Loon

Gewoon fijn

14 juli 2020

Absoluut super! Dank!

- Simon Schouten

Niet enkel voor personeel

8 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Johan Kuiper

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

6 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Mariska Brouwer

Dichter naar elkaar gekomen

10 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Martinus van Dijk

Moeilijke periode afgesloten

6 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Rogier van Beek

Ook voor ons als bedrijf

9 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Wilhelmus Smit

Ook voor ons als bedrijf

2 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Eveline Boer

Professioneel en snel

8 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Pieter de Haan

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Eva de Vries

Menselijke benadering

5 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Edwin Jonker

Echt onpartijdig

4 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Wilhelmus Hermans

Prima gedaan De oorzaak was overigens niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

27 juni 2020

- Dennis Huisman

Betrokken en aardig

1 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Danny de Wit

Uit elkaar met een lichtpuntje.

30 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Ruben van Leeuwen

Tarief viel mee!

28 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Johanna Jacobs

Niet alleen voor personeel

27 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Mirjam Post

Profi en handig geregeld

21 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Marieke de Leeuw

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

25 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Maurice Kuijpers

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

26 juni 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Catharina van Dongen

Snel in contact

21 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Cornelia Jansen

Menselijke benadering

18 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Erwin Evers

Nalatenschap eerlijk verdeeld

18 juni 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Martinus van Dijk

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

22 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Arie Boer

Verstandig afgehandeld

18 juni 2020

De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Petra Dijkstra

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

15 juni 2020

Hele fijne ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Maaike de Lange

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

20 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig neutraal. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Elisabeth van Dongen

Menselijke benadering

14 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een opluchting voor ons beide.

- Susanne Postma

Fijn afgehandeld

16 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

- Arjan van den Bosch

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

16 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Hendrika Prins

Lastige tijd afgesloten

12 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Ellen Vos

Simpel en vlug

14 juni 2020

Absoluut super! Dank!

- Maurice Vos

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

8 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Maartje Willemsen

Dichter naar elkaar gekomen

8 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Janneke Peters

Begeleiding bij (tiener)dochter

5 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Martin de Koning

Pijnlijke tijd afgerond

9 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Danny van der Linden

Geoefend mediator

8 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Guido Post

Tarief viel mee!

6 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Sabine Dekker

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Patricia Maas

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

3 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Simon Jacobs

Meer gekregen dan verwacht

6 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Petra Mol

Meelevend en welwillend

6 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Anna de Boer

Gewoon goed

4 juni 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Simon van de Brink

Dikwijls bereikbaar

2 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Saskia van de Velden

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

2 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Jasper de Groot

Geen kant kiezen

2 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Patricia van den Broek

Hulp bij scheiding

31 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Nicole Janssen

Onzekere kwestie fijn geregeld

30 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Esther van Veen

Echt onpartijdig

29 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Paul van de Velde

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

26 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Iris Willems

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

30 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Angela de Wit

Geoefend mediator

23 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Margaretha Boer

De familie is weer een familie

27 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Elisabeth van der Horst

Dichter naar elkaar toegegroeid

27 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Marianne Jansen

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

27 mei 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Raymond Dijkstra

Prijs viel mee!

24 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Cindy de Leeuw

Na lang onrustig nu ontspanning

25 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Patricia van der Horst

Ruzie met medewerker opgelost

23 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Jolanda Driessen

Ruzie met personeelslid opgelost

23 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Cornelis van Dam

Ruzie met dochter opgelost

21 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Tamara Schipper

Vlot afgehandeld!

20 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ruben Molenaar

Verwachtingen overtroffen

19 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Femke Molenaar

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

15 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Adriana Dijkstra

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

13 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Arie Dekker

Ook voor ons als bedrijf

13 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Dennis de Leeuw

De familie is opnieuw een familie

17 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Susanne Smeets

Dichter naar elkaar toegegroeid

14 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Sjoerd Bosch

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

9 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Rogier Koning

Menselijke aanpak

12 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Ingrid de Vries

Het idee uit de mediation helpt oprecht

12 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Hendrikus van de Brink

De mediator was verstandig!

8 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Pascal Mol

Verstandig geregeld

5 mei 2020

De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Angelique Sanders

Profi en snel geregeld

5 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Frank van Dongen

Vakkundig en snel

5 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Thomas van de Velde

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Marinus de Boer

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

8 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde volledig neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Joyce Bakker

Het idee uit de mediation helpt enorm

30 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Sanne Hofman

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

6 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Astrid Prins

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

29 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Marianne Jansen

Tarief viel mee!

4 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Sander Mol

Hulp bij uit elkaar gaan

4 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Wendy van Wijk

Na lang onrustig nu rust

2 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Patrick Bakker

Oprecht chapeau

28 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Wouter van der Heijden

Niet duur

28 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Cindy de Vries

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

29 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Gerardus Koster

Geen testament, wel netjes verdeeld

29 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sanne van de Ven

Gewoon goed

25 april 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Barry van Veen

Content

22 april 2020

Content zoals verwacht.

- Marco van Wijk

Eindelijk ruzie opgelost

25 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Steven Veenstra

Hulp bij (tiener)dochter

26 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Eric Hermans

Ervaren mediator

24 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Martinus Jansen

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

17 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Wouter de Bruin

Vlug in contact

22 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Maaike de Haan

Verwachtingen overtroffen

21 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Franciscus Timmermans

Tevreden

15 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Yvonne Jacobs

Niet alleen voor personeel

19 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Sjoerd de Haan

Snel geregeld

19 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Jacqueline Post

Erfenis eerlijk verdeeld

15 april 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Kelly Meijer

vlot geregeld

14 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Joris Janssen

Dikwijls bereikbaar

12 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Caroline Mulder

Gewoon fijn

15 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Marc Schipper

Snel in contact

10 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Guido Kramer

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

8 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Paul Vermeulen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

8 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Adrianus van de Pol

Profi en handig geregeld

9 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Marcel de Koning

Hulp bij scheiding

8 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Ellen van de Wal

Gelukkig nu ruzie opgelost

5 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Martine Kuijpers

Goed afgehandeld

9 april 2020

De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Peter Hendriks

De mediator was verstandig!

7 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Adriana Hoekstra

Oprecht chapeau

7 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Paul van de Berg

Verwachtingen overtroffen

8 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Richard Kuiper

Goed afgehandeld

4 april 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

- Richard Peters

Ruzie met personeelslid opgelost

1 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Maria Huisman

Eindelijk rustigere tijden

31 maart 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Elisabeth Koster

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

30 maart 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Bart van Dam

Een lintje verdiend

8 maart 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Caroline van Vliet

Meer ontvangen dan verwacht

21 februari 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Irene Koning

Tevreden

1 februari 2020

Content zoals bedacht.

- Vincent Bos

Niet enkel voor werknemers

12 januari 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Marc van Beek

Onzekere kwestie fijn geregeld

20 december 2019

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Natascha Dekker

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kevin Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia van de Pol

Dit werkt fijn

30 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martine de Wit

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

25 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Bas van de Ven

Dé tip

24 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sjoerd Peters

Ideale match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Edwin de Lange

betaalbaar en professioneel

25 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus Koning

Ideale website

21 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arie Koning

Fijne service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ronald Bakker

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Karin van Loon

Werkt lekker!

18 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- René Visser

Perfecte website

24 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Björn van Doorn

betaalbaar en professioneel

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha Bakker

Fijn!

19 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marc Visser

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Renate Boer

Heel positief

20 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Laura Blom

Mediatorkaart is top!

17 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Joris van Loon

Voortreffelijke match

17 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anita de Bruijn

betaalbaar en professioneel

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Monique Prins

snel geholpen

16 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Tim van der Laan

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maaike van Wijk

Ideale website

10 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Alexander Dijkstra

Via linkedin niet hetzelfde

3 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke van de Veen

Goed contact

23 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Martijn van de Velden

Erg tevreden

17 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Robin Willemsen

betaalbaarder dan ik dacht

11 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia Bos

Forum bood hulp

2 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Pieter Post

Via linkedin niet hetzelfde

23 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Erik Scholten

Geen linkedin nodig

20 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda van Leeuwen

Vlugge offerte

11 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Wendy Dijkstra

Ideale website

5 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna van de Brink

Gevonden via forum

8 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Alexander Wolters

Ideale match

2 december 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Meijer

Ideale tip

27 november 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jan Dekker

betaalbaar en professioneel

20 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeffrey Huisman

zeer rap geholpen

10 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Chantal de Ruiter

Google is je grootste vriend

4 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia van Doorn

Positieve ervaring

26 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marinus Peters

Google is je grootste vriend

21 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette Peters

Perfecte website

16 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anita de Haan

Lang leve google

6 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Irene van Beek

Ideale website

1 oktober 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ingrid de Koning

Google is je grootste vriend

21 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda Dekker

Google is je grootste vriend

16 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura Jansen

Eindelijk een fijne site

11 september 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- René Bosch

Ideale website

29 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Joost van de Brink

Fijne service

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Marloes van der Heijden

Google is je grootste vriend

22 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha Mulder

Mediatorkaart is top!

15 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Bart de Koning

Snelle match via mediatorkaart.nl

4 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacobus Prins

Mediatorkaart werkt erg fijn

28 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Lisette Koning

Fijn!

20 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sabine Schouten

Perfecte tip

13 juli 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dirk Sanders

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin Jacobs

Werkt lekker!

30 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Karin Sanders

erg snel

27 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Adrianus van den Bosch

erg snel

14 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Sandra Visser

Zeer verrast

6 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Kevin Kuipers

Voortreffelijke match

31 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ruud van Vliet

Positieve ervaring

25 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Anna de Groot

Goed contact

16 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anouk Brouwer

Zeer verrast

12 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Vanessa van der Horst

Snelle offerte

2 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jacqueline Bos

Zeer verrast

27 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Leonie Martens

Super service

25 april 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michael Hermans

niet verwacht zo betaalbaar

21 maart 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas van de Ven

Super service

21 februari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joyce van Dijk

Duidelijke website

3 februari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Claudia Bosman

Google is je grootste vriend

30 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara Kok

Vlugge offerte

21 januari 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Joyce Smit

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rob Peeters

Super service

23 januari 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michel Visser

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Richard Vermeulen

Uitgelichte mediators uit Oostrum

ScheidingsCentrum Roos

Florynwei 1-D
9251 MP Burgum
Nederland

085 273 1525
http://sc-nederland.nl/scheidingscentrum-roos/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor J M Ligtvoet-van Tuijn

J. Wiemersstraat 5
9103 NJ Dokkum
Nederland

0519 244 000
http://www.advocaat-ligtvoet.nl/