Mediator Oudehorne

Behoefte aan een betaalbare mediator in Oudehorne die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Oudehorne verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Oudehorne – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Oudehorne gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Oudehorne
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudehorne, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gorredijk, Jonkerslan en Bontebok bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oudehorne

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Oudehorne? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oudehorne te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan onder andere onenigheid hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Voor de grotere organisaties is het ook slim om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Oudehorne terecht voor:

  • Mediator scheiding Oudehorne
  • Zakelijke mediation Oudehorne
  • Familie mediation Oudehorne
  • Mediation arbeidsconflict Oudehorne
  • En meer

Alle mediators uit Oudehorne

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oudehorne – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het laten verdwijnen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oudehorne. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oudehorne voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oudehorne.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oudehorne

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Oudehorne voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Oudehorne weet alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het wegwerken van conflicten kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Oudehorne eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oudehorne gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Het moet immers wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je ruzie. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Oudehorne.

Scheiden in Oudehorne is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oudehorne die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oudehorne, via een betaalbare mediators

Scheiden Oudehorne

Klik op de knop ‘Scheiden Oudehorne‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oudehorne, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oudehorne

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw conflict te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oudehorne op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oudehorne.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oudehorne – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Oudehorne vindt die bij jouw conflict past. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oudehorne.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oudehorne voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oudehorne te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oudehorne.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oudehorne

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oudehorne jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oudehorne.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oudehorne. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oudehorne en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oudehorne die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oudehorne

Prima geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

9 september 2020

- Marije van der Meer

Menselijke benadering

4 september 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Remco Verbeek

Gelukkig nu rustigere tijden

27 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Franciscus Sanders

Niet prijzig

31 augustus 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robertus de Wit

Gelukkig nu ruzie opgelost

24 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Tamara de Leeuw

Van problemen vlot naar oplossingen

20 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Dirk van Dijk

Vaak bereikbaar

19 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel gegaan zo.

- Melanie van de Wal

Lastige tijd afgesloten

16 augustus 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Wouter van de Veen

Van problemen snel naar oplossingen

9 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Ingrid Dekker

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

5 augustus 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Catharina Mulder

Het idee uit de mediation helpt echt

5 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Pascal de Wit

Vechtscheiding voorkomen!

2 augustus 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Matthijs Mulder

vlot afgehandeld

29 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Gerardus Evers

Na lang onrustig nu rust

30 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Laura Molenaar

Op maat afgestemd advies

24 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Irene Koning

De mediator was verstandig!

26 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Sylvia Blom

Vechtscheiding voorkomen!

27 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Willem Wolters

Hulp bij scheiding

21 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Tessa Maas

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

19 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Melanie Blom

Tarief viel mee!

18 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Marc Willemsen

Niets meer te doen met mijn werk!

18 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Simon Bosch

Op maat afgestemd advies

22 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Pascal van den Broek

Persoonlijk afgestemd advies

19 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Joris Bos

Boven verwachting

14 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Manon Meijer

Prima gedaan De reden was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

16 juli 2020

- Adriaan van Vliet

Ondanks afstand bekwaam geholpen

15 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Elizabeth van der Laan

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

15 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp volledig neutraal. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Anna Vermeulen

De mediator was fijn!

15 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Dirk van de Velde

Gewoon prima

15 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Guido van den Heuvel

De familie is weer een familie

10 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Bas Verhoeven

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

10 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Edwin Jacobs

Scheiding met zilveren randje

12 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Bianca van Vliet

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

10 juli 2020

- Joyce de Bruin

Profi en vlot geregeld

11 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Claudia Huisman

Gewoon goed

8 juli 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Melanie Sanders

Scheiding met zilveren randje

10 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Arjan Bos

Nalatenschap zo geregeld

5 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Arie Meijer

Een schouderklopje verdiend

9 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Nancy Mulder

Niet alleen voor werknemers

7 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Eric Hermans

Tevreden

2 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Dennis van Doorn

De mediator was goed!

6 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Nathalie de Boer

Niet duur

3 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Arjan Kuiper

De mediator was goed!

28 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Esther van Wijk

Simpel en snel

1 juli 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Koen Verhoeven

Boven verwachting

24 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Rutger Smeets

Begeleiding bij (tiener)dochter

30 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Martin van der Heijden

Gewoon prima

24 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Johanna van der Meer

Snel in contact

24 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel geregeld zo.

- Ruud van de Ven

Echtscheiding met zilveren randje

25 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Cornelis Groen

Na lang onrustig nu ontspanning

20 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Jacqueline Schipper

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

20 juni 2020

Hele gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Deborah Bos

Echt rechtvaardig

24 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Adrianus Gerritsen

Betrokken en aardig

20 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Sandra Kuijpers

Eindelijk van mijn leidinggevende af

19 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Nicole Hoekstra

Snel geregeld

16 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Bastiaan van de Pol

Van problemen vlot naar oplossingen

17 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Natasja de Vries

Meelevend en welwillend

14 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Barry van de Berg

Content

14 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Patrick Postma

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

11 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Erik Smits

Oprecht rechtvaardig

14 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Diana van de Velden

vlot afgehandeld

10 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Brenda Verhoeven

Betrokken en aardig

12 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Elizabeth Postma

Gelukkig nu rustigere tijden

9 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Anita Driessen

Menselijke benadering

12 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Chantal van Dijk

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

9 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Daniël van de Wal

Professioneel en snel

7 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Wilhelmina Peeters

Snel opgelost!

7 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Patrick Boer

Nalatenschap netjes gedeeld

4 juni 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Marieke Mulder

Hulp bij (tiener)dochter

3 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Johanna Bosman

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

5 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Pieter de Jonge

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

1 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Christian Post

Erfenis zo afgehandeld

7 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Anouk van de Velde

Gewoon goed

5 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Annemieke Post

Ook voor werkgevers

2 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Maaike van de Wal

Kwetsbare afhandeling top besloten

4 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Ruben Bosman

Erfenis zo geregeld

2 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Christian de Lange

Begeleiding bij (tiener)dochter

2 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Vanessa Molenaar

Niet enkel voor personeel

29 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Mariska Bosman

vlot geregeld

31 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Cornelis van de Ven

Uiteindelijk van mijn baas af

31 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sander van Doorn

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

30 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Cornelis Smeets

Professioneel en snel

29 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Sabrina Post

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

25 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Ellen van de Velden

Betrokken en sympathiek

23 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Wilhelmus Verhoeven

Ook voor werkgevers

27 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een medewerker. Snel geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Elizabeth Gerritsen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

19 mei 2020

Zeer gepaste ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Angela van Dijk

Conflict met werknemer opgelost

25 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Femke van der Laan

Een schouderklopje verdiend

21 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Deborah de Jong

Gelukkig nu ruzie opgelost

16 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Tamara van der Meulen

Hulp bij (tiener)dochter

22 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Christiaan van de Berg

Vaak bereikbaar

14 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Bastiaan Scholten

Nalatenschap zo geregeld

19 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Frank van de Brink

De familie is weer een familie

18 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Inge van Doorn

Persoonlijke benadering

19 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Joyce Kuiper

Tarief viel mee!

14 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Steven de Wit

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

10 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Marco de Graaf

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

13 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Melanie Scholten

Professioneel en snel

12 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Wouter Sanders

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

13 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Anouk de Koning

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

10 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Marjolein Boer

Moeilijke tijd afgerond

10 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Pieter van Vliet

Snel afgehandeld!

10 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Sebastiaan van der Laan

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

11 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Irene Sanders

Professioneel en snel

8 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Mariska van der Heijden

Erfenis eerlijk verdeeld

3 mei 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Mark Wolters

Fatsoenlijk afgehandeld

5 mei 2020

De aanleiding was overigens niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Martin de Koning

Veelal bereikbaar

30 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel geregeld zo.

- Ruud Groen

Content

5 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Frank van Loon

Meer gekregen dan bedacht

3 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Yvonne Molenaar

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

1 mei 2020

Zeer prettige ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Alexander Mol

Persoonlijke benadering

29 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was ook een opluchting voor ons beide.

- Richard Willems

Echt chapeau

3 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Remco Driessen

Ervaren mediator

25 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Frank de Bruin

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

1 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Bram van der Meer

Hulp bij scheiding

29 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Roy Postma

Profi en vlot geregeld

27 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Hendrikus Driessen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

25 april 2020

Hele fijne ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Martinus van den Heuvel

Gelukkig nu conflict opgelost

23 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Ronald Willems

Snel in contact

20 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Yvonne van Leeuwen

Scheidingmet een lichtpuntje.

22 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Ilse van der Horst

Een schouderklopje verdiend

23 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Karin de Ruiter

De mediator was fijn!

17 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Joris Verhoeven

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

20 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Nienke Bos

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

21 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Petra van Loon

Snel in contact

17 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel gegaan zo.

- Vanessa Jacobs

Echt chapeau

17 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Gerrit de Haan

Boven verwachting

16 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Annemarie Kuiper

Meelevend en welwillend

17 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Arjan Verbeek

Goed gedaan De aanleiding was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

12 april 2020

- Linda van der Heijden

Meelevend en welwillend

17 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Ivo van der Meulen

Conflict met medewerker opgelost

16 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Kelly Boer

Snel opgelost!

15 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Daniëlle Koning

Gewoon fijn

14 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Edwin Gerritsen

Vlot afgehandeld!

9 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Roel de Vries

Persoonlijk afgestemd advies

8 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Tamara Schouten

Ervaren mediator

8 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Suzanne Hendriks

Het idee van de mediation helpt echt

7 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Thomas van Beek

Meelevend en welwillend

7 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ilse Bosman

Gelukkig nu rustigere tijden

4 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Mark Molenaar

Meer ontvangen dan bedacht

6 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Antonius van Loon

Meer ontvangen dan bedacht

8 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Bart Smeets

Ruzie met personeelslid opgelost

4 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Niels Prins

Gelukkig nu onenigheid opgelost

30 maart 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Jessica van Vliet

Conflict met werknemer opgelost

2 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Remco van der Meulen

Fijn afgehandeld

4 april 2020

De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Esther Kok

Gewoon goed

13 maart 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Johanna de Lange

Pijnlijke periode afgesloten

28 februari 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Johan Janssen

Het idee van de mediation helpt enorm

13 februari 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Catharina Willems

Fatsoenlijk geregeld

9 januari 2020

De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Maarten Schipper

Content

22 december 2019

Tevreden zoals bedacht.

- Erwin Bos

Ideale website

31 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sander van de Veen

snelle service

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Jeroen van de Ven

betaalbaar en professioneel

28 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny Janssen

Erg tevreden

29 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Franciscus de Boer

Aangenaam verrast

29 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marianne van Veen

Geen linkedin nodig

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Brouwer

Goede werking van de website

23 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Suzanne van de Pol

Perfecte tip

27 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Inge Mol

Fijn!

22 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Thijs Veenstra

vlot en makkelijk

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Irene Janssen

zeer rap geholpen

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Mariska Wolters

erg betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik Wolters

Google is je grootste vriend

20 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit van Doorn

Perfecte tip

17 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tessa van der Meulen

Werkt lekker!

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bas Jacobs

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Suzanne van den Heuvel

Zeer verrast

12 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Dirk Gerritsen

Heel positief

17 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Paul Janssen

Eindelijk een fijne site

15 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ruben Veenstra

Lang leve google

13 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo Bakker

Gevonden via forum

10 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marleen van der Horst

Voortreffelijke match

8 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elisabeth van Wijk

Prettige service

5 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Kelly Bos

Prettige service

22 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Pascal van Dijk

Werkt goed dit

20 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bastiaan Janssen

Aangenaam verrast

8 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Tom van de Wal

Snelle offerte

6 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Steven van der Meulen

erg betaalbaar

25 januari 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Angelique van Veen

Snelle offerte

16 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacobus Kuipers

Positieve ervaring

9 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Rob Jonker

Aangenaam verrast

9 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tim Bakker

Via forum hier terechtgekomen

12 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Arjan Kuiper

Zeer verrast

28 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Roel Scholten

De perfecte match

25 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marinus Mol

Eindelijk een fijne site

15 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Anita van den Bosch

Erg tevreden

12 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Janneke de Groot

Goed contact

3 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natascha van Leeuwen

Vlugge offerte

30 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Cornelia van Dam

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Matthijs Smits

Prettige service

22 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Robert de Jonge

Goed contact

12 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anita Willems

Gevonden via forum

8 oktober 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ilona Smit

Heel positief

30 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Joost Peters

Positieve ervaring

21 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Lisette de Lange

Perfecte website

17 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Monique Mulder

Vlugge offerte

10 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacqueline van de Ven

Via Via maar dan beter

4 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob van Beek

Dit werkt fijn

27 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrik Jansen

Via linkedin niet hetzelfde

20 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda Gerritsen

Vlugge offerte

14 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- René van de Berg

Prettige service

5 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Irene de Lange

Google is je grootste vriend

29 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sebastiaan de Wit

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

24 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sharon Peeters

Fijne service

11 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Melanie Evers

Perfecte website

11 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ilse van de Veen

Erg tevreden

29 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Pieter Driessen

Lang leve google

20 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia Schouten

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

20 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Angelique Driessen

Gevonden via forum

11 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Vanessa van den Bosch

Perfecte website

31 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Dirk Visser

Fijne service

26 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Cornelia van de Berg

betaalbaarder dan ik dacht

17 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen Boer

Goed contact

16 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marije Smeets

Lang leve google

4 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate Maas

Werkt goed dit

29 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ruud de Bruijn

Dé tip

24 april 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martijn de Groot

Google is je grootste vriend

12 maart 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra de Bruin

Positieve ervaring

24 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tom Groen

snel geholpen

12 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marjolein Boer

Lang leve google

17 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Astrid van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

17 december 2018

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Sebastiaan de Vos

Goed contact

21 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marijke de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

24 december 2018

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Paulus Molenaar

Uitgelichte mediators uit Oudehorne

Alimentatiedesk Heerenveen

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LH Heerenveen
Nederland

0513 226 002
http://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-heerenveen

Speel Advocatuur

Van Harinxmaweg 15
9246 TL Olterterp
Nederland

0512 385 804
http://www.speeladvocatuur.nl/

Janneke van der Meer Mediation & Coaching

Nachtlân 82
9213 RJ De Wilgen
Nederland

06 12248025
http://www.vandermeermediation.nl/