Mediator Bontebok

Zoek jij een topper voor mediation in Bontebok?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Bontebok verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Bontebok – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Bontebok gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Bontebok
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bontebok, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Langezwaag, Gorredijk en Oudehorne bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Bontebok

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Bontebok? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Bontebok te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het verstandig is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inzetten. Hij probeert om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Bontebok terecht voor:

  • Mediator scheiding Bontebok
  • Zakelijke mediation Bontebok
  • Familie mediation Bontebok
  • Mediation arbeidsconflict Bontebok
  • En meer

Alle mediators uit Bontebok

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Bontebok – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Bontebok. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Bontebok voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Bontebok.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Bontebok

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, helpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Bontebok weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Bontebok is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Bontebok gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Wij denken met je mee door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Koppels die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Bontebok.

Scheiden in Bontebok is vaak vervelend, maar door een mediator scheiden uit Bontebok zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Bontebok die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Bontebok, via een betaalbare mediators

Scheiden Bontebok

Klik op de knop ‘Scheiden Bontebok‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Bontebok, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Bontebok

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw geschil te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Bontebok op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Bontebok.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Bontebok – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Bontebok te vinden. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Bontebok.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Bontebok voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Bontebok te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Bontebok.

Veelgestelde vragen over mediation in

Bontebok

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Bontebok jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Bontebok.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Bontebok. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Bontebok en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Bontebok die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Bontebok

Arbeidsconflict behendig aangepakt

8 september 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Adrianus van de Brink

Meelevend en welwillend

5 september 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Laura van de Brink

Ook voor werkgevers

29 augustus 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Antonius van de Brink

Nalatenschap zo geregeld

27 augustus 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Irene Willems

Tevreden

24 augustus 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Diana Vermeulen

Na lang onrustig nu rust

20 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Irene Kuijpers

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

13 augustus 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Jelle Post

Gelukkig nu rustigere tijden

17 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Roel Veenstra

Ervaren mediator

7 augustus 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Christiaan Hoekstra

Pijnlijke tijd afgesloten

10 augustus 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Adrianus Mulder

Nalatenschap zo geregeld

5 augustus 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Sabrina Jonker

Niets meer te maken met mijn werkgever!

1 augustus 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Manon van der Meulen

Geen kant verkiezen

26 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Sanne Kok

Het plan was fatsoenlijk

24 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Nicolaas Mol

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

28 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Pieter van Vliet

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

27 juli 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Eric de Jonge

Pijnlijke periode afgesloten

26 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Nancy Kuipers

Simpel en vlot

24 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Alexander Hofman

Boven verwachting

19 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Ronald Huisman

Gelukkig nu onenigheid opgelost

17 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Marianne Kuiper

Moeilijke tijd afgesloten

18 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Cornelia Hermans

Meelevend en vriendelijk

21 juli 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Deborah Verbeek

Meelevend en vriendelijk

19 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Sandra de Bruin

De familie is weer een familie

16 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Marc van den Bosch

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

18 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Peter Koster

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Petra Martens

Niet enkel voor personeel

16 juli 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Michiel van der Linden

Betrokken en aardig

17 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Kim Martens

Gewoon goed

12 juli 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Wouter de Koning

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

15 juli 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Bastiaan Vos

Betrokken en sympathiek

8 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Adriaan Scholten

Een lintje verdiend

9 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Deborah Kuiper

Pijnlijke tijd afgerond

6 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Miranda Smeets

Volledig onpartijdig

6 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Marije Wolters

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

5 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Sander Dekker

Erfenis zo geregeld

3 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Jelle van Wijk

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Gerardus Mol

Niets meer te maken met mijn werk!

8 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Maurice Meijer

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Antonius van Dam

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

2 juli 2020

- Maria van de Wal

Ervaren mediator

6 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Wendy van de Velden

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

28 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Linda Bakker

Content

3 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Iris de Jonge

Vechtscheiding voorkomen!

1 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Cornelis de Graaf

Tarief viel mee!

29 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Kirsten de Vries

Uit elkaar met een lichtpuntje.

28 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Kirsten de Bruin

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

27 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Eric Gerritsen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

23 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Wilhelmina Brouwer

Betrokken en sympathiek

26 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Jessica Hermans

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

23 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Maarten van Dijk

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

23 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Judith Koning

Persoonlijke benadering

23 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Vanessa Evers

Niet prijzig

22 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Rob van der Laan

Tevreden

23 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Natasja van de Velden

Een lintje krijgen

15 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jasper Schouten

Geoefend mediator

21 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Joost Smit

Pijnlijke tijd afgerond

16 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Patrick de Vos

Vlot in contact

16 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Tim Kuiper

Goed gedaan De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

18 juni 2020

- Thomas de Graaf

Kwetsbare afhandeling top geregeld

10 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Maria van den Broek

Tarief viel mee!

10 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Koen Bosman

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

8 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Susanne de Jong

Gelukkig nu rustigere tijden

9 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Barry Bosch

Nalatenschap netjes verdeeld

8 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Eric van Leeuwen

De familie is weer een familie

11 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Antonius Koster

Ondanks de emoties netjes gedeeld

10 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Stefan Post

Echt chapeau

9 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Angelique van Beek

Eindelijk rustigere tijden

9 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Marinus de Bruijn

Geoefend mediator

7 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Christiaan Wolters

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

6 juni 2020

- Irene Molenaar

Pijnlijke periode afgerond

3 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Melanie van Vliet

Vlot opgelost!

5 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ivo van de Wal

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

6 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Daniëlle van Beek

Het idee was goed

29 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Rutger van de Wal

Gelukkig nu rustigere tijden

30 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Sjoerd de Bruin

Ondanks de emoties netjes gedeeld

3 juni 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Kelly Bosman

Niet prijzig

27 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Simon van Dam

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

26 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Monique van de Ven

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

31 mei 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Christian Kuiper

Gewoon fijn

25 mei 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- David van Veen

Niet prijzig

30 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Jacqueline Huisman

Vakkundig en snel

27 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Simone Gerritsen

Geoefend mediator

28 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Martinus Schouten

Van problemen vlot naar oplossingen

27 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Saskia Blom

Hulp bij scheiding

27 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Hendrik Brouwer

Direct afgehandeld!

25 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Esther van der Meulen

Geoefend mediator

22 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Guido van de Brink

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

17 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Marcel de Bruin

Na lang turbulent nu rust

20 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Richard Timmermans

Gewoon goed

17 mei 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Sharon de Bruijn

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

21 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Linda Dijkstra

De familie is weer een familie

19 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Maarten Jansen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

14 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Edwin Maas

Begeleiding bij (tiener)dochter

13 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- René de Lange

Begeleiding bij (tiener)dochter

15 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ilse Kuipers

Direct opgelost!

11 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Adriana de Groot

Persoonlijk afgestemd advies

9 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Marco Evers

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

8 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Bianca Verhoeven

Meer ontvangen dan verwacht

14 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Marloes Wolters

Verwachtingen overtroffen

14 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Petrus Peeters

Eindelijk rustigere tijden

12 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Marleen van Beek

Gewoon goed

9 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Christiaan van Beek

Meelevend en vriendelijk

11 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Michiel Hermans

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Jacobus Kuiper

De mediator was fijn!

9 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Matthijs Schouten

Geen testament, wel netjes verdeeld

2 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Ruud van Loon

Ruzie met personeelslid opgelost

7 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Alexander de Bruin

Scheidingmet een lichtpuntje.

30 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- David Wolters

vlot afgehandeld

5 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Martinus van Wijk

Niet prijzig

1 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Marinus Kuipers

Het idee uit de mediation helpt oprecht

3 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Jacob van de Pol

Veelal bereikbaar

3 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Marcel Kuipers

Begeleiding bij (tiener)dochter

29 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Maaike Mulder

Uiteindelijk van mijn baas af

24 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Karin de Graaf

Ook voor werkgevers

29 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Guido de Graaf

Dikwijls bereikbaar

28 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel geregeld zo.

- Marijke Evers

Veelal bereikbaar

29 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Jelle Schouten

Ondanks afstand professioneel geholpen

21 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Inge Brouwer

Ruzie met dochter opgelost

24 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Evelien Post

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

22 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Angelique Verbeek

Eindelijk conflict opgelost

25 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Antonius Willemsen

Content

22 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Michiel de Jonge

Direct opgelost!

18 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Joris Jacobs

Moeilijke tijd afgesloten

18 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Vanessa de Koning

Vakkundig en snel

16 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Bart Bakker

Nalatenschap zo geregeld

16 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Christian Bosch

Begeleiding bij (tiener)dochter

18 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Jacqueline van der Meulen

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

19 april 2020

Hele fijne ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Ruud van de Veen

Echt chapeau

11 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Steven Martens

Simpel en vlug

15 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jacoba Kramer

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

12 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jacqueline Schipper

Ondanks afstand professioneel geholpen

9 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Maaike Kok

Direct afgehandeld!

11 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Johan Timmermans

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

14 april 2020

Zeer prettige ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Joost Schipper

Fijn geregeld

6 april 2020

De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Marije Janssen

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

11 april 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Melanie van de Veen

Geoefend mediator

5 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Judith Bos

Echtscheiding met zilveren randje

5 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Robert Evers

Na lang onrustig nu rust

9 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Franciscus Veenstra

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

5 april 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Brenda Bos

Conflict met medewerker opgelost

2 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Suzanne Koning

Scheiding met zilveren randje

1 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Natascha van de Wal

Ook voor ons als bedrijf

2 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Matthijs Brouwer

Snel geregeld

3 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Bas Kok

Simpel en snel

3 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Chantal Jansen

Verstandig afgehandeld

12 maart 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Maaike van der Meer

Ruzie met dochter opgelost

22 februari 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Hendrika van Dam

Uit elkaar met een lichtpuntje.

27 januari 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Mariska Kuipers

Op maat afgestemd advies

24 januari 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Sander Mulder

Ook voor werkgevers

16 december 2019

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Anita de Graaf

Lang leve google

3 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith Schouten

Dit werkt fijn

29 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Saskia van den Broek

Vlugge offerte

28 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique Koning

Prettige service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Martine Jansen

Forum bood hulp

24 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Femke van Wijk

niet verwacht zo betaalbaar

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Hoekstra

Positieve ervaring

26 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Daniël van de Ven

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Paulus Postma

aangename service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ivo Smit

Voortreffelijke match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anouk de Leeuw

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Nienke van Dongen

Gevonden via forum

20 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Kevin Smit

Geen linkedin nodig

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Boer

snel geholpen

15 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Anna Hofman

Werkt goed dit

14 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joris van Doorn

Lang leve google

17 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther de Bruin

betaalbaarder dan ik dacht

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert de Ruiter

Geen linkedin nodig

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon van der Horst

Vlugge offerte

13 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Paulus van de Berg

Werkt lekker!

10 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Judith Post

Mediatorkaart werkt erg fijn

12 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marco Kok

Super service

6 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Franciscus van der Heijden

Fijn!

3 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Patricia Schipper

Prettige service

21 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Tessa Brouwer

snelle service

17 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Kim Wolters

Geen linkedin nodig

6 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin van Dijk

Ideale website

3 februari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martinus de Koning

Lang leve google

27 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Stefan Smit

Voortreffelijke match

20 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mirjam Maas

De perfecte match

13 januari 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bart van de Wal

Snelle offerte

4 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nathalie Vink

Ideale website

6 december 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maaike Wolters

erg betaalbaar

3 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika van Doorn

betaalbaarder dan ik dacht

26 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Mulder

Mediatorkaart is top!

18 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Nicole van Dam

Via forum hier terechtgekomen

14 november 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Miranda van de Velden

Werkt lekker!

5 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bianca Wolters

Google is je grootste vriend

5 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan de Wit

betaalbaarder dan ik dacht

28 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Peeters

Perfecte website

19 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nancy Martens

vlot en makkelijk

12 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Leonie van der Meulen

Super service

7 oktober 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Daniëlle Prins

Mediatorkaart is top!

1 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Hanneke Evers

aangename service

20 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marinus Sanders

Goed contact

17 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kevin de Leeuw

Ideale tip

7 september 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Steven de Haan

Snelle offerte

31 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Iris Bosch

Fijne service

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ruben Maas

Via forum hier terechtgekomen

22 augustus 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Arjan van Loon

Mediatorkaart is top!

15 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Cornelia Dijkstra

Eindelijk een fijne site

1 augustus 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Judith de Vries

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

25 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Wilhelmina Smit

betaalbaar en professioneel

24 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit Kuijpers

Super service

17 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Paul Smeets

Voortreffelijke match

8 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pieter Post

betaalbaarder dan ik dacht

4 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Dennis Schouten

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Ruben Vermeulen

Ideale tip

6 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cornelis Kuijpers

Perfecte website

5 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wilhelmus van Loon

Dé tip

28 mei 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Karin Boer

Heel positief

23 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Dennis Verhoeven

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

13 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marco Jansen

Google is je grootste vriend

2 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Alexander Martens

Fijne service

27 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Diana Driessen

Voortreffelijke match

19 april 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jelle Hofman

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 maart 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacoba Bos

Super service

8 februari 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Klaas van der Meulen

Goed contact

23 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natasja Schouten

Ideale match

6 februari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patrick van Dijk

Dit werkt fijn

9 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal de Jong

Super service

16 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Peeters

Duidelijke website

1 januari 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmina de Graaf

Uitgelichte mediators uit Bontebok

Alimentatiedesk Heerenveen

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LH Heerenveen
Nederland

0513 226 002
http://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-heerenveen

Speel Advocatuur

Van Harinxmaweg 15
9246 TL Olterterp
Nederland

0512 385 804
http://www.speeladvocatuur.nl/

Janneke van der Meer Mediation & Coaching

Nachtlân 82
9213 RJ De Wilgen
Nederland

06 12248025
http://www.vandermeermediation.nl/