Mediator Pieterburen

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Pieterburen?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Pieterburen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Pieterburen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Pieterburen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Pieterburen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pieterburen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Mensingeweer, Eenrum en Saaxumhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Pieterburen

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Pieterburen? Het kan ingewikkeld zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Pieterburen te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inzetten. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Pieterburen. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Pieterburen terecht voor:

  • Mediator scheiding Pieterburen
  • Zakelijke mediation Pieterburen
  • Familie mediation Pieterburen
  • Mediation arbeidsconflict Pieterburen
  • En meer

Alle mediators uit Pieterburen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Pieterburen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan erge conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Pieterburen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Pieterburen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Pieterburen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Pieterburen

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Pieterburen voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Pieterburen weet vrijwel alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het wegwerken van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. Door de mediator uit Pieterburen eindigt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Pieterburen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste persoon te vinden. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Het moet immers wel een professional zijn jou gaat begeleiden met je geschil. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Pieterburen.

Scheiden in Pieterburen is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Pieterburen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Pieterburen, via een betaalbare mediators

Scheiden Pieterburen

Klik op de knop ‘Scheiden Pieterburen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Pieterburen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Pieterburen

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt natuurlijk direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een conflict.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Pieterburen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Pieterburen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Pieterburen – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Pieterburen. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Pieterburen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Pieterburen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Pieterburen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Pieterburen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Pieterburen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Pieterburen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Pieterburen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Pieterburen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Pieterburen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Pieterburen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Pieterburen

Vlot in contact

8 september 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Prettig hoe vlot dit ging.

- Niels Wolters

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

2 september 2020

Lieve hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Jelle van de Velden

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

30 augustus 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Lisette Evers

Oprecht onpartijdig

29 augustus 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Hanneke Timmermans

Ook voor werkgevers

26 augustus 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Sanne van de Ven

Betrokken en sympathiek

26 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Anita Bosch

Geoefend mediator

15 augustus 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Christiaan van der Meulen

De mediator was fijn!

18 augustus 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Marloes Hofman

Scheidingmet een lichtpuntje.

10 augustus 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Yvonne van der Meulen

Menselijke benadering

8 augustus 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Gerardus Groen

Persoonlijke benadering

3 augustus 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- René Willems

Eindelijk rustigere tijden

2 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Elisabeth Smeets

Verwachtingen overtroffen

30 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Franciscus de Vries

Dichter naar elkaar toegegroeid

24 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Marleen Schipper

Pijnlijke periode afgerond

28 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Rob Hermans

Ervaren mediator

22 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Sabrina Wolters

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

24 juli 2020

Zeer prettige ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Lisette Kok

Profi en handig geregeld

25 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Marco van de Brink

Hulp bij scheiding

25 juli 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Leonie Koster

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

24 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Catharina Willems

Prima gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

17 juli 2020

- Catharina Kuipers

Ondanks afstand bekwaam geholpen

21 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Marleen Meijer

Oprecht chapeau

17 juli 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jelle Postma

Onenigheid met dochter opgelost

15 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Janneke Meijer

Geen kant verkiezen

17 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Edwin van de Ven

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

14 juli 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Erik de Graaf

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 juli 2020

Hele gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Johan Smeets

Moeilijke tijd afgesloten

12 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Daniëlle Maas

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

14 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Chantal Jansen

Kwetsbare afhandeling top besloten

16 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Evelien van Wijk

Moeilijke tijd afgerond

10 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Arie Kuipers

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 juli 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Ramona van den Bosch

Echt onpartijdig

12 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Margaretha van de Brink

Het idee van de mediation helpt oprecht

7 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Steven Smit

Volledig objectief

8 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Petronella de Vos

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

3 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Manon Smeets

Scheiding met zilveren randje

9 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Jolanda Martens

Meer ontvangen dan verwacht

6 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Jacqueline van der Laan

Gelukkig nu ruzie opgelost

5 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Ingrid de Koning

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

30 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Jeroen Mol

Hulp bij (tiener)dochter

3 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Esther van der Meer

Niets meer te maken met mijn werk!

5 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Nancy van Loon

Vechtscheiding voorkomen!

30 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Rob van Dam

Vechtscheiding voorkomen!

27 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Charlotte de Jong

Meer ontvangen dan bedacht

30 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Mariska van de Brink

Nalatenschap zo afgehandeld

30 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Frank van Wijk

Meelevend en vriendelijk

25 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Jessica Koning

Ervaren mediator

27 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Maarten Gerritsen

Geoefend mediator

25 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Cornelia Bos

Uiteindelijk van mijn baas af

24 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Thijs Willemsen

Van problemen vlot naar oplossingen

20 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Catharina Kuijpers

Gewoon goed

21 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Kirsten van den Heuvel

De familie is weer een familie

18 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- René van de Brink

Een lintje krijgen

18 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Hendrikus van Wijk

Meelevend en welwillend

20 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Richard van Doorn

Gewoon goed

15 juni 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Willem Mol

Moeilijke periode afgerond

13 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Sharon Timmermans

Conflict met medewerker opgelost

17 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Angela Willemsen

Dikwijls bereikbaar

11 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel geregeld zo.

- Rob de Bruin

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

15 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Robert Janssen

Erfenis zo geregeld

16 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Margaretha Bosman

Pijnlijke tijd afgesloten

12 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Christiaan van de Velden

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

8 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Miranda van Dam

Het idee was degelijk

9 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Susanne van Vliet

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

5 juni 2020

Zeer lieve ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Marieke Boer

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

10 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Vanessa Hoekstra

Betrokken en sympathiek

9 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Thomas van Beek

Profi en vlot geregeld

10 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Adriana de Vries

De mediator was verstandig!

6 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Annemieke de Jonge

Snel geregeld

4 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Rutger Huisman

Erfenis eerlijk verdeeld

1 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Mirjam Kuipers

Professioneel en vlug

6 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Petrus Prins

Pijnlijke tijd afgesloten

30 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Albert Kuiper

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

1 juni 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Rob Martens

Het idee van de mediation helpt enorm

31 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Marcel Verhoeven

Gewoon fijn

1 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Ilona Vos

Van problemen vlot naar oplossingen

28 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Mirjam van de Ven

Eindelijk ruzie opgelost

26 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Arie Smit

Vechtscheiding voorkomen!

30 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Alexander van der Meer

Meer gekregen dan bedacht

24 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Ramona van der Meer

Ruzie met dochter opgelost

26 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Renate Molenaar

Arbeidsconflict behendig opgelost

28 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Adriana Jacobs

Na lang onrustig nu ontspanning

28 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Mariska de Haan

Gevoelige kwestie fijn geregeld

23 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Karin Willems

Na lang onrustig nu ontspanning

24 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Martinus Kuiper

Een lintje verdiend

21 mei 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Ruben de Jonge

Dichter naar elkaar gekomen

20 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Marinus de Leeuw

Moeilijke tijd afgerond

22 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Koen Peters

Ook voor ons als bedrijf

19 mei 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Joyce Driessen

Betrokken en sympathiek

15 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- René Bosch

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

20 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Janneke van de Berg

Erfenis zo afgehandeld

20 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Marianne Huisman

Profi en snel geregeld

14 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Nienke van de Brink

Hulp bij (tiener)dochter

19 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Frank van de Veen

Dichter naar elkaar toegegroeid

11 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Rutger Scholten

Hulp bij scheiding

11 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Erwin Bakker

Ook voor ons als bedrijf

15 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Marijke de Groot

Vlug in contact

10 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe vlot dit ging.

- Alexander Gerritsen

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

11 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sander van Dongen

Echt chapeau

8 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Bastiaan de Bruijn

Geen testament, wel netjes verdeeld

8 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Evelien van den Heuvel

Snel afgehandeld

9 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Cornelia Jacobs

Vlot in contact

5 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Prettig hoe gauw dit ging.

- Anna van Veen

Erfenis netjes gedeeld

6 mei 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Jacqueline van der Laan

Geen kant kiezen

6 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Ilona van den Heuvel

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Patricia van den Heuvel

De mediator was fijn!

30 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Simone Kuijpers

Niet alleen voor werknemers

5 mei 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Janneke van de Ven

Van problemen snel naar oplossingen

3 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Hanneke Meijer

Niets meer te maken met mijn werkgever!

3 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Adrianus de Jonge

Simpel en vlot

2 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Gerrit de Jong

Erfenis zo afgehandeld

29 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Michel Groen

Tevreden

2 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Hendrik Hendriks

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

1 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Frank Sanders

Betrokken en sympathiek

23 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Miranda de Wit

Ondanks afstand professioneel geholpen

24 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Albert Maas

Uit elkaar met een lichtpuntje.

22 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Rogier Schipper

Vakkundig en snel

26 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Matthijs Janssen

Simpel en vlot

21 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Irene Verbeek

Vechtscheiding voorkomen!

25 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ruben van der Meulen

Geoefend mediator

21 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Edwin Schipper

Na lang onrustig nu ontspanning

18 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Richard van de Ven

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

19 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Janneke Visser

De mediator was verstandig!

19 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Renate Smeets

Moeilijke tijd afgerond

19 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Paulus Maas

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Jasper Bosch

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

15 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Bastiaan de Bruijn

Vaak bereikbaar

17 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Christian Blom

Vakkundig en vlug

13 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Bianca Vermeulen

Eindelijk rustigere tijden

14 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Roy Maas

Simpel en vlug

15 april 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Paulus van de Brink

Vaak bereikbaar

11 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Vincent Post

Echtscheiding met zilveren randje

10 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Catharina Schipper

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

11 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Elisabeth Molenaar

Niet prijzig

8 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Astrid de Groot

Pijnlijke tijd afgerond

6 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Joost Jonker

Conflict met werknemer opgelost

7 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Daniël de Boer

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

4 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Patricia Schipper

Het idee van de mediation helpt oprecht

5 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Hendrika de Koning

Kwetsbare afhandeling super geregeld

7 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Erik Mulder

Moeilijke tijd afgesloten

2 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Maria Meijer

Boven verwachting

1 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Tamara van Dam

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

31 maart 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Rutger Kramer

Uitstekend geregeld De aanleiding was overigens niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

5 april 2020

- Roel Martens

Echt neutraal

29 maart 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Rutger Jacobs

Het idee was goed

20 maart 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jasper Mol

Persoonlijke benadering

16 februari 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Michel van den Heuvel

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

26 januari 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Pascal Evers

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

17 januari 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Robert van de Wal

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

20 december 2019

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Nicole de Lange

Ideale match

3 april 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sylvia van Veen

Ideale website

29 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anna Bosman

betaalbaar en professioneel

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam Vink

vlot en makkelijk

25 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Lisette van Beek

Forum bood hulp

30 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Marc Vink

betaalbaar en professioneel

24 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus Blom

Prettige service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Kim Bos

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Guido Dekker

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maartje Hofman

Dit werkt fijn

24 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Dirk de Vries

Via Via maar dan beter

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid Driessen

Google is je grootste vriend

24 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara Timmermans

zeer rap geholpen

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Gerrit Bakker

betaalbaar en professioneel

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus van Vliet

Snelle match via mediatorkaart.nl

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maartje van der Horst

Werkt goed dit

14 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Christiaan Meijer

Ideale website

14 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nicolaas Koster

Zeer verrast

15 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marleen Willems

Duidelijke website

16 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- René Driessen

Ideale website

13 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bas de Graaf

Google is je grootste vriend

16 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny Peters

Werkt lekker!

9 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline van den Broek

Geen linkedin nodig

29 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben van der Meulen

aangename service

24 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel Smit

Vlugge offerte

16 februari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Edwin Molenaar

Gevonden via forum

6 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Irene Wolters

Forum bood hulp

3 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Marieke Groen

Aangenaam verrast

27 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jacqueline Kok

Super service

23 januari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Margaretha Hoekstra

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

16 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Adriaan van de Velden

Dé tip

3 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Annemieke van Veen

betaalbaarder dan ik dacht

11 december 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Frank Hermans

Zeer verrast

1 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Franciscus van der Laan

Vlugge offerte

27 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmus Evers

Vlugge offerte

19 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Iris Groen

niet verwacht zo betaalbaar

8 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona Dijkstra

Super service

31 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Vincent van der Meer

Fijn!

24 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Pieter Schipper

Lang leve google

29 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis Jacobs

betaalbaar en professioneel

23 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius Peters

Gevonden via forum

16 oktober 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Erik Gerritsen

De perfecte match

10 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adriana van der Laan

Via Via maar dan beter

2 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nienke van Beek

Prettige service

22 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Barry Bosman

Werkt goed dit

14 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicolaas de Wit

aangename service

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Joyce Smits

Via forum hier terechtgekomen

5 september 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Tessa Smits

Voortreffelijke match

26 augustus 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johan Smits

Via forum hier terechtgekomen

21 augustus 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Wouter van Dijk

Via linkedin niet hetzelfde

10 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Esther de Bruijn

Vlugge offerte

6 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Björn van Dam

Fijn!

26 juli 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Robertus van der Horst

Lang leve google

24 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten Schouten

Ideale match

17 juli 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Charlotte Maas

erg betaalbaar

9 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan Hoekstra

Vlugge offerte

27 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Angela Timmermans

Goede werking van de website

22 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sanne Smits

Goed contact

17 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ilse van de Veen

Google is je grootste vriend

8 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin Hendriks

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

3 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robin Driessen

Snelle match via mediatorkaart.nl

25 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jolanda Bosman

Lang leve google

17 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Monique van den Bosch

Eindelijk een fijne site

16 mei 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Albert van de Pol

Werkt goed dit

7 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Niels Vink

Snelle match via mediatorkaart.nl

30 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Adriaan van Loon

Ideale tip

25 april 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marleen van de Berg

De perfecte match

21 maart 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Erwin Hoekstra

Via Via maar dan beter

17 februari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Dirk Gerritsen

aangename service

3 februari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Iris Kramer

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 januari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marijke Evers

Goed contact

3 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ramona de Jong

Google is je grootste vriend

23 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika Vink

Lang leve google

26 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Yvonne van Vliet

Uitgelichte mediators uit Pieterburen

De Weegschaal; Psychologische Expertise

Oude Boteringestraat 71
9712 GG Groningen
Nederland

06 45426204
http://www.deweegschaal-psychologie.nl/

Stad Advocaten

Oude Boteringestraat 75
9712 GG Groningen
Nederland

050 230 3277
https://www.stadadvocaten.nl/

HEEG & HOLTHINRICHS Advocaten

Petrus Campersingel 125
9713 AH Groningen
Nederland

050 312 1945
http://www.heegadvocaten.nl/