Mediator Rijpwetering

Behoefte aan een ijzersterke mediator uit Rijpwetering die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Rijpwetering verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Rijpwetering – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Rijpwetering gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Rijpwetering
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rijpwetering, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oud Ade, Kaag en Nieuwe Wetering bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Rijpwetering

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Rijpwetering? Het kan ingewikkeld zijn om de geschikte mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Rijpwetering te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het slim is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inschakelen. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Rijpwetering. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een hekwerk wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Rijpwetering terecht voor:

  • Mediator scheiding Rijpwetering
  • Zakelijke mediation Rijpwetering
  • Familie mediation Rijpwetering
  • Mediation arbeidsconflict Rijpwetering
  • En meer

Alle mediators uit Rijpwetering

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Rijpwetering – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het laten verdwijnen van een geschil. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Rijpwetering. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Rijpwetering voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Rijpwetering.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Rijpwetering

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Rijpwetering weet vrijwel alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Rijpwetering stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Rijpwetering gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe het werkt. Door een paar stappen te volgen zal je de geschikte persoon vinden. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Rijpwetering.

Scheiden in Rijpwetering is altijd pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Rijpwetering zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Rijpwetering die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Rijpwetering, via een betaalbare mediators

Scheiden Rijpwetering

Klik op de knop ‘Scheiden Rijpwetering‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Rijpwetering, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Rijpwetering

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de kennis heeft om jouw conflict op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk intensief contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Rijpwetering op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Rijpwetering.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Rijpwetering – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Rijpwetering. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Rijpwetering.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Rijpwetering voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Rijpwetering te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Rijpwetering.

Veelgestelde vragen over mediation in

Rijpwetering

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Rijpwetering jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Rijpwetering.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Rijpwetering. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Rijpwetering en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Rijpwetering die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Rijpwetering

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

25 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Gerardus Jonker

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

29 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Ivo Smit

Conflict met werknemer opgelost

27 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Martinus Evers

Hulp bij (tiener)dochter

26 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Marinus Gerritsen

Van problemen snel naar oplossingen

26 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Edwin Blom

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

19 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Raymond de Koning

Een schouderklopje verdiend

21 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Maurice van Vliet

Moeilijke periode afgerond

23 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Anouk van de Velden

Een schouderklopje verdiend

19 mei 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Mirjam van de Velde

Profi en vlot geregeld

18 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Paul Verbeek

Professioneel en snel

21 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Tim Schipper

Vaak bereikbaar

20 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel geregeld zo.

- Nicole Huisman

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Bianca de Lange

Vaak bereikbaar

19 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel geregeld zo.

- Ilona Koning

Menselijke aanpak

12 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Johanna Bosch

Vakkundig en vlug

16 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Jelle van de Velden

Gelukkig nu ruzie opgelost

11 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Johan de Graaf

Uit elkaar met een lichtpuntje.

14 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Mirjam Wolters

Professioneel en vlug

11 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Robin Jacobs

Scheiding met zilveren randje

12 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Joyce van Dijk

Oprecht goed

6 mei 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Eveline Post

Nalatenschap netjes verdeeld

12 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Dave Post

Ondanks de emoties netjes gedeeld

4 mei 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Robert van der Horst

Het idee uit de mediation helpt echt

3 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Gerrit Schipper

Ondanks afstand bekwaam geholpen

4 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Bastiaan Mol

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

8 mei 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Michiel van Dijk

Moeilijke periode afgerond

2 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Martin Blom

Verwachtingen overtroffen

6 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Robertus van den Bosch

Pijnlijke periode afgerond

5 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Eric Boer

Lastige tijd afgesloten

2 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Ronald van der Laan

Vlug in contact

28 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Roel Sanders

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

1 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sebastiaan Kuipers

Niet prijzig

2 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Joyce de Boer

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

29 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Anouk Jansen

Na lang onrustig nu ontspanning

25 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Sabrina van der Meulen

Verstandig afgehandeld

23 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Barbara Schipper

Niets meer te doen met mijn werkgever!

23 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Melanie Veenstra

Ervaren mediator

26 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Natascha van Dam

Simpel en vlot

26 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Martine van der Meulen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

22 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Margaretha van der Meer

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

23 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Sjoerd de Vries

Nalatenschap netjes verdeeld

24 april 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Marloes de Bruijn

Nalatenschap zo geregeld

23 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Sander van der Linden

Tevreden

20 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Eric Smit

Begeleiding bij (tiener)dochter

19 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Sandra Scholten

Persoonlijk afgestemd advies

20 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Koen de Vos

Fijn afgehandeld

18 april 2020

De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Simon de Vries

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

18 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Wendy Schipper

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

18 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Christian de Leeuw

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Bas van den Bosch

Lastige periode afgesloten

13 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Arjan Martens

De mediator was fijn!

12 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Irene Kuiper

Gelukkig nu rustigere tijden

15 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Adrianus Kuipers

Een schouderklopje verdiend

11 april 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jacoba Kuiper

Oprecht rechtvaardig

12 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Martijn Kuijpers

Hulp bij scheiding

9 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Joris Kuiper

Dikwijls bereikbaar

5 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Peter van de Ven

Menselijke benadering

6 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Esther Driessen

Meer ontvangen dan bedacht

5 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Michael Evers

Hulp bij (tiener)dochter

3 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Susanne Bosman

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

5 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Michiel Gerritsen

Simpel en vlug

3 april 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Nancy Kok

Nalatenschap zo afgehandeld

3 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Kirsten van de Wal

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

31 maart 2020

Lieve hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Annemieke Schouten

Ook voor ons als bedrijf

31 maart 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Pascal Visser

Gelukkig nu rustigere tijden

19 maart 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Thomas Schipper

Veelal bereikbaar

23 februari 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel gegaan zo.

- Simone Post

vlot geregeld

29 januari 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Bastiaan van der Meer

Dichter naar elkaar toegegroeid

18 januari 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Sylvia Scholten

Gewoon prima

19 december 2019

Tevreden zoals bedacht.

- Eva Smeets

Zeer verrast

2 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Yvonne Hendriks

Ideale match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marieke Maas

Snelle offerte

28 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerrit Koster

Lang leve google

1 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris de Jong

Dé tip

25 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sharon van de Velde

Google is je grootste vriend

30 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco van Vliet

Eindelijk een goede site gevonden

28 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Guido Kuiper

De perfecte match

20 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Thomas van der Laan

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

22 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Pascal Willemsen

erg betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Bakker

Geen linkedin nodig

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Claudia Hermans

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natascha Molenaar

Aangenaam verrast

21 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ramona Groen

Snelle match via mediatorkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Vincent Willemsen

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Lisette Kuijpers

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Willem Meijer

snelle service

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jelle Hofman

Zeer verrast

15 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Maaike Evers

Forum bood hulp

11 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Brenda de Jong

De perfecte match

13 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robin van de Brink

Gevonden via forum

14 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Marije de Vos

Google is je grootste vriend

9 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy Peters

Via forum hier terechtgekomen

27 februari 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dave Postma

Forum bood hulp

24 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan Wolters

betaalbaarder dan ik dacht

20 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Klaas Molenaar

Perfecte tip

9 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marc van de Berg

Goed contact

23 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patrick Meijer

Goede werking van de website

21 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelis de Wit

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Kelly Bakker

Fijn!

9 januari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Adriaan Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus de Leeuw

Dit werkt fijn

1 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marc Postma

zeer rap geholpen

28 november 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Janneke Smeets

Vlugge offerte

18 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Antonius van de Velden

Via Via maar dan beter

13 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk de Koning

Ideale website

5 november 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Arjan Dijkstra

zeer rap geholpen

30 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Koen Willemsen

Ideale match

24 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christian Bakker

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

17 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Susanne Visser

Super service

6 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Hendrika van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

27 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Barry van den Heuvel

Ideale match

20 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sanne Willemsen

Prettige service

13 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Charlotte Dijkstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 september 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Evelien van den Heuvel

Zeer verrast

4 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Christiaan Willemsen

Aangenaam verrast

22 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Dirk Schouten

Forum bood hulp

18 augustus 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Marloes van de Ven

Dé tip

13 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Elizabeth van de Velde

Ideale match

5 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rob van de Velde

Vlugge offerte

26 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Linda Kuijpers

Aangenaam verrast

25 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tessa van den Broek

Mediatorkaart werkt erg fijn

17 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Dennis van Dam

Ideale website

11 juli 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jasper de Vries

Goed contact

30 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Renate Dijkstra

Gevonden via forum

22 juni 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marloes Koster

Aangenaam verrast

16 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michel Blom

Voortreffelijke match

7 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elisabeth de Ruiter

Goed contact

5 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Guido van Dam

De perfecte match

27 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christian van de Pol

Ideale website

21 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nancy Bos

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

10 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Ruben Groen

Eindelijk een goede site gevonden

3 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Inge Prins

Ideale tip

25 april 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacobus Smits

erg snel

22 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Christian de Graaf

Voortreffelijke match

18 maart 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hanneke Schouten

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

4 februari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Antonius Mol

Positieve ervaring

5 februari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Daniël Kuiper

Ideale match

16 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anna de Leeuw

Werkt goed dit

21 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Guido Vink

erg betaalbaar

23 januari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert Brouwer

vlot en makkelijk

18 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Jeroen Verhoeven

Uitgelichte mediators uit Rijpwetering

In ’t Veen Advocaten

Baronie 38
2404 XG Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 475 677
http://www.intveenadvocaten.nl/

Advocaten Kalkman & Dormeier Advocaten

Hoge Rijndijk 65
2313 KH Leiden
Nederland

071 513 2494
http://www.kalkman-dormeier.nl/

Advocatenkantoor Buitelaar Meijer

Europalaan 16
2408 BG Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 436 968
http://www.buitelaarmeijer.nl/