Mediator Rohel

Wil jij een professionele mediator uit Rohel die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Rohel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Rohel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Rohel gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Rohel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rohel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Delfstrahuizen, Haskerhorne en Sintjohannesga bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Rohel

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Rohel? Het kan lastig zijn om de geschikte mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Rohel te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten gebruiken. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Rohel. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Rohel terecht voor:

  • Mediator scheiding Rohel
  • Zakelijke mediation Rohel
  • Familie mediation Rohel
  • Mediation arbeidsconflict Rohel
  • En meer

Alle mediators uit Rohel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Rohel – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het oplossen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Rohel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Rohel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Rohel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Rohel

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Rohel voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Rohel weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Rohel is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Rohel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je voorbereid op weg door je een paar tips te geven. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij aantrekken. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Koppels die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Rohel.

Scheiden in Rohel is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Rohel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Rohel, via een betaalbare mediators

Scheiden Rohel

Klik op de knop ‘Scheiden Rohel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Rohel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Rohel

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt immers meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een conflict.

Hierna hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Rohel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Rohel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Rohel – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Rohel te vinden. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Rohel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Rohel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Rohel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Rohel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Rohel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Rohel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Rohel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Rohel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Rohel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Rohel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Rohel

Lastige tijd afgerond

8 september 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Sharon de Groot

Het idee uit de mediation helpt echt

2 september 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Paul van de Ven

Betrokken en sympathiek

27 augustus 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Erwin de Wit

Eindelijk van mijn leidinggevende af

1 september 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Willem Kuijpers

Oprecht chapeau

23 augustus 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Hanneke Peeters

Scheidingmet een lichtpuntje.

23 augustus 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Dave de Lange

Arbeidsconflict behendig opgelost

16 augustus 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Cornelia Prins

Persoonlijke aanpak

19 augustus 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Manon Peeters

Volledig rechtvaardig

11 augustus 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Eric Maas

Ondanks afstand professioneel geholpen

9 augustus 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Eveline Bakker

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

5 augustus 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Anne van der Heijden

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

29 juli 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Johanna van der Meer

Profi en handig geregeld

23 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Rob Hofman

Arbeidsconflict kundig aangepakt

29 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Klaas Bosch

Meer gekregen dan verwacht

28 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Leonie Boer

Oprecht fijn

21 juli 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Evelien van den Bosch

Oprecht chapeau

20 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Wendy Timmermans

Oprecht onpartijdig

20 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Elizabeth Jonker

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

25 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- David van Doorn

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

23 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Ronald Hofman

Ondanks afstand professioneel geholpen

16 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Adrianus de Wit

Uitstekend gedaan De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

20 juli 2020

- Jeffrey Brouwer

Prima geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

20 juli 2020

- Gerardus van der Horst

Pijnlijke tijd afgerond

21 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Klaas Boer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

16 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Gerardus Prins

Dichter naar elkaar gekomen

19 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Nancy Smeets

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

16 juli 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Anna Koster

Gelukkig nu van mijn baas af

16 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Simon Veenstra

Echtscheiding met zilveren randje

14 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Vincent van de Velde

Niet alleen voor werknemers

16 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Melanie Hendriks

Geen kant verkiezen

15 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Eveline de Lange

Gelukkig nu rustigere tijden

14 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Hanneke Bos

Verwachtingen overtroffen

9 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Arjan de Graaf

Gelukkig nu conflict opgelost

6 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Maaike Blom

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

9 juli 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Esther Vermeulen

Vechtscheiding voorkomen!

9 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Iris de Groot

Vechtscheiding voorkomen!

4 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tessa Kramer

Tarief viel mee!

3 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Marco de Bruin

Na lang turbulent nu rust

4 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Jan van de Pol

Ook voor ons als bedrijf

30 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Patricia Martens

Geoefend mediator

3 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Barbara Vos

Het plan was degelijk

3 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Wilhelmus van de Ven

Vakkundig en snel

3 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Catharina Janssen

Vlug in contact

1 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel besloten zo.

- Vincent de Boer

Pijnlijke tijd afgerond

1 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Miranda Prins

Erfenis netjes verdeeld

25 juni 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Wouter van den Broek

Oprecht chapeau

25 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Dennis Vermeulen

Een lintje krijgen

22 juni 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jasper van de Velden

Gelukkig nu van mijn baas af

27 juni 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Martin de Groot

Snel in contact

24 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Niels Evers

Tarief viel mee!

23 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Ruud Martens

Nalatenschap zo geregeld

19 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Marco de Jong

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

23 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Bas Meijer

Goed geregeld

18 juni 2020

De oorzaak was overigens niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Eric van Doorn

Boven verwachting

22 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Pascal van de Wal

Professioneel en vlug

14 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Bastiaan van den Broek

Het idee uit de mediation helpt enorm

16 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Pascal Wolters

Prijs viel mee!

17 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Jan van de Berg

De mediator was verstandig!

14 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Manon Vos

Content

12 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Marco Driessen

Arbeidsconflict kundig aangepakt

10 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Tim van Doorn

Het idee van de mediation helpt enorm

13 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Robertus de Bruin

Menselijke aanpak

7 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Kelly van Leeuwen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

12 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Kim Hoekstra

Nalatenschap eerlijk gedeeld

6 juni 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Maarten van der Meer

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

10 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Marieke Janssen

Nalatenschap zo geregeld

6 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Dirk Gerritsen

Gewoon fijn

5 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Raymond Visser

Simpel en vlug

9 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Christiaan Hoekstra

Ondanks afstand bekwaam geholpen

5 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Wouter Veenstra

Na lang onrustig nu ontspanning

1 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Jasper Jonker

Scheiding met zilveren randje

2 juni 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Annemieke de Jonge

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

30 mei 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Angelique Janssen

Oprecht chapeau

1 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Mariska Hoekstra

Snel geregeld

30 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Saskia van der Meer

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

1 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Nicolaas van de Brink

Oprecht neutraal

29 mei 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Tim Koning

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 mei 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Inge Mol

Gelukkig nu van mijn baas af

27 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sabine Vos

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

28 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Roel Verhoeven

De mediator was goed!

26 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Joris de Boer

Scheidingmet een lichtpuntje.

22 mei 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Arjan Verbeek

Meer gekregen dan bedacht

24 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Barbara Vink

Direct opgelost!

28 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marijke van den Bosch

Veelal bereikbaar

27 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Johannes Smeets

Echtscheiding met zilveren randje

20 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Chantal van Loon

Geen kant gekozen

19 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Renate van Doorn

Een lintje krijgen

22 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Lisette van Leeuwen

Pijnlijke periode afgesloten

23 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Martinus van Doorn

Echt chapeau

18 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marijke van Wijk

Na lang onrustig nu ontspanning

18 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Suzanne Veenstra

Boven verwachting

18 mei 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Ivo van de Brink

Echtscheiding met zilveren randje

20 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Simon Janssen

Dikwijls bereikbaar

13 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Jelle Kuijpers

Meelevend en welwillend

11 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Eric Bosch

Niet prijzig

10 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Tamara Martens

Menselijke benadering

9 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Christian Post

Het idee van de mediation helpt echt

10 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Femke van de Pol

Vaak bereikbaar

13 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Christian van den Heuvel

Niet enkel voor werknemers

12 mei 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Nicolaas de Wit

Vakkundig en snel

13 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Natascha de Vos

Kwetsbare afhandeling super besloten

8 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Maurice van den Broek

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

8 mei 2020

Hele gepaste ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Raymond de Lange

Van problemen vlot naar oplossingen

4 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Daniël Groen

Fijn afgehandeld

7 mei 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Marloes de Wit

Het idee was fatsoenlijk

8 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sylvia Hofman

Prima gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

7 mei 2020

- Iris Peeters

vlot afgehandeld

3 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Natasja Koning

Fatsoenlijk afgehandeld

29 april 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Bianca Postma

Conflict met werknemer opgelost

30 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Martin de Jong

Boven verwachting

4 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Wilhelmus de Bruijn

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

29 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Remco van Beek

Tarief viel mee!

1 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Arjan van der Laan

Oprecht chapeau

27 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Petronella de Bruin

Meelevend en vriendelijk

26 april 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Suzanne van Veen

Nalatenschap eerlijk verdeeld

25 april 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Eric van Dijk

Echt objectief

26 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Laura Janssen

Onenigheid met dochter opgelost

23 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Suzanne van der Meer

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

22 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Hendrika de Koning

Professioneel en vlug

23 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Gerardus de Vries

Meer ontvangen dan verwacht

21 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Irene Hofman

Niet prijzig

23 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Gerardus Scholten

Hulp bij scheiding

21 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Monique Bosman

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

16 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Tamara Hermans

Snel in contact

18 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel geregeld zo.

- Melanie Hermans

Pijnlijke periode afgerond

17 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Petronella Maas

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

19 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Miranda van Dijk

Hulp bij uit elkaar gaan

14 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Marijke Hofman

Oprecht onpartijdig

15 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Mark Vink

Oprecht rechtvaardig

13 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Diana Mulder

Snel in contact

15 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Jolanda van Leeuwen

Vechtscheiding voorkomen!

13 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Roel Bosch

Een lintje krijgen

15 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Arjan Vos

Pijnlijke tijd afgesloten

11 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Anna Molenaar

Oprecht goed

6 april 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Margaretha de Lange

Boven verwachting

11 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Kim van der Meer

Nalatenschap netjes gedeeld

5 april 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Cornelia Jansen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

7 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Kelly Hermans

Ondanks afstand bekwaam geholpen

3 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Bram Postma

Na lang turbulent nu rust

7 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Petronella Timmermans

Niet enkel voor werknemers

7 april 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Koen van Dijk

Een schouderklopje krijgen

1 april 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Franciscus van der Horst

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Petronella Groen

De familie is opnieuw een familie

1 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Marleen Veenstra

Niet prijzig

28 maart 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sanne Martens

Profi en handig geregeld

20 maart 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Nancy Janssen

Betrokken en sympathiek

22 februari 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Deborah Kuijpers

Prijs viel mee!

26 januari 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Suzanne Dekker

Vechtscheiding voorkomen!

14 januari 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Thijs Koning

Ruzie met medewerker opgelost

25 december 2019

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Guido Verhoeven

Werkt goed dit

30 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Evelien van Vliet

erg snel

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Karin Dekker

Prettige service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Mariska de Graaf

Lang leve google

25 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michiel de Wit

niet verwacht zo betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arjan van Doorn

Fijn!

29 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Albert van der Linden

Gevonden via forum

26 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Arjan van Dam

Geen linkedin nodig

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan Kok

Fijn!

19 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eric Prins

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Remco Timmermans

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen Sanders

Perfecte tip

18 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ellen de Bruin

Aangenaam verrast

20 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kirsten van de Veen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jacobus Jacobs

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bas van Doorn

Fijne service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Klaas Koning

Mediatorkaart is top!

13 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Matthijs Peters

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maurice Boer

Eindelijk een fijne site

16 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Johan Postma

erg betaalbaar

13 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie Peeters

Lang leve google

9 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Kramer

Goede werking van de website

8 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kim de Jonge

Prettige service

2 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Eva Huisman

Aangenaam verrast

22 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Daniël Dekker

Lang leve google

17 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik Gerritsen

Fijne service

9 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Arjan van der Linden

niet verwacht zo betaalbaar

1 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen Vink

Forum bood hulp

27 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Martin de Haan

Gevonden via forum

19 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Janneke Veenstra

Via forum hier terechtgekomen

15 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne Kuipers

Aangenaam verrast

9 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Esther van Loon

Dit werkt fijn

5 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Paulus Jansen

Ideale match

28 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Gerrit Koning

Gevonden via forum

23 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Claudia Smeets

Dé tip

17 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Leonie de Jong

Werkt lekker!

11 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johan Kramer

Goede werking van de website

7 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sander van Wijk

Duidelijke website

26 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Karin de Lange

vlot en makkelijk

20 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Martin van den Heuvel

Eindelijk een fijne site

10 oktober 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Christian van Dongen

Fijne service

5 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Robert Janssen

Gevonden via forum

26 september 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Esther Meijer

Perfecte tip

20 september 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Patrick van der Meer

Gevonden via forum

12 september 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jessica Kuijpers

erg snel

8 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Rutger Brouwer

Ideale tip

29 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Natasja Koster

Snelle offerte

27 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Natasja Vos

snelle service

22 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Albert Huisman

Aangenaam verrast

12 augustus 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Elizabeth Verhoeven

Heel positief

6 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Dave van de Brink

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Alexander van Dijk

Goed contact

18 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Björn de Vries

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

12 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Vincent van de Berg

Via forum hier terechtgekomen

10 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Sharon Jansen

Geen linkedin nodig

1 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marloes Meijer

Ideale website

25 juni 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Claudia de Vries

Lang leve google

13 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Willemsen

vlot en makkelijk

10 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Vincent Vink

Fijn!

6 juni 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marije van Leeuwen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

23 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wilhelmus van de Pol

Eindelijk een goede site gevonden

19 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Barry Dijkstra

Fijn!

10 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Thijs Post

Forum bood hulp

2 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Hanneke Verhoeven

Snelle offerte

29 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jasper van de Pol

Lang leve google

25 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn van Dijk

Prettige service

18 maart 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Niels van de Berg

Goede werking van de website

4 maart 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nancy de Leeuw

Snelle offerte

8 februari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Kim van Beek

Goed contact

17 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ingrid de Leeuw

Aangenaam verrast

24 december 2018

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bas Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian van der Meer

Via Via maar dan beter

21 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrik Dijkstra

Uitgelichte mediators uit Rohel

Alimentatiedesk Heerenveen

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LH Heerenveen
Nederland

0513 226 002
http://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-heerenveen

De Bemiddelaer

uslaggerij 16
8501 ZW Joure
Nederland

0513 851 053
http://debemiddelaer.nl/

Oudenampsen-Mediation

Dobbeleane 55
8521 KS Sint Nicolaasga
Nederland

0513 431 124
http://oudenampsen-mediation.nl/