Mediator Stoutenburg

Wil jij een ijzersterke mediator in Stoutenburg die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Stoutenburg verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Stoutenburg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Stoutenburg gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Stoutenburg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stoutenburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hooglanderveen, Maarn en Achterveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Stoutenburg

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Stoutenburg? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Stoutenburg te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet wanneer het slim is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inschakelen. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan het conflict door met beide partijen samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Stoutenburg. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een hekwerk wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Stoutenburg terecht voor:

  • Mediator scheiding Stoutenburg
  • Zakelijke mediation Stoutenburg
  • Familie mediation Stoutenburg
  • Mediation arbeidsconflict Stoutenburg
  • En meer

Alle mediators uit Stoutenburg

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Stoutenburg – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Stoutenburg. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Stoutenburg voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Stoutenburg.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Stoutenburg

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Stoutenburg voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Stoutenburg weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Stoutenburg is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Stoutenburg gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste persoon te vinden. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Het moet immers wel een professional zijn jou gaat helpen met je geschil. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Stoutenburg.

Scheiden in Stoutenburg is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Stoutenburg die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Stoutenburg, via een betaalbare mediators

Scheiden Stoutenburg

Klik op de knop ‘Scheiden Stoutenburg‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Stoutenburg, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Stoutenburg

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw conflict te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon tegenover je. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Stoutenburg op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Stoutenburg.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Stoutenburg – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Stoutenburg vindt die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Stoutenburg.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Stoutenburg voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Stoutenburg te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Stoutenburg.

Veelgestelde vragen over mediation in

Stoutenburg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Stoutenburg jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Stoutenburg.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Stoutenburg. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Stoutenburg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Stoutenburg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Stoutenburg

Scheidingmet een lichtpuntje.

22 juli 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Thijs van Loon

Verwachtingen overtroffen

19 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Arjan Koster

Gelukkig nu van mijn baas af

19 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Klaas Hermans

Van problemen vlot naar oplossingen

17 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Claudia de Koning

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

18 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Nicolaas van Dongen

Eindelijk van mijn baas af

21 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Raymond Vink

Vechtscheiding voorkomen!

21 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Manon Huisman

Een lintje verdiend

20 juli 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Adriana Peeters

Oprecht goed

16 juli 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Mirjam Blom

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

16 juli 2020

Hele fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Annemarie van Doorn

Meer gekregen dan verwacht

13 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Suzanne van de Pol

Verwachtingen overtroffen

14 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Eric Bakker

Snel in contact

12 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Erik Scholten

Niet alleen voor werknemers

14 juli 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Simone de Vos

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

13 juli 2020

Hele lieve ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Martinus Postma

Eindelijk onenigheid opgelost

7 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Stefan van der Meulen

Gewoon prima

12 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Elisabeth Verhoeven

Dikwijls bereikbaar

7 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel gegaan zo.

- Björn Evers

Eindelijk ruzie opgelost

4 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Cornelia Molenaar

Pijnlijke tijd afgerond

9 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Marije Prins

Content

2 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Erwin Dijkstra

Moeilijke periode afgesloten

4 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Richard Wolters

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Marco van Vliet

Nalatenschap zo afgehandeld

1 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Vanessa de Leeuw

Eindelijk ruzie opgelost

29 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Martine Schipper

Pijnlijke periode afgesloten

1 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Susanne Scholten

Niet alleen voor werknemers

1 juli 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Nienke Maas

Het plan was goed

30 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Brenda van der Heijden

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

27 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Elisabeth Hendriks

Nalatenschap netjes verdeeld

28 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Jeroen Jansen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

26 juni 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Sabine de Lange

Het idee was degelijk

24 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Elizabeth Boer

Prijs viel mee!

26 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Johanna de Vries

Niet prijzig

24 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Bram Bakker

Vlot afgehandeld!

18 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Vincent van de Brink

Van problemen snel naar oplossingen

22 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Raymond de Vos

Snel opgelost!

20 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Willem Mulder

Gewoon goed

18 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Michel van den Bosch

Geen testament, wel netjes verdeeld

21 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Roel van de Berg

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

20 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Antonius Huisman

Het idee van de mediation helpt echt

13 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Miranda de Bruijn

Niet prijzig

13 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ruben Hendriks

Erfenis eerlijk verdeeld

14 juni 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Anna van de Velden

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

10 juni 2020

Zeer fijne ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Ramona Kramer

Vlug in contact

9 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Manon Verbeek

Dikwijls bereikbaar

14 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Eveline Verbeek

Op maat afgestemd advies

10 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Dave Kuiper

Ondanks afstand bekwaam geholpen

11 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Anita de Bruijn

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

10 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Tim Mol

Ruzie met personeelslid opgelost

11 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Hanneke Veenstra

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

11 juni 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Marije Smit

Verstandig afgehandeld

3 juni 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Jeroen van Doorn

Gewoon goed

9 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Angela Jacobs

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Wilhelmus Mulder

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

8 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Suzanne Janssen

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

1 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Ruben Bosch

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Kirsten Groen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

31 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Esther van der Horst

Vakkundig en snel

2 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Petronella de Wit

Dichter naar elkaar toegegroeid

2 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Marjolein Mol

Meelevend en welwillend

3 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- David Boer

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

31 mei 2020

- Maaike Molenaar

Lastige tijd afgerond

30 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Adriaan van der Linden

Moeilijke periode afgerond

29 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Sabine van de Pol

Lastige periode afgerond

28 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Marinus van de Wal

Tarief viel mee!

29 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Femke Smit

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

26 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Albert Peters

Persoonlijke aanpak

25 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Maria Maas

Kwetsbare afwikkeling super besloten

20 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Raymond Postma

Oprecht goed

19 mei 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Sanne van den Bosch

vlot afgehandeld

24 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Laura de Boer

Dikwijls bereikbaar

20 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Caroline de Haan

vlot afgehandeld

21 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Mariska Martens

Het plan was aantrekkelijk

18 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Adriana van de Veen

Meer ontvangen dan verwacht

20 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Jacoba Boer

Tarief viel mee!

17 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Adrianus van der Linden

Na lang turbulent nu ontspanning

13 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Angela Vos

Veelal bereikbaar

18 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Edwin Koning

Meer gekregen dan bedacht

13 mei 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Marijke van de Brink

Goed geregeld De reden was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

17 mei 2020

- Brenda de Jong

Niks meer te doen met mijn werkgever!

16 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Rob van der Horst

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

11 mei 2020

Hele fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Ruben Jansen

Boven verwachting

7 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Manon Prins

Hulp bij uit elkaar gaan

12 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Leonie de Leeuw

Simpel en vlug

12 mei 2020

Helemaal top! Dank!

- Robin de Leeuw

Prijs viel mee!

5 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marloes de Wit

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

10 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Richard van Doorn

Erfenis zo geregeld

10 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Robertus Boer

Gewoon fijn

8 mei 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Daniëlle van de Velde

Ook voor werkgevers

2 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Bastiaan de Ruiter

Erfenis netjes gedeeld

3 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Maaike Jonker

Ervaren mediator

5 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Karin de Jonge

Prijs viel mee!

29 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Erwin van de Wal

Kwetsbare afhandeling top besloten

1 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator hielp volledig neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Anna Vos

Scheidingmet een lichtpuntje.

29 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Hanneke Evers

Geen kant gekozen

27 april 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Simon van Loon

Oprecht chapeau

1 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Martin Kuijpers

Menselijke benadering

28 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Marcel Schouten

Niet prijzig

28 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Laura Kuiper

Hulp bij (tiener)dochter

25 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ruud de Graaf

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

27 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Anita Hoekstra

Hulp bij (tiener)dochter

23 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Thijs van der Meer

Ruzie met personeelslid opgelost

21 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Matthijs Groen

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

22 april 2020

Hele gepaste ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Björn van Loon

Betrokken en sympathiek

18 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Wouter Meijer

Prima gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

20 april 2020

- Jeroen Hofman

Dichter naar elkaar toegegroeid

22 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Tom Verhoeven

Hulp bij (tiener)dochter

21 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Mariska van den Bosch

Dichter naar elkaar toegegroeid

17 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Martijn de Lange

Professioneel en vlug

20 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Marloes de Vries

Simpel en vlug

17 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Marloes van Loon

Echt chapeau

12 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Barbara Vos

Gevoelige kwestie fijn geregeld

16 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- David Koster

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

13 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Karin van der Meer

Dichter naar elkaar gekomen

12 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sabine Post

Meelevend en welwillend

10 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Femke Maas

Meelevend en welwillend

10 april 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Leonie Vink

Het idee uit de mediation helpt echt

7 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Sabrina van den Heuvel

Ondanks afstand professioneel geholpen

12 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Ivo Hoekstra

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

9 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Anne Boer

Moeilijke tijd afgesloten

11 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Ingrid Smits

Na lang onrustig nu ontspanning

9 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Chantal van Leeuwen

Conflict met werknemer opgelost

8 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Hendrika van Leeuwen

Gewoon goed

3 april 2020

Helemaal super! Dank!

- Evelien Peeters

Ondanks de emoties netjes gedeeld

4 april 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Jeffrey de Jong

Geen kant verkiezen

3 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Anouk Kramer

Meer ontvangen dan bedacht

3 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Björn van der Heijden

Niets meer te doen met mijn werk!

30 maart 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Maartje Jacobs

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

30 maart 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Tom de Boer

Vlug in contact

17 maart 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Monique van de Berg

Vakkundig en vlug

17 februari 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Marianne de Lange

Professioneel en vlug

26 januari 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Jeffrey van Wijk

Echtscheiding met zilveren randje

20 januari 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Petronella van der Heijden

Verwachtingen overtroffen

24 december 2019

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Maaike Martens

Google is je grootste vriend

27 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elisabeth van Dongen

Google is je grootste vriend

29 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry van den Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene van der Laan

Prettige service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Rob Timmermans

Snelle match via mediatorkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Monique Hofman

Dé tip

25 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christiaan Wolters

Snelle offerte

24 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrika van der Heijden

Google is je grootste vriend

22 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elisabeth de Bruijn

Dit werkt fijn

22 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bart van den Broek

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Angelique Wolters

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dave de Bruin

Ideale tip

21 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marije de Leeuw

betaalbaar en professioneel

18 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Bos

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Richard Veenstra

Lang leve google

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Bosch

Lang leve google

20 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie de Bruijn

Zeer verrast

18 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Michel Peeters

Via linkedin niet hetzelfde

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica de Bruin

De perfecte match

11 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Brenda van Beek

Prettige service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Jolanda de Ruiter

De perfecte match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Frank Jacobs

aangename service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Anna de Vries

Dit werkt fijn

3 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Suzanne van Wijk

Gevonden via forum

25 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vanessa de Ruiter

Snelle offerte

18 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacqueline van der Linden

Goed contact

13 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Dave Dekker

Super service

6 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Martijn Hoekstra

Perfecte tip

26 januari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Niels Brouwer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 januari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Ronald Maas

Via forum hier terechtgekomen

12 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Catharina Martens

Erg tevreden

4 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Hendrikus Smits

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 december 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Inge Bosman

zeer rap geholpen

3 december 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sandra Kuiper

Lang leve google

24 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Anna van Doorn

Mediatorkaart is top!

18 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marc de Bruijn

Gevonden via forum

7 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Daniël Dekker

Duidelijke website

31 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Edwin Kuijpers

Vlugge offerte

29 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Natascha Verhoeven

Google is je grootste vriend

21 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda de Ruiter

Mediatorkaart werkt erg fijn

15 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Dirk van de Veen

Eindelijk een fijne site

4 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Pascal Jonker

Aangenaam verrast

1 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Edwin van der Linden

Werkt lekker!

25 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pascal van Veen

Goed contact

14 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemieke van der Linden

erg snel

10 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- René van der Laan

Mediatorkaart is top!

4 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Tom Post

Fijne service

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Paul van de Brink

Google is je grootste vriend

18 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia Hermans

Lang leve google

11 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joost de Jonge

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

6 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jeroen Timmermans

Duidelijke website

29 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Frank van de Velde

Fijn!

24 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Catharina Maas

Goede werking van de website

13 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ramona Willems

Google is je grootste vriend

10 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ingrid Vos

Gevonden via forum

27 juni 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marijke Vos

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

22 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Anne van der Linden

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

13 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Angelique de Graaf

Goed contact

9 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Claudia Wolters

zeer rap geholpen

5 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Thijs Peters

Google is je grootste vriend

24 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Kuipers

Forum bood hulp

21 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Jeroen Timmermans

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

11 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Richard Timmermans

Eindelijk een fijne site

2 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Paulus de Vos

Werkt goed dit

26 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angelique de Jonge

snelle service

22 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Robin van Veen

Super service

10 maart 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Peter Hendriks

Forum bood hulp

2 maart 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Natascha Vink

Erg tevreden

26 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jacqueline van der Heijden

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 januari 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina de Lange

aangename service

7 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Vincent van der Meulen

snelle service

21 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jacob Bosch

Uitgelichte mediators uit Stoutenburg

Keistad Advocaten te Amersfoort

Stadsring 77
3811 HN Amersfoort
Nederland

033 463 4636
http://www.keistadadvocaten.nl/

Ariens Advocaten – rechtshulp

Stadsring 75
3811 HN Amersfoort
Nederland

033 463 7727
https://www.ariensadvocaten.nl/

Marree en Dijxhoorn Advocaten B.V.

Zonnehof 31-35
3811 ND Amersfoort
Nederland

033 422 1900
http://www.mend.nl/