Mediator Maarn

Wil jij een ijzersterke mediator in Maarn die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Maarn verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Maarn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Maarn gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Maarn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maarn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Amerongen, Stoutenburg Noord en Driebergen Rijsenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Maarn

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Maarn? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Maarn te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten gebruiken. Hij zal proberen om een einde te breien aan de ruzie door met beide partijen in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Maarn terecht voor:

  • Mediator scheiding Maarn
  • Zakelijke mediation Maarn
  • Familie mediation Maarn
  • Mediation arbeidsconflict Maarn
  • En meer

Alle mediators uit Maarn

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Maarn – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Denk hier met name aan heftige geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Maarn. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Maarn voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Maarn.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Maarn

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Maarn voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Maarn weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Maarn stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Maarn gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te doorlopen zal ook jij de juiste partij vinden. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je geschil. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Maarn.

Scheiden in Maarn is vaak vervelend, maar door een mediator scheiden uit Maarn zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Maarn die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Maarn, via een betaalbare mediators

Scheiden Maarn

Klik op de knop ‘Scheiden Maarn‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Maarn, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Maarn

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw geschil op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Maarn op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Maarn.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Maarn – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Maarn te vinden. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Maarn.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Maarn voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Maarn te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Maarn.

Veelgestelde vragen over mediation in

Maarn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Maarn jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Maarn.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Maarn. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Maarn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Maarn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Maarn

Ook voor ons als bedrijf

8 september 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Niels Kok

Eindelijk rustigere tijden

7 september 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Joyce van de Brink

Verstandig afgehandeld

29 augustus 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

- Dennis Groen

Verwachtingen overtroffen

2 september 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Cindy Peeters

Begeleiding bij (tiener)dochter

24 augustus 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Rob Hofman

Van problemen snel naar oplossingen

23 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Roy Schipper

Hulp bij (tiener)dochter

15 augustus 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Joris Kuipers

De mediator was fijn!

17 augustus 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Johannes van Loon

Ervaren mediator

7 augustus 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Janneke Vink

Simpel en vlot

9 augustus 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Cindy van den Heuvel

Vechtscheiding voorkomen!

4 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jacobus Dekker

Geen kant gekozen

3 augustus 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Petra Postma

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

25 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Steven van de Pol

Oprecht chapeau

28 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Koen Janssen

Persoonlijke aanpak

25 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Willem Smit

Hulp bij scheiding

25 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Chantal Koster

Vlot in contact

20 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Anita de Wit

Vechtscheiding voorkomen!

24 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Willem van der Horst

Prijs viel mee!

20 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Michiel Huisman

Moeilijke periode afgesloten

20 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Steven de Leeuw

Persoonlijk afgestemd advies

19 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Judith van de Wal

Het plan was fatsoenlijk

21 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Danny Boer

De familie is opnieuw een familie

20 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Bram Dekker

Echt rechtvaardig

14 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Johanna Jonker

Van problemen snel naar oplossingen

17 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Joris Prins

Het plan was fatsoenlijk

17 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Erik van der Meulen

Oprecht chapeau

14 juli 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Willem Blom

Het plan was degelijk

14 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Arie Vink

Geen kant gekozen

13 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Monique Smeets

Vaak bereikbaar

15 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel gegaan zo.

- Marijke van de Pol

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

15 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Angelique Jacobs

Goed gedaan De reden was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

12 juli 2020

- Jeroen van der Meulen

Het idee was aantrekkelijk

7 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Maaike Evers

Persoonlijke aanpak

8 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Albert Kuijpers

Ruzie met personeelslid opgelost

8 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Arie van der Laan

Simpel en snel

8 juli 2020

Helemaal top! Dank!

- Daniëlle Bosch

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

2 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Niels Prins

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

6 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Eveline Verbeek

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

4 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Angela Kuipers

Persoonlijke aanpak

2 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Renate Hoekstra

Niets meer te doen met mijn werk!

2 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Sander Bos

Menselijke aanpak

5 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Bastiaan Sanders

Veelal bereikbaar

2 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Wilhelmina Schouten

Van problemen snel naar oplossingen

27 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Wilhelmus Koning

vlot geregeld

1 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Johannes de Graaf

De mediator was goed!

29 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Michiel Bos

Snel afgehandeld

28 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Ellen Boer

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

23 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Arie de Ruiter

Echt chapeau

26 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marieke de Wit

Gelukkig nu ruzie opgelost

19 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Nicolaas van de Berg

Het idee uit de mediation helpt enorm

24 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Vincent Smeets

De familie is opnieuw een familie

18 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Vanessa van der Meulen

Het idee was goed

21 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Cornelis van Doorn

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

18 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Angela Jacobs

Volledig objectief

16 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Cornelis de Wit

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

14 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Marije Peters

Begeleiding bij (tiener)dochter

18 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Angelique van Leeuwen

Meelevend en vriendelijk

18 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Wilhelmus van Veen

Niks meer te maken met mijn werk!

14 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Johannes van de Velden

Boven verwachting

12 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Gerardus de Wit

Menselijke benadering

10 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Marieke de Bruijn

Niet alleen voor werknemers

8 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Ramona Mulder

Uitstekend gedaan De oorzaak was overigens niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

11 juni 2020

- Thijs Willemsen

Volledig objectief

9 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Raymond Mol

Erfenis netjes verdeeld

12 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Sander Koning

Arbeidsconflict behendig opgelost

9 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Anouk Martens

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 juni 2020

Zeer prettige ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Manon Peeters

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

10 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Chantal Dijkstra

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

2 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Tim de Graaf

Geoefend mediator

3 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Cornelia van Dongen

De familie is opnieuw een familie

6 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Martin de Groot

Hulp bij uit elkaar gaan

1 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Gerrit van de Velde

Echtscheiding met zilveren randje

4 juni 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Michael Smit

Erfenis zo geregeld

3 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Sylvia Maas

Vakkundig en vlug

3 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Adriaan van Veen

Gewoon goed

4 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Petrus Janssen

Ook voor werkgevers

30 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Judith de Graaf

Het idee van de mediation helpt enorm

30 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Claudia de Bruijn

Een lintje verdiend

1 juni 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Caroline Kok

De familie is opnieuw een familie

25 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Petra Dijkstra

Uiteindelijk van mijn baas af

24 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marianne Smits

Content

24 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Adriaan Groen

Op maat afgestemd advies

24 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Jeffrey Koster

Niks meer te maken met mijn werk!

22 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Robin Kok

Arbeidsconflict behendig opgelost

23 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Patrick van der Heijden

Na lang turbulent nu ontspanning

19 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Sjoerd Hoekstra

Niks meer te maken met mijn werk!

18 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Marco van Leeuwen

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

19 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Remco Bakker

Scheiding met zilveren randje

23 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Martine Kramer

Ondanks de emoties netjes gedeeld

19 mei 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Johan Evers

Profi en handig geregeld

17 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Iris Blom

Niet enkel voor personeel

15 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Sanne de Ruiter

Conflict met personeelslid opgelost

18 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Elisabeth Brouwer

Ook voor ons als bedrijf

13 mei 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Tessa van Veen

Direct afgehandeld!

17 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Jeffrey van Leeuwen

De familie is opnieuw een familie

13 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- René Brouwer

Pijnlijke periode afgerond

10 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Astrid van Vliet

Menselijke aanpak

8 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Thijs Postma

Hulp bij (tiener)dochter

12 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Sylvia de Bruijn

Profi en handig geregeld

14 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Lisette Timmermans

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

9 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Charlotte Bakker

Boven verwachting

6 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Hendrika van Leeuwen

Scheidingmet een lichtpuntje.

7 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Evelien Peeters

Volledig neutraal

7 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Remco de Jonge

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

4 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Jacqueline Peters

Erfenis zo geregeld

1 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Femke Martens

Eindelijk onenigheid opgelost

3 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Simone van der Meulen

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

1 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Marije Maas

Snel geregeld

2 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Renate Kuijpers

Na lang onrustig nu rust

2 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Arie Schouten

Menselijke benadering

27 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Mark Bosman

Content

26 april 2020

Content zoals bedacht.

- Nicolaas Groen

Pijnlijke periode afgerond

27 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Bastiaan Brouwer

Fijn geregeld

25 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- René Bakker

Volledig objectief

24 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Michiel van de Ven

Vechtscheiding voorkomen!

25 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maartje Brouwer

Dikwijls bereikbaar

26 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel gegaan zo.

- Adrianus de Ruiter

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

28 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Paul van der Laan

Profi en handig geregeld

22 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Jacob van der Linden

Gewoon goed

26 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Sabine Kok

Prijs viel mee!

24 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Niels Smits

Begeleiding bij (tiener)dochter

17 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Robertus Hermans

Conflict met medewerker opgelost

21 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Wendy Veenstra

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

22 april 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Daniëlle Schouten

Geen kant kiezen

20 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Mariska Maas

Oprecht rechtvaardig

17 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Eva van de Pol

Niet prijzig

16 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Ruben Hermans

Tevreden

14 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Hendrik de Graaf

Na lang onrustig nu rust

14 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Anne Bosch

Pijnlijke tijd afgesloten

14 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Natasja Gerritsen

Snel opgelost!

11 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Robin Peeters

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

12 april 2020

- Brenda Peeters

vlot afgehandeld

10 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Claudia Brouwer

Ruzie met dochter opgelost

7 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Wouter Kuipers

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

13 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Koen Postma

Tarief viel mee!

9 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Willem de Bruijn

Professioneel en snel

7 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Ramona Koning

Eindelijk van mijn baas af

5 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Kirsten van der Linden

Prijs viel mee!

8 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Erwin Smits

Tevreden

8 april 2020

Content zoals verwacht.

- Marjolein Gerritsen

Vlug in contact

1 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Fijn hoe gauw dit ging.

- Sabine Boer

Vlot in contact

2 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Stefan de Vries

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Sabine Wolters

Van problemen snel naar oplossingen

2 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Natasja van de Pol

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

29 maart 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Michiel van Dongen

Dikwijls bereikbaar

19 maart 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Evelien Kuiper

Persoonlijke aanpak

2 maart 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Tim Peters

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

27 januari 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Wendy de Vos

Niet duur

24 januari 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Femke de Bruijn

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

4 januari 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Nienke Hermans

Perfecte tip

28 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Petronella de Vries

Google is je grootste vriend

30 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Blom

Zeer verrast

26 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Alexander Willems

vlot en makkelijk

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Johanna Boer

Duidelijke website

28 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jolanda Meijer

aangename service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Christiaan Sanders

Via linkedin niet hetzelfde

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella Vos

Duidelijke website

27 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Petrus Mulder

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sanne Sanders

Snelle offerte

21 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Vincent de Leeuw

snelle service

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Maartje Huisman

Google is je grootste vriend

22 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus van Doorn

Duidelijke website

16 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Annemarie Bos

snelle service

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Maarten van den Bosch

Eindelijk een fijne site

21 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bas van den Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sebastiaan de Graaf

Forum bood hulp

13 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Astrid van Beek

Aangenaam verrast

17 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sylvia van Leeuwen

Snelle offerte

13 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Edwin Peeters

Voortreffelijke match

15 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Brenda de Wit

Aangenaam verrast

9 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Johan van Beek

De perfecte match

6 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nathalie Groen

Vlugge offerte

2 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Johanna de Koning

Mediatorkaart werkt erg fijn

20 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Daniël Peters

Prettige service

18 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Tom Scholten

Heel positief

11 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Kim Brouwer

Goed contact

6 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart van Wijk

Lang leve google

27 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen Bosman

Werkt lekker!

17 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Deborah van Vliet

aangename service

10 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marinus van der Horst

Eindelijk een fijne site

9 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marc Veenstra

betaalbaarder dan ik dacht

12 december 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacob van der Meer

erg snel

30 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Renate Post

Ideale website

27 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Michel de Boer

Google is je grootste vriend

15 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Karin van Dijk

Mediatorkaart werkt erg fijn

8 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Mark de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nicolaas de Graaf

Fijne service

26 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Willem Vos

Via Via maar dan beter

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone Kuijpers

Aangenaam verrast

23 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Catharina van Wijk

Positieve ervaring

11 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Annemieke Jacobs

Dit werkt fijn

8 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johannes de Haan

Mediatorkaart werkt erg fijn

1 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Rob van Wijk

Ideale match

22 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Melanie Peeters

Via forum hier terechtgekomen

19 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Michel Schouten

Ideale website

7 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Stefan Kramer

Snelle offerte

2 september 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Guido Veenstra

betaalbaar en professioneel

29 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne Postma

betaalbaarder dan ik dacht

21 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Dijkstra

De perfecte match

9 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jessica de Koning

Goede werking van de website

2 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kelly de Wit

Forum bood hulp

28 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Jeroen Sanders

Google is je grootste vriend

23 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick van Leeuwen

Ideale match

16 juli 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Guido Huisman

Snelle match via mediatorkaart.nl

10 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bram Jansen

Vlugge offerte

2 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicolaas Scholten

Via linkedin niet hetzelfde

21 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie Gerritsen

Eindelijk een goede site gevonden

14 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- René Smeets

Perfecte tip

11 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrik Dijkstra

Erg tevreden

31 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Matthijs van Dijk

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Edwin Wolters

Mediatorkaart werkt erg fijn

20 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Bianca Prins

De perfecte match

10 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- René van de Wal

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sabrina van Dijk

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Judith van den Heuvel

niet verwacht zo betaalbaar

24 april 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn van Loon

Werkt lekker!

21 maart 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angelique Dijkstra

Forum bood hulp

25 februari 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Johannes Evers

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

27 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrik van de Wal

Via Via maar dan beter

29 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 januari 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wendy Hendriks

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

3 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ingrid Jansen

Eindelijk een fijne site

5 januari 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maria van de Ven

De perfecte match

21 december 2018

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Brenda Post

Uitgelichte mediators uit Maarn

Advocatenkantoor Lieberwerth

Utrechtseweg 154
3818 ES Amersfoort
Nederland

033 445 1320
http://www.advocatenkantoorlieberwerth.nl/

Ariens Advocaten – rechtshulp

Stadsring 75
3811 HN Amersfoort
Nederland

033 463 7727
https://www.ariensadvocaten.nl/

Keistad Advocaten te Amersfoort

Stadsring 77
3811 HN Amersfoort
Nederland

033 463 4636
http://www.keistadadvocaten.nl/