Mediator Teeffelen

Wil jij een top mediator uit Teeffelen die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Teeffelen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Teeffelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Teeffelen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Teeffelen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Teeffelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Megen, Maren Kessel en Geffen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Teeffelen

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Teeffelen? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Teeffelen te zoeken

Je wilt graag weten voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inschakelen. Hij probeert om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Teeffelen terecht voor:

  • Mediator scheiding Teeffelen
  • Zakelijke mediation Teeffelen
  • Familie mediation Teeffelen
  • Mediation arbeidsconflict Teeffelen
  • En meer

Alle mediators uit Teeffelen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Teeffelen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die energie put uit het oplossen van een geschil. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Teeffelen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Teeffelen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Teeffelen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Teeffelen

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Teeffelen weet uit ervaring hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Teeffelen eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Teeffelen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Teeffelen.

Scheiden in Teeffelen is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Teeffelen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Teeffelen, via een betaalbare mediators

Scheiden Teeffelen

Klik op de knop ‘Scheiden Teeffelen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Teeffelen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Teeffelen

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Je wilt natuurlijk alleen maar uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een geschil.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Teeffelen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Teeffelen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Teeffelen – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Teeffelen te vinden. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Teeffelen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Teeffelen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Teeffelen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Teeffelen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Teeffelen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Teeffelen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Teeffelen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Teeffelen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Teeffelen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Teeffelen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Teeffelen

Menselijke benadering

9 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Ingrid van Dongen

Tevreden

3 augustus 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Marije van de Veen

Gelukkig nu rustigere tijden

3 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Tamara de Vos

Eindelijk conflict opgelost

29 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Janneke Visser

Het idee was fatsoenlijk

28 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jolanda Evers

Ook voor werkgevers

24 juli 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Nicolaas van Beek

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

21 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Antonius van Doorn

Gelukkig nu rustigere tijden

21 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Ilse Groen

Na lang onrustig nu ontspanning

19 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Barry Maas

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

24 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Albert van den Heuvel

Uiteindelijk van mijn baas af

17 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Petra Peeters

Het idee was degelijk

21 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Laura Blom

Begeleiding bij (tiener)dochter

22 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Niels van Dam

Hulp bij uit elkaar gaan

16 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Evelien Kok

Geen kant verkiezen

20 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Mark de Boer

Ruzie met personeelslid opgelost

16 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Dave Verhoeven

Meer gekregen dan bedacht

12 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Roy de Ruiter

Meer ontvangen dan bedacht

17 juli 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Chantal van de Velden

Niets meer te doen met mijn werk!

10 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sylvia Hermans

Niet alleen voor werknemers

11 juli 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Arie Blom

Hulp bij uit elkaar gaan

14 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Femke de Haan

Gelukkig nu van mijn baas af

14 juli 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marjolein Willems

Vechtscheiding voorkomen!

7 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Petra Smit

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

10 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Sanne de Vries

Prima gedaan De aanleiding was overigens niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

5 juli 2020

- Jessica Prins

Hulp bij (tiener)dochter

10 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Ronald van der Meulen

Het idee van de mediation helpt oprecht

6 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Vincent Molenaar

Tarief viel mee!

9 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Marije Schouten

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

8 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Gerardus Scholten

Meelevend en vriendelijk

2 juli 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Marleen Koning

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

2 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Simon Smit

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Chantal van de Velde

Na lang onrustig nu ontspanning

5 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Annemarie Janssen

Na lang turbulent nu rust

2 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Cindy Sanders

Geen kant gekozen

1 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Gerardus van der Horst

Professioneel en vlug

26 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Johanna van der Horst

Simpel en vlug

29 juni 2020

Absoluut top! Dank!

- Eva de Bruin

Dichter naar elkaar toegegroeid

27 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Manon van de Wal

Begeleiding bij (tiener)dochter

21 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Marije van Veen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

27 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Charlotte Peeters

Snel afgehandeld!

23 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Nicole van der Meer

Betrokken en sympathiek

19 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Charlotte Prins

Na lang onrustig nu rust

19 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Patricia de Vos

Fijn afgehandeld

19 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Paulus Smit

Niet alleen voor personeel

23 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Eveline van de Pol

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

21 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Irene van den Heuvel

Simpel en vlot

19 juni 2020

Absoluut top! Dank!

- Rob Bos

Vakkundig en snel

13 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Ruud Martens

Gelukkig nu onenigheid opgelost

18 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Johanna van der Meer

De mediator was verstandig!

11 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Tessa Janssen

Profi en handig geregeld

15 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Simon Maas

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

10 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Sylvia de Graaf

Prijs viel mee!

10 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Matthijs Willemsen

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

10 juni 2020

Gepaste hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Thomas de Graaf

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

9 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bram van de Pol

Niks meer te maken met mijn werk!

8 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Chantal van der Horst

Gewoon goed

7 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Arie van Dam

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

11 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Nancy de Leeuw

Niks meer te maken met mijn werkgever!

10 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bart Mol

Eindelijk van mijn baas af

5 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Maarten van den Bosch

Scheidingmet een lichtpuntje.

4 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Laura Kuijpers

Scheidingmet een lichtpuntje.

3 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Ilse Schouten

Nalatenschap zo afgehandeld

1 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Hendrikus de Vos

Vechtscheiding voorkomen!

2 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sharon van Veen

Echt chapeau

29 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Patricia van der Laan

Simpel en vlot

29 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Iris Veenstra

Betrokken en sympathiek

31 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Charlotte Schouten

Het idee was goed

27 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Franciscus van Veen

Gewoon goed

1 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Wilhelmus de Ruiter

Vlot in contact

31 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel geregeld zo.

- Johanna Dekker

Gelukkig nu van mijn baas af

29 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Richard de Ruiter

Verstandig afgehandeld

28 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Kim Vos

Persoonlijk afgestemd advies

28 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Sanne Hermans

Betrokken en sympathiek

25 mei 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Klaas de Groot

Meelevend en welwillend

28 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Steven Jansen

Ondanks afstand professioneel geholpen

24 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Albert van den Broek

Niet alleen voor werknemers

20 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Gerrit Driessen

Vlug in contact

19 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Wilhelmina van den Heuvel

Profi en vlot geregeld

22 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Maurice Driessen

Goed geregeld

17 mei 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Elizabeth Peters

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

19 mei 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Linda Vos

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

15 mei 2020

- Margaretha de Jong

Gewoon fijn

14 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Marianne Kok

Geoefend mediator

17 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Anna de Graaf

Oprecht chapeau

18 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Raymond de Bruijn

Prijs viel mee!

14 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Pieter Schouten

Ook voor werkgevers

11 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Guido Driessen

Pijnlijke tijd afgerond

15 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Bram Peters

Niks meer te maken met mijn werkgever!

12 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Sebastiaan Verbeek

Vechtscheiding voorkomen!

11 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Femke de Vos

Niet enkel voor werknemers

13 mei 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Rutger Driessen

Van problemen snel naar oplossingen

10 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Janneke de Leeuw

Niet alleen voor personeel

9 mei 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Susanne Scholten

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

4 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Edwin de Groot

Eindelijk conflict opgelost

8 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Astrid Smit

Meer gekregen dan verwacht

8 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Adriaan Bos

Pijnlijke periode afgerond

1 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Christiaan Koning

Gewoon fijn

2 mei 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Petra van de Veen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

4 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Ramona Huisman

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

29 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Sebastiaan Kuijpers

De mediator was fijn!

5 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Edwin de Jonge

Erfenis netjes gedeeld

27 april 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Barry van der Meulen

Van problemen vlot naar oplossingen

26 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Maarten Mol

Dichter naar elkaar gekomen

30 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Klaas Hoekstra

Persoonlijke aanpak

27 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Anna Veenstra

Dichter naar elkaar toegegroeid

23 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Marco van Dongen

Eindelijk van mijn leidinggevende af

30 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Maaike van Doorn

Kwetsbare afwikkeling super besloten

22 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Barry Wolters

Meelevend en vriendelijk

23 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Remco Gerritsen

Scheidingmet een lichtpuntje.

25 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Kevin de Groot

Nalatenschap netjes gedeeld

21 april 2020

Fijne hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Ellen Scholten

Vlug in contact

22 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel geregeld zo.

- Brenda de Jonge

Simpel en snel

24 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Erik van den Bosch

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

22 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Christian Dijkstra

Van problemen vlot naar oplossingen

17 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Peter van den Heuvel

Vakkundig en snel

18 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Anna van Loon

Na lang turbulent nu rust

20 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Klaas de Graaf

Gewoon prima

15 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Dennis Vink

Tarief viel mee!

17 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Steven de Haan

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

16 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Brenda van de Velden

Betrokken en aardig

14 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Franciscus Schipper

Kwetsbare afhandeling top geregeld

14 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Hanneke van der Laan

Kwetsbare afhandeling super geregeld

14 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Joyce de Jonge

Erfenis zo afgehandeld

12 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Petronella Maas

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

10 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Ruud Driessen

Geen kant verkiezen

7 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Paul Groen

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

12 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Linda Koning

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

10 april 2020

Hele lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Tamara Scholten

Verwachtingen overtroffen

5 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Simone Verhoeven

Geen kant kiezen

9 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Marco Vink

Geoefend mediator

6 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Ruben Gerritsen

Echt neutraal

6 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Jeroen Hofman

Erfenis zo afgehandeld

4 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Barbara Dijkstra

Gewoon goed

5 april 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Roy van de Velde

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

31 maart 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Brenda van Dijk

Niet prijzig

28 maart 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Bram Peters

vlot afgehandeld

16 maart 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Ronald van Wijk

Tevreden

4 maart 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Cornelia Meijer

Direct afgehandeld!

4 februari 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Vanessa Dekker

Ook voor werkgevers

14 januari 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Jeroen Meijer

Niet enkel voor personeel

22 december 2019

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Natasja van de Velden

Duidelijke website

31 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pieter Bakker

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

31 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Joris van Wijk

Dé tip

31 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Saskia de Jong

Snelle offerte

26 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmus van Doorn

Perfecte website

29 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roel Bosch

Forum bood hulp

24 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Tom van Dijk

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke van Wijk

Aangenaam verrast

24 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Barry van der Meulen

Fijne service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Koen Verbeek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cornelis van der Laan

Vlugge offerte

20 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sharon van der Heijden

Prettige service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Thijs de Groot

Super service

18 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nancy van der Linden

Voortreffelijke match

20 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tamara de Haan

Prettige service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Alexander de Haan

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Astrid Smits

Zeer verrast

17 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Tim van de Wal

Snelle offerte

15 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Monique Koning

Zeer verrast

15 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Dave de Koning

Gevonden via forum

11 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Frank van Dijk

Gevonden via forum

15 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Bas van der Meer

Forum bood hulp

7 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Deborah Huisman

Eindelijk een fijne site

1 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Ilse van Dam

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

22 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Irene de Jong

Werkt lekker!

17 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Rutger Dekker

Heel positief

8 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Petra Willemsen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Petronella Maas

Via forum hier terechtgekomen

27 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam Kok

Eindelijk een fijne site

22 januari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Annemarie Kuipers

Prettige service

9 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Martijn van der Laan

Goed contact

9 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Peter van de Wal

Via Via maar dan beter

7 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs Bos

Google is je grootste vriend

2 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca Koster

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

27 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Johan Gerritsen

De perfecte match

19 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bram Vos

Fijn!

8 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marianne Gerritsen

Werkt lekker!

6 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Irene van der Meer

Super service

29 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Monique van Dongen

Heel positief

22 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Dirk van den Heuvel

Gevonden via forum

16 oktober 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Edwin Boer

Perfecte website

7 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Raymond Post

Positieve ervaring

2 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Brenda Brouwer

Fijne service

20 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Simone van Beek

Ideale website

13 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pascal Gerritsen

niet verwacht zo betaalbaar

6 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein Mulder

Goed contact

2 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Judith Sanders

Ideale tip

28 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cindy Kok

Lang leve google

21 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Femke van de Wal

Fijne service

13 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Ramona van de Pol

Snelle offerte

2 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Miranda van den Heuvel

Dit werkt fijn

28 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jasper Willems

Mediatorkaart werkt erg fijn

22 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marjolein van Dongen

Forum bood hulp

16 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Marieke Brouwer

snelle service

4 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Mariska de Wit

Erg tevreden

3 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Martine van de Brink

vlot en makkelijk

26 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Kim Groen

Vlugge offerte

20 juni 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Thijs van Dam

Lang leve google

6 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim van de Brink

Ideale tip

2 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maarten van der Meulen

snelle service

30 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- René Brouwer

Prettige service

20 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Maurice de Koning

niet verwacht zo betaalbaar

12 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia Jonker

vlot en makkelijk

4 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Suzanne Groen

Fijn!

1 mei 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Koen van de Veen

Duidelijke website

18 april 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Adriana Vos

Erg tevreden

11 maart 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Dennis de Jong

Snelle offerte

16 februari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ellen de Boer

Goede werking van de website

31 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Chantal de Haan

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

3 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sjoerd Koning

Google is je grootste vriend

19 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita Bosch

Goede werking van de website

17 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Karin van den Broek

betaalbaarder dan ik dacht

15 december 2018

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Prins

Uitgelichte mediators uit Teeffelen

Linssen Advocaat en Scheidingsbemiddelaar Mr

Laurierlaan 3
5342 JA Oss
Nederland

0412 404 947
http://www.linssenadvocaat.nl/

Mr Carin Linssen, advocaat/scheidingsbemiddelaar

Ridderhof 94
5341 HS Oss
Nederland

0412 404 947
http://www.linssenadvocaat.nl/

TEN Advocaten N.V.

Raadhuislaan 4a
5341 GM Oss
Nederland

0412 614 443
http://www.tenadvocaten.nl/