Mediator Terschelling Kaart

Behoefte aan een top mediator uit Terschelling Kaart die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Terschelling Kaart verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Terschelling Kaart – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Terschelling Kaart gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Terschelling Kaart
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Terschelling Kaart, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Terschelling Kinum, Terschelling Serijp en Terschelling Lies bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Terschelling Kaart

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Terschelling Kaart? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Terschelling Kaart te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt of het wijs is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inzetten. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Terschelling Kaart. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere ondernemingen is het ook slim om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Terschelling Kaart terecht voor:

  • Mediator scheiding Terschelling Kaart
  • Zakelijke mediation Terschelling Kaart
  • Familie mediation Terschelling Kaart
  • Mediation arbeidsconflict Terschelling Kaart
  • En meer

Alle mediators uit Terschelling Kaart

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Terschelling Kaart – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan oplossen. Meestal komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Terschelling Kaart. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Terschelling Kaart voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Terschelling Kaart.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Terschelling Kaart

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Terschelling Kaart voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Terschelling Kaart weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het wegwerken van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Terschelling Kaart is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Terschelling Kaart gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Door een paar stappen te doorlopen zal ook jij de geschikte persoon vinden. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je geschil. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Koppels die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Terschelling Kaart.

Scheiden in Terschelling Kaart is vaak vervelend, maar door een mediator scheiden uit Terschelling Kaart zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Terschelling Kaart die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Terschelling Kaart, via een betaalbare mediators

Scheiden Terschelling Kaart

Klik op de knop ‘Scheiden Terschelling Kaart‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Terschelling Kaart, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Terschelling Kaart

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt immers meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een ruzie.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Terschelling Kaart op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Terschelling Kaart.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Terschelling Kaart – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Terschelling Kaart vindt die bij jouw geschil past. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Terschelling Kaart.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Terschelling Kaart voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Terschelling Kaart te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Terschelling Kaart.

Veelgestelde vragen over mediation in

Terschelling Kaart

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Terschelling Kaart jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Terschelling Kaart.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Terschelling Kaart. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Terschelling Kaart en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Terschelling Kaart die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Terschelling Kaart

Het idee uit de mediation helpt enorm

4 september 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marco Bosman

Het idee uit de mediation helpt echt

6 september 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Jacoba Mol

Dichter naar elkaar gekomen

28 augustus 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jelle Gerritsen

Onenigheid met dochter opgelost

27 augustus 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Joyce Meijer

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

21 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Diana de Bruijn

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

24 augustus 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Ilona van der Linden

Echt onpartijdig

17 augustus 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Brenda Jansen

Nalatenschap zo afgehandeld

19 augustus 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Suzanne van de Pol

Gelukkig nu rustigere tijden

12 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Karin van Dam

Vechtscheiding voorkomen!

12 augustus 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ruben Verhoeven

Hulp bij uit elkaar gaan

3 augustus 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Ronald Hoekstra

Direct afgehandeld!

29 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jacoba van Beek

Eindelijk conflict opgelost

25 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marco Timmermans

Profi en handig geregeld

27 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Martinus Mulder

Persoonlijk afgestemd advies

26 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Eva de Leeuw

Op maat afgestemd advies

22 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Steven Willemsen

Persoonlijk afgestemd advies

23 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Maurice Timmermans

Fijn afgehandeld

22 juli 2020

De reden was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Petronella de Graaf

Scheiding met zilveren randje

21 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Catharina Vos

Profi en vlot geregeld

22 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Jacob van de Ven

Content

22 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Anna van Dongen

Niets meer te maken met mijn werkgever!

16 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Adrianus Sanders

Geoefend mediator

18 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Koen Jansen

Dichter naar elkaar toegegroeid

18 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Stefan Post

Het idee uit de mediation helpt echt

15 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Janneke van Vliet

Na lang turbulent nu ontspanning

13 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Paulus Vos

Nalatenschap eerlijk gedeeld

11 juli 2020

Gepaste hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Roel Boer

Na lang turbulent nu ontspanning

11 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Ruud Smeets

Menselijke benadering

13 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Robin Vink

Meer ontvangen dan bedacht

12 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Christian Schouten

Onenigheid met dochter opgelost

9 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Barbara van Wijk

Onenigheid met dochter opgelost

14 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Vincent Smeets

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

12 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Arjan Schouten

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

12 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Arjan van Doorn

Niet duur

11 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jeroen Peters

Dichter naar elkaar gekomen

5 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Robin van de Velde

Simpel en vlug

2 juli 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Wendy Peeters

Dichter naar elkaar gekomen

7 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Marijke van Dijk

Dikwijls bereikbaar

1 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Mark Bakker

Pijnlijke periode afgerond

1 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Annemarie van der Meer

Volledig rechtvaardig

2 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Nicolaas Janssen

Hulp bij uit elkaar gaan

28 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Erwin van der Heijden

Het idee van de mediation helpt enorm

30 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Vincent van den Heuvel

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

2 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Sjoerd Blom

Nalatenschap zo geregeld

26 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Raymond van Wijk

Nalatenschap zo geregeld

25 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Sjoerd van Wijk

Vlot in contact

22 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Sharon Schipper

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

23 juni 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Natasja Smit

Boven verwachting

25 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Renate Mol

Prima gedaan De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

25 juni 2020

- Jan Postma

Veelal bereikbaar

22 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Bart Hoekstra

Tevreden

21 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Daniël Meijer

Begeleiding bij (tiener)dochter

20 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Hanneke de Haan

Conflict met medewerker opgelost

23 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Martine Gerritsen

Na lang onrustig nu ontspanning

22 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Arie Evers

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

20 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Ivo van Leeuwen

Eindelijk conflict opgelost

16 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Rob Peters

Verwachtingen overtroffen

13 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Jessica de Groot

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

15 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Kelly de Ruiter

Persoonlijk afgestemd advies

15 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Tamara Jacobs

Ondanks afstand bekwaam geholpen

15 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Martinus van de Velde

Vechtscheiding voorkomen!

14 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Maartje de Haan

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

8 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Daniël Verbeek

Geen kant gekozen

13 juni 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Tessa Schouten

Profi en snel geregeld

7 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Laura Dijkstra

Geoefend mediator

6 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Maaike Groen

Scheidingmet een lichtpuntje.

4 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Evelien Hoekstra

Betrokken en aardig

3 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Tim de Groot

Nalatenschap zo geregeld

2 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Tessa van de Veen

Lastige tijd afgerond

7 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Charlotte van Dongen

Lastige tijd afgerond

6 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Albert Scholten

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Marc Evers

Geen testament, wel netjes verdeeld

4 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Marleen Kuijpers

Direct opgelost!

31 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Joris Huisman

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

29 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Martin Maas

Begeleiding bij (tiener)dochter

1 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Martijn Bosch

Gelukkig nu rustigere tijden

27 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Eva Bos

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

26 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Wendy de Vos

Hulp bij scheiding

26 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Inge Post

Het plan was fatsoenlijk

28 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Ellen van der Linden

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

26 mei 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Caroline Hermans

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

25 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Paulus de Jong

Ervaren mediator

27 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Simon Smit

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

24 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Tom Groen

Erfenis zo geregeld

27 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Mirjam Blom

Pijnlijke tijd afgerond

21 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Tessa van Dam

Geen kant kiezen

22 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Robert Bosman

Vlot opgelost!

18 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Peter van den Bosch

Content

23 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Joost de Wit

Content

15 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Kevin Timmermans

Het plan was goed

16 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Nicole Kok

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

20 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Pascal de Bruijn

Dichter naar elkaar toegegroeid

16 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Johan Boer

Een lintje krijgen

14 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marleen Post

Gewoon goed

18 mei 2020

Helemaal top! Dank!

- Koen Sanders

Professioneel en snel

15 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Pascal Vos

Veelal bereikbaar

12 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Cornelia Post

Goed afgehandeld

8 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Marijke van der Heijden

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

7 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Koen van Veen

De familie is opnieuw een familie

12 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Kirsten Wolters

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

9 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Arie Verhoeven

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

5 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Dennis van Doorn

Gelukkig nu rustigere tijden

6 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Sanne Hermans

Lastige periode afgerond

6 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Cornelia de Leeuw

Meelevend en welwillend

2 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Sylvia Hermans

Niks meer te doen met mijn werk!

4 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Anouk Hendriks

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

7 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Joost Sanders

Het idee van de mediation helpt enorm

5 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Margaretha van Wijk

Het idee van de mediation helpt oprecht

4 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Bas Maas

Ondanks afstand professioneel geholpen

1 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Tessa Bakker

Arbeidsconflict kundig opgelost

4 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Sylvia Mulder

Begeleiding bij (tiener)dochter

28 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Anouk Driessen

Niet prijzig

29 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Margaretha Gerritsen

Betrokken en sympathiek

25 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Astrid Dijkstra

Scheiding met zilveren randje

29 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Marc Blom

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

28 april 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Richard Bosch

Dichter naar elkaar gekomen

28 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Martijn Mulder

Betrokken en aardig

23 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Martinus Meijer

Vechtscheiding voorkomen!

26 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Irene Schipper

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

22 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Niels van der Linden

Dikwijls bereikbaar

19 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Ruud de Koning

Ruzie met werknemer opgelost

22 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Stefan Post

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

20 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Ruud Molenaar

Ondanks afstand bekwaam geholpen

19 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Niels Kramer

Simpel en vlot

16 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Adriaan Huisman

Eindelijk rustigere tijden

14 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Laura de Haan

Tevreden

18 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Roy van Leeuwen

Vlot opgelost!

19 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Ilse de Groot

Geen kant kiezen

15 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Paul van Wijk

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Nancy van de Ven

Meer gekregen dan bedacht

12 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Paulus Jansen

Dichter naar elkaar gekomen

12 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Astrid van de Pol

Veelal bereikbaar

13 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Roel van der Heijden

Menselijke aanpak

12 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Claudia Verbeek

Op maat afgestemd advies

7 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Franciscus Wolters

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

12 april 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Daniël van der Meer

Echt chapeau

9 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Lisette Groen

Van problemen vlot naar oplossingen

7 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Sandra de Wit

Fatsoenlijk geregeld

7 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Anouk Peeters

Een schouderklopje krijgen

9 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Remco Verbeek

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

1 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Jelle Wolters

Conflict met personeelslid opgelost

4 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Joost Bos

Gewoon goed

6 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Michel Schouten

Na lang turbulent nu rust

30 maart 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Michael Kok

De familie is opnieuw een familie

29 maart 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Jolanda Schipper

Vakkundig en snel

19 maart 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Frank Vink

Ook voor ons als bedrijf

26 februari 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Diana Bosman

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

2 februari 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Jessica Kramer

Echtscheiding met zilveren randje

11 januari 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Irene Hoekstra

Het idee uit de mediation helpt oprecht

2 januari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jacqueline Martens

Eindelijk een goede site gevonden

1 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jessica Hofman

betaalbaar en professioneel

30 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon Evers

Fijne service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Petra van Leeuwen

Dé tip

30 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rogier van Veen

Mediatorkaart is top!

26 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Arjan de Groot

Duidelijke website

26 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Natascha Jacobs

Werkt lekker!

25 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sandra de Vries

Fijn!

27 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ramona de Graaf

Eindelijk een goede site gevonden

20 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Petronella Bakker

Mediatorkaart werkt erg fijn

26 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Barbara Boer

Voortreffelijke match

22 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Barbara Hofman

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Mirjam Verhoeven

Eindelijk een goede site gevonden

20 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Annemieke Sanders

Ideale match

22 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nathalie Peters

Eindelijk een fijne site

20 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sharon Peeters

Fijn!

16 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marije de Lange

Duidelijke website

14 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eric de Groot

Snelle match via mediatorkaart.nl

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tessa Sanders

Ideale tip

16 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeffrey van de Berg

betaalbaar en professioneel

15 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent van der Horst

Ideale tip

12 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ramona Meijer

Ideale tip

7 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa van de Wal

erg betaalbaar

4 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nicolaas Smeets

De perfecte match

23 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maria Postma

Via forum hier terechtgekomen

16 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna van de Velden

Fijne service

11 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anita Kok

Vlugge offerte

5 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Simon van Dongen

snelle service

24 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Diana van der Meulen

Perfecte tip

19 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marloes Peeters

Via forum hier terechtgekomen

9 januari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Cindy Timmermans

Fijn!

6 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bianca de Lange

betaalbaarder dan ik dacht

8 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicole van Wijk

Mediatorkaart werkt erg fijn

2 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Tim van Leeuwen

Google is je grootste vriend

27 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruben Bosch

Google is je grootste vriend

18 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David Groen

Eindelijk een goede site gevonden

13 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Alexander de Graaf

Mijn eigen netwerk kan dit niet

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Irene Postma

Ideale tip

26 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sabrina de Graaf

Vlugge offerte

23 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nathalie Prins

Dé tip

10 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rutger Brouwer

Duidelijke website

9 oktober 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Christian Vermeulen

Perfecte website

29 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Mark Kuijpers

Mediatorkaart werkt erg fijn

24 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Koen van de Brink

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 september 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bastiaan Jonker

Vlugge offerte

11 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Kirsten de Vries

Prettige service

4 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Petra Dekker

aangename service

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Paulus de Vos

Eindelijk een fijne site

15 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Tessa Prins

Super service

14 augustus 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Patrick van de Brink

Prettige service

7 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marieke Hofman

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

1 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bram van Doorn

Heel positief

24 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sandra Jonker

Eindelijk een fijne site

15 juli 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacobus Willemsen

Snelle offerte

5 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Adriaan Post

betaalbaar en professioneel

27 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis Blom

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

27 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Irene de Graaf

Aangenaam verrast

19 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Stefan Scholten

Google is je grootste vriend

7 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine Mol

Eindelijk een fijne site

5 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Angelique Wolters

Ideale tip

28 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Richard van der Meulen

Dé tip

20 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johan van de Ven

Goed contact

9 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hendrika Boer

Snelle offerte

2 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Roel Dekker

zeer rap geholpen

27 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Barry de Ruiter

Ideale website

22 april 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Iris Martens

Snelle offerte

13 maart 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sabine de Haan

snelle service

16 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Peter Bosman

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Esther van Wijk

Positieve ervaring

26 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ramona van Wijk

Dit werkt fijn

20 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Miranda van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

1 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Margaretha de Bruijn

erg betaalbaar

18 december 2018

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke Mol

Uitgelichte mediators uit Terschelling Kaart

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Ysbrechtum

8633 Ysbrechtum
Nederland

0515 416 999
http://falkadvocatuurenmediation.nl/

Hoekstra & Hendriks Mediation

De Alde Mar 30
9035 VP Dronryp
Nederland

0517 384 420
https://www.hoekstraenhendriks.nl/