Mediator Tiendeveen

Behoefte aan een top mediator in Tiendeveen die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Tiendeveen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Tiendeveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Tiendeveen gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Tiendeveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tiendeveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Noordscheschut, Hollandscheveld en Drijber bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Tiendeveen

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Tiendeveen? Het kan ingewikkeld zijn om de geschikte mediator te vinden voor het wegnemen van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Tiendeveen te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inschakelen. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Voor de grotere bedrijven is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Tiendeveen terecht voor:

  • Mediator scheiding Tiendeveen
  • Zakelijke mediation Tiendeveen
  • Familie mediation Tiendeveen
  • Mediation arbeidsconflict Tiendeveen
  • En meer

Alle mediators uit Tiendeveen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Tiendeveen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan erge ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het oplossen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Tiendeveen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Tiendeveen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Tiendeveen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Tiendeveen

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Tiendeveen weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het wegwerken van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Tiendeveen eindigt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Tiendeveen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Tiendeveen.

Scheiden in Tiendeveen is altijd vervelend, maar door een mediator scheiden uit Tiendeveen zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Tiendeveen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Tiendeveen, via een betaalbare mediators

Scheiden Tiendeveen

Klik op de knop ‘Scheiden Tiendeveen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Tiendeveen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Tiendeveen

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw ruzie op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij aan de andere kant van de tafel. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Tiendeveen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Tiendeveen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Tiendeveen – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Tiendeveen die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Tiendeveen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Tiendeveen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Tiendeveen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Tiendeveen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Tiendeveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Tiendeveen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Tiendeveen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Tiendeveen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Tiendeveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Tiendeveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Tiendeveen

Niks meer te maken met mijn werk!

8 september 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Natascha Brouwer

Geoefend mediator

6 september 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Margaretha de Groot

De familie is weer een familie

29 augustus 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Hendrika van der Heijden

Volledig objectief

26 augustus 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Suzanne Blom

De mediator was goed!

25 augustus 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Patricia de Vos

Niets meer te maken met mijn werkgever!

20 augustus 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Maartje Mulder

Vaak bereikbaar

20 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Vincent Jacobs

Echtscheiding met zilveren randje

19 augustus 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Robin van Beek

Verwachtingen overtroffen

13 augustus 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Wilhelmina Mulder

Fatsoenlijk geregeld

6 augustus 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Guido van Wijk

Gewoon prima

2 augustus 2020

Content zoals bedacht.

- Johan Mol

Oprecht neutraal

2 augustus 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Barry van der Meer

Ondanks afstand professioneel geholpen

24 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Jolanda van Dijk

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

29 juli 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Jacoba Bosch

Erfenis netjes verdeeld

27 juli 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Marc de Leeuw

Professioneel en vlug

27 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Dave van Dijk

Geen kant gekozen

21 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Franciscus de Leeuw

Het idee was fatsoenlijk

25 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Wendy Gerritsen

Geen kant kiezen

20 juli 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Mark Veenstra

Prima gedaan De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

23 juli 2020

- Anouk Vermeulen

Tarief viel mee!

19 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Bart van Beek

Vechtscheiding voorkomen!

18 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Eric Bosch

Begeleiding bij (tiener)dochter

16 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Inge Jansen

Gelukkig nu onenigheid opgelost

18 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Karin de Boer

Verwachtingen overtroffen

14 juli 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Matthijs Kok

Erfenis eerlijk verdeeld

15 juli 2020

Fijne hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Johannes Jansen

Meer ontvangen dan verwacht

14 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Arie van Wijk

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

13 juli 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Barbara Smit

Volledig rechtvaardig

14 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Marc van Doorn

De mediator was verstandig!

15 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Irene Kuiper

Tarief viel mee!

11 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Steven van Veen

Geen kant verkiezen

13 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Roy Jansen

Ondanks afstand professioneel geholpen

7 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Roel Brouwer

Van problemen snel naar oplossingen

10 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Natascha Jansen

De familie is weer een familie

7 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Bastiaan Martens

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

4 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Sanne van de Velde

Gelukkig nu van mijn baas af

3 juli 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Natascha Willems

Onenigheid met dochter opgelost

4 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Ronald van der Horst

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 juli 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Remco Koning

Simpel en vlot

3 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Jacqueline Dijkstra

Pijnlijke tijd afgerond

1 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Brenda van de Velde

Niet duur

28 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Alexander Wolters

Gewoon goed

27 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Deborah Koster

Hulp bij scheiding

2 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Cornelis Verhoeven

Profi en vlot geregeld

25 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Eveline Hendriks

Gewoon prima

29 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Maarten Hermans

Verwachtingen overtroffen

24 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Rogier Peters

Verstandig afgehandeld

21 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Catharina van Beek

Kwetsbare afhandeling super geregeld

26 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Mark Vos

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

22 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Deborah Hoekstra

Eindelijk van mijn leidinggevende af

21 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Adriana de Leeuw

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

22 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Simon van Loon

Echt chapeau

20 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Eva van Dijk

Vechtscheiding voorkomen!

18 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Nicolaas van Veen

Geoefend mediator

15 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Sandra de Haan

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

21 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Jeffrey van Dam

Na lang onrustig nu rust

19 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Franciscus de Koning

Niet enkel voor werknemers

11 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Martinus van de Brink

Gevoelige kwestie fijn geregeld

14 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Marleen Gerritsen

Snel afgehandeld!

12 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Rob van Beek

Moeilijke periode afgesloten

11 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Marije Driessen

De familie is opnieuw een familie

11 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Simone Mulder

Profi en vlot geregeld

10 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Rutger de Vos

Ook voor ons als bedrijf

13 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Johan Vermeulen

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

9 juni 2020

Zeer gepaste ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Saskia Mulder

Veelal bereikbaar

7 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe vlot dit ging.

- Kim Vos

Ruzie met medewerker opgelost

8 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Jelle van de Wal

Ook voor ons als bedrijf

10 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Maria Willemsen

Verwachtingen overtroffen

8 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Sabrina van de Brink

Het idee van de mediation helpt echt

2 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Danny Driessen

Erfenis zo geregeld

4 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- David Jansen

Meer ontvangen dan bedacht

1 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Richard de Boer

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

1 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Wilhelmus Kok

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

31 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Maartje van den Heuvel

Nalatenschap eerlijk verdeeld

28 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Sandra de Jonge

Gelukkig nu rustigere tijden

30 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Angela van de Pol

Dichter naar elkaar gekomen

2 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Franciscus Hoekstra

Nalatenschap zo afgehandeld

27 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Tim Janssen

Persoonlijke aanpak

29 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Caroline Mulder

Hulp bij scheiding

29 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Irene van der Laan

Volledig objectief

28 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Maria Bakker

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

26 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Frank Bosman

Oprecht chapeau

27 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Linda Jacobs

Simpel en snel

25 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Adriana Bakker

Fijn geregeld

27 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Martinus de Bruijn

Niet enkel voor personeel

26 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Petra van Beek

Geen kant gekozen

23 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Erik van Dam

Eindelijk van mijn leidinggevende af

17 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Martine van den Broek

Onzekere kwestie goed afgehandeld

21 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Diana de Lange

Op maat afgestemd advies

18 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Patrick van de Berg

Betrokken en aardig

18 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Sandra Molenaar

Profi en snel geregeld

19 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Jacobus Meijer

Erfenis eerlijk verdeeld

19 mei 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Caroline van de Berg

Nalatenschap zo afgehandeld

17 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Wouter Koning

Oprecht neutraal

18 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Tamara Willems

Meer gekregen dan bedacht

14 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Jacobus Hoekstra

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

11 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Elizabeth Koning

Niks meer te doen met mijn werkgever!

13 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sharon Smeets

Gelukkig nu conflict opgelost

9 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Astrid de Bruin

Vlot in contact

11 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel geregeld zo.

- Paul Mol

De familie is weer een familie

6 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Janneke van de Velden

Na lang turbulent nu rust

7 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Kim van Dongen

Geen kant verkiezen

6 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Dave Koster

Niet duur

4 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Tessa Timmermans

De mediator was verstandig!

2 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Jeffrey Maas

Fatsoenlijk geregeld

6 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sanne Kok

Tevreden

3 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Klaas de Jonge

Oprecht neutraal

7 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Ilse Hoekstra

Tevreden

3 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Sebastiaan Driessen

Lastige periode afgesloten

28 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Bastiaan Meijer

Meelevend en welwillend

29 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Maarten van Veen

Gelukkig nu ruzie opgelost

3 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Mark de Vries

Verstandig geregeld

30 april 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Koen Boer

Tevreden

28 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Joyce de Graaf

De mediator was fijn!

25 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Tessa de Bruijn

Geen kant gekozen

23 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Patrick Smit

Vlug in contact

23 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Marco Peters

Betrokken en aardig

24 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Rutger Kok

Profi en vlot geregeld

22 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Marieke Huisman

Persoonlijke aanpak

23 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Angelique Brouwer

Fatsoenlijk geregeld

19 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Adriaan van Vliet

Meer ontvangen dan bedacht

22 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Nathalie van den Broek

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

23 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Thijs Hendriks

Een lintje krijgen

16 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Margaretha Janssen

Menselijke benadering

18 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Sandra Bosch

Hulp bij uit elkaar gaan

15 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Yvonne Janssen

Van problemen vlot naar oplossingen

16 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Edwin Brouwer

Prima gedaan De oorzaak was overigens niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

12 april 2020

- Melanie Dijkstra

Het idee was aantrekkelijk

11 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Rutger van der Laan

Van problemen vlot naar oplossingen

11 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Marc van den Heuvel

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

10 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Margaretha van der Heijden

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

11 april 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Jelle van der Laan

Vlot afgehandeld!

8 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Janneke Schouten

Gewoon prima

7 april 2020

Content zoals bedacht.

- Sharon van de Berg

Gelukkig nu conflict opgelost

9 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Melanie van Leeuwen

Profi en vlot geregeld

11 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Jeffrey Jansen

Eindelijk onenigheid opgelost

5 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Angelique Wolters

Erfenis eerlijk verdeeld

10 april 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Christiaan Jacobs

Ondanks afstand professioneel geholpen

9 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Eva van de Velden

Meer gekregen dan bedacht

2 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Patrick van de Veen

Nalatenschap zo afgehandeld

2 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Cornelis Dekker

Nalatenschap zo afgehandeld

4 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Simone Scholten

Ervaren mediator

3 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Esther Schipper

Van problemen vlot naar oplossingen

31 maart 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Tim Dijkstra

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

4 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Michiel Koning

Na lang turbulent nu rust

22 maart 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Anne Molenaar

Direct afgehandeld!

24 februari 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Catharina van de Velde

Gelukkig nu conflict opgelost

1 februari 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Annemarie Hofman

Ervaren mediator

18 januari 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Jeroen van Beek

Geen kant gekozen

25 december 2019

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Wendy de Wit

aangename service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Paul van Vliet

Snelle offerte

27 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus Martens

aangename service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Patricia van Dam

Goede werking van de website

30 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeffrey Meijer

erg betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Post

Werkt goed dit

27 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeffrey van der Heijden

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Charlotte van de Velden

Gevonden via forum

25 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Raymond Postma

Google is je grootste vriend

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse van Dam

niet verwacht zo betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus de Graaf

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Joost van de Berg

Heel positief

20 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Koen van Dijk

zeer rap geholpen

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Saskia Smit

Aangenaam verrast

22 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Simone Postma

Mediatorkaart is top!

20 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Adriana van den Broek

aangename service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Bram Schipper

Dé tip

17 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joris de Vries

Fijne service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Eric van de Wal

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elisabeth van Leeuwen

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marijke van Loon

snel geholpen

15 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Miranda Huisman

Mediatorkaart werkt erg fijn

11 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Linda Molenaar

Ideale website

3 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wouter Schouten

Vlugge offerte

26 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Miranda Wolters

Voortreffelijke match

20 februari 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dennis Jacobs

Eindelijk een fijne site

7 februari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Rutger Wolters

Ideale website

3 februari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Joyce Hofman

Snelle match via mediatorkaart.nl

24 januari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Erwin van Leeuwen

Vlugge offerte

16 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Elisabeth Brouwer

Geen linkedin nodig

16 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen Kuiper

Perfecte website

2 januari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ingrid Vos

Fijne service

6 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Simon Groen

Goed contact

2 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Daniëlle van Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

21 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Bas de Koning

Perfecte website

16 november 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Robertus Mulder

Erg tevreden

10 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tom Janssen

Werkt lekker!

5 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Dennis Timmermans

Ideale match

31 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriana van Doorn

zeer rap geholpen

24 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Danny de Vos

Ideale match

12 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cornelis Scholten

Dit werkt fijn

10 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Susanne Groen

Ideale match

2 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Susanne Post

Google is je grootste vriend

25 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik Jansen

Ideale match

18 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martijn Brouwer

Ideale tip

5 september 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrika Veenstra

Ideale website

2 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rutger Wolters

Zeer verrast

24 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Gerardus Postma

Dit werkt fijn

21 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michel Vos

Goed contact

11 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacoba Peters

Eindelijk een goede site gevonden

6 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Rutger Maas

Voortreffelijke match

25 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Deborah de Bruin

Zeer verrast

23 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jan Vos

Dé tip

16 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrika Smeets

Mediatorkaart werkt erg fijn

4 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Remco Driessen

Mediatorkaart is top!

1 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Ivo de Bruijn

erg snel

23 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Wilhelmus Brouwer

Forum bood hulp

13 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Rogier Evers

Perfecte website

12 juni 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martin Janssen

Gevonden via forum

6 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Paulus van Doorn

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

25 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ivo Scholten

Voortreffelijke match

16 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Claudia Kok

Snelle match via mediatorkaart.nl

11 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Johan Peeters

Lang leve google

5 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Albert van der Meer

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

26 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Vanessa Willemsen

snel geholpen

21 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Angelique Dekker

Heel positief

23 maart 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Brenda van der Meer

Google is je grootste vriend

20 februari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem van der Heijden

Eindelijk een goede site gevonden

11 februari 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Daniëlle Brouwer

Goed contact

25 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hanneke Peters

Perfecte website

17 januari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Frank van Beek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey van de Veen

Snelle offerte

28 december 2018

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Patricia van der Horst

Uitgelichte mediators uit Tiendeveen

Van Steen & Pronk Advocaten

Donau 5-32
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 267 231
https://www.vspadvocaten.nl/

Kuima Mediation

Donau 1-32
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0529 470 670
http://www.kuimamediation.nl/

Mediation & Coaching Hoogeveen

Kanaal Westzijde 2
7936 TL Tiendeveen
Nederland

06 52070754
http://mediationencoachinghoogeveen.nl/