Mediator Werkhoven

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Werkhoven?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Werkhoven verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Werkhoven – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Werkhoven gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Werkhoven
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Werkhoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bosch en Duin, Everdingen en Schalkwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Werkhoven

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Werkhoven? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Werkhoven te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook een goed idee om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Werkhoven terecht voor:

  • Mediator scheiding Werkhoven
  • Zakelijke mediation Werkhoven
  • Familie mediation Werkhoven
  • Mediation arbeidsconflict Werkhoven
  • En meer

Alle mediators uit Werkhoven

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Werkhoven – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Werkhoven. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Werkhoven voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Werkhoven.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Werkhoven

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, helpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Werkhoven weet bijna alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Werkhoven stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Werkhoven gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Door een aantal stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Werkhoven.

Scheiden in Werkhoven is altijd vervelend, maar met een mediator scheiden uit Werkhoven zal je jouw relatie pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Werkhoven die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Werkhoven, via een betaalbare mediators

Scheiden Werkhoven

Klik op de knop ‘Scheiden Werkhoven‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Werkhoven, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Werkhoven

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt immers meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een ruzie.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel wenselijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Werkhoven op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Werkhoven.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Werkhoven – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Werkhoven vindt die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Werkhoven.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Werkhoven voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Werkhoven te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Werkhoven.

Veelgestelde vragen over mediation in

Werkhoven

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Werkhoven jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Werkhoven.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Werkhoven. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Werkhoven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Werkhoven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Werkhoven

Persoonlijke aanpak

5 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Renate de Haan

Het idee van de mediation helpt echt

29 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Renate de Vos

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

30 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Anouk van den Broek

Profi en handig geregeld

29 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Tom van der Laan

Niet alleen voor personeel

29 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Brenda van der Linden

Het idee was degelijk

22 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Joost van de Velde

Oprecht goed

27 juli 2020

Helemaal super! Dank!

- Koen Vermeulen

Persoonlijke aanpak

24 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Ivo de Groot

Scheidingmet een lichtpuntje.

25 juli 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Catharina van Dijk

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

19 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Annemieke de Bruijn

Scheidingmet een lichtpuntje.

22 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Alexander van der Horst

Niet alleen voor werknemers

23 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Martine van Doorn

Gelukkig nu van mijn baas af

21 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sjoerd van Dam

Nalatenschap netjes verdeeld

19 juli 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Barry de Jong

Scheidingmet een lichtpuntje.

14 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Barbara Hendriks

Simpel en vlug

12 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- David van de Pol

Simpel en snel

13 juli 2020

Helemaal top! Dank!

- Joost Bos

Lastige tijd afgesloten

14 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Dirk van de Velde

Content

10 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Wilhelmus van Vliet

Meelevend en vriendelijk

15 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Johan de Leeuw

Niks meer te maken met mijn werk!

12 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Iris Brouwer

Dichter naar elkaar gekomen

11 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sharon de Groot

Simpel en snel

13 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Leonie de Vries

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

12 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Martine Veenstra

Van problemen snel naar oplossingen

9 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Paul de Graaf

Echt onpartijdig

9 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Sandra Wolters

De mediator was goed!

5 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Anna Sanders

Hulp bij scheiding

3 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Leonie Vermeulen

Persoonlijk afgestemd advies

3 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een opluchting voor ons beide.

- Martinus van Dongen

Meer ontvangen dan bedacht

30 juni 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Femke de Groot

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

4 juli 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Natasja Peters

Niet prijzig

30 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nicole de Wit

Profi en vlot geregeld

4 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Marloes Postma

Pijnlijke tijd afgesloten

28 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Jelle Smits

Prijs viel mee!

26 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Wouter van Leeuwen

Prijs viel mee!

24 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Renate de Haan

Dichter naar elkaar gekomen

26 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Ingrid van Vliet

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

27 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Wilhelmus Dekker

Content

25 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Jasper Janssen

Gewoon prima

25 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Roel de Ruiter

Eindelijk rustigere tijden

21 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Renate de Ruiter

Content

21 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Marloes Kok

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

18 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Willem van der Laan

Gewoon prima

17 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Thomas de Graaf

Ondanks afstand professioneel geholpen

21 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Wouter Dijkstra

Gelukkig nu van mijn baas af

20 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Jacobus Kok

Het idee uit de mediation helpt enorm

13 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Daniëlle de Leeuw

Hulp bij (tiener)dochter

13 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Jacob Bakker

Persoonlijke aanpak

11 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Kelly de Bruijn

Eindelijk onenigheid opgelost

10 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Nathalie Boer

De familie is opnieuw een familie

9 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Miranda Prins

Oprecht objectief

14 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Nienke Kuijpers

Vechtscheiding voorkomen!

14 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Dirk de Haan

Vechtscheiding voorkomen!

10 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Johan Schipper

Vechtscheiding voorkomen!

10 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jelle Veenstra

Meelevend en welwillend

5 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Willem Kuijpers

Gewoon goed

7 juni 2020

Helemaal top! Dank!

- Martine de Bruijn

Gewoon prima

7 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Remco Schouten

Fijn afgehandeld

2 juni 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Joris van Dam

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

8 juni 2020

- Jasper van Vliet

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

5 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Adriana van den Bosch

Lastige tijd afgesloten

1 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Robin van der Heijden

Erfenis netjes gedeeld

4 juni 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Angela Bosch

Niet enkel voor personeel

29 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Dirk van Leeuwen

Niet enkel voor werknemers

2 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Bas Hoekstra

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

31 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Albert Verbeek

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

1 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Miranda de Wit

Nalatenschap zo geregeld

2 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Kim Martens

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

27 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Ramona de Bruijn

Eindelijk rustigere tijden

27 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Sharon de Wit

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

23 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Erik van den Bosch

Simpel en vlot

24 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Judith van den Bosch

Oprecht chapeau

22 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Sebastiaan de Ruiter

Prima geregeld De reden was overigens niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

27 mei 2020

- Roel Visser

Nalatenschap zo geregeld

22 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Jacob van Dijk

Een schouderklopje verdiend

26 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sanne van de Veen

Meelevend en welwillend

18 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Gerrit Dekker

Gewoon goed

18 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Björn Martens

Kwetsbare afhandeling top besloten

16 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Jacoba Smit

Profi en handig geregeld

15 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Jacobus de Graaf

Tarief viel mee!

21 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Dave Kuipers

Het idee van de mediation helpt enorm

14 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Kirsten van de Wal

Professioneel en vlug

20 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Astrid Mol

Eindelijk rustigere tijden

19 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Mark Kramer

Betrokken en sympathiek

13 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Bram Mulder

Niet alleen voor personeel

15 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Niels Vink

Profi en vlot geregeld

12 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Adrianus Post

Veelal bereikbaar

9 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel besloten zo.

- Daniël Huisman

Ondanks afstand professioneel geholpen

12 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Manon Scholten

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

10 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Sabrina de Boer

Nalatenschap zo geregeld

9 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Erwin Maas

Onenigheid met dochter opgelost

5 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Hendrikus van der Meer

Gelukkig nu van mijn baas af

4 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Robert van der Horst

Gelukkig nu rustigere tijden

9 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Monique Willems

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Bart Boer

Ook voor ons als bedrijf

7 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Vincent Sanders

Dikwijls bereikbaar

3 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Judith de Graaf

Na lang turbulent nu ontspanning

6 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Johannes Dijkstra

Eindelijk ruzie opgelost

30 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Saskia Boer

Tevreden

3 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Antonius de Haan

Nalatenschap zo afgehandeld

3 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Susanne Hermans

Boven verwachting

2 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Nancy Smit

Scheiding met zilveren randje

25 april 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Gerardus van Vliet

Moeilijke tijd afgesloten

26 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Eveline Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

23 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Martin Kramer

Dikwijls bereikbaar

28 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel geregeld zo.

- Martijn Koning

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

28 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Dave de Groot

Veelal bereikbaar

24 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Eva Kuipers

Het idee uit de mediation helpt enorm

20 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Marije Hofman

Ondanks afstand bekwaam geholpen

21 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Edwin Groen

Snel opgelost!

19 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Richard Dekker

Ondanks afstand professioneel geholpen

23 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Barry Molenaar

Profi en snel geregeld

20 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Marloes Kramer

Betrokken en sympathiek

18 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Adrianus de Koning

Scheidingmet een lichtpuntje.

19 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Wilhelmus Postma

Na lang onrustig nu ontspanning

21 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Rogier Dekker

Betrokken en aardig

14 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Eric Schouten

Op maat afgestemd advies

17 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Rutger Kok

Gewoon prima

18 april 2020

Content zoals verwacht.

- Elisabeth Hofman

Goed gedaan De oorzaak was overigens niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

14 april 2020

- Marcel van de Brink

Verstandig afgehandeld

11 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Albert van Dam

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

12 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Hanneke van de Veen

Het idee uit de mediation helpt echt

8 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Antonius Hermans

Erfenis zo afgehandeld

7 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Vincent van de Ven

Hulp bij (tiener)dochter

12 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Björn Hendriks

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

9 april 2020

- Marc van Wijk

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Linda de Leeuw

Het plan was degelijk

5 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jessica van Dam

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

8 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Wilhelmus Smit

Tevreden

7 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Chantal Bosch

Oprecht chapeau

4 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marc van Dam

Geen kant kiezen

3 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Michiel Smeets

Simpel en vlug

3 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Eric van de Brink

Oprecht chapeau

3 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Kelly van Wijk

Gewoon goed

3 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Sandra van der Horst

Niet enkel voor personeel

11 maart 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Suzanne de Boer

Hulp bij scheiding

20 februari 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Diana Kramer

Verwachtingen overtroffen

31 januari 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Suzanne van Vliet

Erfenis netjes verdeeld

19 januari 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Richard Mulder

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

31 december 2019

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Anita de Bruijn

Ideale tip

31 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Paulus van der Laan

Gevonden via forum

1 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Bas de Jong

Via linkedin niet hetzelfde

2 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte Kuijpers

Perfecte website

1 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pieter Boer

Vlugge offerte

27 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marjolein Kok

Perfecte website

25 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simon Peters

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Monique de Boer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- René Vink

Erg tevreden

22 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Erik Dekker

betaalbaarder dan ik dacht

24 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna van der Linden

betaalbaar en professioneel

24 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco Post

Ideale website

18 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sylvia Postma

Zeer verrast

22 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Thomas Evers

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paul de Wit

Perfecte website

21 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ivo Hendriks

Heel positief

18 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jan de Lange

Via forum hier terechtgekomen

19 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Anouk Bosch

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sylvia Mol

Super service

14 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marcel Bos

Via Via maar dan beter

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana van der Meulen

Dé tip

10 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nienke Driessen

Via forum hier terechtgekomen

10 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Ronald de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

4 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam van Beek

vlot en makkelijk

24 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Tom Smit

Ideale match

20 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Christian van der Linden

Google is je grootste vriend

12 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Simone Martens

Zeer verrast

2 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Evelien de Wit

Geen linkedin nodig

29 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Paul van den Heuvel

Perfecte tip

16 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jeroen van de Brink

Perfecte tip

12 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dirk Evers

aangename service

2 januari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Christian de Koning

Lang leve google

8 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Nienke Vermeulen

Voortreffelijke match

3 december 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jessica Jonker

vlot en makkelijk

27 november 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Melanie Sanders

Ideale website

21 november 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Peter Dekker

Ideale match

10 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Margaretha Jacobs

Ideale match

4 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica de Jonge

Vlugge offerte

30 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacqueline Smit

Goed contact

28 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Matthijs de Vos

Geen linkedin nodig

20 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond Willems

Erg tevreden

14 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Lisette van der Heijden

Perfecte website

9 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jelle van der Meulen

Geen linkedin nodig

27 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja de Wit

niet verwacht zo betaalbaar

22 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bram Kramer

Perfecte tip

12 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rutger Timmermans

Erg tevreden

5 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Wilhelmus Sanders

Mediatorkaart is top!

30 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Barry Hermans

Goed contact

29 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maurice Hendriks

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

16 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martin Boer

Aangenaam verrast

10 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Guido Postma

Gevonden via forum

4 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Antonius Vink

Super service

25 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Monique Smits

vlot en makkelijk

18 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Martin Kok

Gevonden via forum

12 juli 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Bas Hofman

Eindelijk een goede site gevonden

10 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Niels Huisman

Ideale match

2 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Vincent Jansen

Forum bood hulp

22 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Dirk van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maarten Gerritsen

Eindelijk een goede site gevonden

10 juni 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marleen de Vries

zeer rap geholpen

2 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Elizabeth de Bruijn

Geen linkedin nodig

27 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette Koning

Zeer verrast

17 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Steven Maas

Goed contact

13 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruben de Boer

Via forum hier terechtgekomen

4 mei 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Cornelis Gerritsen

Ideale match

28 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sandra Jansen

Positieve ervaring

21 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Angelique Bosch

Positieve ervaring

8 maart 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Chantal Bosman

Goed contact

1 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joost Smits

Via linkedin niet hetzelfde

27 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline Hoekstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Kuiper

Erg tevreden

12 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tim van de Velden

vlot en makkelijk

14 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René van der Meer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 december 2018

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Frank Jansen

Uitgelichte mediators uit Werkhoven

De Landelijke Alimentatiedesk Houten

Papiermolen 38
3994 DK Houten
Nederland

030 760 1157
http://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-houten

Blijdorp Advocaten

Slotstraat 13
4101 BH Culemborg
Nederland

0345 535 358
http://www.blijdorpadvocaten.nl/

Omnius Advocaten Culemborg

Postmastraat 52
4105 DW Culemborg
Nederland

0345 760 035
https://www.omnius.nl/advocatenkantoor/culemborg/van-der-meijden-advocaten/