Mediator Westendorp

Ben jij op zoek naar een professional voor mediation in Westendorp?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Westendorp verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Westendorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Westendorp gezocht?

Een mediator uit Westendorp vinden

Mediator Westendorp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Westendorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Marienvelde, Ulft en Heelweg bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Westendorp

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Westendorp? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Westendorp te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen gebruiken. Hij probeert om een einde te maken aan de ruzie door met beide kanten in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Westendorp. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Westendorp terecht voor:

  • Mediator scheiding Westendorp
  • Zakelijke mediation Westendorp
  • Familie mediation Westendorp
  • Mediation arbeidsconflict Westendorp
  • En meer

Alle mediators uit Westendorp

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Westendorp – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Westendorp. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Westendorp voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Westendorp.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Westendorp

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Westendorp voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Westendorp weet alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het oplossen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Westendorp eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Westendorp gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste partij te kiezen. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je conflict. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Westendorp.

Scheiden in Westendorp is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Westendorp die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Westendorp, via een betaalbare mediators

Scheiden Westendorp

Klik op de knop ‘Scheiden Westendorp‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Westendorp, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Westendorp

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt vanzelfsprekend meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een geschil.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Westendorp op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Westendorp.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Westendorp – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Westendorp. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Westendorp.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Westendorp voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Westendorp te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Westendorp.

Veelgestelde vragen over mediation in

Westendorp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Westendorp jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Westendorp.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Westendorp. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Westendorp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Westendorp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Westendorp

Ervaren mediator

3 september 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Danny van den Heuvel

Geen kant gekozen

2 september 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- David Dijkstra

Oprecht objectief

30 augustus 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Ilona de Wit

Meelevend en welwillend

28 augustus 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Nicolaas van Dongen

Van problemen vlot naar oplossingen

22 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Simon Gerritsen

Conflict met personeelslid opgelost

21 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Natasja van de Pol

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 augustus 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Marianne van der Meulen

Conflict met personeelslid opgelost

17 augustus 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Annemarie Martens

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

12 augustus 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Adriana Groen

Geen kant gekozen

7 augustus 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Patricia Schipper

Content

1 augustus 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Tamara van Dongen

vlot afgehandeld

5 augustus 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Ingrid de Bruijn

Lastige tijd afgerond

23 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Barry Meijer

Menselijke benadering

29 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Iris Koster

Dichter naar elkaar gekomen

27 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Rutger Jansen

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

21 juli 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Maartje Hermans

Tarief viel mee!

23 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Bianca Timmermans

Vakkundig en vlug

21 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Martin Bakker

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

23 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Hendrik de Boer

Oprecht fijn

24 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Willem van den Bosch

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

22 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Angelique de Bruijn

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

17 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Miranda Scholten

Scheidingmet een lichtpuntje.

19 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Peter Blom

Hulp bij uit elkaar gaan

14 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Susanne de Graaf

Het idee uit de mediation helpt echt

19 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Adriaan Peeters

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

13 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Michel van de Pol

Menselijke benadering

14 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Bart van de Brink

Niet duur

12 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Jacob Koster

Echt chapeau

11 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Sanne van de Pol

Gewoon goed

16 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Arjan Hendriks

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

12 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Kim Maas

Meer ontvangen dan bedacht

11 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Robin Wolters

Gelukkig nu onenigheid opgelost

11 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Gerardus Veenstra

Goed geregeld De reden was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

11 juli 2020

- Renate Koster

Vaak bereikbaar

8 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Christiaan Bosman

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

9 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp echt neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Martinus de Lange

Gewoon prima

3 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Sylvia Dekker

Erfenis zo afgehandeld

6 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Nienke Vermeulen

Erfenis zo afgehandeld

8 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Matthijs de Bruijn

Snel geregeld

5 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Judith van de Velde

Vlot in contact

1 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Patricia Kuipers

Persoonlijke aanpak

4 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Janneke Schouten

Pijnlijke periode afgesloten

30 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Tim van de Berg

Goed afgehandeld

29 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Judith Smits

Niet enkel voor werknemers

26 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Evelien Evers

Na lang onrustig nu rust

25 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Edwin Bosch

Dichter naar elkaar toegegroeid

29 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Maurice Kramer

Erfenis netjes gedeeld

26 juni 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Petra van de Brink

Menselijke aanpak

21 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Marc Kok

Ondanks afstand bekwaam geholpen

22 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Leonie Jansen

Begeleiding bij (tiener)dochter

19 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Kirsten van Leeuwen

Direct afgehandeld!

24 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Antonius Smeets

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

23 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Pieter Huisman

Vechtscheiding voorkomen!

22 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Eric van der Horst

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

22 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Ruud van der Heijden

Niet enkel voor personeel

18 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Sandra Verbeek

Niet prijzig

16 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Nicolaas van den Broek

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

14 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Kelly Driessen

Een schouderklopje verdiend

18 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Evelien Kuijpers

Oprecht fijn

12 juni 2020

Absoluut top! Dank!

- Sjoerd Gerritsen

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

13 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Melanie Peters

Scheidingmet een lichtpuntje.

14 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Gerardus de Bruin

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

9 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Evelien Smeets

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

9 juni 2020

- Hanneke Brouwer

Meer gekregen dan verwacht

10 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Manon de Graaf

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

4 juni 2020

- Jasper Smeets

Het idee van de mediation helpt oprecht

10 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Hendrik Verbeek

Betrokken en aardig

3 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Eric de Jonge

Ook voor ons als bedrijf

6 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Niels van de Velde

Pijnlijke periode afgerond

1 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Robert Smits

Oprecht rechtvaardig

1 juni 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Roy Bosch

Het idee van de mediation helpt enorm

31 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Tom Hofman

Vechtscheiding voorkomen!

4 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Angela de Jong

Verstandig geregeld

31 mei 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Arie Huisman

vlot afgehandeld

31 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Michael van de Pol

Niet prijzig

28 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Paul van der Meulen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 juni 2020

Zeer gepaste ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Sabine Visser

Vlug in contact

29 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel geregeld zo.

- Charlotte Bakker

Niets meer te doen met mijn werk!

26 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Koen Koster

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

25 mei 2020

- Adriana van de Velden

Volledig onpartijdig

26 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Anna Visser

Meelevend en vriendelijk

22 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Maria Bakker

Eindelijk ruzie opgelost

21 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Michael van der Meer

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

26 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Renate van der Horst

Geoefend mediator

23 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Matthijs Kuiper

Dikwijls bereikbaar

22 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Stefan Jonker

Betrokken en sympathiek

25 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Eva de Jong

Erfenis zo afgehandeld

17 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Linda Prins

Lastige periode afgesloten

19 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Ingrid Mulder

Niet prijzig

17 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Chantal van den Heuvel

Goed gedaan De reden was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

17 mei 2020

- Erik van der Meulen

Hulp bij (tiener)dochter

21 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Angelique Smits

Vechtscheiding voorkomen!

16 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Astrid Koster

Tevreden

13 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Marianne van de Brink

Een lintje krijgen

17 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Richard Bosch

Echtscheiding met zilveren randje

17 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Michael de Boer

Nalatenschap eerlijk gedeeld

14 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Ruud de Jonge

Gelukkig nu rustigere tijden

10 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Esther van de Velde

De mediator was fijn!

10 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Niels Timmermans

Tarief viel mee!

11 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Monique van den Heuvel

De familie is weer een familie

13 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- David Willemsen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

10 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Johan van de Veen

Scheidingmet een lichtpuntje.

7 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Michel Janssen

Meer gekregen dan bedacht

8 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Pascal van Veen

Profi en vlot geregeld

4 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Martine Vermeulen

Tevreden

3 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Bram van der Horst

vlot afgehandeld

6 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Charlotte van Dijk

Prijs viel mee!

4 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Dennis Wolters

Fatsoenlijk geregeld

6 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Sander de Ruiter

Gewoon fijn

3 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Laura Verhoeven

Gewoon goed

1 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Simon Verhoeven

Betrokken en sympathiek

26 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Anita Smit

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

26 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Arjan van de Berg

Oprecht neutraal

26 april 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Linda de Vos

Gewoon prima

26 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Bart Bosch

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

24 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Bas Gerritsen

Niet prijzig

29 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Marcel Bos

Echt chapeau

24 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Anita Jansen

vlot afgehandeld

27 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Sabine Kuiper

Oprecht fijn

22 april 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Hendrika Bos

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

23 april 2020

Hele lieve ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Antonius Huisman

Een schouderklopje verdiend

24 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Paul van der Linden

Gewoon goed

20 april 2020

Helemaal top! Dank!

- Laura de Leeuw

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

18 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Marianne Verbeek

Niks meer te maken met mijn werkgever!

20 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Hendrikus van der Linden

Snel geregeld

19 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Ruben Veenstra

Geen kant verkiezen

17 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Sabrina de Ruiter

Conflict met werknemer opgelost

15 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Deborah Peeters

De familie is weer een familie

17 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Adrianus Dekker

Eindelijk onenigheid opgelost

14 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Anita Timmermans

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

9 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Marcel Bakker

Snel geregeld

13 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Janneke Kuiper

Erfenis zo afgehandeld

8 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Björn van de Velden

Snel geregeld

8 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Niels Kuiper

Prima geregeld De reden was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

10 april 2020

- Christian Kramer

Nalatenschap zo geregeld

9 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Arie van den Bosch

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

9 april 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Inge Martens

Content

4 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Robin Kuiper

Ook voor werkgevers

6 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Robert Veenstra

Gewoon goed

9 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Wilhelmina van Loon

Snel geregeld

6 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Adriaan van Leeuwen

Uitstekend gedaan De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

1 april 2020

- Erik Boer

Echtscheiding met zilveren randje

3 april 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Angela de Leeuw

Echt rechtvaardig

3 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Sebastiaan Molenaar

Vlot in contact

3 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Ingrid de Vos

Tevreden

16 maart 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Joost Kuijpers

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

27 februari 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Erik de Ruiter

Dichter naar elkaar gekomen

12 februari 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Evelien Jansen

Scheidingmet een lichtpuntje.

21 januari 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Marc van den Heuvel

De familie is opnieuw een familie

25 december 2019

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Jolanda van den Broek

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine van de Velde

betaalbaar en professioneel

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten de Jong

Fijne service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Jacqueline Boer

Heel positief

30 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Barbara Jacobs

Mediatorkaart werkt erg fijn

31 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Robin Gerritsen

Ideale tip

30 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Björn Driessen

Google is je grootste vriend

23 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda Bosman

Lang leve google

22 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick van der Meulen

Gevonden via forum

24 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Inge Postma

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sanne Bos

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wouter Timmermans

Via linkedin niet hetzelfde

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anna Janssen

Fijn!

18 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Lisette Mol

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Willem de Jonge

Forum bood hulp

17 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Martijn de Lange

Werkt goed dit

14 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Elizabeth van Doorn

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mark Vermeulen

Eindelijk een goede site gevonden

12 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Johan de Bruijn

Lang leve google

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David Verhoeven

Zeer verrast

13 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Patrick van Vliet

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bastiaan de Wit

Werkt lekker!

9 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Astrid Evers

Via forum hier terechtgekomen

27 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Stefan Willemsen

snelle service

27 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Alexander van Dijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

16 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniëlle de Jonge

Snelle offerte

9 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Dennis Schipper

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sandra Koster

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 januari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Charlotte van der Linden

Eindelijk een fijne site

20 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Elizabeth Scholten

vlot en makkelijk

14 januari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Kevin de Koning

Zeer verrast

8 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bart Janssen

Aangenaam verrast

6 december 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sandra Dekker

Ideale match

5 december 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Patricia van Dijk

Forum bood hulp

27 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Jasper de Haan

Duidelijke website

21 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marianne Jonker

Perfecte tip

7 november 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Robin Meijer

De perfecte match

3 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eveline Hermans

Goed contact

26 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Caroline Vink

Eindelijk een fijne site

26 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bas de Vos

Google is je grootste vriend

23 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriana Vos

Via Via maar dan beter

15 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin van de Wal

Goede werking van de website

8 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrika Kuipers

niet verwacht zo betaalbaar

1 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel de Bruin

Snelle offerte

22 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Anouk Jansen

Dé tip

12 september 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cornelia Willems

Prettige service

10 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sandra van Beek

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

1 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ingrid Mulder

Positieve ervaring

25 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Caroline de Jonge

Forum bood hulp

17 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Erik Groen

Lang leve google

10 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten Postma

Eindelijk een goede site gevonden

1 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ronald Maas

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

29 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Thijs de Leeuw

Via Via maar dan beter

24 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Claudia Hendriks

Prettige service

12 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Simone Smeets

Ideale website

11 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pieter de Vries

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke de Wit

betaalbaarder dan ik dacht

26 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bram Groen

erg snel

16 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ronald Hendriks

Forum bood hulp

8 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Marije Vermeulen

Vlugge offerte

5 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ruud de Lange

Goed contact

24 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petrus van Loon

Forum bood hulp

23 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Sander Hermans

vlot en makkelijk

10 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Ronald Jansen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

6 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Adriaan Hendriks

Google is je grootste vriend

25 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marcel Maas

Werkt goed dit

19 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pascal van der Linden

Via linkedin niet hetzelfde

21 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge van der Heijden

Snelle offerte

22 februari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Miranda Vos

zeer rap geholpen

12 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Pieter Kuijpers

Eindelijk een goede site gevonden

4 februari 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tom Vermeulen

Dit werkt fijn

19 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Evelien Huisman

Via Via maar dan beter

3 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle Kok

Ideale website

22 december 2018

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Linda Willems

Uitgelichte mediators uit Westendorp

Anawenta Stressmanagement & Mediation

Rekhemseweg 49
7004 HA Doetinchem
Nederland

0314 325 804
http://www.anawenta.nl/

1Door Mediation & coaching

F.B. Deurvorststraat 43
7071 BG Ulft
Nederland

06 41177954
http://www.1door.nl/

DE KEIJZER Mediation Achterhoek

Frank Daamenstraat 4
7071 AW Ulft
Nederland

06 39038028
http://www.dekeijzermediation.nl/