Mediator Bloemendaal

Ben jij opzoek naar een ijzersterke mediator uit Bloemendaal die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Bloemendaal verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Bloemendaal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Bloemendaal gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Bloemendaal
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bloemendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Santpoort Noord, Santpoort Zuid en Aerdenhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Bloemendaal

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Bloemendaal? Het kan lastig zijn om de geschikte mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Bloemendaal te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet wanneer het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inschakelen. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal verlofuren.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Bloemendaal terecht voor:

  • Mediator scheiding Bloemendaal
  • Zakelijke mediation Bloemendaal
  • Familie mediation Bloemendaal
  • Mediation arbeidsconflict Bloemendaal
  • En meer

Alle mediators uit Bloemendaal

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Bloemendaal – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Denk hier met name aan heftige conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Bloemendaal. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Bloemendaal voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Bloemendaal.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Bloemendaal

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Bloemendaal weet uit ervaring hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd steken in een conflict. De mediator uit Bloemendaal is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Bloemendaal gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Door een aantal stappen te doorlopen zal ook jij de geschikte persoon vinden. Het moet immers wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Bloemendaal.

Scheiden in Bloemendaal is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Bloemendaal die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Bloemendaal, via een betaalbare mediators

Scheiden Bloemendaal

Klik op de knop ‘Scheiden Bloemendaal‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Bloemendaal, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Bloemendaal

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw conflict te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij aan de andere kant van de tafel. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Bloemendaal op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Bloemendaal.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Bloemendaal – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Bloemendaal die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Bloemendaal.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Bloemendaal voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Bloemendaal te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Bloemendaal.

Veelgestelde vragen over mediation in

Bloemendaal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Bloemendaal jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Bloemendaal.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Bloemendaal. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Bloemendaal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Bloemendaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Bloemendaal

Vlug in contact

7 september 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Remco van de Berg

Uit elkaar met een lichtpuntje.

8 september 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Esther Bosch

Oprecht neutraal

1 september 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Mark de Vries

Vlot opgelost!

29 augustus 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Diana Bosman

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

24 augustus 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Steven van Dongen

Conflict met werknemer opgelost

19 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Rogier Kuipers

Eindelijk rustigere tijden

16 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Angelique van de Veen

De mediator was goed!

18 augustus 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Barbara de Haan

Niet prijzig

13 augustus 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jacobus Veenstra

Pijnlijke periode afgerond

12 augustus 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Peter Sanders

Profi en vlot geregeld

1 augustus 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Jan Mol

Gelukkig nu ruzie opgelost

30 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Maria Janssen

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

24 juli 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Annemarie Martens

Vechtscheiding voorkomen!

25 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ruud van der Horst

Oprecht fijn

26 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Marleen Huisman

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

27 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Joyce van de Brink

Een lintje krijgen

26 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Johan Koster

Eindelijk ruzie opgelost

22 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Erwin de Koning

Niet alleen voor personeel

24 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Robin de Wit

Persoonlijk afgestemd advies

21 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Kelly Verhoeven

Content

19 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Joyce Mulder

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

19 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Marinus de Bruijn

Hulp bij scheiding

21 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Maaike van der Laan

Echt chapeau

18 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Bas de Vries

Geen testament, wel netjes verdeeld

14 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Sabrina Kuijpers

De mediator was fijn!

19 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Erwin de Ruiter

De mediator was goed!

15 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Irene Huisman

Meer ontvangen dan verwacht

16 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marleen de Koning

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Paul Dijkstra

Ervaren mediator

16 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Marcel Schipper

Niets meer te doen met mijn werkgever!

15 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Bas Dekker

Fatsoenlijk geregeld

9 juli 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Laura Willems

Ook voor ons als bedrijf

8 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Johan van Beek

Echt chapeau

5 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marloes van Loon

Meer gekregen dan bedacht

10 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Kim Willems

Een lintje krijgen

9 juli 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Roel van den Broek

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

8 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Sandra Mulder

Ook voor ons als bedrijf

5 juli 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Michel van Dam

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

2 juli 2020

Hele prettige ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Manon Hofman

Dikwijls bereikbaar

4 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Simon de Vries

Het plan was degelijk

2 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Hendrika Hendriks

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

30 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Ruud de Jong

Op maat afgestemd advies

29 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Marc Prins

Nalatenschap netjes gedeeld

1 juli 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- David de Jonge

Boven verwachting

24 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Marijke Sanders

Meer ontvangen dan verwacht

25 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Anita Dijkstra

Een lintje verdiend

24 juni 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jacobus Bos

Volledig objectief

23 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Cornelis de Jonge

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

21 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Kevin van der Heijden

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

19 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Christiaan Kok

Ruzie met dochter opgelost

18 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Richard van den Heuvel

Arbeidsconflict behendig opgelost

23 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Charlotte van den Bosch

Het idee van de mediation helpt echt

17 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Arjan Schouten

Ruzie met medewerker opgelost

23 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Iris Vos

De familie is weer een familie

15 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Pascal van de Ven

Tarief viel mee!

20 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Bianca Vermeulen

Eindelijk conflict opgelost

16 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Alexander van de Berg

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

15 juni 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Wilhelmus Prins

Gelukkig nu rustigere tijden

11 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Catharina van de Berg

Verstandig geregeld

10 juni 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Barry Dekker

Vechtscheiding voorkomen!

14 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jolanda de Koning

Ook voor werkgevers

12 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Niels van der Laan

Een lintje verdiend

10 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marieke Verhoeven

Vechtscheiding voorkomen!

6 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Yvonne van der Horst

Tarief viel mee!

5 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Tom Smit

Geen kant kiezen

7 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Suzanne Maas

Ondanks afstand bekwaam geholpen

7 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Esther de Haan

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

8 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Renate de Haan

Goed gedaan De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

8 juni 2020

- Susanne Huisman

Profi en vlot geregeld

5 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Christiaan Sanders

Nalatenschap eerlijk gedeeld

3 juni 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Maria Smits

De mediator was goed!

6 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Natascha de Wit

Eindelijk conflict opgelost

31 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Ramona Peters

Dichter naar elkaar toegegroeid

4 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Laura van de Veen

De mediator was fijn!

30 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Marinus Hofman

Pijnlijke tijd afgesloten

28 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Irene van Vliet

Betrokken en sympathiek

31 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Koen de Vries

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Michiel de Vries

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

29 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Maurice van de Velde

Arbeidsconflict kundig opgelost

26 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Barbara de Vos

Geen kant kiezen

26 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Margaretha de Lange

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

22 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Inge Visser

Begeleiding bij (tiener)dochter

23 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Rob Willemsen

Echt rechtvaardig

26 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Kirsten Smit

Volledig neutraal

25 mei 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Jacoba Sanders

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

25 mei 2020

Zeer fijne ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Anita Post

Het idee was degelijk

20 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Maarten Brouwer

Vlot in contact

23 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Martinus Willems

Persoonlijk afgestemd advies

19 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Pascal de Groot

Niet duur

15 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Richard Willems

Professioneel en vlug

19 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Leonie van Beek

Gewoon prima

21 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Susanne Vermeulen

Vlot in contact

20 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Iris de Vos

Simpel en vlug

18 mei 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Vincent Koster

Volledig neutraal

14 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Marc van Dijk

Snel in contact

14 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Anne Vink

Eindelijk onenigheid opgelost

12 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Janneke Boer

Echt chapeau

13 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Kevin van Dijk

Simpel en vlot

11 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Petronella Visser

Fatsoenlijk geregeld

8 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Nicole de Bruin

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

9 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sander Evers

Vechtscheiding voorkomen!

6 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Arjan van Leeuwen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

8 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Sander Veenstra

Vechtscheiding voorkomen!

7 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Laura van Dongen

Gewoon goed

5 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Bas Groen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

3 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Cornelia Kok

Vlug in contact

6 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Ruben Evers

Vechtscheiding voorkomen!

4 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marinus Prins

Meelevend en vriendelijk

29 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Arie Jansen

Goed geregeld De aanleiding was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

28 april 2020

- Jacoba van Beek

Ondanks afstand professioneel geholpen

27 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Danny Hendriks

Gewoon goed

27 april 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Rogier Timmermans

Scheiding met zilveren randje

25 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Michael Groen

Scheiding met zilveren randje

28 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Guido Schipper

Simpel en vlug

24 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Marinus Bosch

Het idee was degelijk

30 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Rogier Mol

Menselijke benadering

26 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Melanie Vink

Content

28 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Cornelis de Haan

Vaak bereikbaar

27 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Sandra Hoekstra

Het idee was fatsoenlijk

26 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Antonius de Haan

Hulp bij (tiener)dochter

21 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Anouk Bosch

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

19 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Richard de Bruin

Persoonlijk afgestemd advies

19 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Yvonne de Vries

Gewoon goed

16 april 2020

Content zoals bedacht.

- Robertus van der Horst

Professioneel en snel

22 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Kim Hermans

Geen kant verkiezen

19 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Vanessa Peeters

Pijnlijke tijd afgerond

14 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Paulus van Beek

Fatsoenlijk geregeld

15 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Sjoerd van den Broek

Persoonlijk afgestemd advies

16 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Tamara Hermans

Moeilijke tijd afgerond

17 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Simone Scholten

Meer ontvangen dan bedacht

14 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Natasja Bosman

Persoonlijke aanpak

14 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Mariska van Wijk

Vlot in contact

10 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Simon van der Heijden

Fatsoenlijk afgehandeld

14 april 2020

De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Richard de Vries

Vechtscheiding voorkomen!

7 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Evelien Vink

Pijnlijke tijd afgesloten

6 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Albert Huisman

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

11 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Stefan van der Meer

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

10 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Maurice de Haan

Gewoon fijn

2 april 2020

Absoluut top! Dank!

- Matthijs Willemsen

Erfenis netjes verdeeld

2 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Michiel Hendriks

Op maat afgestemd advies

1 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Petronella Brouwer

Dikwijls bereikbaar

4 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel gegaan zo.

- Susanne Scholten

Snel opgelost!

6 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Christiaan Hoekstra

Ook voor werkgevers

3 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Tamara Schouten

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

2 april 2020

Hele prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Rob van Dongen

Ruzie met dochter opgelost

15 maart 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Marco van de Brink

Ruzie met personeelslid opgelost

23 februari 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Maurice van Dam

Geen kant verkiezen

4 februari 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Marleen Visser

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

16 januari 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Robin Koning

Ook voor ons als bedrijf

30 december 2019

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Janneke Willems

Werkt lekker!

1 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bianca Vermeulen

Ideale match

30 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jan Vink

Lang leve google

30 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael Mulder

Aangenaam verrast

26 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Arie van der Meulen

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erwin van der Heijden

Eindelijk een goede site gevonden

30 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marloes Kuiper

Mediatorkaart is top!

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Barbara Visser

niet verwacht zo betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent Scholten

niet verwacht zo betaalbaar

22 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marinus Evers

snel geholpen

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Manon Kok

Duidelijke website

24 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sebastiaan Driessen

snelle service

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Mark van Leeuwen

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke Schipper

Dé tip

22 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Brenda de Bruijn

Ideale tip

20 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marijke de Leeuw

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Gerardus van den Heuvel

aangename service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sabrina Schouten

Werkt goed dit

13 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nienke van Dijk

De perfecte match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pascal Vos

De perfecte match

11 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robertus Evers

Werkt goed dit

13 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Karin Schipper

Voortreffelijke match

12 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Smits

vlot en makkelijk

4 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kelly Post

Dé tip

27 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit van der Laan

Fijn!

18 februari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Simone van de Wal

Google is je grootste vriend

11 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Kramer

Gevonden via forum

2 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michael de Haan

Perfecte tip

29 januari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Natascha Scholten

erg betaalbaar

22 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan van de Berg

Lang leve google

14 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patricia Kuijpers

Goed contact

4 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Melanie Maas

aangename service

7 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric Molenaar

Werkt lekker!

29 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martine Hermans

Ideale tip

27 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Elizabeth van de Brink

Snelle offerte

18 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Lisette Schouten

Via Via maar dan beter

8 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Arjan de Bruin

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

4 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Erik Timmermans

Via linkedin niet hetzelfde

4 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert de Jong

Dit werkt fijn

25 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mariska Dijkstra

Via forum hier terechtgekomen

17 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Jelle van Beek

erg snel

10 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jacob de Vries

betaalbaar en professioneel

9 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina Wolters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

28 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maaike van de Velden

niet verwacht zo betaalbaar

20 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Smit

Ideale tip

15 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bianca Maas

Eindelijk een goede site gevonden

12 september 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid Smeets

Via linkedin niet hetzelfde

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan van de Pol

Super service

29 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Elisabeth de Boer

Ideale website

17 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Simon de Jong

Google is je grootste vriend

10 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne Willems

Eindelijk een goede site gevonden

6 augustus 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jelle Kuipers

Eindelijk een fijne site

25 juli 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Patrick Blom

Voortreffelijke match

24 juli 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Steven Schipper

Lang leve google

13 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Alexander Smits

snelle service

5 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Wilhelmina de Bruijn

Aangenaam verrast

27 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marleen Meijer

Positieve ervaring

27 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Paul Scholten

De perfecte match

14 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kirsten Koning

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

7 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Natascha Jansen

Positieve ervaring

5 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Robertus Hendriks

Lang leve google

27 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Femke Koster

Via forum hier terechtgekomen

23 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Steven Schouten

snel geholpen

15 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Dirk de Haan

Google is je grootste vriend

5 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik van der Laan

Geen linkedin nodig

2 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon de Jong

Gevonden via forum

22 april 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Christiaan Bos

niet verwacht zo betaalbaar

12 maart 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacoba van der Meer

snel geholpen

9 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Alexander de Vries

Heel positief

4 maart 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Pieter Vermeulen

Zeer verrast

29 januari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Anouk Huisman

Duidelijke website

12 januari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tamara Molenaar

Lang leve google

22 december 2018

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Prins

Aangenaam verrast

20 december 2018

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Pascal Jansen

Uitgelichte mediators uit Bloemendaal

Gaasbeek, Gaasbeek & Baadoudi Advocaten

Nieuwe Gracht 5-A
2011 NB Haarlem
Nederland

023 531 8657
http://www.gaasbeekenbaadoudi.nl/

FrankfortSluis Advocaten

Raamsingel 8
2012 DS Haarlem
Nederland

023 700 9797
http://frankfortsluis.nl/

Pot Jonker Lawyers NV

Nieuwe Gracht 124
2011 NM Haarlem
Nederland

023 553 0230
http://www.potjonker.nl/