Mediator Brummen

Behoefte aan een professionele mediator uit Brummen die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Brummen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Brummen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Brummen gezocht?

Een mediator uit Brummen vinden

Mediator Brummen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Brummen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Tonden, Leuvenheim en Spankeren bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Brummen

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Brummen? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Brummen te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet wanneer het verstandig is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Brummen. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Brummen terecht voor:

  • Mediator scheiding Brummen
  • Zakelijke mediation Brummen
  • Familie mediation Brummen
  • Mediation arbeidsconflict Brummen
  • En meer

Alle mediators uit Brummen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Brummen – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Brummen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Brummen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Brummen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Brummen

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Brummen voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Brummen weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Ook zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. Door de mediator uit Brummen stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Brummen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Door enkele stappen te doorlopen zal je de juiste partij vinden. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Brummen.

Scheiden in Brummen is natuurlijk niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Brummen zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Brummen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Brummen, via een betaalbare mediators

Scheiden Brummen

Klik op de knop ‘Scheiden Brummen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Brummen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Brummen

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt vanzelfsprekend direct uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een conflict.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Brummen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Brummen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Brummen – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Brummen die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Brummen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Brummen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Brummen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Brummen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Brummen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Brummen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Brummen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Brummen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Brummen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Brummen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Brummen

Oprecht rechtvaardig

7 september 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Christiaan Mol

Echt chapeau

6 september 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Sebastiaan Scholten

Dikwijls bereikbaar

29 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Margaretha Smits

Vechtscheiding voorkomen!

31 augustus 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Erik Wolters

Het idee van de mediation helpt enorm

22 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Maartje Peters

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

21 augustus 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Annemarie Jansen

Gewoon prima

19 augustus 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Johannes Bakker

Vechtscheiding voorkomen!

13 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Monique Sanders

Dichter naar elkaar gekomen

13 augustus 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sanne Gerritsen

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

7 augustus 2020

- Ivo van de Berg

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

4 augustus 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Evelien Kramer

Boven verwachting

5 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Petra Maas

Uit elkaar met een lichtpuntje.

29 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Jacoba van Loon

Professioneel en snel

27 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Cornelis Jonker

Arbeidsconflict kundig opgelost

25 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Angela Blom

Pijnlijke periode afgesloten

25 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Jeroen van de Pol

Profi en snel geregeld

21 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Saskia Sanders

Volledig onpartijdig

23 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Wilhelmina Postma

Begeleiding bij (tiener)dochter

21 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Mariska Jansen

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

18 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Annemarie Bosman

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

17 juli 2020

Hele lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Eric van de Veen

Profi en vlot geregeld

20 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Lisette Blom

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

18 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Willem Sanders

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Michiel Boer

Pijnlijke tijd afgerond

14 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Maurice van de Velden

Prijs viel mee!

15 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Thijs Kuipers

Niet enkel voor personeel

12 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Ruud van der Horst

Hulp bij scheiding

14 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Koen de Bruin

De mediator was goed!

10 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Diana van der Laan

Tarief viel mee!

12 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Johan Smits

Ook voor werkgevers

10 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Nicole van Dam

Een schouderklopje krijgen

7 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- David Smit

Pijnlijke tijd afgerond

8 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Arie van de Wal

Betrokken en sympathiek

10 juli 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Barbara Bakker

Echt rechtvaardig

11 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Hendrik de Jong

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

5 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Koen de Jonge

Pijnlijke tijd afgesloten

5 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Kim Vos

Hulp bij scheiding

2 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Daniël Bakker

Een lintje krijgen

4 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Erik Groen

Gewoon prima

4 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Roel de Lange

Geen kant kiezen

4 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Richard Hendriks

Hulp bij (tiener)dochter

1 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Annemieke van der Laan

Conflict met personeelslid opgelost

4 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Robin van Wijk

Moeilijke periode afgesloten

26 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Renate Kok

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

24 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Tessa Koster

Content

26 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Mirjam van de Berg

Vaak bereikbaar

24 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Marco Prins

Geen kant verkiezen

25 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Yvonne de Leeuw

Oprecht chapeau

21 juni 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Tim van Vliet

Content

24 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Jeffrey Kuiper

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

20 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Frank de Boer

Hulp bij (tiener)dochter

19 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Elizabeth Hendriks

Van problemen vlot naar oplossingen

19 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Michel van Dongen

Niets meer te doen met mijn werkgever!

20 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Peter van Doorn

Ook voor ons als bedrijf

17 juni 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Frank de Graaf

Niets meer te maken met mijn werk!

18 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Ruben Jansen

Conflict met werknemer opgelost

17 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Margaretha van Vliet

Gelukkig nu conflict opgelost

13 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Linda van Dam

Niet enkel voor werknemers

17 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Adrianus Verbeek

Dichter naar elkaar gekomen

10 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Ruben Dekker

Boven verwachting

13 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Cindy van der Heijden

Persoonlijk afgestemd advies

14 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Marleen Schouten

Eindelijk van mijn baas af

12 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Petrus Janssen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

8 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sabine van der Horst

Oprecht chapeau

6 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Pieter van den Bosch

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

10 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Martinus Hendriks

Hulp bij uit elkaar gaan

7 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Elisabeth van Loon

Erfenis eerlijk verdeeld

4 juni 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Kevin van Vliet

Eindelijk ruzie opgelost

6 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Dirk van de Pol

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

8 juni 2020

Hele lieve ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Karin Willemsen

Hulp bij (tiener)dochter

1 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Dave van de Pol

Echt chapeau

6 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Raymond Prins

Scheidingmet een lichtpuntje.

2 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Pascal Prins

Professioneel en snel

31 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Linda van Dongen

Hulp bij uit elkaar gaan

4 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Jacqueline Dekker

Niet prijzig

29 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Stefan Sanders

Gelukkig nu rustigere tijden

2 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Cornelia van den Heuvel

Niet alleen voor personeel

30 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Dave van den Heuvel

Meer gekregen dan bedacht

29 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Joris Jonker

Tarief viel mee!

29 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ramona van der Meulen

Niet duur

25 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Michael Jansen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

27 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Margaretha de Lange

Nalatenschap netjes gedeeld

26 mei 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Rutger de Jong

Erfenis netjes gedeeld

27 mei 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Joyce Dekker

Op maat afgestemd advies

27 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Saskia Martens

Tevreden

22 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Sharon Sanders

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

23 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Joris de Bruijn

Erfenis eerlijk verdeeld

23 mei 2020

Lieve hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Mark van Doorn

Scheidingmet een lichtpuntje.

19 mei 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Michael van Dongen

Meelevend en vriendelijk

20 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Irene van de Velde

Dichter naar elkaar gekomen

19 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Leonie Boer

Betrokken en sympathiek

15 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Hanneke van Veen

Oprecht goed

18 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Sharon de Boer

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

13 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Marjolein Hendriks

Arbeidsconflict behendig aangepakt

11 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Robert de Bruin

Een lintje verdiend

11 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Melanie van der Linden

Vakkundig en vlug

11 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Jacoba Prins

Pijnlijke periode afgesloten

9 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Jacqueline Post

Gewoon fijn

11 mei 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Sjoerd de Wit

Tarief viel mee!

10 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Eva de Bruijn

vlot geregeld

6 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Brenda Willems

Betrokken en sympathiek

7 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jasper van Dijk

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

8 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Gerardus Bosman

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

7 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Nathalie Maas

Tevreden

7 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Johan Peeters

Tarief viel mee!

1 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nicolaas van den Heuvel

Geen kant kiezen

5 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Lisette de Jong

De mediator was verstandig!

7 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Alexander Kok

Vakkundig en vlug

30 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Irene van Beek

vlot geregeld

30 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Natasja Mulder

Het idee was degelijk

2 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Jelle Smit

Ruzie met werknemer opgelost

3 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Hendrika van Dijk

Lastige tijd afgerond

30 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Daniël van de Velden

Tarief viel mee!

30 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Pascal van Wijk

Uit elkaar met een lichtpuntje.

29 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Patricia de Haan

Pijnlijke tijd afgesloten

26 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Rob Janssen

Snel afgehandeld!

28 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Martine van de Ven

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

23 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Janneke Jacobs

Geen kant kiezen

20 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Maurice Schipper

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

24 april 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Marinus Bosch

Erfenis zo afgehandeld

18 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Jessica van der Heijden

Scheiding met zilveren randje

22 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Jolanda de Bruijn

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

23 april 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Bianca de Boer

Kwetsbare afhandeling top besloten

22 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Willem Willems

Lastige periode afgesloten

16 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Suzanne Koning

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

17 april 2020

Zeer prettige ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Arie Vermeulen

Na lang onrustig nu ontspanning

15 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Maria Jonker

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

14 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Dirk Smit

Vechtscheiding voorkomen!

18 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Kim Vink

Scheiding met zilveren randje

11 april 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Frank van Dongen

Ondanks afstand professioneel geholpen

13 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Elisabeth de Lange

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

11 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Petrus Hofman

Niet enkel voor werknemers

13 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Margaretha van der Laan

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

10 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Inge Smits

Meer ontvangen dan verwacht

7 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Eva van Dijk

De familie is weer een familie

8 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Adriana de Jonge

Ervaren mediator

6 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Martine van Loon

Verstandig afgehandeld

10 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Suzanne Smeets

Het idee was fatsoenlijk

5 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Jeroen van der Laan

Scheiding met zilveren randje

4 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Sandra van de Berg

Conflict met personeelslid opgelost

6 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Jeroen van de Ven

Gewoon fijn

3 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Gerardus Scholten

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

4 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Tessa Vermeulen

Ruzie met personeelslid opgelost

30 maart 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Patricia van Doorn

Dichter naar elkaar toegegroeid

31 maart 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Erik van den Bosch

Niet prijzig

6 maart 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Christiaan Post

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

4 maart 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jan de Haan

Meelevend en vriendelijk

6 februari 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Wilhelmina van den Heuvel

Het idee was fatsoenlijk

10 januari 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Cornelis Mol

Boven verwachting

26 december 2019

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Eric de Bruin

Dit werkt fijn

30 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Angela de Bruin

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Chantal van de Velden

Google is je grootste vriend

30 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara Huisman

Positieve ervaring

25 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Tom Smits

Ideale match

29 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacobus Wolters

Lang leve google

29 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas Jonker

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Suzanne Post

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Dennis Kramer

Perfecte tip

22 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arie Mulder

Dé tip

20 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ilse van Dam

De perfecte match

23 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marleen Bos

De perfecte match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Esther Scholten

Werkt goed dit

19 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sandra van der Heijden

Super service

17 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marcel van de Berg

Zeer verrast

14 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Nancy Jansen

niet verwacht zo betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Bakker

Mediatorkaart is top!

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Claudia de Wit

zeer rap geholpen

13 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Remco de Haan

snel geholpen

11 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Christiaan de Koning

Heel positief

16 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Elisabeth Huisman

De perfecte match

10 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Diana Hofman

Goed contact

12 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tamara van Beek

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

3 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Natasja Schipper

Via linkedin niet hetzelfde

27 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian Vink

Werkt goed dit

17 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nancy van Doorn

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martinus de Bruijn

betaalbaar en professioneel

6 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christiaan van de Pol

Goede werking van de website

26 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johannes van de Wal

Eindelijk een goede site gevonden

16 januari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Martijn Postma

De perfecte match

14 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Petronella de Groot

Erg tevreden

6 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Inge Boer

Perfecte tip

8 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bas Timmermans

Vlugge offerte

28 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Bastiaan Kuiper

Ideale match

22 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Caroline van der Meulen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 november 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Johan Groen

betaalbaarder dan ik dacht

12 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Petrus van Veen

Gevonden via forum

3 november 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Wouter Brouwer

Aangenaam verrast

3 november 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marije van den Heuvel

Voortreffelijke match

30 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adrianus Koning

Perfecte tip

18 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eva van der Heijden

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

12 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacoba Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

9 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sjoerd Prins

Prettige service

29 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Steven van den Heuvel

Duidelijke website

21 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Annemarie Prins

Eindelijk een fijne site

15 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Karin Visser

Fijne service

11 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Stefan Kuiper

Google is je grootste vriend

31 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petronella Groen

Voortreffelijke match

24 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Simon van der Laan

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

20 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Remco Schouten

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Saskia Boer

Via Via maar dan beter

6 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk Willems

Perfecte tip

27 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrika van Dijk

De perfecte match

20 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Steven de Boer

Via forum hier terechtgekomen

14 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Monique Huisman

Goed contact

6 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Stefan de Haan

Eindelijk een fijne site

3 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Femke de Koning

Lang leve google

27 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen Veenstra

Goede werking van de website

20 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bram de Bruijn

betaalbaar en professioneel

13 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dave van der Meulen

Mediatorkaart is top!

30 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Sebastiaan Hendriks

aangename service

28 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Catharina Schipper

Ideale tip

16 mei 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jasper de Bruijn

snel geholpen

9 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Ilse Blom

Werkt goed dit

4 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sebastiaan Groen

Positieve ervaring

30 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marcel Bosch

Zeer verrast

21 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Johannes Kuijpers

Perfecte website

7 maart 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Daniël de Wit

snel geholpen

8 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Nienke Vos

Forum bood hulp

24 februari 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Jeroen van der Horst

Ideale tip

31 januari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Franciscus Huisman

vlot en makkelijk

10 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Klaas van Dongen

Vlugge offerte

14 januari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Michiel Bosch

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

2 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Deborah van de Wal

Uitgelichte mediators uit Brummen

Bruna Mediation Zutphen

Stokebrand 46
7206 EG Zutphen
Nederland

0575 528 989
http://brunamediation.nl/

HELEEN VERWEIJ

Waterstraat 5
7201 HM Zutphen
Nederland

06 51705285
http://heleenverweij.nl/

Hartvol Zijn

Emmerikseweg 353
7206 DA Zutphen
Nederland

0575 521 370
http://hartvolzijn.nl/