Mediator Steenderen

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Steenderen?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Steenderen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Steenderen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Steenderen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Steenderen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Steenderen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Toldijk, Bronkhorst en Vierakker bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Steenderen

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Steenderen? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Steenderen te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het aan te raden is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inzetten. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Steenderen. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Voor de grotere ondernemingen is het ook een goed idee om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Steenderen terecht voor:

  • Mediator scheiding Steenderen
  • Zakelijke mediation Steenderen
  • Familie mediation Steenderen
  • Mediation arbeidsconflict Steenderen
  • En meer

Alle mediators uit Steenderen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Steenderen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het oplossen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Steenderen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Steenderen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Steenderen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Steenderen

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, helpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Steenderen weet bijna alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het oplossen van conflicten kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Steenderen is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Steenderen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Steenderen.

Scheiden in Steenderen is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Steenderen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Steenderen, via een betaalbare mediators

Scheiden Steenderen

Klik op de knop ‘Scheiden Steenderen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Steenderen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Steenderen

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt natuurlijk alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een ruzie.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel wenselijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Steenderen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Steenderen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Steenderen – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Steenderen die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Steenderen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Steenderen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Steenderen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Steenderen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Steenderen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Steenderen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Steenderen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Steenderen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Steenderen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Steenderen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Steenderen

Onenigheid met dochter opgelost

6 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Nathalie Bakker

Gelukkig nu rustigere tijden

2 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Erwin Timmermans

Professioneel en snel

6 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Ruben Koning

Het idee van de mediation helpt enorm

4 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Tessa van de Brink

Vechtscheiding voorkomen!

5 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Edwin Hendriks

De familie is opnieuw een familie

30 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Ellen Veenstra

Dichter naar elkaar gekomen

28 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Petra Blom

Gewoon goed

27 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Natasja Jansen

vlot afgehandeld

26 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Yvonne van de Pol

Echt chapeau

30 april 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sabine de Jong

vlot geregeld

28 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Adrianus Kuiper

Kwetsbare afwikkeling super besloten

30 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Saskia Smeets

Scheiding met zilveren randje

30 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Björn Jansen

Goed gedaan De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

22 april 2020

- Antonius de Lange

Eindelijk ruzie opgelost

28 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Michael Bakker

De mediator was goed!

25 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Ramona Postma

Menselijke benadering

19 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Patrick van Dijk

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

19 april 2020

Hele gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Astrid Brouwer

Dichter naar elkaar gekomen

21 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Ellen van Wijk

Het idee was aantrekkelijk

19 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Joost van den Broek

Geoefend mediator

23 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Natasja van Vliet

Fijn afgehandeld

17 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Jasper Dekker

Prima gedaan De reden was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

19 april 2020

- Martinus de Koning

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

19 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Maartje van der Laan

De mediator was goed!

12 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Pieter Peters

Niet alleen voor personeel

12 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Nicolaas van de Wal

Dichter naar elkaar toegegroeid

17 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Bianca Veenstra

Scheiding met zilveren randje

14 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Lisette van de Ven

Eindelijk onenigheid opgelost

9 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Bram Hoekstra

Uit elkaar met een lichtpuntje.

8 april 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Wouter Schipper

Simpel en vlug

8 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Ruud Smeets

Vechtscheiding voorkomen!

11 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Steven Jacobs

Na lang turbulent nu ontspanning

7 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Robertus Bosman

Vechtscheiding voorkomen!

4 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marinus de Ruiter

Scheidingmet een lichtpuntje.

7 april 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Iris de Graaf

Oprecht chapeau

6 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Manon Blom

Geen kant verkiezen

4 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Lisette de Boer

Echt chapeau

7 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Christiaan van de Wal

Een schouderklopje krijgen

6 april 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Johannes Martens

Het idee van de mediation helpt enorm

5 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Wilhelmus van der Horst

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

2 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Pieter Gerritsen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

4 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Gerrit van Veen

Fatsoenlijk geregeld

23 maart 2020

De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Marinus de Leeuw

De familie is opnieuw een familie

28 februari 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Pieter van den Broek

Vaak bereikbaar

27 januari 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel gegaan zo.

- Kim Dekker

Oprecht objectief

19 januari 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Saskia van de Veen

Eindelijk onenigheid opgelost

16 december 2019

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Bianca van Doorn

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marc van den Heuvel

Eindelijk een goede site gevonden

1 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Arie Willems

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kelly van de Brink

erg snel

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Richard Vermeulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Johannes Vink

Ideale website

23 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Steven van Wijk

niet verwacht zo betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn Driessen

aangename service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Elisabeth van den Heuvel

Super service

26 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Arie van der Laan

Erg tevreden

24 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Koen Sanders

Heel positief

21 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Robert Janssen

Forum bood hulp

20 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Vincent Maas

Zeer verrast

22 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Rogier Maas

betaalbaar en professioneel

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin Dijkstra

De perfecte match

14 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Remco van Leeuwen

Dit werkt fijn

18 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Roel van de Ven

Positieve ervaring

18 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Richard Kok

Prettige service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Tim Prins

Dit werkt fijn

15 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martine van de Veen

Ideale tip

13 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rob Smit

erg betaalbaar

13 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Vink

zeer rap geholpen

7 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Ruud de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice Smit

niet verwacht zo betaalbaar

25 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin van de Ven

Vlugge offerte

14 februari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Eva Hendriks

Prettige service

12 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Groen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

30 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petra van de Velde

Super service

27 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Koen de Wit

Vlugge offerte

19 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia Smeets

Super service

12 januari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robert Mulder

Perfecte website

9 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jacob van Dam

Goed contact

11 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Brenda Wolters

Lang leve google

28 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natascha Peters

snel geholpen

28 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Tessa Smit

Forum bood hulp

19 november 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Petra Hendriks

Erg tevreden

8 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Cornelia van den Broek

Snelle offerte

2 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Robin de Leeuw

Forum bood hulp

27 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Anne Hermans

Via linkedin niet hetzelfde

18 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska Scholten

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

15 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Maartje Kramer

Vlugge offerte

10 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nathalie Brouwer

Dé tip

29 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marjolein van Beek

Via Via maar dan beter

26 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier Vink

Geen linkedin nodig

15 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie van Dam

Mediatorkaart werkt erg fijn

7 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Martin Driessen

erg snel

30 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Martinus Martens

Via forum hier terechtgekomen

25 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Ruud Maas

Vlugge offerte

20 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Robert Willemsen

Fijne service

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Maartje de Bruin

Prettige service

6 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Thomas Timmermans

Fijn!

29 juli 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marijke de Leeuw

Prettige service

24 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Esther Jansen

Via forum hier terechtgekomen

17 juli 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Marco Bosman

Werkt goed dit

5 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maarten Peters

Perfecte website

3 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anouk de Vos

zeer rap geholpen

23 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Björn Schouten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost Vink

betaalbaar en professioneel

6 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus van der Laan

De perfecte match

30 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michel van der Heijden

Lang leve google

30 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie Gerritsen

Ideale tip

22 mei 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Thomas Meijer

Mediatorkaart is top!

11 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Nathalie Molenaar

Fijne service

9 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marc Koning

Perfecte tip

29 april 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Arjan van der Horst

Vlugge offerte

18 april 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Astrid Verhoeven

Werkt lekker!

7 maart 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Vanessa Verhoeven

Dit werkt fijn

12 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michel Schipper

Via Via maar dan beter

8 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan Maas

niet verwacht zo betaalbaar

16 januari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia Verhoeven

Perfecte tip

2 januari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simone Kok

Dé tip

14 december 2018

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jasper Willems

Uitgelichte mediators uit Steenderen

Advocatenkantoor Clarenbeek

Burgemeester Dijckmeesterweg 6
7201 AL Zutphen
Nederland

0575 543 448
http://www.clarenbeek.nl/

Bolwerk Advocaten

Burgemeester Dijckmeesterweg 5
7201 AH Zutphen
Nederland

0575 594 233
http://www.bolwerkadvocaten.nl/

Bruna Mediation Zutphen

Stokebrand 46
7206 EG Zutphen
Nederland

0575 528 989
http://brunamediation.nl/