Mediator Deventer

Zoek jij een topper voor mediation in Deventer?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Deventer verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Deventer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Deventer gezocht?

Mediators uit Deventer vergelijken

Mediator Deventer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Deventer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Schalkhaar, Broekland en Welsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Deventer

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Deventer? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Deventer te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet wanneer het verstandig is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten gebruiken. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Deventer. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Deventer terecht voor:

  • Mediator scheiding Deventer
  • Zakelijke mediation Deventer
  • Familie mediation Deventer
  • Mediation arbeidsconflict Deventer
  • En meer

Alle mediators uit Deventer

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Deventer – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het laten verdwijnen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Deventer. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Deventer voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Deventer.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Deventer

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Deventer voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Deventer weet vrijwel alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het beëindigen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Deventer is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Deventer gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste partij te vinden. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Deventer.

Scheiden in Deventer is vaak vervelend, maar door een mediator scheiden uit Deventer zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Deventer die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Deventer, via een betaalbare mediators

Scheiden Deventer

Klik op de knop ‘Scheiden Deventer‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Deventer, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Deventer

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw geschil te beëindigen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Deventer op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Deventer.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Deventer – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Deventer. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Deventer.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Deventer voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Deventer te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Deventer.

Veelgestelde vragen over mediation in

Deventer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Deventer jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Deventer.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Deventer. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Deventer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Deventer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Deventer

Gelukkig nu rustigere tijden

26 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Antonius Hermans

Onzekere kwestie goed geregeld

19 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Ellen de Jonge

Het idee uit de mediation helpt echt

21 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Johan van Beek

Simpel en vlug

18 juli 2020

Absoluut top! Dank!

- Karin de Koning

Lastige periode afgerond

18 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Inge Verhoeven

Ook voor werkgevers

20 juli 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Remco Kok

Prijs viel mee!

21 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ruud van der Meulen

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

15 juli 2020

- Bram Huisman

De familie is weer een familie

15 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Caroline Prins

Na lang onrustig nu ontspanning

14 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Tessa van der Meulen

De mediator was goed!

10 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Wendy van der Linden

Vechtscheiding voorkomen!

16 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Kim van den Bosch

Het idee uit de mediation helpt oprecht

14 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Dave Schipper

Fatsoenlijk afgehandeld

13 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Alexander van der Horst

Arbeidsconflict kundig aangepakt

11 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Wendy Gerritsen

Een schouderklopje krijgen

7 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Anna Bosch

Niet prijzig

9 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Elizabeth Koster

Direct afgehandeld!

5 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Hendrikus Vink

Hulp bij uit elkaar gaan

6 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Danny Bosman

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

5 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Martine Mulder

Niks meer te doen met mijn werkgever!

6 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Stefan Smit

Nalatenschap zo afgehandeld

8 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Rutger Prins

Dikwijls bereikbaar

3 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel gegaan zo.

- Simon Maas

Niet alleen voor personeel

5 juli 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Gerardus Prins

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

29 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Elizabeth van den Heuvel

Vechtscheiding voorkomen!

2 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Niels de Boer

Meelevend en welwillend

26 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Roy Kok

Oprecht rechtvaardig

24 juni 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Maarten de Jong

Fatsoenlijk geregeld

23 juni 2020

De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Bas de Jonge

Oprecht goed

25 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Eveline Kuiper

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

25 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Claudia van der Horst

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Catharina van Dongen

Boven verwachting

19 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Roy van de Velden

Erfenis zo afgehandeld

19 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Miranda van Vliet

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

20 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Christiaan de Boer

Het idee uit de mediation helpt enorm

21 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Sjoerd van Doorn

Gelukkig nu rustigere tijden

17 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Margaretha Janssen

Nalatenschap eerlijk verdeeld

21 juni 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Björn de Haan

Vechtscheiding voorkomen!

17 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Daniëlle van Dongen

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

17 juni 2020

- Petra van den Bosch

Goed gedaan De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

13 juni 2020

- Klaas Verhoeven

Hulp bij uit elkaar gaan

11 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Gerrit van Wijk

Geoefend mediator

13 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Diana van Leeuwen

Vechtscheiding voorkomen!

9 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Pascal Hoekstra

Dichter naar elkaar gekomen

15 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Gerrit van der Meer

Tevreden

7 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Robin Maas

Echtscheiding met zilveren randje

13 juni 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Johan de Koning

Betrokken en aardig

11 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Rob de Ruiter

Een lintje verdiend

10 juni 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Ruben Visser

Verwachtingen overtroffen

10 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Manon Molenaar

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

10 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Ruud Koster

Gelukkig nu van mijn baas af

6 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Elizabeth Verbeek

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

8 juni 2020

Hele fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Maarten Verhoeven

Tevreden

8 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Sander Verbeek

Van problemen snel naar oplossingen

7 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Daniël van der Heijden

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

1 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- René Jonker

Pijnlijke tijd afgerond

3 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Patrick van Leeuwen

Profi en handig geregeld

4 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Marianne de Haan

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

30 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Bianca Smits

Het plan was fatsoenlijk

29 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Joris Janssen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

27 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Bram de Jong

Professioneel en snel

26 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- David van de Wal

Niet alleen voor personeel

28 mei 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Adriaan Wolters

Niet enkel voor werknemers

27 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Iris Bosch

Het idee uit de mediation helpt echt

24 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Raymond de Ruiter

Niet alleen voor werknemers

25 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Marjolein de Ruiter

Simpel en vlot

28 mei 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Daniëlle van de Berg

Oprecht neutraal

26 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Ronald de Jonge

Lastige periode afgesloten

26 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Sander Evers

Ondanks afstand bekwaam geholpen

25 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Paul van de Velden

Snel opgelost!

22 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Kevin Martens

Uitstekend gedaan De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

17 mei 2020

- Jan de Vries

Echt chapeau

15 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Eva van der Heijden

Het idee uit de mediation helpt enorm

21 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Niels Schipper

Van problemen snel naar oplossingen

18 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Erik Hofman

Tevreden

15 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Marieke Verhoeven

Het idee uit de mediation helpt oprecht

13 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Hanneke Bosman

Dikwijls bereikbaar

13 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel geregeld zo.

- Jeroen van der Meulen

Geoefend mediator

12 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Sebastiaan de Koning

Een schouderklopje krijgen

13 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Wendy van Dongen

Kwetsbare afhandeling top geregeld

11 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Ruben van der Heijden

Snel geregeld

8 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Diana de Groot

Gewoon goed

13 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Ellen Bakker

Eindelijk ruzie opgelost

11 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Suzanne de Koning

Ook voor ons als bedrijf

12 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Martin de Ruiter

Scheidingmet een lichtpuntje.

10 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Gerardus van Vliet

Niet enkel voor personeel

4 mei 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Daniëlle Vos

Geen kant gekozen

5 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Claudia van de Pol

Niet enkel voor personeel

2 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Mark de Graaf

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

30 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Kevin van de Veen

Niks meer te maken met mijn werk!

5 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Sanne de Lange

Professioneel en snel

1 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Anouk Bos

Een lintje krijgen

5 mei 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Roy van de Velden

Scheidingmet een lichtpuntje.

29 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Angela Blom

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

26 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Patricia van der Laan

Een lintje verdiend

27 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marinus van Loon

Van problemen snel naar oplossingen

24 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Daniël van Leeuwen

Niets meer te doen met mijn werkgever!

24 april 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Joyce de Ruiter

Eindelijk van mijn leidinggevende af

25 april 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Marc van de Ven

Content

27 april 2020

Content zoals bedacht.

- Marc Molenaar

Echt chapeau

28 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Patricia van Dijk

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

20 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Koen Smeets

Erfenis eerlijk verdeeld

25 april 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Patricia Koning

Prijs viel mee!

18 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Tom Kuipers

Uitstekend gedaan De reden was overigens niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

24 april 2020

- Martin van der Linden

Het idee was aantrekkelijk

17 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Mariska van de Ven

Gevoelige kwestie fijn geregeld

22 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Erwin van de Velde

Prima geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

19 april 2020

- Gerardus van de Berg

Verwachtingen overtroffen

19 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Astrid Smits

Niets meer te maken met mijn werkgever!

17 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Natasja Verhoeven

De familie is opnieuw een familie

17 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Christiaan Molenaar

Niet prijzig

12 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Willem Gerritsen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

14 april 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Dirk van den Broek

Ook voor werkgevers

14 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Jeroen van Wijk

Kwetsbare afhandeling super geregeld

11 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Hendrik van de Pol

Niet duur

15 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Margaretha Jacobs

Ook voor ons als bedrijf

7 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Steven Meijer

Ruzie met personeelslid opgelost

6 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Rogier van Dongen

Van problemen snel naar oplossingen

9 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Erik Hofman

Persoonlijke aanpak

4 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Bas Vermeulen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

10 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Sandra Kuiper

Niet enkel voor werknemers

8 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Eveline de Boer

Ook voor ons als bedrijf

8 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Jacoba van Doorn

Eindelijk rustigere tijden

5 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Nancy Verbeek

De mediator was verstandig!

3 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Joris Blom

Geen kant verkiezen

4 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Monique Maas

Erfenis zo afgehandeld

1 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Bart de Boer

Scheiding met zilveren randje

1 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Vincent van Doorn

Hulp bij scheiding

9 maart 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Pieter Brouwer

vlot geregeld

19 februari 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Annemieke de Jonge

Onzekere kwestie goed afgehandeld

29 januari 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Roel Groen

Gewoon prima

12 januari 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Bart Vermeulen

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

31 december 2019

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Pieter de Jong

Perfecte tip

2 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sanne Peeters

vlot en makkelijk

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Joyce Kuipers

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kirsten Smeets

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Niels van Doorn

Via Via maar dan beter

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita Verhoeven

Zeer verrast

26 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bart Hofman

niet verwacht zo betaalbaar

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem Sanders

Ideale tip

26 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cindy van der Laan

aangename service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Susanne Kuipers

vlot en makkelijk

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Nienke de Jong

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Hendrik Hendriks

Erg tevreden

23 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Elizabeth de Wit

Ideale website

22 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Erik Wolters

erg snel

15 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Kirsten Mol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Alexander van de Wal

Heel positief

20 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marco van der Meer

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Evelien Bos

betaalbaarder dan ik dacht

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Steven van der Heijden

Prettige service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Diana Driessen

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- René de Vries

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrika Huisman

Positieve ervaring

5 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Natascha Hofman

Goed contact

27 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Judith Dekker

Geen linkedin nodig

27 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Niels van Doorn

Ideale match

16 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sanne Brouwer

Dit werkt fijn

13 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Paulus Timmermans

Voortreffelijke match

5 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Anouk Dekker

Werkt lekker!

26 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Bas van de Ven

snelle service

23 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Antonius Huisman

Fijn!

11 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Björn Scholten

Voortreffelijke match

8 januari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Martine de Graaf

Lang leve google

12 december 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter van Beek

Forum bood hulp

4 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Johannes Willemsen

Fijn!

26 november 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martine Brouwer

Positieve ervaring

15 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Natasja Jacobs

Geen linkedin nodig

7 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabrina van der Laan

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 november 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Suzanne Willemsen

Prettige service

26 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Jacobus Mol

niet verwacht zo betaalbaar

18 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cindy Driessen

Goed contact

15 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruud van Doorn

Voortreffelijke match

10 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Gerrit Evers

Fijne service

28 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Astrid de Vos

Super service

24 september 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jasper van de Brink

Goed contact

19 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Linda van de Veen

Mediatorkaart werkt erg fijn

9 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Klaas Schipper

Perfecte tip

29 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Manon van Beek

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

24 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jasper de Wit

Lang leve google

18 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke van de Pol

Perfecte website

12 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tom Post

Heel positief

2 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Erwin Willemsen

Lang leve google

31 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes Schouten

Perfecte website

24 juli 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jeffrey Hermans

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

13 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martijn Blom

Forum bood hulp

8 juli 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Marianne Martens

Ideale tip

2 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Gerrit Bosman

Via Via maar dan beter

24 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana van der Meulen

erg betaalbaar

16 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia van Veen

Via linkedin niet hetzelfde

7 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johan Martens

Via forum hier terechtgekomen

3 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Rob Willems

De perfecte match

26 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Pascal van Veen

Goed contact

18 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Barry de Groot

Ideale match

13 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacobus Jonker

Ideale tip

7 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eva Mol

Vlugge offerte

29 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marloes Timmermans

Mediatorkaart werkt erg fijn

22 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Erwin Kramer

snelle service

20 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Petronella van der Meulen

Positieve ervaring

15 februari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Hendrika Hofman

Snelle offerte

25 januari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Dave de Haan

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 januari 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemarie van Doorn

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

6 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Charlotte Vos

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

18 december 2018

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sanne Vermeulen

Vlugge offerte

20 december 2018

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Esther Smits

Uitgelichte mediators uit Deventer

IJssel Advocaten

Gemeente Deventer
Kon. Wilhelminalaan 22
7433 CH Schalkhaar

0570 503 090
http://www.ijsseladvocaten.nl/

Welstone

T.G. Gibsonstraat 33
7411 RP Deventer
Nederland

06 81612415
http://www.welstone.nl/

Bosveld scheidingsbemiddeling

Keulenstraat 12
7418 ET Deventer
Nederland

0570 244 022
http://www.scheidendoejesamen.nl/