Mediator Dordrecht

Zoek jij een topper voor mediation in Dordrecht?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Dordrecht verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Dordrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Mediator Dordrecht gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Dordrecht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 171 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dordrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kinderdijk, Wijngaarden en Lekkerkerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Dordrecht

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Dordrecht? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Dordrecht te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Dordrecht. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Dordrecht terecht voor:

  • Mediator scheiding Dordrecht
  • Zakelijke mediation Dordrecht
  • Familie mediation Dordrecht
  • Mediation arbeidsconflict Dordrecht
  • En meer

Alle mediators uit Dordrecht

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Dordrecht – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Dordrecht. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Dordrecht voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Dordrecht.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Dordrecht

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Dordrecht voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Dordrecht weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het wegwerken van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Dordrecht is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Dordrecht gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste partij te vinden. Door een aantal stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je geschil. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Dordrecht.

Scheiden in Dordrecht is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Dordrecht die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Dordrecht, via een betaalbare mediators

Scheiden Dordrecht

Klik op de knop ‘Scheiden Dordrecht‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Dordrecht, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Dordrecht

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt immers meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een geschil.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Dordrecht op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Dordrecht.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Dordrecht – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Dordrecht. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Dordrecht.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Dordrecht voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Dordrecht te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Dordrecht.

Veelgestelde vragen over mediation in

Dordrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Dordrecht jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Dordrecht.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Dordrecht. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Dordrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Dordrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Dordrecht

Scheiding met zilveren randje

3 januari 2022

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Arie Molenaar

Nalatenschap eerlijk gedeeld

26 december 2021

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Dirk Prins

Menselijke aanpak

17 december 2021

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Marc de Jonge

Echt objectief

15 december 2021

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Susanne Bosch

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

7 december 2021

Gepaste begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Marinus Meijer

Moeilijke periode afgerond

1 december 2021

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Vanessa van den Heuvel

Veelal bereikbaar

18 november 2021

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Jolanda Huisman

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

12 november 2021

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Alexander Kok

De mediator was goed!

4 november 2021

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Charlotte Kuipers

Uitgelichte mediators uit Dordrecht

Advocatenkantoor Dill

Singel 419
3311 HG Dordrecht
Nederland

078 614 8484
http://www.dordt-recht.nl/

Ten Holter Noordam Lawyers

Burgemeester de Raadtsingel 93B
3311 JG Dordrecht
Nederland

088 234 4500
http://www.tenholternoordam.nl/

Van Leur en Harent Advocaten B.V.

Dudokplein 224
3315 KH Dordrecht
Nederland

078 711 0202
http://vanleurenharent.nl/