Mediator Duiven

Ben jij opzoek naar een top mediator uit Duiven die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Duiven verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Duiven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Duiven gezocht?

Een mediator uit Duiven vinden

Mediator Duiven
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Duiven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lathum, Velp en Groessen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Duiven

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Duiven? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Duiven te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inzetten. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Duiven terecht voor:

  • Mediator scheiding Duiven
  • Zakelijke mediation Duiven
  • Familie mediation Duiven
  • Mediation arbeidsconflict Duiven
  • En meer

Alle mediators uit Duiven

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Duiven – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan heftige ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Duiven. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Duiven voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Duiven.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Duiven

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Duiven voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Duiven weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. De mediator uit Duiven is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Duiven gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste persoon te kiezen. Door een paar stappen te volgen zal je de juiste partij vinden. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij aantrekken. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Duiven.

Scheiden in Duiven is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Duiven die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Duiven, via een betaalbare mediators

Scheiden Duiven

Klik op de knop ‘Scheiden Duiven‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Duiven, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Duiven

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je op moet letten. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw geschil te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon tegenover je. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Duiven op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Duiven.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Duiven – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Duiven. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Duiven.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Duiven voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Duiven te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Duiven.

Veelgestelde vragen over mediation in

Duiven

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Duiven jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Duiven.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Duiven. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Duiven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Duiven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Duiven

Ruzie met medewerker opgelost

10 september 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Bastiaan Willemsen

Geen kant kiezen

5 september 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Mariska van de Veen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

3 september 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Eveline van Doorn

Betrokken en aardig

26 augustus 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Sebastiaan van der Heijden

Het idee was degelijk

21 augustus 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Miranda Wolters

Niet prijzig

25 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Ivo van Loon

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 augustus 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Robertus de Leeuw

Vaak bereikbaar

16 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Matthijs van der Heijden

Ruzie met dochter opgelost

12 augustus 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Sabine de Graaf

Snel afgehandeld!

8 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Sabine van Veen

Gewoon goed

1 augustus 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Bastiaan Hoekstra

Persoonlijk afgestemd advies

30 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Sabrina van Leeuwen

Tevreden

28 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Petrus van Beek

Niets meer te doen met mijn werkgever!

29 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Barry Hofman

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

26 juli 2020

Zeer prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Jeffrey Evers

Geoefend mediator

21 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Sabrina Bosman

Goed afgehandeld

21 juli 2020

De reden was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Niels de Boer

Vechtscheiding voorkomen!

24 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Esther van Loon

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

22 juli 2020

Zeer fijne ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Nienke Boer

Gelukkig nu conflict opgelost

18 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Albert van de Pol

Verwachtingen overtroffen

23 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Yvonne Koning

Ook voor werkgevers

16 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Wilhelmus Smit

Meer gekregen dan verwacht

22 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Simone Blom

Pijnlijke periode afgesloten

18 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Marije van Leeuwen

Betrokken en aardig

18 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- René Blom

Niet prijzig

15 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Bastiaan van Vliet

Snel afgehandeld

16 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Koen de Koning

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

11 juli 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Mirjam Visser

vlot geregeld

9 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Paulus Kuipers

De mediator was goed!

12 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Eveline Willems

Van problemen vlot naar oplossingen

8 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Laura de Bruijn

Eindelijk van mijn baas af

7 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jacoba van der Laan

Simpel en vlug

13 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Hanneke Bosch

Prima gedaan De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

10 juli 2020

- Martine van de Berg

Gelukkig nu rustigere tijden

5 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Iris Smeets

Meer ontvangen dan verwacht

5 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Joyce Visser

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

4 juli 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Robert Schouten

Op maat afgestemd advies

9 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Albert de Ruiter

Pijnlijke tijd afgesloten

6 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Robert de Bruijn

Profi en handig geregeld

6 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Kirsten Smits

Veelal bereikbaar

4 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Tamara van Vliet

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

2 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dennis de Graaf

Scheidingmet een lichtpuntje.

1 juli 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Paulus Bakker

Ondanks afstand bekwaam geholpen

27 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Rogier Jacobs

Gewoon fijn

27 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Karin Janssen

Simpel en vlug

28 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Daniël Bosch

Ook voor werkgevers

24 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Ilse van de Ven

Scheiding met zilveren randje

27 juni 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Robert de Graaf

Vakkundig en snel

26 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Maria Brouwer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

22 juni 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Barry de Vos

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

22 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Jeroen Postma

Eindelijk rustigere tijden

25 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Franciscus van Wijk

Gelukkig nu conflict opgelost

21 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Anna Vermeulen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

17 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Anouk Kuiper

Vlug in contact

17 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Erik Boer

Eindelijk rustigere tijden

14 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Robert van den Broek

Hulp bij (tiener)dochter

17 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Daniëlle Vink

Eindelijk van mijn leidinggevende af

15 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Hendrika de Koning

Pijnlijke tijd afgerond

14 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Nancy Vink

Dichter naar elkaar gekomen

11 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Sabrina van de Velden

Het idee uit de mediation helpt oprecht

15 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Maaike de Boer

Dichter naar elkaar toegegroeid

8 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Nicole van den Bosch

Verstandig geregeld

14 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Richard de Ruiter

Een schouderklopje krijgen

10 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Michael Scholten

Professioneel en snel

7 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Miranda Vos

Vechtscheiding voorkomen!

10 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Natasja de Groot

Uit elkaar met een lichtpuntje.

4 juni 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Martin Kuijpers

Boven verwachting

9 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Pascal van der Meer

Het idee van de mediation helpt enorm

9 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Monique de Ruiter

Tarief viel mee!

2 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- David van der Meer

Vechtscheiding voorkomen!

6 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Pieter Prins

Conflict met werknemer opgelost

31 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Robertus Dekker

Hulp bij (tiener)dochter

1 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marianne Veenstra

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

31 mei 2020

Hele lieve ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Maurice Bos

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

29 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Albert van Vliet

Scheidingmet een lichtpuntje.

1 juni 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Marco Verhoeven

Vechtscheiding voorkomen!

30 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Mirjam Vermeulen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

26 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Charlotte Kok

Gelukkig nu ruzie opgelost

30 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Franciscus van Veen

Geoefend mediator

28 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Michiel Smeets

Tevreden

29 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Daniëlle de Bruijn

Dichter naar elkaar gekomen

29 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Iris de Jong

Lastige tijd afgerond

27 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Deborah Bakker

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Mark Postma

Prijs viel mee!

24 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Linda van de Pol

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

20 mei 2020

- Albert Bosch

Na lang onrustig nu ontspanning

21 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Nathalie Hendriks

Niet prijzig

18 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marcel Vos

Vechtscheiding voorkomen!

23 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marieke van Beek

Ook voor werkgevers

21 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Charlotte Kramer

Boven verwachting

19 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Cindy de Vos

Dichter naar elkaar gekomen

19 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jelle Kuipers

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

14 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Franciscus de Koning

Begeleiding bij (tiener)dochter

18 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Daniël Mol

Geen kant gekozen

13 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Adriana de Vries

Na lang onrustig nu ontspanning

11 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Marleen Bosch

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

10 mei 2020

Hele fijne ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Bram van Dam

Uit elkaar met een lichtpuntje.

15 mei 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Eva Bos

Lastige periode afgesloten

10 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Michael van der Laan

Betrokken en aardig

12 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Eva Willems

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

7 mei 2020

Hele gepaste ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Kim van der Heijden

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

11 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Paulus van de Wal

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

8 mei 2020

- Inge van Doorn

Prima geregeld De reden was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

8 mei 2020

- Ilse Mulder

Niet duur

6 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sanne Koster

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

1 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Koen van Veen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

4 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Barbara Prins

Ondanks de emoties netjes gedeeld

1 mei 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Martinus Groen

Het plan was degelijk

29 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Franciscus van der Laan

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

30 april 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Ellen Peeters

Een lintje krijgen

27 april 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marinus de Koning

Snel in contact

26 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Prettig hoe gauw dit ging.

- Hendrika van der Meer

Gewoon goed

29 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Michiel van Dijk

Betrokken en aardig

27 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Marije van de Velde

Verstandig geregeld

26 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Elizabeth van de Velde

Tevreden

28 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Sylvia Smeets

Erfenis eerlijk gedeeld

24 april 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Marco Driessen

Hulp bij (tiener)dochter

22 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Wouter Maas

Gewoon fijn

21 april 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Wilhelmus van de Wal

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

23 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Adrianus de Graaf

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

18 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Daniël Smits

Meelevend en welwillend

22 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Adrianus van de Berg

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

22 april 2020

Prettige hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Ramona Molenaar

Erfenis zo geregeld

17 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Bianca Visser

De familie is opnieuw een familie

20 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Dirk Dekker

Ruzie met dochter opgelost

20 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Danny Martens

Echtscheiding met zilveren randje

15 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Maaike de Jong

Meer gekregen dan verwacht

14 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Barry van de Wal

Vechtscheiding voorkomen!

11 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Rob van den Heuvel

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

17 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Anne van der Horst

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

14 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Ellen Sanders

Tarief viel mee!

16 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Barbara de Koning

Na lang turbulent nu ontspanning

9 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Maarten Peeters

De mediator was goed!

10 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Roel Sanders

Meelevend en welwillend

6 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Joost de Graaf

Dichter naar elkaar gekomen

10 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jelle Kuipers

De familie is weer een familie

10 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Hendrik van der Horst

vlot geregeld

10 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Adrianus van Beek

Professioneel en vlug

8 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Charlotte van Dongen

Na lang onrustig nu rust

3 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Elizabeth de Vos

Gewoon prima

6 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Frank Verbeek

Gewoon goed

1 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Joost van den Bosch

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

1 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Femke Meijer

Geen kant verkiezen

3 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Danny Bakker

Gevoelige kwestie goed geregeld

31 maart 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Niels van Dijk

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

23 maart 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- René van de Veen

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

25 februari 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Arie van de Velden

Content

4 februari 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Bart Bosch

Niet alleen voor personeel

8 januari 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Wilhelmina de Bruijn

Profi en handig geregeld

27 december 2019

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Jacqueline Timmermans

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anne de Lange

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Arjan Willemsen

Forum bood hulp

28 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Sebastiaan Driessen

Prettige service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Petra van den Broek

Perfecte tip

28 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Willem Bakker

Snelle match via mediatorkaart.nl

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Lisette van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilse van de Velden

Positieve ervaring

24 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Remco van der Meulen

Snelle offerte

26 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Wendy van de Brink

Perfecte tip

23 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Leonie van Vliet

Eindelijk een goede site gevonden

22 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Hanneke Smeets

Goede werking van de website

18 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Raymond Huisman

Positieve ervaring

19 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Roy Vermeulen

De perfecte match

21 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ingrid Vos

betaalbaar en professioneel

15 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter Peters

Erg tevreden

14 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Daniël de Bruin

Google is je grootste vriend

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne van de Veen

Positieve ervaring

19 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Robertus de Bruin

Lang leve google

18 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus Dekker

Dé tip

11 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maria de Vries

Google is je grootste vriend

11 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen Vink

betaalbaar en professioneel

12 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Peter de Ruiter

erg betaalbaar

3 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura van der Heijden

Google is je grootste vriend

20 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs de Leeuw

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

15 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Kirsten de Boer

Positieve ervaring

7 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bastiaan van Dam

Mediatorkaart werkt erg fijn

3 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jeffrey van de Velde

Ideale match

27 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Melanie Martens

Snelle offerte

19 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Diana de Haan

Goed contact

16 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Willem de Graaf

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

15 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sharon van Wijk

Ideale website

7 januari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Erwin de Graaf

snel geholpen

6 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Christiaan Koster

Fijne service

30 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Sebastiaan Scholten

niet verwacht zo betaalbaar

21 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Hoekstra

Mediatorkaart is top!

16 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jelle Koning

Eindelijk een fijne site

13 november 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eva van der Meulen

Eindelijk een fijne site

5 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Patricia van Dijk

Eindelijk een fijne site

28 oktober 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tamara Koster

De perfecte match

21 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina Molenaar

Snelle offerte

17 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Caroline de Groot

Forum bood hulp

7 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Karin de Jong

Mediatorkaart is top!

27 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Barry van Loon

Goed contact

21 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Deborah van Veen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

17 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Ellen Blom

Mediatorkaart is top!

11 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Paul Evers

Perfecte tip

4 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wouter Wolters

Ideale match

25 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Lisette Koster

Positieve ervaring

19 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Adrianus Vos

Zeer verrast

15 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Antonius Vink

Forum bood hulp

5 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Melanie van der Horst

Google is je grootste vriend

28 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline de Vries

Eindelijk een fijne site

24 juli 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marloes de Haan

Dit werkt fijn

14 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sander Hermans

Vlugge offerte

9 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Wouter Verbeek

Forum bood hulp

1 juli 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Gerrit Jacobs

Dé tip

23 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barbara van de Ven

Eindelijk een goede site gevonden

15 juni 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Michiel van Dongen

Snelle match via mediatorkaart.nl

7 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Rutger Mol

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Ilona de Haan

Prettige service

28 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Tim Evers

Lang leve google

17 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa Mol

Eindelijk een goede site gevonden

9 mei 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Joris van der Meulen

Lang leve google

4 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Hoekstra

Fijne service

28 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Martine van Dijk

De perfecte match

24 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- René Vink

Werkt lekker!

11 maart 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicole de Bruin

niet verwacht zo betaalbaar

24 februari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis van de Velden

vlot en makkelijk

25 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Tom van de Brink

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

9 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marloes de Bruin

Duidelijke website

9 januari 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sabrina Boer

Lang leve google

27 december 2018

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michiel Visser

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 december 2018

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kevin Hoekstra

Uitgelichte mediators uit Duiven

k ee s

Steenbakkersweg 9
6991 EK Rheden
Nederland

06 29527039
http://www.k-ee-s.nl/

Scheidingsplanner Arnhem

Meander 551
(alleen op afspraak)
6825 MD Arnhem

088 420 0000
http://www.scheidenmiddennederland.nl/

Boulevard Heuvelink Advocaten

Boulevard Heuvelink 130
6828 KW Arnhem
Nederland

026 445 3552
http://www.bdhadvocaten.nl/