Mediator Gouda

Zoek jij een professional voor mediation in Gouda?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Gouda verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Gouda – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Gouda gezocht?

Een mediator uit Gouda vinden

Mediator Gouda
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 154 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gouda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ouderkerk aan den IJssel, Haastrecht en Berkenwoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Gouda

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Gouda? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Gouda te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te maken aan de ruzie door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Gouda. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een boom wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Gouda terecht voor:

  • Mediator scheiding Gouda
  • Zakelijke mediation Gouda
  • Familie mediation Gouda
  • Mediation arbeidsconflict Gouda
  • En meer

Alle mediators uit Gouda

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Gouda – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Gouda. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Gouda voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Gouda.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Gouda

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Gouda weet uit ervaring hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het oplossen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Gouda stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Gouda gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Door een aantal stappen te doorlopen zal je de juiste partij vinden. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Koppels die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Gouda.

Scheiden in Gouda is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Gouda die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Gouda, via een betaalbare mediators

Scheiden Gouda

Klik op de knop ‘Scheiden Gouda‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Gouda, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Gouda

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in wat je zoekt. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een ruzie.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Gouda op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Gouda.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Gouda – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Gouda te vinden. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Gouda.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Gouda voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Gouda te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Gouda.

Veelgestelde vragen over mediation in

Gouda

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Gouda jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Gouda.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Gouda. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Gouda en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Gouda die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Gouda

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

8 september 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Gerrit Prins

vlot geregeld

8 september 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Dave van de Brink

Geen kant kiezen

1 september 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Sharon de Vos

Het idee uit de mediation helpt echt

2 september 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Simone Koning

Content

27 augustus 2020

Content zoals bedacht.

- Elizabeth Willems

Op maat afgestemd advies

21 augustus 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Tamara van de Pol

Meer gekregen dan verwacht

18 augustus 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Brenda de Graaf

Het idee was fatsoenlijk

12 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Joris Dekker

Nalatenschap zo geregeld

10 augustus 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Tim van Wijk

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

9 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Jasper van Beek

Na lang onrustig nu ontspanning

31 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Linda van den Heuvel

Niet prijzig

3 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Deborah Veenstra

Meelevend en welwillend

23 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Martin Mol

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

24 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Anna Smeets

Onenigheid met dochter opgelost

24 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marc Koning

Ruzie met personeelslid opgelost

26 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Martijn Timmermans

Gewoon prima

21 juli 2020

Content zoals verwacht.

- René Kuijpers

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

23 juli 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Jeffrey de Koning

Eindelijk rustigere tijden

24 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Rogier van de Wal

Echt neutraal

17 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Karin Dijkstra

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

16 juli 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Danny Schipper

Volledig rechtvaardig

18 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Yvonne Bosman

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

18 juli 2020

- Joost van den Broek

Eindelijk van mijn leidinggevende af

17 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Thijs van Loon

Na lang onrustig nu rust

16 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Janneke de Koning

De familie is opnieuw een familie

12 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Nicolaas de Boer

Profi en handig geregeld

14 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Joris van der Linden

Snel afgehandeld

13 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Patrick Verhoeven

Betrokken en aardig

12 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Wouter Hermans

Kwetsbare afwikkeling super besloten

11 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Adriana de Graaf

Verstandig geregeld

13 juli 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Jeffrey van Doorn

Persoonlijke benadering

10 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Petronella de Wit

Niets meer te maken met mijn werkgever!

13 juli 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Robin Bosman

Niet duur

9 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Guido Visser

Goed geregeld

11 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Dennis Vos

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 juli 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Robin Bosman

Eindelijk van mijn leidinggevende af

5 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Evelien Kuiper

Hulp bij uit elkaar gaan

5 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Koen Brouwer

Tevreden

3 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Roy Verbeek

Meer gekregen dan bedacht

3 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Robert Wolters

Erfenis zo geregeld

29 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Vincent Jonker

Gewoon prima

3 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Vincent Jonker

Niet duur

1 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Charlotte Bosman

Een schouderklopje krijgen

1 juli 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Renate Meijer

Boven verwachting

24 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Pieter van de Brink

Menselijke benadering

25 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Cindy Schouten

Gewoon goed

27 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Yvonne Mol

Oprecht rechtvaardig

27 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Simone van Vliet

Meer gekregen dan verwacht

24 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Gerrit Visser

Snel afgehandeld

21 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Marijke Martens

Arbeidsconflict kundig opgelost

24 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Marijke Schouten

Het idee was aantrekkelijk

21 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Gerrit Scholten

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

22 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Petronella Jansen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

23 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Sabine Bakker

Kwetsbare afhandeling top geregeld

16 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Caroline Schouten

Geen kant kiezen

17 juni 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Joost van der Meer

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

14 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Erik Smits

Gelukkig nu rustigere tijden

12 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Renate Bosch

Gelukkig nu rustigere tijden

13 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Dennis Blom

Arbeidsconflict kundig aangepakt

17 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Erwin de Leeuw

Scheidingmet een lichtpuntje.

16 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Jolanda Jansen

Niet alleen voor personeel

13 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Remco van Dam

Oprecht goed

9 juni 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Jeroen de Vries

Snel afgehandeld!

8 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Susanne van Leeuwen

Een schouderklopje verdiend

10 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Melanie Verhoeven

Vakkundig en snel

7 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Gerardus van der Horst

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

8 juni 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Caroline Smeets

Persoonlijke benadering

7 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Angela de Vos

Vlot in contact

2 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel besloten zo.

- Wilhelmus van der Laan

Meer ontvangen dan verwacht

1 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Wouter van der Meer

Vlot afgehandeld!

6 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sjoerd de Koning

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

7 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Cindy van Leeuwen

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

4 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Martin Kramer

De mediator was fijn!

29 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Jeffrey van Wijk

Prijs viel mee!

1 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jacob Smit

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

1 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Maartje van Leeuwen

Na lang onrustig nu ontspanning

1 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Raymond de Vos

Dichter naar elkaar gekomen

2 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Sandra van de Brink

Een schouderklopje krijgen

1 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Matthijs Meijer

Vlot in contact

26 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel besloten zo.

- Femke van Dijk

Ruzie met dochter opgelost

28 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Bianca de Ruiter

Menselijke aanpak

22 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Miranda Gerritsen

Eindelijk van mijn baas af

27 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Tessa Mol

Ondanks afstand bekwaam geholpen

28 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Bianca van Dongen

Niet enkel voor werknemers

23 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Koen van Wijk

Eindelijk rustigere tijden

26 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Elisabeth Jacobs

Pijnlijke tijd afgerond

19 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Koen Dijkstra

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

22 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Robert Wolters

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

21 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Susanne Martens

Het idee was aantrekkelijk

22 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Adriana Vos

vlot afgehandeld

20 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Dave Kuiper

Niks meer te doen met mijn werkgever!

15 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Cornelia Smit

Van problemen vlot naar oplossingen

20 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Kelly van Dam

Ruzie met dochter opgelost

18 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Richard Jacobs

Persoonlijk afgestemd advies

16 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Renate van Doorn

Vechtscheiding voorkomen!

17 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Michael de Vos

Niks meer te maken met mijn werk!

9 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Mariska Vink

Na lang turbulent nu rust

10 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Roy Smeets

Gelukkig nu rustigere tijden

7 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Arjan van der Meulen

Het idee uit de mediation helpt enorm

10 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Johannes Dijkstra

Dichter naar elkaar toegegroeid

10 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Angela Smit

Vakkundig en vlug

10 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Rob Molenaar

Onenigheid met dochter opgelost

7 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Arjan van de Velde

vlot geregeld

3 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Arjan Kuijpers

Eindelijk van mijn baas af

7 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Maaike van der Meer

De mediator was goed!

8 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Niels Molenaar

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

5 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Dave Vermeulen

Pijnlijke tijd afgerond

6 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Jacob Groen

Het idee van de mediation helpt oprecht

3 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Sandra Kramer

Meer ontvangen dan bedacht

30 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Adriana van der Meulen

Conflict met medewerker opgelost

3 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Jasper Meijer

Moeilijke tijd afgesloten

30 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Richard Bosman

De mediator was verstandig!

26 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Björn van Vliet

Menselijke benadering

25 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Kevin van den Bosch

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

26 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Johanna Verbeek

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

28 april 2020

- Gerrit Bakker

Gewoon fijn

24 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Tim Evers

Verstandig afgehandeld

25 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Jeffrey Vermeulen

Meelevend en vriendelijk

26 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ivo Bakker

Dikwijls bereikbaar

26 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Sanne van Doorn

Het plan was degelijk

25 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jessica van Vliet

Conflict met medewerker opgelost

17 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Inge Post

Begeleiding bij (tiener)dochter

22 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Maarten Koning

Boven verwachting

20 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Thijs de Koning

Simpel en snel

18 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Jacob Smits

Gewoon fijn

16 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Marc de Vries

Betrokken en sympathiek

16 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Maartje Verbeek

Niet duur

14 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Eva Evers

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

15 april 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Roel Hermans

Meer gekregen dan verwacht

15 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Marieke Vos

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

14 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Margaretha van Dongen

Dichter naar elkaar gekomen

15 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Hendrik Verbeek

Gewoon goed

12 april 2020

Absoluut top! Dank!

- Bastiaan Wolters

Gewoon fijn

11 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Maaike van den Broek

De familie is weer een familie

6 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Franciscus Bakker

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

5 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Jeffrey Peters

Nalatenschap eerlijk gedeeld

11 april 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Robert Dijkstra

Persoonlijk afgestemd advies

5 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Kevin Verhoeven

Echt onpartijdig

5 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Robertus Timmermans

Oprecht fijn

3 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Judith Dijkstra

Snel afgehandeld!

5 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Raymond Blom

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Stefan Blom

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

31 maart 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Wilhelmus Dijkstra

Onenigheid met dochter opgelost

4 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Wilhelmus van der Heijden

Begeleiding bij (tiener)dochter

29 maart 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Matthijs Wolters

Niets meer te doen met mijn werk!

11 maart 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Eric Bosch

Ook voor werkgevers

17 februari 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Alexander van den Bosch

Hulp bij uit elkaar gaan

5 februari 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Ilse Peeters

Fatsoenlijk afgehandeld

11 januari 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Pieter de Haan

Gelukkig nu ruzie opgelost

15 december 2019

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Anne van de Ven

Mediatorkaart is top!

28 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Hendrik Bosch

Zeer verrast

26 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Kelly Bosch

betaalbaarder dan ik dacht

30 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David Molenaar

Snelle match via mediatorkaart.nl

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Deborah Schouten

Snelle offerte

27 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jelle Hermans

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

29 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Patrick de Bruin

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eric Vink

Ideale website

24 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wilhelmus Meijer

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Alexander de Jong

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Paulus van den Heuvel

Mediatorkaart is top!

20 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Iris Timmermans

Eindelijk een fijne site

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Peter de Leeuw

betaalbaar en professioneel

19 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël Kramer

erg snel

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Michael de Vries

betaalbaar en professioneel

21 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel van der Laan

Aangenaam verrast

18 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Willem Jansen

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrikus Driessen

Fijne service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Melanie Post

Perfecte tip

13 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Natascha van der Heijden

Ideale match

14 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sharon van der Laan

Dé tip

13 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joris Hendriks

Google is je grootste vriend

9 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniël de Groot

Gevonden via forum

2 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas van Dongen

Fijne service

21 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Irene Groen

Dé tip

17 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Antonius van der Meulen

Eindelijk een fijne site

13 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- David Smeets

erg betaalbaar

1 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Evelien Martens

aangename service

24 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Christian Vermeulen

Goed contact

19 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Natascha van de Pol

Google is je grootste vriend

14 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs van der Heijden

Dit werkt fijn

12 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Inge de Jong

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

4 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Björn de Jong

Fijn!

10 december 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Elisabeth Jansen

Forum bood hulp

3 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Irene Postma

Dé tip

21 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wilhelmus van Doorn

Goed contact

21 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacobus de Jong

Erg tevreden

10 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Diana van Veen

Vlugge offerte

6 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin van den Broek

erg snel

26 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Sylvia de Lange

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

22 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Janneke van der Linden

Dit werkt fijn

16 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- David van den Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen Kramer

niet verwacht zo betaalbaar

29 september 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan Smeets

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne Jonker

Perfecte website

19 september 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marloes Kramer

Perfecte tip

7 september 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Robertus Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

3 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Saskia van Doorn

Goed contact

25 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Cornelis van Vliet

Ideale match

15 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anne Hendriks

erg betaalbaar

12 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon van der Meulen

Prettige service

2 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Anne Vos

Fijn!

1 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Erik Dekker

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marije Willems

Via Via maar dan beter

15 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke van den Heuvel

aangename service

4 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Hendrikus Timmermans

Heel positief

27 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- David Jacobs

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

26 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ivo van den Heuvel

Ideale website

16 juni 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wilhelmus Willemsen

Snelle offerte

12 juni 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Susanne Bos

Werkt goed dit

30 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Roel Smeets

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marinus Blom

Vlugge offerte

17 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anouk Visser

betaalbaarder dan ik dacht

16 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

4 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cindy Timmermans

Vlugge offerte

1 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Edwin Peeters

Prettige service

19 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Koen Meijer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

9 maart 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Linda Brouwer

snelle service

23 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Thomas Timmermans

Vlugge offerte

30 januari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Angela Wolters

Aangenaam verrast

8 februari 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joyce Koning

Goede werking van de website

16 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Leonie van den Broek

Prettige service

15 januari 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mariska van den Bosch

Voortreffelijke match

16 december 2018

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tessa Hofman

Uitgelichte mediators uit Gouda

Glas en Van den Heuvel advocaten

Naaierstraat 6
2801 NE Gouda
Nederland

0182 511 211
http://www.glasenvandenheuvel.nl/

Basic Mediation Maastricht

Buurtje 2
2802 BE Gouda
Nederland

0800 2352274
https://basic-mediation.nl/mediation-maastricht/

Letschert – Mediation

Gandhiweg 7
2807 RE Gouda
Nederland

06 50896100
http://www.letschert-mediation.nl/