Mediator Stolwijk

Ben jij op zoek naar een professional voor mediation in Stolwijk?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Stolwijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Stolwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Stolwijk gezocht?

Mediators uit Stolwijk vergelijken

Mediator Stolwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 139 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stolwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Brandwijk, Haastrecht en Berkenwoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Stolwijk

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Stolwijk? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Stolwijk te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet wanneer het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inschakelen. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan onder andere onenigheid hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Stolwijk. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Stolwijk terecht voor:

  • Mediator scheiding Stolwijk
  • Zakelijke mediation Stolwijk
  • Familie mediation Stolwijk
  • Mediation arbeidsconflict Stolwijk
  • En meer

Alle mediators uit Stolwijk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Stolwijk – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het oplossen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Stolwijk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Stolwijk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Stolwijk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Stolwijk

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Stolwijk weet alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Stolwijk eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Stolwijk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Door een paar stappen te volgen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je conflict. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Stolwijk.

Scheiden in Stolwijk is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Stolwijk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Stolwijk, via een betaalbare mediators

Scheiden Stolwijk

Klik op de knop ‘Scheiden Stolwijk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Stolwijk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Stolwijk

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw geschil op te lossen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Stolwijk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Stolwijk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Stolwijk – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Stolwijk te vinden. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Stolwijk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Stolwijk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Stolwijk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Stolwijk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Stolwijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Stolwijk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Stolwijk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Stolwijk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Stolwijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Stolwijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Stolwijk

Geen kant gekozen

8 september 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Arjan Sanders

Professioneel en snel

3 september 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Inge van de Velde

Geen kant kiezen

28 augustus 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Saskia van Beek

Tevreden

30 augustus 2020

Content zoals verwacht.

- Sabine Boer

Het idee van de mediation helpt oprecht

24 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Kelly Bakker

Het idee uit de mediation helpt echt

26 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Ilona van der Horst

Het idee uit de mediation helpt oprecht

17 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Sanne Bos

Eindelijk conflict opgelost

12 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- David de Jong

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

13 augustus 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Robert Maas

Eindelijk rustigere tijden

8 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Jacqueline Sanders

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

30 juli 2020

Hele lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Sabine van de Velden

Professioneel en vlug

30 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Annemarie de Groot

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

23 juli 2020

- Eveline Vos

Het idee van de mediation helpt echt

29 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Annemieke Post

Gelukkig nu rustigere tijden

24 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Annemieke Kok

Gewoon fijn

23 juli 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Lisette Jacobs

Hulp bij scheiding

22 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Sandra van Leeuwen

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

25 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Christiaan Verbeek

vlot geregeld

25 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Evelien Dekker

Snel in contact

19 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel gegaan zo.

- Matthijs van der Horst

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

19 juli 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Sharon Groen

Eindelijk ruzie opgelost

17 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Rutger Meijer

Nalatenschap zo geregeld

19 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Brenda de Graaf

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

17 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Mariska van de Brink

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

13 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Niels van de Ven

De familie is weer een familie

14 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Adriaan van der Horst

Tevreden

12 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Eva van Dijk

Pijnlijke tijd afgerond

13 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Peter Driessen

Snel opgelost!

12 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Deborah de Lange

Snel in contact

9 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel besloten zo.

- Bas van der Meulen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Mark Mol

Geoefend mediator

9 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Annemieke Groen

Meer ontvangen dan verwacht

6 juli 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Adriana Jansen

Goed geregeld

11 juli 2020

De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Wouter de Graaf

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

9 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Niels Kok

Hulp bij scheiding

7 juli 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Matthijs de Leeuw

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

6 juli 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Martijn Groen

Echt chapeau

6 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Inge Janssen

Persoonlijk afgestemd advies

8 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Frank Mol

Ondanks afstand bekwaam geholpen

30 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Adriana de Vos

Conflict met werknemer opgelost

30 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Wilhelmus van Doorn

vlot geregeld

4 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Johannes Kuijpers

Gelukkig nu onenigheid opgelost

30 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Deborah Maas

Een lintje verdiend

29 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Arie Jonker

Pijnlijke tijd afgerond

27 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Tessa van de Ven

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

25 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Cindy de Koning

Niet enkel voor werknemers

25 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Ellen van Wijk

Prima gedaan De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

23 juni 2020

- Irene van Dongen

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

25 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Evelien Kok

Snel in contact

25 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Lisette Huisman

Na lang turbulent nu rust

18 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Dennis Boer

Ruzie met medewerker opgelost

24 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Barry van de Berg

Pijnlijke periode afgerond

21 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Patricia Schipper

Gelukkig nu ruzie opgelost

22 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Deborah de Wit

Direct opgelost!

20 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Patrick van Doorn

Snel geregeld

21 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Jessica van den Heuvel

Meer ontvangen dan verwacht

16 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Bram Schouten

Gewoon goed

16 juni 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Pascal Smeets

Geoefend mediator

16 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Dennis Dekker

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

13 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Marije van de Wal

Dichter naar elkaar gekomen

16 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Deborah van de Wal

Erfenis netjes verdeeld

9 juni 2020

Lieve hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Barbara de Koning

Niet duur

14 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Vincent Dekker

Niet enkel voor personeel

7 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Natascha de Vos

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

5 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Richard Driessen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

7 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Sjoerd van de Pol

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

11 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ilona van der Meer

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

5 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Ruben van de Velde

Eindelijk ruzie opgelost

7 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Nicolaas Post

Hulp bij uit elkaar gaan

3 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Judith Schouten

Geen kant verkiezen

1 juni 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Ellen van Leeuwen

Gelukkig nu conflict opgelost

2 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Chantal Verbeek

Dichter naar elkaar toegegroeid

1 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Rutger Verbeek

Ervaren mediator

5 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- René van den Bosch

Tevreden

29 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Hendrik Bosman

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

3 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Marianne van der Linden

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

1 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Femke van de Berg

Gewoon goed

28 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Patricia Jansen

Moeilijke tijd afgesloten

1 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Christiaan Kuijpers

De mediator was goed!

27 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Franciscus van der Horst

Persoonlijke aanpak

26 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Christiaan Visser

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

24 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Cornelis Kramer

Eindelijk onenigheid opgelost

24 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Judith Verbeek

Verwachtingen overtroffen

23 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Annemarie Willems

Op maat afgestemd advies

24 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Ivo Bosman

Gewoon prima

24 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Dirk Postma

Boven verwachting

19 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Cornelis Wolters

Het idee was fatsoenlijk

20 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jacoba Sanders

Arbeidsconflict behendig aangepakt

21 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Wilhelmus van Dam

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

17 mei 2020

- Annemieke de Wit

Eindelijk rustigere tijden

19 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Maartje Meijer

Persoonlijke benadering

19 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Danny Boer

Gelukkig nu rustigere tijden

17 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Anouk Meijer

Gelukkig nu conflict opgelost

15 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Vincent Hofman

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

18 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Annemieke Schipper

Vaak bereikbaar

15 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel gegaan zo.

- Thomas Verhoeven

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

14 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Barbara Wolters

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

11 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Gerrit van der Meulen

Meer ontvangen dan bedacht

14 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marijke Kuiper

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

8 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Paulus de Ruiter

Ondanks afstand professioneel geholpen

6 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Karin Vink

Echtscheiding met zilveren randje

12 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Adrianus Jacobs

Pijnlijke periode afgesloten

8 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Leonie van den Bosch

Van problemen snel naar oplossingen

3 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Joyce Post

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

2 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Rutger Smeets

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

6 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Martin Schouten

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

1 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Marieke Janssen

Ruzie met medewerker opgelost

30 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Petra van Loon

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

4 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Kelly van Veen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

28 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Erwin Jansen

Niet alleen voor personeel

3 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Annemieke Veenstra

Gewoon fijn

2 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Franciscus van den Broek

Echtscheiding met zilveren randje

28 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Yvonne Bos

Niet prijzig

1 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Matthijs Dijkstra

Uiteindelijk van mijn baas af

24 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Kelly van den Bosch

Niet duur

26 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Bram van der Meer

Meer gekregen dan verwacht

29 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Natasja de Koning

Lastige periode afgerond

26 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Yvonne Wolters

Gevoelige kwestie goed geregeld

25 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- René de Haan

Veelal bereikbaar

23 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel gegaan zo.

- Johanna van de Pol

Oprecht chapeau

19 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Ivo Boer

Ruzie met personeelslid opgelost

22 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Robin Martens

Een lintje krijgen

16 april 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Daniëlle de Jonge

Eindelijk onenigheid opgelost

16 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Wilhelmina Smeets

Persoonlijke benadering

18 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Anita Koster

Onzekere kwestie fijn geregeld

19 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Marjolein van der Laan

Eindelijk onenigheid opgelost

14 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Joris Koning

Geoefend mediator

14 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Joyce de Bruijn

Gelukkig nu conflict opgelost

17 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Wilhelmina Vink

Dichter naar elkaar gekomen

16 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Dennis van den Bosch

Gelukkig nu rustigere tijden

12 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Brenda Kramer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

15 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Guido de Graaf

Hulp bij uit elkaar gaan

15 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Arie Brouwer

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

7 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Barry Hermans

Meer gekregen dan bedacht

13 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Bianca Mulder

Simpel en vlot

11 april 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Brenda van Veen

Vlot opgelost!

6 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Tim Bosman

Geen kant gekozen

8 april 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Jeffrey van der Horst

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

7 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Irene van der Laan

Fatsoenlijk afgehandeld

9 april 2020

De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Anita de Graaf

Ervaren mediator

8 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Marco van den Bosch

Begeleiding bij (tiener)dochter

1 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Renate Koning

Ondanks afstand professioneel geholpen

31 maart 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Anita Verhoeven

Echt chapeau

29 maart 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Maartje van den Broek

Fijn afgehandeld

2 april 2020

De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Mirjam van de Velden

Oprecht goed

11 maart 2020

Dikke prima! Dank!

- Nicole Dekker

Ruzie met dochter opgelost

25 februari 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Vincent de Vries

Moeilijke periode afgesloten

2 februari 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Bart Dijkstra

Meer gekregen dan verwacht

13 januari 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Frank Koning

Een lintje krijgen

19 december 2019

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Mirjam van Veen

Perfecte tip

30 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maria Kramer

Ideale website

31 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sebastiaan de Jonge

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Angelique van der Laan

aangename service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Brenda Postma

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erik Smit

Fijn!

28 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Karin Kuijpers

Fijn!

21 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ellen van der Linden

Gevonden via forum

22 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Elisabeth de Bruin

Fijne service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Sanne van den Broek

Eindelijk een goede site gevonden

26 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Anne Wolters

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Gerardus Verhoeven

Perfecte tip

21 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Danny Verbeek

Snelle offerte

20 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marijke Mol

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Bram Sanders

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patrick Evers

Fijn!

15 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacqueline Schipper

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Caroline Groen

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Susanne Koning

Super service

11 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jan van der Horst

Duidelijke website

13 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Charlotte Huisman

Ideale website

10 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Petrus Dekker

Google is je grootste vriend

9 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mark van der Heijden

Prettige service

2 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cornelia Janssen

Perfecte tip

26 februari 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marieke van den Broek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

13 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Gerrit van de Brink

Eindelijk een goede site gevonden

8 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bram van de Berg

Prettige service

6 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Nicolaas van den Heuvel

Via linkedin niet hetzelfde

27 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Danny van Leeuwen

erg betaalbaar

23 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Klaas van de Velde

Fijn!

14 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Klaas van Veen

Snelle offerte

2 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Tamara van Leeuwen

vlot en makkelijk

10 december 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maaike Koning

Goede werking van de website

3 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martin van der Linden

De perfecte match

25 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Pieter van Beek

Lang leve google

15 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent Willems

Eindelijk een fijne site

10 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Charlotte de Groot

aangename service

3 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Kevin Schouten

Dit werkt fijn

26 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natasja Martens

Fijn!

22 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sharon Martens

Heel positief

14 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Petra Veenstra

erg betaalbaar

7 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan van der Heijden

Forum bood hulp

2 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ronald de Bruin

Heel positief

20 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Antonius van Dijk

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marcel Mol

Vlugge offerte

12 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sanne van Loon

Mediatorkaart werkt erg fijn

1 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Suzanne Hendriks

erg betaalbaar

23 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris de Koning

Gevonden via forum

18 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Albert Maas

aangename service

12 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Wilhelmus de Bruijn

Positieve ervaring

7 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jolanda van de Wal

niet verwacht zo betaalbaar

30 juli 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel Martens

Perfecte tip

22 juli 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barbara Martens

betaalbaarder dan ik dacht

17 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrik van Wijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

4 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Eric Gerritsen

Geen linkedin nodig

27 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas van der Horst

Super service

27 juni 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Michel van Dijk

De perfecte match

19 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Matthijs van de Velden

Aangenaam verrast

7 juni 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tessa Kuipers

Zeer verrast

31 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marleen Hofman

Duidelijke website

24 mei 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Simon Koning

Lang leve google

17 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia van der Laan

Geen linkedin nodig

9 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart van Doorn

Goed contact

7 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erwin Huisman

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

25 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Brenda van Dijk

Goed contact

18 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nienke Post

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne Schipper

Eindelijk een goede site gevonden

6 februari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jeroen Blom

Forum bood hulp

7 februari 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Tim Scholten

Ideale website

6 januari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- René Hendriks

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

10 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Thijs Blom

Eindelijk een goede site gevonden

27 december 2018

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Erwin Willemsen

Uitgelichte mediators uit Stolwijk

Noomen Advocatuur & Scheidingsmediation

Pleinstraat 21B
2861 XE Bergambacht
Nederland

0182 354 503
http://www.noomenadvocatuur.nl/

Glas en Van den Heuvel advocaten

Naaierstraat 6
2801 NE Gouda
Nederland

0182 511 211
http://www.glasenvandenheuvel.nl/

Letschert – Mediation

Gandhiweg 7
2807 RE Gouda
Nederland

06 50896100
http://www.letschert-mediation.nl/