Mediator Brandwijk

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Brandwijk?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Brandwijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Brandwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Brandwijk gezocht?

Een mediator uit Brandwijk vinden

Mediator Brandwijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Brandwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ammerstol, Groot Ammers en Wijngaarden bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Brandwijk

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Brandwijk? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Brandwijk te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet wanneer het slim is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Brandwijk. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Brandwijk terecht voor:

  • Mediator scheiding Brandwijk
  • Zakelijke mediation Brandwijk
  • Familie mediation Brandwijk
  • Mediation arbeidsconflict Brandwijk
  • En meer

Alle mediators uit Brandwijk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Brandwijk – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Denk hier bijvoorbeeld aan erge conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Brandwijk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Brandwijk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Brandwijk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Brandwijk

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Brandwijk weet bijna alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Brandwijk is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Brandwijk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Door een paar stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Brandwijk.

Scheiden in Brandwijk is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Brandwijk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Brandwijk, via een betaalbare mediators

Scheiden Brandwijk

Klik op de knop ‘Scheiden Brandwijk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Brandwijk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Brandwijk

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in wat je zoekt. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Brandwijk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Brandwijk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Brandwijk – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Brandwijk te vinden. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Brandwijk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Brandwijk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Brandwijk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Brandwijk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Brandwijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Brandwijk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Brandwijk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Brandwijk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Brandwijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Brandwijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Brandwijk

Meer ontvangen dan verwacht

4 september 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Manon Molenaar

Pijnlijke periode afgerond

5 september 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Maria van den Bosch

Meelevend en vriendelijk

27 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Thijs Jacobs

Gewoon goed

29 augustus 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Melanie van der Meer

Niet alleen voor werknemers

24 augustus 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Bastiaan Huisman

Scheidingmet een lichtpuntje.

20 augustus 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Mirjam Postma

Verwachtingen overtroffen

13 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Jasper van der Linden

Erfenis zo afgehandeld

13 augustus 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Miranda de Bruin

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 augustus 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Petronella Groen

Ondanks de emoties netjes gedeeld

7 augustus 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Albert van de Wal

Verstandig geregeld

2 augustus 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Rob van Veen

Meer gekregen dan bedacht

30 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Hanneke Mulder

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

23 juli 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Martine Willemsen

Professioneel en vlug

23 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Bram van der Meulen

Uitstekend geregeld De reden was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

26 juli 2020

- Christiaan Scholten

Prijs viel mee!

25 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Franciscus van Dijk

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

23 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Wilhelmus van der Linden

Professioneel en vlug

20 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Marcel van Doorn

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

18 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Marjolein Smits

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

19 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Ramona van Veen

Vakkundig en snel

22 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Maaike Willemsen

Snel afgehandeld!

17 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Femke van de Velden

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

19 juli 2020

Zeer prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Rogier van der Linden

Simpel en vlot

14 juli 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Ramona Dijkstra

Uitstekend gedaan De aanleiding was overigens niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

18 juli 2020

- Janneke van der Meulen

Betrokken en sympathiek

15 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Yvonne van de Pol

Uiteindelijk van mijn baas af

16 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Manon van der Laan

Eindelijk onenigheid opgelost

14 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Vincent Koster

Echt chapeau

15 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Dave Prins

Eindelijk ruzie opgelost

12 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Jessica Mulder

Hulp bij uit elkaar gaan

12 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Anna Gerritsen

Prijs viel mee!

7 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Richard Vink

Uitstekend gedaan De reden was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het goedkoop gelukkig.

6 juli 2020

- Sylvia van de Berg

Vlot in contact

10 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Robin van den Broek

Niet enkel voor personeel

4 juli 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Daniël Hendriks

Fijn geregeld

9 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Niels Evers

Het idee was goed

8 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Niels de Jong

Gewoon goed

3 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Rutger Hoekstra

Ruzie met werknemer opgelost

4 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Eveline Blom

Hulp bij (tiener)dochter

5 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Kelly Vink

Geen kant gekozen

3 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Joyce de Bruijn

Hulp bij scheiding

28 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Petra Jansen

Hulp bij (tiener)dochter

28 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Maurice Hoekstra

Prima geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

26 juni 2020

- Anita Smeets

Hulp bij (tiener)dochter

30 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Gerardus van de Ven

Meer gekregen dan verwacht

24 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Roel Bosch

Verwachtingen overtroffen

24 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Janneke de Boer

Het plan was aantrekkelijk

24 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Tim van Doorn

Niet prijzig

22 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Franciscus van de Ven

Veelal bereikbaar

25 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel gegaan zo.

- Leonie Smit

Vlot opgelost!

20 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Robert Veenstra

Ook voor werkgevers

22 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Marcel Jonker

Vlot in contact

17 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Daniël Boer

Geen kant gekozen

16 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Diana de Bruin

Ruzie met medewerker opgelost

22 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Marianne de Ruiter

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

20 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Bart Martens

Meer ontvangen dan bedacht

17 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Maria de Groot

Echt onpartijdig

17 juni 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Barbara Smit

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

12 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Sharon Veenstra

Een lintje krijgen

13 juni 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Johan Koning

Ook voor ons als bedrijf

11 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Ramona Prins

Erfenis zo afgehandeld

12 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Marinus Hofman

Vechtscheiding voorkomen!

8 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Natasja Blom

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

11 juni 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Judith van de Velde

Hulp bij (tiener)dochter

6 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Remco Peters

Het idee was fatsoenlijk

8 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Robert Jacobs

Niet enkel voor personeel

6 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Richard van der Meer

Lastige periode afgerond

3 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Sjoerd Vermeulen

Niks meer te doen met mijn werkgever!

6 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Tessa Willems

Meelevend en welwillend

3 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Arie Peters

Lastige tijd afgerond

3 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Cornelis van den Bosch

Echt objectief

3 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Dirk van der Linden

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

31 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Peter Jonker

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

4 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Erik van de Ven

Eindelijk rustigere tijden

30 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Bastiaan Evers

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

28 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde echt neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Marijke Hofman

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

1 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Deborah Smits

Ook voor ons als bedrijf

28 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Caroline Dekker

Het idee uit de mediation helpt echt

28 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Hendrikus Koster

Lastige periode afgesloten

27 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Eric de Groot

Eindelijk conflict opgelost

27 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Eric van de Wal

Snel afgehandeld

27 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Ilona Groen

Echt chapeau

23 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Sanne Hoekstra

Ruzie met medewerker opgelost

27 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Anna Jonker

Erfenis zo geregeld

25 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Chantal Koning

Hulp bij uit elkaar gaan

20 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Antonius Timmermans

Verstandig afgehandeld

20 mei 2020

De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Inge de Koning

Een lintje verdiend

21 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Johanna Scholten

Vlot in contact

19 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel geregeld zo.

- Miranda Gerritsen

Conflict met werknemer opgelost

22 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Diana de Lange

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

20 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Petra Martens

Verwachtingen overtroffen

20 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Peter Driessen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

17 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Karin van Doorn

Ondanks de emoties netjes gedeeld

17 mei 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Suzanne van de Ven

Geen kant verkiezen

12 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Daniël Wolters

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

10 mei 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jelle Jacobs

Prijs viel mee!

10 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Inge Sanders

Niet enkel voor personeel

12 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Sandra Wolters

Meer gekregen dan verwacht

11 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Anne Smits

Scheiding met zilveren randje

7 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Michiel Gerritsen

Simpel en vlug

9 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Hendrika de Koning

Moeilijke periode afgerond

12 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Rutger Martens

Professioneel en vlug

6 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Stefan Vos

Persoonlijk afgestemd advies

3 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Bianca van de Velden

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

2 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Astrid Vos

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

6 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Maaike Scholten

Ook voor ons als bedrijf

7 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Ellen Visser

Simpel en vlug

5 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Ellen Wolters

Een lintje verdiend

4 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Daniëlle van den Heuvel

Profi en snel geregeld

29 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Ruben van Dongen

Tarief viel mee!

4 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Michael van de Berg

Gewoon goed

29 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Sjoerd van de Brink

Scheidingmet een lichtpuntje.

29 april 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Marco van de Pol

vlot geregeld

30 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Martijn Bos

Ook voor werkgevers

23 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Evelien Bakker

Erfenis zo geregeld

28 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Jolanda Koning

Direct afgehandeld!

29 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Christiaan Kuipers

Het idee was degelijk

24 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Michael Molenaar

Goed geregeld

22 april 2020

De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Marloes van den Heuvel

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

22 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Robin Maas

Ondanks afstand bekwaam geholpen

18 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Pieter de Vos

Echt chapeau

24 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Jeroen van de Velde

Nalatenschap zo afgehandeld

22 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Ingrid Martens

Vlot in contact

22 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Natasja Visser

Gelukkig nu onenigheid opgelost

15 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Adriaan de Koning

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Jacoba Jonker

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

15 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Mariska Postma

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

18 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Remco Kuijpers

Erfenis zo geregeld

14 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Hendrikus de Lange

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

13 april 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Thomas Gerritsen

Meelevend en welwillend

12 april 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Melanie Jansen

Onenigheid met dochter opgelost

13 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Wilhelmus van den Bosch

Van problemen vlot naar oplossingen

10 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Wilhelmina van de Ven

Menselijke aanpak

12 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Ingrid Hermans

Hulp bij scheiding

9 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Anna van Loon

Vlot opgelost!

9 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Ronald van de Wal

Geen kant verkiezen

5 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Wilhelmina Kuipers

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

8 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Christian Sanders

Professioneel en vlug

5 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Remco van Veen

Veelal bereikbaar

2 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Barbara van Vliet

Profi en snel geregeld

2 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Peter van Doorn

Menselijke aanpak

2 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Sebastiaan van Dijk

Ondanks afstand professioneel geholpen

30 maart 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Martinus van der Linden

Moeilijke periode afgesloten

2 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Arjan de Wit

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

4 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Jacqueline van Dongen

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

14 maart 2020

- Michel Hoekstra

Niet alleen voor werknemers

1 maart 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Christiaan Driessen

Het idee was goed

29 januari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Femke Sanders

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

7 januari 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Franciscus Mol

Een schouderklopje krijgen

23 december 2019

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Barry van Loon

Voortreffelijke match

2 april 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michel Sanders

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Linda van der Linden

Via Via maar dan beter

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey van de Brink

Werkt lekker!

29 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Manon van Doorn

Eindelijk een fijne site

25 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilona de Graaf

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anne Jansen

Via Via maar dan beter

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda van der Laan

Vlugge offerte

22 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Simon Kuiper

Dé tip

20 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martin Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent Sanders

Perfecte website

22 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Peter van Wijk

Gevonden via forum

20 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Bas Kramer

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Robert van den Heuvel

Zeer verrast

17 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Mirjam van Dijk

erg snel

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jolanda de Bruijn

Aangenaam verrast

13 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Rutger van Veen

Werkt goed dit

18 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Patricia van de Veen

Gevonden via forum

19 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marco Schouten

De perfecte match

12 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ingrid Hoekstra

Vlugge offerte

17 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Matthijs Kuijpers

Dit werkt fijn

11 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sandra Bosman

Voortreffelijke match

8 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rutger Prins

Snelle offerte

5 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bart van den Broek

Ideale website

24 februari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Miranda Jacobs

Fijn!

20 februari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Kevin Driessen

Gevonden via forum

7 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Stefan Smits

Ideale website

31 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Gerardus van Doorn

erg snel

26 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Nicolaas Scholten

Gevonden via forum

20 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marianne Bosman

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

14 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Claudia Mulder

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

8 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Niels Peters

Super service

11 december 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Richard van Vliet

Goed contact

28 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jeroen van de Veen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie van Doorn

Perfecte website

16 november 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eveline van de Berg

Goed contact

11 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Daniël de Boer

Eindelijk een fijne site

2 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jolanda van Wijk

Dé tip

4 november 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrika Smeets

Mediatorkaart werkt erg fijn

29 oktober 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kelly Peeters

Goed contact

20 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Daniël de Vos

Perfecte website

14 oktober 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Mariska Scholten

Goed contact

4 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Thijs van Loon

Fijne service

1 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Peter Dekker

Fijne service

20 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Raymond Bos

De perfecte match

19 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marc de Vos

Ideale match

9 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrika Willemsen

Snelle offerte

31 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Antonius Schouten

Forum bood hulp

25 augustus 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Rob Wolters

Via linkedin niet hetzelfde

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Kramer

Forum bood hulp

12 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jelle van de Velden

Mediatorkaart is top!

4 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Stefan Hendriks

De perfecte match

29 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Björn van Dijk

Vlugge offerte

24 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sanne Wolters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

18 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sandra van de Berg

Vlugge offerte

9 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Remco van Veen

Snelle offerte

27 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniël van Wijk

Snelle offerte

24 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marijke van de Wal

aangename service

17 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Bas Mol

Gevonden via forum

10 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Pieter de Graaf

Google is je grootste vriend

31 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom de Lange

Lang leve google

30 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara van de Pol

Prettige service

18 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ramona Kuipers

Gevonden via forum

14 mei 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Tim Post

Gevonden via forum

2 mei 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Chantal Koster

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maaike de Lange

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

24 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Frank Peeters

Goed contact

24 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marloes Vos

Dit werkt fijn

25 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tom de Boer

Goede werking van de website

16 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Monique Hermans

Duidelijke website

29 januari 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Michiel Jansen

De perfecte match

14 januari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Remco van de Wal

Goede werking van de website

19 januari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Koen Verbeek

Goed contact

3 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martine Sanders

Uitgelichte mediators uit Brandwijk

Van Leur en Harent Advocaten B.V.

Dudokplein 224
3315 KH Dordrecht
Nederland

078 711 0202
http://vanleurenharent.nl/

Noomen Advocatuur & Scheidingsmediation

Pleinstraat 21B
2861 XE Bergambacht
Nederland

0182 354 503
http://www.noomenadvocatuur.nl/

Tuls Advocatuur & Mediation

Beneluxlaan 59
2871 HE Schoonhoven
Nederland

0182 768 081
http://www.tulsadvocatuur.nl/