Mediator Waarder

Wil jij een ijzersterke mediator in Waarder die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Waarder verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Waarder – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Waarder gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Waarder
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waarder, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Woerdense Verlaat, Haastrecht en Aarlanderveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Waarder

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Waarder? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Waarder te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inschakelen. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Waarder terecht voor:

  • Mediator scheiding Waarder
  • Zakelijke mediation Waarder
  • Familie mediation Waarder
  • Mediation arbeidsconflict Waarder
  • En meer

Alle mediators uit Waarder

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Waarder – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Waarder. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Waarder voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Waarder.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Waarder

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Waarder voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Waarder weet alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Waarder stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Waarder gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Door een aantal stappen te doorlopen zal ook jij de juiste partij vinden. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Waarder.

Scheiden in Waarder is vaak vervelend, maar met een mediator scheiden uit Waarder zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Waarder die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Waarder, via een betaalbare mediators

Scheiden Waarder

Klik op de knop ‘Scheiden Waarder‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Waarder, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Waarder

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de kennis heeft om jouw geschil te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Waarder op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Waarder.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Waarder – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Waarder vindt die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Waarder.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Waarder voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Waarder te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Waarder.

Veelgestelde vragen over mediation in

Waarder

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Waarder jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Waarder.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Waarder. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Waarder en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Waarder die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Waarder

Gelukkig nu ruzie opgelost

10 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Monique van den Heuvel

Gewoon prima

9 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Linda de Vos

Ook voor werkgevers

9 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Vincent Martens

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

5 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Bart Blom

Op maat afgestemd advies

6 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Marcel van Veen

Geen testament, wel netjes verdeeld

1 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Sharon de Ruiter

vlot afgehandeld

5 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Pascal Hofman

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

5 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Arjan Verbeek

Gewoon fijn

1 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jacoba Blom

Gelukkig nu van mijn baas af

27 april 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Kevin Peters

Gewoon goed

2 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Klaas Timmermans

Een schouderklopje verdiend

26 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Iris Hermans

Uiteindelijk van mijn baas af

27 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Elisabeth Wolters

Persoonlijke benadering

28 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Frank van de Wal

Vlot in contact

30 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Dave de Lange

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Monique de Jong

Simpel en vlug

26 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Rogier van de Veen

Eindelijk van mijn baas af

25 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Kirsten de Bruijn

Scheiding met zilveren randje

24 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Margaretha Bosman

Gelukkig nu conflict opgelost

22 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Willem van Dongen

Vaak bereikbaar

23 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Nathalie Willems

Vechtscheiding voorkomen!

16 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Peter Willemsen

De familie is weer een familie

23 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Bastiaan Post

Ruzie met medewerker opgelost

21 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Saskia Timmermans

Niet prijzig

18 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Pieter Willemsen

Hulp bij uit elkaar gaan

19 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Martin van de Veen

Het idee was fatsoenlijk

19 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Yvonne Kuijpers

Nalatenschap zo afgehandeld

14 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Judith de Boer

Nalatenschap zo afgehandeld

15 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Janneke Bosch

Uitstekend gedaan De reden was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

11 april 2020

- Nicolaas Jansen

Arbeidsconflict behendig opgelost

11 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Gerrit de Leeuw

Kwetsbare afhandeling super besloten

9 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Tessa Blom

Eindelijk van mijn baas af

13 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Margaretha Driessen

Geen kant kiezen

6 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Ivo van der Horst

Begeleiding bij (tiener)dochter

7 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sharon Martens

Vlot opgelost!

4 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Remco Hoekstra

vlot geregeld

3 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- David Hendriks

Na lang onrustig nu ontspanning

2 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Lisette Boer

Gewoon prima

7 april 2020

Content zoals bedacht.

- Natasja de Wit

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

5 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Jasper van der Meer

Niet alleen voor personeel

2 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Michael de Wit

Vlot opgelost!

6 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Brenda Peeters

Eindelijk onenigheid opgelost

4 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Cornelia Vos

Hulp bij (tiener)dochter

2 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Susanne van der Meer

Niets meer te doen met mijn werk!

21 maart 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bastiaan Veenstra

Geoefend mediator

15 februari 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Dennis Hofman

Conflict met personeelslid opgelost

10 februari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Koen de Wit

Ondanks afstand bekwaam geholpen

17 januari 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Jacobus Schipper

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

19 december 2019

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde volledig neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Anna van Loon

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Janneke de Vries

Dé tip

27 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marcel de Bruin

Snelle offerte

1 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Tom van der Horst

Erg tevreden

1 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Pascal Bos

Eindelijk een fijne site

29 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Simone Visser

Snelle offerte

27 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy de Vos

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johannes van Vliet

Positieve ervaring

25 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wouter van der Laan

snel geholpen

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Dirk Post

Duidelijke website

20 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Paulus Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerrit Schipper

Snelle offerte

23 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Vincent van der Laan

Snelle offerte

21 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anita Jansen

Dé tip

16 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Susanne Hofman

Google is je grootste vriend

20 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs de Graaf

Perfecte website

17 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Robin Jacobs

vlot en makkelijk

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Sabine de Bruijn

Forum bood hulp

19 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Adriaan Bosch

Heel positief

11 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Koen de Leeuw

Google is je grootste vriend

14 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Kok

Snelle offerte

15 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tamara van de Brink

Lang leve google

5 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Maas

Aangenaam verrast

4 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jacob Veenstra

Via linkedin niet hetzelfde

23 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique de Leeuw

Google is je grootste vriend

18 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Richard Hoekstra

Goed contact

12 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Catharina Meijer

betaalbaarder dan ik dacht

1 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Karin Driessen

Lang leve google

26 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda van Dam

Prettige service

17 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Franciscus Kuijpers

Ideale tip

12 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Margaretha van de Brink

Via forum hier terechtgekomen

9 januari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Simon Koning

Forum bood hulp

6 december 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Thomas Koster

Fijne service

4 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Roy Schouten

Fijne service

25 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Anna Molenaar

De perfecte match

17 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robertus Bakker

Werkt lekker!

10 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petronella de Koning

Fijn!

3 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Richard de Haan

vlot en makkelijk

26 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Edwin Kuijpers

Aangenaam verrast

31 oktober 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Hanneke de Vries

Werkt lekker!

23 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Roel van der Laan

Goed contact

17 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Raymond van der Meer

Lang leve google

4 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara van de Velde

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan van Beek

Goed contact

21 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sylvia Driessen

Goed contact

15 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Chantal Dekker

Werkt lekker!

5 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michiel de Vries

Erg tevreden

29 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Esther van Veen

Duidelijke website

28 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Eric Sanders

Aangenaam verrast

21 augustus 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Roel van Dam

Snelle offerte

15 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Robin Hofman

Goed contact

3 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nicolaas Wolters

Heel positief

25 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Wilhelmina van Loon

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

22 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Arie van der Heijden

Via forum hier terechtgekomen

15 juli 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Franciscus van den Bosch

Voortreffelijke match

5 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Susanne Schouten

Prettige service

28 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Femke van Beek

Dit werkt fijn

24 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Dave de Vries

Eindelijk een fijne site

14 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Klaas Kuipers

Voortreffelijke match

10 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bart Maas

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Cornelia Hoekstra

Google is je grootste vriend

29 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent Jansen

Vlugge offerte

22 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Joyce van de Veen

vlot en makkelijk

15 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marieke van den Broek

Duidelijke website

7 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Elizabeth de Graaf

Fijn!

1 mei 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marieke van der Meer

Dit werkt fijn

25 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeroen Timmermans

Forum bood hulp

10 maart 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Danny Bos

snelle service

26 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Mirjam Verhoeven

Werkt goed dit

1 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bastiaan de Groot

Gevonden via forum

29 januari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Sjoerd van Veen

Ideale tip

12 januari 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vanessa Vermeulen

Aangenaam verrast

15 december 2018

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marijke Hofman

vlot en makkelijk

21 december 2018

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Catharina de Bruijn

Uitgelichte mediators uit Waarder

Spoorlaan Advocaten

Spoorlaan 17
3445 AE Woerden
Nederland

0348 407 020
https://www.spoorlaanadvocaten.nl/

Letschert – Mediation

Gandhiweg 7
2807 RE Gouda
Nederland

06 50896100
http://www.letschert-mediation.nl/

UwMediator.nu | Huib den Hollander

Chopinplein 13
2421 TT Nieuwkoop
Nederland

0172 575 807
https://uwmediator.nu/