Mediator Driebruggen

Heb jij behoefte aan een expert voor mediation in Driebruggen?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Driebruggen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Driebruggen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Driebruggen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Driebruggen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Driebruggen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Haastrecht, Berkenwoude en Aarlanderveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Driebruggen

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Driebruggen? Het kan lastig zijn om de beste mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Driebruggen te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen gebruiken. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Voor de grotere bedrijven is het ook verstandig om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Driebruggen terecht voor:

  • Mediator scheiding Driebruggen
  • Zakelijke mediation Driebruggen
  • Familie mediation Driebruggen
  • Mediation arbeidsconflict Driebruggen
  • En meer

Alle mediators uit Driebruggen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Driebruggen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over de zaak moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Driebruggen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Driebruggen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Driebruggen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Driebruggen

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Driebruggen voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Driebruggen weet vrijwel alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Driebruggen is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Driebruggen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Driebruggen.

Scheiden in Driebruggen is altijd vervelend, maar door een mediator scheiden uit Driebruggen zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Driebruggen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Driebruggen, via een betaalbare mediators

Scheiden Driebruggen

Klik op de knop ‘Scheiden Driebruggen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Driebruggen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Driebruggen

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw conflict op te lossen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Driebruggen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Driebruggen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Driebruggen – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Driebruggen vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Driebruggen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Driebruggen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Driebruggen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Driebruggen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Driebruggen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Driebruggen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Driebruggen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Driebruggen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Driebruggen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Driebruggen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Driebruggen

Professioneel en vlug

6 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Rogier Smit

Gewoon prima

4 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Joris Koster

Op maat afgestemd advies

6 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Tom Dijkstra

Snel opgelost!

3 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Astrid van Leeuwen

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

2 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Leonie van Doorn

Nalatenschap netjes verdeeld

28 april 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Cornelis Vink

Erfenis zo afgehandeld

29 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Richard Gerritsen

Prijs viel mee!

1 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Natascha Timmermans

Onzekere kwestie goed geregeld

30 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Leonie Smit

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

28 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Kirsten van Veen

Na lang onrustig nu rust

29 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Cornelia van Beek

Tarief viel mee!

30 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Guido Kuijpers

vlot geregeld

22 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Angelique Willems

Profi en vlot geregeld

21 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Cornelis Wolters

Goed gedaan De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

21 april 2020

- Joyce Boer

Ook voor ons als bedrijf

26 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Sanne Willemsen

Snel afgehandeld

19 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Leonie Verhoeven

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

20 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Remco van de Brink

Gelukkig nu rustigere tijden

16 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Elizabeth Bakker

Na lang turbulent nu ontspanning

17 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Judith Hoekstra

Conflict met personeelslid opgelost

17 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Robert Kuipers

Fijn afgehandeld

18 april 2020

De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Yvonne van der Horst

De mediator was verstandig!

16 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Sabrina de Vries

Betrokken en aardig

13 april 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Astrid van de Brink

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

14 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Jessica Kuipers

Vakkundig en snel

10 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Willem Boer

Meer ontvangen dan verwacht

15 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Margaretha de Wit

Goed gedaan De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

12 april 2020

- Wendy de Lange

Snel opgelost!

10 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Kelly Mulder

Niet enkel voor personeel

9 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Rogier Hendriks

Geoefend mediator

13 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Diana de Lange

Echtscheiding met zilveren randje

6 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Mark van der Linden

Eindelijk rustigere tijden

5 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Ramona de Vos

Conflict met personeelslid opgelost

9 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Johannes Janssen

Na lang onrustig nu ontspanning

2 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Marinus Bosman

Dichter naar elkaar gekomen

7 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Annemarie Koning

Hulp bij (tiener)dochter

7 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marleen Prins

Goed geregeld

31 maart 2020

De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Elizabeth Koster

Gewoon prima

1 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Paul Driessen

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

29 maart 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Bart de Wit

Het idee was aantrekkelijk

4 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Esther van de Berg

Echt rechtvaardig

12 maart 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Marleen Maas

Niks meer te maken met mijn werkgever!

2 maart 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Adrianus van Wijk

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

3 februari 2020

- Wouter van Beek

Gewoon goed

16 januari 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Simon van de Veen

Vechtscheiding voorkomen!

31 december 2019

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Daniël van de Velde

Vlugge offerte

28 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Adrianus Dijkstra

Perfecte tip

28 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Paul van der Heijden

Ideale tip

29 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martinus van Loon

Vlugge offerte

30 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Janneke de Vos

Vlugge offerte

28 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Petrus Hofman

Super service

25 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Edwin Martens

De perfecte match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ronald Vermeulen

Forum bood hulp

20 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maaike Veenstra

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Thijs Vos

Snelle match via mediatorkaart.nl

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Peter Meijer

Geen linkedin nodig

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly Willems

Lang leve google

17 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan Jansen

Dé tip

23 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Björn van de Pol

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ruben de Koning

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Stefan Smits

Dé tip

15 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anita de Wit

Forum bood hulp

19 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Wendy Driessen

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ronald Maas

zeer rap geholpen

16 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Annemieke van Dijk

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eric Mol

Aangenaam verrast

9 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wendy van der Laan

erg betaalbaar

6 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond Prins

Mediatorkaart werkt erg fijn

3 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Adriana Gerritsen

Vlugge offerte

21 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Patricia de Ruiter

Ideale website

20 februari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Karin de Jong

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen Bakker

Fijn!

3 februari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marjolein van der Meer

snel geholpen

29 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Thomas de Bruin

Voortreffelijke match

19 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Leonie van de Veen

Goed contact

11 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Simone Evers

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

7 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Ramona de Bruijn

Mediatorkaart werkt erg fijn

11 december 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robertus van der Meer

Forum bood hulp

30 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas van der Heijden

Voortreffelijke match

25 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maarten van Leeuwen

Vlugge offerte

14 november 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Natasja van Veen

Mediatorkaart werkt erg fijn

9 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Bart Jacobs

Vlugge offerte

6 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick van Dam

Lang leve google

28 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simone Brouwer

Snelle offerte

21 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Klaas Willems

Duidelijke website

11 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Inge van den Broek

Perfecte website

3 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Björn Kuipers

Eindelijk een fijne site

30 september 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maarten van de Velde

Via linkedin niet hetzelfde

25 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Hermans

Voortreffelijke match

14 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sharon Maas

zeer rap geholpen

9 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Antonius van den Bosch

Erg tevreden

29 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Roel Huisman

Aangenaam verrast

25 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Iris de Bruin

Super service

17 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ilse de Haan

Geen linkedin nodig

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice van Wijk

Perfecte tip

7 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Patricia Post

Google is je grootste vriend

27 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander Visser

Erg tevreden

25 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Catharina Visser

De perfecte match

15 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriaan de Jonge

Eindelijk een fijne site

6 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Elizabeth Boer

snelle service

30 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Patricia van Vliet

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Miranda Meijer

Snelle match via mediatorkaart.nl

18 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Dave de Haan

Fijne service

7 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Anne de Vos

niet verwacht zo betaalbaar

30 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon van de Pol

erg betaalbaar

27 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke van de Brink

Eindelijk een goede site gevonden

19 mei 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Michael Jacobs

Google is je grootste vriend

9 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Albert de Vries

Forum bood hulp

7 mei 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Robert Evers

aangename service

2 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Judith de Jong

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 april 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Brenda van Beek

Perfecte tip

7 maart 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Thomas Hofman

Via Via maar dan beter

25 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda van de Velde

Ideale tip

12 februari 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Saskia Janssen

Perfecte website

30 januari 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Annemieke de Bruijn

niet verwacht zo betaalbaar

13 januari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella Kramer

Mediatorkaart is top!

24 december 2018

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Anne van der Horst

Via Via maar dan beter

2 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marc Jansen

Uitgelichte mediators uit Driebruggen

Spoorlaan Advocaten

Spoorlaan 17
3445 AE Woerden
Nederland

0348 407 020
https://www.spoorlaanadvocaten.nl/

Glas en Van den Heuvel advocaten

Naaierstraat 6
2801 NE Gouda
Nederland

0182 511 211
http://www.glasenvandenheuvel.nl/

Letschert – Mediation

Gandhiweg 7
2807 RE Gouda
Nederland

06 50896100
http://www.letschert-mediation.nl/