Mediator Heerenveen

Behoefte aan een top mediator in Heerenveen die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Heerenveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Heerenveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Heerenveen gezocht?

Een mediator uit Heerenveen vinden

Mediator Heerenveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heerenveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijehaske, Haskerdijken en Gersloot bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Heerenveen

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Heerenveen? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een bepaald conflict. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Heerenveen te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het slim is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te breien aan de ruzie door met beide partijen in gesprek te gaan. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan onder andere onenigheid hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Heerenveen terecht voor:

  • Mediator scheiding Heerenveen
  • Zakelijke mediation Heerenveen
  • Familie mediation Heerenveen
  • Mediation arbeidsconflict Heerenveen
  • En meer

Alle mediators uit Heerenveen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Heerenveen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die in het bijzonder gericht is op het oplossen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Heerenveen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Heerenveen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Heerenveen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Heerenveen

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Heerenveen weet bijna alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Heerenveen stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Heerenveen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe het werkt. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Het moet natuurlijk wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Heerenveen.

Scheiden in Heerenveen is vaak niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Heerenveen zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Heerenveen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Heerenveen, via een betaalbare mediators

Scheiden Heerenveen

Klik op de knop ‘Scheiden Heerenveen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Heerenveen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Heerenveen

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw geschil op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Heerenveen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Heerenveen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Heerenveen – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Heerenveen te vinden. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Heerenveen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Heerenveen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Heerenveen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Heerenveen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Heerenveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Heerenveen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Heerenveen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Heerenveen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Heerenveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Heerenveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Heerenveen

Dikwijls bereikbaar

24 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel besloten zo.

- Michel Molenaar

Na lang onrustig nu ontspanning

19 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Laura van de Veen

Geen kant kiezen

18 juli 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Marco van de Velde

Fatsoenlijk geregeld

19 juli 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Yvonne Timmermans

Betrokken en sympathiek

20 juli 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Robin Groen

Vlot opgelost!

17 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Roy de Groot

Vlug in contact

17 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel besloten zo.

- Barry van Dijk

De familie is opnieuw een familie

14 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Yvonne Jonker

Echt neutraal

18 juli 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Adriaan van Wijk

Nalatenschap eerlijk verdeeld

14 juli 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Adriana Vink

Nalatenschap eerlijk gedeeld

13 juli 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Albert Blom

vlot geregeld

11 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Ruben Timmermans

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

15 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Mark van Leeuwen

Hulp bij scheiding

8 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Tessa van de Wal

Het idee van de mediation helpt enorm

12 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Chantal Gerritsen

Dikwijls bereikbaar

10 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel geregeld zo.

- Richard van der Meulen

Dichter naar elkaar toegegroeid

12 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Astrid Willems

Geen kant verkiezen

7 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Arie van der Heijden

Het plan was goed

7 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ingrid Visser

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

9 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Iris van Dijk

Gelukkig nu conflict opgelost

8 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Mariska Molenaar

Geoefend mediator

3 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Dennis van Veen

Echtscheiding met zilveren randje

3 juli 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Wouter van Leeuwen

Geen kant kiezen

30 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Pascal Smit

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

5 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Cindy van der Meer

Meelevend en vriendelijk

27 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Manon van den Bosch

Conflict met werknemer opgelost

30 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Robert Molenaar

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

25 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Christian Molenaar

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

25 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Tim Verbeek

Direct opgelost!

28 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Antonius Veenstra

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

28 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Melanie de Koning

Pijnlijke tijd afgerond

27 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Cornelia de Jonge

Erfenis netjes verdeeld

21 juni 2020

Lieve hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Marianne Huisman

Geen kant kiezen

22 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Antonius Bosch

Ervaren mediator

25 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Anna Kok

De familie is opnieuw een familie

21 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Saskia Hoekstra

Niet duur

19 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Ruud Sanders

De familie is opnieuw een familie

21 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Erik van Vliet

Snel in contact

18 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Esther Bosch

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

17 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Elisabeth Driessen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

16 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Petrus Groen

Simpel en vlot

13 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Sjoerd Groen

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

10 juni 2020

Hele gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Barbara Koning

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

10 juni 2020

Hele gepaste ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Peter Kuipers

Erfenis zo afgehandeld

15 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Stefan de Boer

Snel afgehandeld

9 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Michel van den Broek

Uitstekend geregeld De reden was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

10 juni 2020

- Eva Veenstra

Geen testament, wel netjes verdeeld

11 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Robin de Groot

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

8 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Remco Meijer

Scheidingmet een lichtpuntje.

6 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Johannes de Bruin

Lastige tijd afgesloten

10 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Niels van den Heuvel

Eindelijk rustigere tijden

2 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Joris van der Meulen

Boven verwachting

7 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Maurice Koster

Nalatenschap netjes gedeeld

2 juni 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Gerrit van de Velde

Niet duur

2 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Barry Scholten

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

30 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Daniëlle Molenaar

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Mirjam Martens

Prijs viel mee!

4 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Edwin Groen

Oprecht chapeau

1 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Adriaan de Graaf

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

1 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Wouter de Vos

Echt neutraal

31 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Koen Willemsen

Goed afgehandeld

31 mei 2020

De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Sjoerd Molenaar

Na lang turbulent nu ontspanning

28 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Rogier Bosman

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

25 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Marijke Dekker

Geen kant gekozen

28 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Ilse Verhoeven

Echt chapeau

28 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ivo Bakker

Vaak bereikbaar

27 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel besloten zo.

- Patricia Scholten

Eindelijk rustigere tijden

20 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Matthijs van de Wal

Snel afgehandeld!

19 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Hanneke de Bruin

Erfenis zo afgehandeld

24 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Ilse van Dongen

Na lang onrustig nu ontspanning

24 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Barbara van de Velden

Niet duur

22 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Arjan de Jonge

Snel afgehandeld

20 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Arjan Hermans

Echtscheiding met zilveren randje

14 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Jeroen Kramer

Hulp bij scheiding

16 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Alexander Koster

Ervaren mediator

16 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Paulus Willemsen

Vlot in contact

16 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Edwin Post

Meer ontvangen dan verwacht

12 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Guido Mulder

Niks meer te doen met mijn werkgever!

10 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Marc Vermeulen

Prijs viel mee!

16 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- René Molenaar

Eindelijk conflict opgelost

12 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Nathalie van der Laan

Ondanks afstand bekwaam geholpen

12 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Eva Willemsen

Gelukkig nu conflict opgelost

10 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Wilhelmus van Dongen

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

12 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Jeffrey Blom

Meer gekregen dan verwacht

7 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Koen de Bruijn

Hulp bij (tiener)dochter

7 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Martinus van Doorn

Snel in contact

6 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Tamara de Bruin

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

7 mei 2020

Zeer lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Robertus Timmermans

Betrokken en sympathiek

3 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Nienke van Beek

Geen kant gekozen

4 mei 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Marjolein van Doorn

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Nicolaas Maas

Conflict met medewerker opgelost

3 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Nancy Groen

Gewoon prima

5 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Joost de Leeuw

Echt chapeau

28 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jasper Hofman

Betrokken en sympathiek

2 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Michael Smit

Ook voor werkgevers

25 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Sander van Dongen

Scheiding met zilveren randje

24 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Alexander Verhoeven

Het plan was fatsoenlijk

27 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Martine van Loon

Arbeidsconflict kundig aangepakt

24 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Klaas Willemsen

Niets meer te maken met mijn werk!

29 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Linda de Jong

Verwachtingen overtroffen

22 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Adriaan Peters

Niet enkel voor personeel

25 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een medewerker. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Anna Vermeulen

Profi en handig geregeld

26 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- David Hofman

Vakkundig en snel

22 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Adriana Prins

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

21 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Monique van Veen

Pijnlijke tijd afgerond

18 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Brenda van Dijk

Arbeidsconflict kundig opgelost

18 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Charlotte van der Meer

Arbeidsconflict kundig opgelost

15 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Albert van de Ven

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

16 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Willem Peters

Het plan was degelijk

19 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Linda Koster

Hulp bij uit elkaar gaan

19 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Kirsten de Vos

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

11 april 2020

Zeer fijne ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Claudia Blom

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

14 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Eric Hofman

Scheiding met zilveren randje

12 april 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Elizabeth de Jonge

Niets meer te doen met mijn werkgever!

12 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Maartje Huisman

Vakkundig en vlug

10 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Adriana van der Linden

Een schouderklopje krijgen

11 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Antonius de Bruin

Profi en snel geregeld

11 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Jeroen Maas

Meer gekregen dan verwacht

9 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Evelien Dekker

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

6 april 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Cornelis Maas

Snel afgehandeld

9 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Vanessa van Beek

Niks meer te doen met mijn werkgever!

5 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Gerardus van Leeuwen

Het idee was degelijk

8 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jolanda van Vliet

Onenigheid met dochter opgelost

1 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Marjolein Mulder

Snel in contact

1 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel geregeld zo.

- Petra de Haan

Nalatenschap netjes gedeeld

1 april 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Anna Jansen

Het idee was aantrekkelijk

1 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Elisabeth Dekker

Tarief viel mee!

31 maart 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robertus van Beek

Niet enkel voor personeel

24 maart 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Judith Schipper

Gelukkig nu rustigere tijden

22 februari 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Robin van de Berg

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 februari 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Dave Smeets

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

16 januari 2020

Zeer gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Ramona Veenstra

Lastige tijd afgerond

21 december 2019

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Marc Wolters

Goede werking van de website

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Saskia van Vliet

Google is je grootste vriend

1 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus Hermans

Via linkedin niet hetzelfde

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wouter van der Heijden

Via Via maar dan beter

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Femke de Jong

Google is je grootste vriend

27 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana de Vries

Voortreffelijke match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jan van Beek

betaalbaar en professioneel

22 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natasja Driessen

Prettige service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Arie Meijer

De perfecte match

23 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jan Hofman

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Martijn de Wit

vlot en makkelijk

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Joyce van der Laan

Ideale match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Deborah van der Heijden

Positieve ervaring

22 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Franciscus Molenaar

De perfecte match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martijn Janssen

Mediatorkaart werkt erg fijn

14 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Paul de Vries

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Hendrik Hendriks

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Petronella Hofman

Lang leve google

12 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice Martens

Super service

16 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Dirk Veenstra

Perfecte tip

13 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simone de Ruiter

Gevonden via forum

9 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Nienke Koning

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

10 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marianne van de Brink

Fijne service

29 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Evelien de Koning

Snelle offerte

23 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Miranda Bosman

Gevonden via forum

19 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Angela de Groot

Perfecte tip

7 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ronald Jacobs

Eindelijk een fijne site

3 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Patricia Postma

betaalbaar en professioneel

30 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dirk de Vos

Goed contact

23 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nienke Wolters

Google is je grootste vriend

10 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas Vermeulen

aangename service

9 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Tim van Dijk

snelle service

9 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Joyce Verbeek

Perfecte tip

5 december 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erik van de Brink

Google is je grootste vriend

24 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Vos

Aangenaam verrast

14 november 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Richard van Dam

Positieve ervaring

13 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marijke Kuiper

Goede werking van de website

3 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Johanna Molenaar

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

29 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Eva Martens

Perfecte tip

19 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Guido Groen

zeer rap geholpen

16 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Suzanne Timmermans

Goed contact

5 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrikus de Groot

Fijn!

27 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacobus de Wit

De perfecte match

22 september 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Linda van Beek

Positieve ervaring

19 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Edwin Vos

Goed contact

7 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eva de Bruijn

Zeer verrast

29 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ellen Groen

Fijne service

22 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Tessa van Loon

Ideale tip

20 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christian van Doorn

Via linkedin niet hetzelfde

9 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martine van Vliet

Snelle match via mediatorkaart.nl

5 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Björn van Veen

Goed contact

1 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Gerardus Koster

Werkt goed dit

19 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Yvonne van der Heijden

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

14 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kim Kuipers

De perfecte match

10 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marieke Vermeulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

4 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacqueline Sanders

Ideale website

23 juni 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maurice Smits

Goed contact

15 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Petra Martens

Via forum hier terechtgekomen

8 juni 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sharon van der Linden

snelle service

2 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ramona van der Laan

Goed contact

30 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Diana Meijer

Dé tip

18 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Dave Willems

Gevonden via forum

15 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Hanneke van Dijk

Dé tip

6 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Femke Jonker

Positieve ervaring

30 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Albert Jonker

Perfecte tip

25 april 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johanna de Jonge

Fijne service

23 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Anouk Peeters

Heel positief

25 februari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jelle van de Brink

betaalbaar en professioneel

26 januari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique van Dijk

Snelle offerte

7 februari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ilona de Graaf

Ideale tip

7 januari 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Barbara de Lange

Werkt lekker!

15 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sjoerd Peters

Perfecte website

21 december 2018

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marco Hofman

Uitgelichte mediators uit Heerenveen

Alimentatiedesk Heerenveen

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LH Heerenveen
Nederland

0513 226 002
http://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-heerenveen

Fideliz Mediation & Conflictcoaching

Haskeruitgang 103
8447 CK Heerenveen
Nederland

0513 724 405
http://www.fideliz.nl/

Verdonk Advocaten en Mediators Heerenveen

K.R. Poststraat 80
8441 ER Heerenveen
Nederland

0513 623 666
http://www.verdonkadvocaten.nl/