Mediator Heiloo

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Heiloo?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Heiloo verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Heiloo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Heiloo gezocht?

Mediators uit Heiloo vergelijken

Mediator Heiloo
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heiloo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oudorp, Koedijk en Egmond aan de Hoef bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Heiloo

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Heiloo? Het kan lastig zijn om de geschikte mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Heiloo te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het aan te raden is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te breien aan de ruzie door met beide kanten in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Heiloo. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Heiloo terecht voor:

  • Mediator scheiding Heiloo
  • Zakelijke mediation Heiloo
  • Familie mediation Heiloo
  • Mediation arbeidsconflict Heiloo
  • En meer

Alle mediators uit Heiloo

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Heiloo – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Heiloo. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Heiloo voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Heiloo.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Heiloo

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Heiloo weet vrijwel alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het beëindigen van geschillen is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Heiloo is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Heiloo gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste persoon te kiezen. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je conflict. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Heiloo.

Scheiden in Heiloo is altijd vervelend, maar met een mediator scheiden uit Heiloo zal je jouw relatie pijnloos kunnen afsluiten.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Heiloo die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Heiloo, via een betaalbare mediators

Scheiden Heiloo

Klik op de knop ‘Scheiden Heiloo‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Heiloo, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Heiloo

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt immers direct uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een geschil.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Heiloo op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Heiloo.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Heiloo – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Heiloo. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Heiloo.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Heiloo voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Heiloo te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Heiloo.

Veelgestelde vragen over mediation in

Heiloo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Heiloo jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Heiloo.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Heiloo. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Heiloo en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Heiloo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Heiloo

Gewoon prima

24 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Maarten van Leeuwen

Vlot in contact

21 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Annemarie Jansen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Nienke Koning

Simpel en snel

23 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Nienke Kok

Hulp bij (tiener)dochter

22 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Ronald Kramer

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

18 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde echt neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Adrianus de Ruiter

Gelukkig nu rustigere tijden

17 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Marcel Hofman

Profi en vlot geregeld

20 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- David van den Bosch

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

19 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Jacqueline van Dam

Hulp bij scheiding

14 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Mark Driessen

Meer gekregen dan bedacht

17 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marc Willemsen

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

9 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Caroline van der Meer

Vechtscheiding voorkomen!

13 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Hendrik van der Linden

Oprecht onpartijdig

9 juli 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Sjoerd Jacobs

Profi en vlot geregeld

14 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Anne van de Wal

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

12 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Sjoerd de Wit

Pijnlijke periode afgerond

11 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Marinus van der Laan

Direct afgehandeld!

5 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Kim Post

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

3 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Mariska Willems

Geen kant gekozen

2 juli 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Renate van Doorn

Erfenis zo afgehandeld

8 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Jelle Veenstra

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

2 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jacob de Wit

Het idee uit de mediation helpt echt

6 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Johannes van Dongen

Meer gekregen dan verwacht

29 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Vincent Veenstra

Volledig rechtvaardig

29 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Klaas van de Brink

De mediator was verstandig!

1 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Steven Peeters

Gelukkig nu rustigere tijden

29 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Dave van der Laan

vlot afgehandeld

27 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Arie van de Brink

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

23 juni 2020

Zeer gepaste ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Martin Postma

Dichter naar elkaar toegegroeid

24 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Guido van Wijk

Gelukkig nu conflict opgelost

25 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Manon van den Heuvel

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

23 juni 2020

Gepaste hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- René van Dongen

Arbeidsconflict behendig aangepakt

19 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Martine de Lange

Lastige tijd afgesloten

25 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Daniël Kuijpers

Tarief viel mee!

20 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Martijn Kuijpers

Oprecht objectief

21 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Anita van der Laan

Ruzie met werknemer opgelost

20 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Johan van de Velden

Oprecht fijn

20 juni 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Nienke van der Horst

Erfenis eerlijk gedeeld

16 juni 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Kevin Verhoeven

Ervaren mediator

18 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Anita Sanders

Geen kant gekozen

14 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Robin van der Meer

Nalatenschap zo afgehandeld

17 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Nathalie Vink

Oprecht chapeau

11 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Christian van Leeuwen

Ruzie met personeelslid opgelost

13 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Suzanne Kuijpers

Ondanks afstand bekwaam geholpen

13 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Arjan de Bruin

Niet enkel voor werknemers

8 juni 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Matthijs van Wijk

Ondanks afstand professioneel geholpen

6 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Jeroen Jacobs

Gewoon goed

11 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Kirsten Evers

Simpel en vlug

4 juni 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Thijs Smits

Content

5 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Ilse Verbeek

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

8 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Barbara Evers

Ondanks afstand bekwaam geholpen

4 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Koen van Leeuwen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

7 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Kevin van Vliet

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

8 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Willem Blom

Nalatenschap zo afgehandeld

2 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Simone van Vliet

Hulp bij (tiener)dochter

4 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Tamara Hermans

Boven verwachting

3 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Paul van Beek

Vlug in contact

4 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Femke Smits

Arbeidsconflict behendig opgelost

31 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Brenda van de Berg

Hulp bij uit elkaar gaan

31 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Hendrika van Dam

De familie is opnieuw een familie

27 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Martine van den Broek

Veelal bereikbaar

27 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel gegaan zo.

- Simone de Lange

Op maat afgestemd advies

31 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Evelien Hendriks

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

26 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Dennis Huisman

Dichter naar elkaar toegegroeid

28 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jan Willems

Erfenis zo geregeld

21 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Wendy Timmermans

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

24 mei 2020

Zeer prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Marianne van de Velden

Vakkundig en snel

21 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Nathalie Hoekstra

Tarief viel mee!

19 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Judith Veenstra

Ook voor werkgevers

24 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Raymond Bos

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

20 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Irene van der Horst

De familie is weer een familie

22 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Annemarie de Vos

Oprecht fijn

20 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Ingrid de Koning

Hulp bij (tiener)dochter

14 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ellen van Dijk

vlot afgehandeld

15 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Christiaan Smits

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

14 mei 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Dennis de Jonge

Vlot in contact

16 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Jolanda Schipper

Persoonlijk afgestemd advies

11 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Stefan Maas

Dichter naar elkaar gekomen

13 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Hendrika de Boer

Profi en snel geregeld

13 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Michel Gerritsen

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

11 mei 2020

Hele prettige ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Kevin de Bruin

Gelukkig nu van mijn baas af

7 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Maarten van der Meulen

Niet prijzig

10 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Danny Jonker

Simpel en vlug

9 mei 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Sylvia Sanders

Het idee uit de mediation helpt oprecht

6 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Irene van der Linden

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

5 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Klaas Sanders

Niet enkel voor personeel

4 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Judith Bosch

Dichter naar elkaar gekomen

2 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jelle Smit

Eindelijk conflict opgelost

1 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Daniëlle van Leeuwen

Niets meer te maken met mijn werk!

3 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Frank Mol

Een lintje verdiend

1 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Miranda Smeets

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

4 mei 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- René de Jonge

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

30 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Willem van Beek

Echt chapeau

28 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ivo van den Heuvel

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

2 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Eric Prins

Lastige tijd afgesloten

1 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Johannes Jacobs

Ondanks afstand professioneel geholpen

1 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Björn van Dongen

Moeilijke periode afgerond

30 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Dave Brouwer

Eindelijk rustigere tijden

29 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Kirsten Schipper

Het plan was degelijk

24 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Linda Jacobs

Onzekere kwestie goed geregeld

25 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde volledig neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Susanne Martens

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

27 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Martine van Veen

Arbeidsconflict behendig opgelost

25 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Mark Huisman

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

19 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Jelle Kuiper

Meelevend en welwillend

22 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Marloes Mulder

Hulp bij scheiding

17 april 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Manon de Boer

Simpel en vlug

16 april 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Sebastiaan Kuijpers

Niks meer te doen met mijn werkgever!

18 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Catharina de Jong

Het plan was goed

14 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Saskia van de Veen

Niet enkel voor personeel

13 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Christian van Dijk

Een schouderklopje krijgen

18 april 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Charlotte van der Heijden

Persoonlijke benadering

11 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Angela van Dam

Nalatenschap netjes verdeeld

13 april 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Gerrit Dekker

Echt chapeau

13 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Pascal Hofman

Gewoon prima

15 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Raymond Janssen

Verwachtingen overtroffen

10 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Daniëlle Boer

Vlug in contact

13 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel geregeld zo.

- Arie Boer

De familie is weer een familie

6 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Anne van der Horst

Het idee uit de mediation helpt enorm

8 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Paul Hoekstra

Gewoon prima

5 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Cornelia van de Ven

Dichter naar elkaar toegegroeid

7 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Adriana de Jonge

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 april 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Charlotte de Boer

Betrokken en sympathiek

9 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Pascal van den Bosch

Gelukkig nu onenigheid opgelost

5 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Daniël Prins

Meer gekregen dan verwacht

7 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Ramona van Loon

Ondanks afstand bekwaam geholpen

2 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Dennis van der Horst

Profi en handig geregeld

3 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Marloes van de Velden

Kwetsbare afwikkeling top besloten

28 maart 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Dirk Huisman

Professioneel en snel

22 maart 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Joyce van Dam

vlot afgehandeld

4 maart 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Suzanne de Lange

Profi en handig geregeld

11 februari 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Marloes de Vries

Eindelijk conflict opgelost

9 januari 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Hendrika van Dongen

Tarief viel mee!

24 december 2019

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Patricia Schouten

Werkt goed dit

2 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Joost de Lange

De perfecte match

31 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Linda Verhoeven

Gevonden via forum

29 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Kevin Kok

Forum bood hulp

26 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Ruben de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

29 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Eric de Boer

Lang leve google

26 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Irene Verhoeven

Fijne service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Hanneke Vink

Werkt lekker!

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eva de Haan

betaalbaarder dan ik dacht

23 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bianca Vermeulen

Ideale tip

26 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Remco van Dongen

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Suzanne van Dijk

Aangenaam verrast

17 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Charlotte Bosman

niet verwacht zo betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter Hofman

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marianne Veenstra

Erg tevreden

21 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Renate Martens

Gevonden via forum

16 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Leonie Brouwer

Ideale website

16 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bart de Bruijn

Perfecte tip

14 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sylvia van Doorn

Ideale tip

11 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Arjan van Loon

Ideale match

12 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johannes de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

14 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Bas de Ruiter

Prettige service

9 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Sandra de Lange

Lang leve google

28 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anna Willems

erg snel

22 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Femke Peters

Snelle offerte

19 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Remco Post

Gevonden via forum

7 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Tim van Loon

Werkt lekker!

5 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Natasja Janssen

Fijn!

28 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Hendrika de Bruin

Werkt lekker!

21 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacobus van Veen

Forum bood hulp

12 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Adrianus Hofman

De perfecte match

8 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marco van de Ven

Snelle match via mediatorkaart.nl

10 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marc van de Brink

Super service

3 december 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Albert van Leeuwen

Perfecte tip

25 november 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arie van de Velde

Goed contact

21 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Daniël Postma

Goed contact

13 november 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Judith Bakker

Duidelijke website

31 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Guido Dekker

Vlugge offerte

29 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jessica van der Heijden

Ideale match

19 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Suzanne Driessen

Snelle match via mediatorkaart.nl

15 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Vanessa van den Broek

Vlugge offerte

9 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Petra Hoekstra

Voortreffelijke match

2 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marcel Blom

Snelle offerte

25 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Cindy de Ruiter

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

17 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Joris Maas

Dé tip

9 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martin Driessen

Perfecte website

1 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tim de Boer

Heel positief

28 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Annemarie van Veen

betaalbaarder dan ik dacht

16 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel Peeters

Goed contact

12 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maria van der Heijden

Perfecte website

1 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Chantal de Groot

Via Via maar dan beter

1 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice van de Pol

Voortreffelijke match

22 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Steven van de Wal

aangename service

14 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Joost de Bruijn

Aangenaam verrast

8 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tamara van der Heijden

Perfecte tip

4 juli 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Natasja Driessen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

22 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- René de Ruiter

erg betaalbaar

16 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel Kuijpers

Perfecte tip

8 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nathalie Jonker

Vlugge offerte

4 juni 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Alexander de Groot

Via forum hier terechtgekomen

25 mei 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Natasja van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

20 mei 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Arie Koning

Ideale match

11 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Niels Postma

Prettige service

7 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Petrus van de Berg

snel geholpen

27 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Vincent Timmermans

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marieke van de Wal

Super service

10 maart 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Johanna Blom

Super service

14 februari 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Eva Bosman

snel geholpen

3 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ingrid Martens

Perfecte tip

30 januari 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jolanda Hofman

Goed contact

16 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marijke Martens

Google is je grootste vriend

17 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina van der Laan

niet verwacht zo betaalbaar

6 januari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kelly Schouten

Geen linkedin nodig

1 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly Verhoeven

Uitgelichte mediators uit Heiloo

RTS advocaten Alkmaar

Van der Kaaijstraat 64
1815 VM Alkmaar
Nederland

072 737 0153
http://rtsadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Appelman

Nieuwlandersingel 53
1814 CK Alkmaar
Nederland

072 512 3229
http://www.appelman.nl/

FamilyMatter / PrettigScheiden

Heereweg 7A
1901 MA Castricum
Nederland

0251 657 000
http://www.familymatter.nl/