Mediator Hulst

Zoek jij een expert voor mediation in Hulst?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Hulst verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hulst – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Hulst gezocht?

Mediators uit Hulst vergelijken

Mediator Hulst
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hulst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Terhole, Heikant en Kapellebrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Hulst

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Hulst? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Hulst te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het slim is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan het geschil door met beide partijen samen te zitten. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Hulst. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Hulst terecht voor:

  • Mediator scheiding Hulst
  • Zakelijke mediation Hulst
  • Familie mediation Hulst
  • Mediation arbeidsconflict Hulst
  • En meer

Alle mediators uit Hulst

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Hulst – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan heftige conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Hulst. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Hulst voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Hulst.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Hulst

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Hulst weet alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het beëindigen van conflicten kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Hulst is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Hulst gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Koppels die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Hulst.

Scheiden in Hulst is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Hulst die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Hulst, via een betaalbare mediators

Scheiden Hulst

Klik op de knop ‘Scheiden Hulst‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Hulst, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Hulst

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een conflict.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Hulst op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Hulst.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Hulst – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Hulst te vinden. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Hulst.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Hulst voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Hulst te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Hulst.

Veelgestelde vragen over mediation in

Hulst

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Hulst jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Hulst.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Hulst. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Hulst en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Hulst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Hulst

Betrokken en aardig

11 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Daniëlle Smit

Meer ontvangen dan verwacht

9 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Sander de Bruijn

Niet enkel voor personeel

6 mei 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Dave de Jong

Echt chapeau

4 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jacobus Visser

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

7 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Marc de Boer

Gewoon prima

4 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Albert van Veen

De mediator was goed!

1 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Jasper van Loon

Simpel en vlot

3 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Eva Postma

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

28 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Marco Groen

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

1 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Danny Schipper

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

26 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Jeroen Timmermans

Erfenis zo geregeld

29 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Bastiaan de Jong

Niet duur

23 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Kim Smit

Ook voor ons als bedrijf

25 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Sjoerd van de Berg

Prijs viel mee!

25 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Laura Jonker

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

26 april 2020

- Ellen de Vries

Een lintje krijgen

23 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Maurice Jansen

Hulp bij uit elkaar gaan

25 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Bart Bos

Gewoon goed

19 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Stefan Mulder

Uitstekend geregeld De reden was overigens niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

18 april 2020

- Arjan van Loon

Ruzie met medewerker opgelost

22 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- David van Dijk

Echt chapeau

16 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Mark Groen

Geen kant verkiezen

21 april 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Ivo van de Berg

Eindelijk rustigere tijden

17 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Tamara Kuiper

Geen testament, wel netjes verdeeld

17 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Nicole Dijkstra

Erfenis netjes verdeeld

17 april 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Erwin de Koning

Oprecht neutraal

18 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Janneke van Dijk

Vechtscheiding voorkomen!

15 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Esther Schipper

Hulp bij (tiener)dochter

12 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Evelien de Haan

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

11 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Ilona van der Linden

Op maat afgestemd advies

9 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Sandra Postma

Persoonlijk afgestemd advies

13 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Alexander Gerritsen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Arie Prins

Kwetsbare afhandeling top geregeld

11 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Sabrina de Bruin

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

4 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Rogier Kramer

Nalatenschap eerlijk gedeeld

9 april 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Brenda Hoekstra

De familie is weer een familie

2 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Gerrit Bosch

Niks meer te maken met mijn werkgever!

8 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Judith van Doorn

Gewoon goed

1 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Renate Koster

Onzekere kwestie fijn geregeld

5 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Astrid van de Velden

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

31 maart 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Adrianus van Loon

Content

2 april 2020

Content zoals verwacht.

- Christiaan Smeets

Dichter naar elkaar toegegroeid

28 maart 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Chantal Smits

Betrokken en sympathiek

19 maart 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Marieke Postma

Ruzie met medewerker opgelost

18 februari 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Jacob van de Pol

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

1 februari 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Angelique Vermeulen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

18 januari 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Roel Bosman

Onzekere kwestie goed afgehandeld

23 december 2019

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Sabrina Peters

Prettige service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Suzanne Kramer

Ideale match

29 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petrus van de Wal

Ideale match

30 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nicole Sanders

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce Vermeulen

Erg tevreden

29 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Linda de Graaf

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

26 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jeffrey Meijer

Ideale match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marieke Kok

erg betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kim Veenstra

Eindelijk een fijne site

19 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Monique Molenaar

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Christiaan Schipper

Dé tip

22 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Femke van Dongen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Thijs van den Broek

Positieve ervaring

18 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Bianca Jonker

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nienke Mol

Goede werking van de website

20 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs van de Velden

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Cornelia Brouwer

Ideale website

17 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Diana Gerritsen

Fijn!

17 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kevin Sanders

Geen linkedin nodig

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram de Vos

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon Meijer

Zeer verrast

9 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Steven van de Pol

Aangenaam verrast

10 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Miranda Hofman

Zeer verrast

27 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Barbara van de Velde

Snelle offerte

20 februari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Susanne Peeters

Goed contact

17 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sabine van Loon

Snelle offerte

11 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Barbara de Koning

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Robert Hermans

Mediatorkaart is top!

28 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Johan van de Velde

Google is je grootste vriend

20 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Inge Maas

Perfecte website

16 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nienke Evers

Goed contact

7 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mark van de Veen

Duidelijke website

12 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Janneke Koster

Erg tevreden

3 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jacob van den Heuvel

Duidelijke website

28 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adriana Visser

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

19 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriana Molenaar

Lang leve google

8 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom van Veen

Duidelijke website

5 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sandra van Leeuwen

Snelle offerte

30 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemarie Blom

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

21 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kirsten Verbeek

De perfecte match

16 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra Jacobs

Vlugge offerte

7 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein Driessen

zeer rap geholpen

29 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jacoba Dekker

Ideale website

21 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Peter de Jonge

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anna Boer

Perfecte tip

11 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Erik Blom

Werkt goed dit

2 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wilhelmina Mulder

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

23 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maarten van Doorn

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

20 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Chantal Jansen

Fijne service

9 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Martine Timmermans

Fijne service

2 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Franciscus de Vries

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

31 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jolanda Groen

erg betaalbaar

22 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke Hoekstra

Google is je grootste vriend

11 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Smeets

Mediatorkaart is top!

11 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Christian Koning

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Scholten

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

22 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Robert Martens

Mediatorkaart werkt erg fijn

14 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Elizabeth Maas

snel geholpen

7 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Charlotte Bosman

Prettige service

5 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Iris Smit

Ideale tip

25 mei 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wouter Molenaar

Eindelijk een goede site gevonden

18 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Natasja Peeters

erg snel

12 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Adrianus Gerritsen

Super service

2 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Leonie van der Linden

Dé tip

25 april 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marloes van Dijk

Dé tip

25 april 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Deborah Maas

Prettige service

15 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Adriaan Janssen

betaalbaar en professioneel

18 februari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric van der Horst

Dé tip

30 januari 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marco Vermeulen

Ideale website

28 januari 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ingrid Mulder

Vlugge offerte

22 januari 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Erwin van der Laan

Goed contact

25 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Raymond Vink

Voortreffelijke match

15 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bram Willems

Fijn!

23 december 2018

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wilhelmus van Loon

Uitgelichte mediators uit Hulst

Praktijk voor GGZ en Mediation

Stationsstraat 5
4571 LA Axel
Nederland

06 13476992
http://www.praktijkvoorggzenmediation.nl/

Scheidingsbemiddelaar : echtscheiding via bemiddelaar

bus1
Kalverweide 12
9100 Sint-Niklaas

+32 486 26 23 92
https://www.scheidingsbemiddelaar.be/

K+ Mediation en counseling

Drogendijk 2
4588 KK Walsoorden
Nederland

0114 851 779
http://www.kplus.nu/