Mediator Hunsel

Ben jij opzoek naar een betaalbare mediator uit Hunsel die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Hunsel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Hunsel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Hunsel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Hunsel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hunsel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ell, Neeritter en Kelpen Oler bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Hunsel

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Hunsel? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Hunsel te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Hunsel. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook verstandig om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Hunsel terecht voor:

  • Mediator scheiding Hunsel
  • Zakelijke mediation Hunsel
  • Familie mediation Hunsel
  • Mediation arbeidsconflict Hunsel
  • En meer

Alle mediators uit Hunsel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Hunsel – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Hunsel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Hunsel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Hunsel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Hunsel

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Hunsel weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Hunsel is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Hunsel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Door enkele stappen te doorlopen zal je de juiste partij vinden. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je ruzie. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Hunsel.

Scheiden in Hunsel is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Hunsel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Hunsel, via een betaalbare mediators

Scheiden Hunsel

Klik op de knop ‘Scheiden Hunsel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Hunsel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Hunsel

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw geschil op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Hunsel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Hunsel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Hunsel – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Hunsel. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Hunsel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Hunsel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Hunsel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Hunsel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Hunsel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Hunsel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Hunsel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Hunsel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Hunsel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Hunsel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Hunsel

Betrokken en aardig

5 september 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Pieter Driessen

Veelal bereikbaar

3 september 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Irene van der Meer

Snel opgelost!

3 september 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Frank van de Wal

Meelevend en vriendelijk

27 augustus 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Johannes Evers

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 augustus 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Bianca Vermeulen

Ruzie met werknemer opgelost

26 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Martinus Bakker

Ondanks afstand professioneel geholpen

16 augustus 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Nathalie van der Horst

Een schouderklopje verdiend

18 augustus 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Willem Vos

Oprecht goed

11 augustus 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Ruud Schipper

Onzekere kwestie goed afgehandeld

8 augustus 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp echt neutraal. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Raymond Visser

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

31 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Jeroen Smits

Het idee van de mediation helpt echt

29 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Anita Bosman

Oprecht objectief

29 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Sebastiaan de Jonge

Meelevend en vriendelijk

23 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Maarten Kuipers

Tarief viel mee!

27 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Johannes van der Laan

Van problemen snel naar oplossingen

27 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Michel van Dongen

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

20 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Robin van Dijk

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

21 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Peter van de Berg

Persoonlijk afgestemd advies

21 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Nicole Jacobs

Conflict met personeelslid opgelost

22 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Anouk Kuijpers

Na lang turbulent nu rust

16 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Nathalie Mulder

Ruzie met medewerker opgelost

19 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Joost Prins

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

20 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Tom Meijer

Snel in contact

20 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel geregeld zo.

- Tom Kok

Begeleiding bij (tiener)dochter

16 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Christiaan van Vliet

Uit elkaar met een lichtpuntje.

14 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Sander de Koning

De familie is opnieuw een familie

18 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Petra van der Horst

Tarief viel mee!

16 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Ilona Willemsen

Erfenis zo afgehandeld

16 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Petrus Koster

Veelal bereikbaar

14 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Frank Janssen

Niks meer te doen met mijn werkgever!

9 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Marianne de Boer

Meelevend en vriendelijk

8 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Rogier Kok

Uiteindelijk van mijn baas af

11 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Barbara van Doorn

Na lang turbulent nu ontspanning

11 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Marianne de Groot

Het idee uit de mediation helpt oprecht

7 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Laura Hofman

Gelukkig nu onenigheid opgelost

9 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Femke Martens

Nalatenschap netjes gedeeld

4 juli 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Vincent van Beek

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

6 juli 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Richard van de Veen

Niet prijzig

2 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ellen Evers

Vlot in contact

4 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Patrick Schouten

Pijnlijke periode afgerond

30 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Elizabeth Maas

Boven verwachting

2 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Edwin Willemsen

Vechtscheiding voorkomen!

27 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Inge Timmermans

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Iris van Veen

Ook voor werkgevers

25 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Jan van Dongen

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

30 juni 2020

- Angela Scholten

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

27 juni 2020

Hele fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Sjoerd Schipper

Hulp bij scheiding

23 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Miranda Kuipers

Moeilijke periode afgerond

22 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Saskia van Dijk

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

21 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Petronella van den Broek

Dichter naar elkaar toegegroeid

21 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Tim Brouwer

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

19 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Tamara Hendriks

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

20 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Daniëlle van Dam

Verwachtingen overtroffen

18 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Martijn de Graaf

Verstandig afgehandeld

20 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Jacoba van Loon

Prijs viel mee!

18 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marinus Jonker

Dichter naar elkaar toegegroeid

19 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Ruud de Bruijn

Betrokken en sympathiek

12 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Christian Martens

Vechtscheiding voorkomen!

11 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Adriaan van de Velden

Vlot opgelost!

11 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ellen van Veen

Ook voor ons als bedrijf

9 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Nienke Willemsen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

11 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Margaretha Kok

De mediator was fijn!

14 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Bart van den Bosch

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

13 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Kevin Schouten

Ook voor werkgevers

7 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Michel van Doorn

Begeleiding bij (tiener)dochter

8 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Michiel van Leeuwen

Meer gekregen dan bedacht

5 juni 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Ronald van den Bosch

Van problemen snel naar oplossingen

8 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Dave Bos

Geoefend mediator

3 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- René Blom

Niet alleen voor personeel

6 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Anouk de Lange

Niet duur

8 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Wouter Hoekstra

Boven verwachting

6 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Erik de Koning

Ondanks de emoties netjes gedeeld

31 mei 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Jolanda Dijkstra

Volledig onpartijdig

1 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Jolanda Vermeulen

Gelukkig nu conflict opgelost

29 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Bianca van de Velde

Geoefend mediator

3 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Thijs Jansen

Het idee was goed

30 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Frank Blom

Nalatenschap eerlijk verdeeld

31 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Margaretha de Wit

Niet enkel voor werknemers

30 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Wendy Brouwer

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

27 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Sylvia de Boer

Vaak bereikbaar

26 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Suzanne Meijer

Profi en vlot geregeld

24 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Femke van Dijk

Pijnlijke periode afgerond

25 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Christian Kuijpers

Hulp bij (tiener)dochter

24 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Vanessa van de Wal

Gewoon prima

22 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Maarten de Jonge

Echtscheiding met zilveren randje

24 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Thijs Dekker

Geen kant gekozen

20 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Joost Koning

Pijnlijke periode afgerond

24 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Robin de Koning

Fijn afgehandeld

21 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Claudia Dekker

De mediator was goed!

19 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Tim van de Wal

Oprecht rechtvaardig

21 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Janneke Smit

Geen kant verkiezen

19 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Jan van der Linden

Niks meer te doen met mijn werk!

14 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jolanda Mulder

Volledig onpartijdig

15 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Simon Kuijpers

Betrokken en sympathiek

12 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Suzanne Hendriks

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

15 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Bas Bosman

Echt neutraal

16 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Chantal Schouten

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

15 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Rob Sanders

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

10 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Robert de Vries

Arbeidsconflict behendig aangepakt

7 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Dave van den Broek

Geen kant gekozen

13 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Maartje Schouten

Niks meer te maken met mijn werk!

9 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Pieter Koning

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

11 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Tessa de Leeuw

Erfenis zo afgehandeld

7 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Roel de Haan

Gewoon prima

4 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Hendrikus van de Ven

Lastige tijd afgerond

5 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Michiel de Vries

Profi en vlot geregeld

6 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Dennis de Leeuw

Niet prijzig

2 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Laura Koster

Hulp bij scheiding

1 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Hendrikus van Loon

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

3 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Edwin van der Laan

Tevreden

28 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Ellen Boer

Eindelijk rustigere tijden

30 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Martine Veenstra

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

28 april 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Klaas de Ruiter

Het idee was aantrekkelijk

26 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sandra Hendriks

Niet prijzig

26 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Rob van der Heijden

Een schouderklopje verdiend

29 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Leonie Wolters

Begeleiding bij (tiener)dochter

25 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Claudia van Veen

Vakkundig en vlug

28 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Marinus Gerritsen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

26 april 2020

Hele gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Hanneke Kuijpers

Gelukkig nu ruzie opgelost

25 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Anouk Kuipers

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

22 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Mariska Vos

Nalatenschap eerlijk gedeeld

19 april 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Willem Kuipers

Oprecht neutraal

23 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Willem Koning

Meer ontvangen dan verwacht

21 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Jacob Bakker

Gewoon goed

16 april 2020

Absoluut top! Dank!

- Pieter Janssen

Nalatenschap zo geregeld

16 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Jan de Bruin

Vlug in contact

19 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Pascal Smeets

Van problemen vlot naar oplossingen

14 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Sabrina de Boer

Het plan was degelijk

14 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Petrus van Loon

Meer ontvangen dan verwacht

14 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Maurice van der Horst

Erfenis zo geregeld

13 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Robertus Mulder

Moeilijke periode afgesloten

9 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Annemarie Scholten

Het idee uit de mediation helpt echt

12 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Joris Peeters

Nalatenschap zo geregeld

12 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Linda de Haan

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 april 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Wendy van den Bosch

Volledig onpartijdig

8 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Jacqueline de Wit

Dichter naar elkaar gekomen

7 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Maarten van der Laan

Tarief viel mee!

4 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nancy Vink

Nalatenschap netjes gedeeld

6 april 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Erwin de Bruin

Gelukkig nu rustigere tijden

2 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Nicolaas van de Velde

Arbeidsconflict behendig opgelost

8 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Maurice van Doorn

Pijnlijke tijd afgerond

3 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Jacoba Visser

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

31 maart 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Dirk van der Laan

Gewoon goed

31 maart 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Remco Smits

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

31 maart 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Marijke Scholten

Vlot opgelost!

20 maart 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Caroline de Lange

Het idee uit de mediation helpt echt

28 februari 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Petra de Vos

Betrokken en sympathiek

3 februari 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Anne Groen

Gelukkig nu van mijn baas af

13 januari 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Daniël van de Velden

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

25 december 2019

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Esther van der Linden

niet verwacht zo betaalbaar

1 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Kuijpers

vlot en makkelijk

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Bianca van de Ven

Heel positief

27 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Niels de Koning

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Stefan van der Linden

Lang leve google

31 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal Postma

Forum bood hulp

29 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Petra de Groot

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jeffrey Jonker

Ideale tip

22 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nancy Hoekstra

Werkt lekker!

23 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Annemieke de Ruiter

De perfecte match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robin Bosman

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Bart Smits

Lang leve google

20 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Kuiper

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Patrick Blom

Heel positief

22 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Guido Kuiper

Werkt goed dit

21 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrikus Gerritsen

Via linkedin niet hetzelfde

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Hofman

Erg tevreden

19 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Erik van den Bosch

Lang leve google

14 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika van de Velden

Werkt goed dit

12 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Dirk Gerritsen

De perfecte match

10 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kirsten Kuijpers

Zeer verrast

16 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marije de Jong

Werkt goed dit

11 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maria Verhoeven

Perfecte website

2 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martinus van de Wal

Snelle offerte

27 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Simon Kuiper

Goed contact

15 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nathalie Veenstra

Eindelijk een fijne site

9 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Patricia de Vries

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Elizabeth Martens

Zeer verrast

26 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marijke Wolters

Mediatorkaart is top!

22 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Linda de Vos

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

11 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Annemarie van Doorn

Duidelijke website

2 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jan Mol

Heel positief

11 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Huisman

Via forum hier terechtgekomen

28 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Jeffrey Bakker

Werkt goed dit

23 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Willem van Beek

Vlugge offerte

17 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Cindy Groen

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 november 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Martine Mol

Perfecte website

1 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ilse Timmermans

Goed contact

29 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sanne Schouten

niet verwacht zo betaalbaar

19 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Smits

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

15 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maarten Hendriks

Werkt goed dit

3 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rutger Mulder

Mediatorkaart werkt erg fijn

29 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Inge de Groot

Aangenaam verrast

23 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anne Smits

Google is je grootste vriend

15 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander de Ruiter

aangename service

11 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Nathalie van der Meulen

Ideale website

29 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marieke Kuijpers

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

24 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Petra van Beek

betaalbaar en professioneel

15 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas Maas

Ideale tip

13 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Daniëlle Smits

Mediatorkaart werkt erg fijn

4 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jacob Vos

Super service

31 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Adriana van der Heijden

De perfecte match

23 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christiaan Smits

Forum bood hulp

18 juli 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Robert van Vliet

Fijne service

5 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Jessica Vos

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

2 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacobus Kuijpers

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Björn Janssen

Via forum hier terechtgekomen

18 juni 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Iris van den Heuvel

Ideale match

6 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kim Jonker

erg snel

6 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Stefan Smit

De perfecte match

27 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Erik Huisman

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

20 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michel Post

Gevonden via forum

13 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Barbara Blom

Positieve ervaring

2 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Paul Bosman

aangename service

2 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sander Hofman

Vlugge offerte

21 april 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabine van de Pol

zeer rap geholpen

9 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Iris Postma

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper Hoekstra

Duidelijke website

6 februari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jessica Kuijpers

snel geholpen

1 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Margaretha Mulder

Aangenaam verrast

21 januari 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Arie van den Broek

Perfecte website

23 december 2018

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maaike Blom

Goede werking van de website

20 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Franciscus van de Brink

Goede werking van de website

15 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Manon van Dijk

Uitgelichte mediators uit Hunsel

KampsVanBaar Advocaten

Wilhelminastraat 25
6131 KL Sittard
Nederland

046 420 5660
http://www.kampsvanbaar.nl/

Advocatenkantoor Van der Pluijm

Kerkstraat 34
5981 CG Panningen
Nederland

077 472 4325
http://vdp-advocatuur.nl/

HealthFlex

Rietdekker 5
6031 JR Nederweert
Nederland

06 10230643
http://www.health-flex.nl/