Mediator Ell

Behoefte aan een professionele mediator in Ell die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Ell verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Ell – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Ell gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Ell
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ell, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Neeritter, Stevensweert en Leveroij bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Ell

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Ell? Het kan ingewikkeld zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Ell te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan de ruzie door met beide partijen in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Ell. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Ell terecht voor:

  • Mediator scheiding Ell
  • Zakelijke mediation Ell
  • Familie mediation Ell
  • Mediation arbeidsconflict Ell
  • En meer

Alle mediators uit Ell

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Ell – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het oplossen van een geschil. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Ell. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Ell voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Ell.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Ell

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, helpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Ell weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Ell is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Ell gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je voorbereid op weg door je een paar tips te geven. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je ruzie. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Mensen die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Ell.

Scheiden in Ell is vaak niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Ell zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Ell die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Ell, via een betaalbare mediators

Scheiden Ell

Klik op de knop ‘Scheiden Ell‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Ell, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Ell

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een geschil.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Ell op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Ell.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Ell – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Ell te vinden. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Ell.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Ell voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Ell te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Ell.

Veelgestelde vragen over mediation in

Ell

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Ell jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Ell.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Ell. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Ell en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Ell die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Ell

Erfenis netjes verdeeld

10 september 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Michiel van der Meer

Onzekere kwestie goed afgehandeld

4 september 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Arie Kuijpers

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

30 augustus 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Björn de Bruijn

Niets meer te doen met mijn werk!

30 augustus 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Roel Wolters

Oprecht chapeau

25 augustus 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Bastiaan de Haan

Snel in contact

20 augustus 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Martinus Schouten

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

15 augustus 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Nienke van de Ven

Hulp bij (tiener)dochter

14 augustus 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Jacqueline van Dijk

Het idee was aantrekkelijk

8 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Irene van den Bosch

Geen testament, wel netjes verdeeld

7 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Adrianus Kuipers

Pijnlijke periode afgerond

6 augustus 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Vincent van der Heijden

Snel in contact

5 augustus 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Wouter Sanders

Tevreden

30 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Angela Kuijpers

Scheidingmet een lichtpuntje.

27 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Paul Wolters

Persoonlijke benadering

25 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Maurice Schipper

Hulp bij (tiener)dochter

25 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Tom Peters

Prijs viel mee!

26 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Petra Mol

Boven verwachting

26 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Vanessa Janssen

Direct opgelost!

25 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Claudia Scholten

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

18 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Linda Sanders

Verstandig afgehandeld

22 juli 2020

De oorzaak was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jacobus Prins

Echt chapeau

17 juli 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Patrick van den Heuvel

Geen kant gekozen

18 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Sylvia de Vos

Na lang onrustig nu ontspanning

15 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Elizabeth Brouwer

Gelukkig nu ruzie opgelost

20 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- David van de Pol

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

16 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Jasper van Veen

Echt onpartijdig

11 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Sander Gerritsen

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

17 juli 2020

Hele fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Angela Evers

Arbeidsconflict behendig aangepakt

10 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Hendrik Janssen

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

9 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Marcel Verbeek

Vlug in contact

13 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Renate de Ruiter

vlot geregeld

7 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Patrick de Boer

Niet prijzig

6 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Richard Bakker

Gewoon goed

11 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Annemarie van Vliet

Oprecht chapeau

6 juli 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Eric de Haan

Onenigheid met dochter opgelost

8 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Miranda van den Broek

Tarief viel mee!

6 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Johannes van der Meulen

Echtscheiding met zilveren randje

4 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Bart van der Linden

Het plan was goed

8 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Stefan Jonker

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

7 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt onpartijdig. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Tom de Vries

Niets meer te doen met mijn werk!

4 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Natascha de Leeuw

Echt chapeau

29 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Joris Janssen

Fatsoenlijk afgehandeld

30 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Marjolein van der Meer

Snel in contact

30 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Hendrika de Koning

Ondanks afstand professioneel geholpen

28 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Chantal van den Bosch

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

26 juni 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Linda de Boer

Ondanks afstand professioneel geholpen

24 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Ingrid Wolters

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

23 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Adriaan van de Veen

Pijnlijke tijd afgerond

27 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Natasja van der Meer

Niet alleen voor werknemers

20 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Marinus Molenaar

Conflict met werknemer opgelost

25 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Jacob van de Brink

Vechtscheiding voorkomen!

18 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Robertus Dekker

Nalatenschap netjes gedeeld

23 juni 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Daniël Timmermans

Het idee was fatsoenlijk

20 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Vanessa Kuiper

Eindelijk rustigere tijden

18 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Marinus Vink

Professioneel en vlug

20 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Christian Mol

Hulp bij uit elkaar gaan

20 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Eva van Vliet

Pijnlijke periode afgerond

16 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Franciscus Molenaar

Meer ontvangen dan verwacht

17 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Edwin van de Ven

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

15 juni 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Vincent van den Bosch

Na lang onrustig nu rust

11 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Thijs van Doorn

Erfenis netjes gedeeld

15 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Anita van de Ven

De familie is weer een familie

12 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Leonie van de Velde

Echt rechtvaardig

13 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Jan van de Veen

Onenigheid met dochter opgelost

9 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ellen Janssen

Content

8 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Bastiaan Evers

Meelevend en welwillend

9 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Irene de Leeuw

Tarief viel mee!

10 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Jeffrey Peters

Het plan was aantrekkelijk

9 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Marijke Blom

Het idee was fatsoenlijk

3 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Mark van de Veen

Eindelijk rustigere tijden

1 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Jan van de Velde

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

6 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Jan van de Berg

Gewoon goed

5 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Pieter Huisman

Prima gedaan De oorzaak was overigens niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

3 juni 2020

- Matthijs van der Meer

Geoefend mediator

4 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Anita Kuijpers

Niet enkel voor werknemers

31 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Antonius van de Pol

Hulp bij uit elkaar gaan

2 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Erik Kuijpers

Veelal bereikbaar

1 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Tim Groen

Vlot opgelost!

27 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Johanna van de Ven

Pijnlijke periode afgerond

24 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Bas Hendriks

Persoonlijke aanpak

28 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Franciscus de Jong

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

22 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Steven de Jonge

Prijs viel mee!

22 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Adriana Willemsen

Betrokken en aardig

21 mei 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Margaretha van Veen

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

22 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Deborah Kramer

Vechtscheiding voorkomen!

19 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Gerrit van Dijk

Niet prijzig

19 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Charlotte de Leeuw

Ervaren mediator

21 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Annemieke Kuipers

Menselijke aanpak

16 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Petronella van Dongen

Gewoon fijn

21 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Dennis Prins

Begeleiding bij (tiener)dochter

18 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Johanna Jansen

Kwetsbare afwikkeling top besloten

21 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Kirsten Koning

Meelevend en vriendelijk

19 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Tom Hermans

Fijn afgehandeld

12 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Maarten Koning

Ook voor werkgevers

17 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Petrus van der Meulen

Meelevend en vriendelijk

16 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Iris Kuiper

Oprecht chapeau

12 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Anna Bosman

Ook voor ons als bedrijf

15 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Nicole van de Brink

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

13 mei 2020

- Mirjam de Boer

De mediator was verstandig!

7 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Maaike Dekker

Geen kant kiezen

9 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Rutger Scholten

Prijs viel mee!

11 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Tom Willemsen

Gewoon fijn

11 mei 2020

Helemaal super! Dank!

- Patricia de Groot

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

8 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Manon Dekker

Oprecht chapeau

4 mei 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Charlotte van Leeuwen

Onenigheid met dochter opgelost

2 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Inge Kuipers

Nalatenschap netjes verdeeld

1 mei 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Kelly Veenstra

Ook voor ons als bedrijf

4 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Karin van Veen

Na lang turbulent nu rust

29 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Evelien Martens

Niets meer te maken met mijn werkgever!

2 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Mark Dekker

Gelukkig nu rustigere tijden

2 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Christiaan Bosman

Onzekere kwestie goed afgehandeld

1 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Sanne de Boer

vlot geregeld

2 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Antonius Janssen

Niks meer te doen met mijn werkgever!

29 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sandra Mol

De mediator was goed!

28 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Nienke Mol

Content

29 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Richard van de Berg

Meelevend en welwillend

24 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Eric Hermans

Tarief viel mee!

25 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Niels Vink

Meer gekregen dan bedacht

27 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Cornelia Kok

De familie is weer een familie

21 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Natascha Prins

Na lang turbulent nu rust

24 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Martine de Bruijn

Onenigheid met dochter opgelost

22 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Monique van der Meulen

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

23 april 2020

Lieve hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Patricia de Bruin

Niet enkel voor personeel

23 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Mirjam van Dijk

Erfenis zo geregeld

22 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Saskia Timmermans

Eindelijk rustigere tijden

20 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Elizabeth Peters

Prijs viel mee!

17 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Adrianus de Bruin

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

14 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Angela de Vries

Begeleiding bij (tiener)dochter

14 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Tessa van der Linden

Gelukkig nu onenigheid opgelost

17 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Bram Kramer

Fijn geregeld

15 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Deborah Evers

Erfenis zo geregeld

14 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Jacqueline de Haan

Pijnlijke periode afgerond

9 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Ellen Willemsen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

8 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Marco Vermeulen

Erfenis eerlijk verdeeld

13 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Jan Veenstra

Echt rechtvaardig

7 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Judith Koster

Gewoon goed

6 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Jacqueline van der Laan

Kwetsbare afhandeling top besloten

7 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Annemarie Timmermans

De familie is weer een familie

9 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Elisabeth Kuiper

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

4 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Sjoerd de Bruin

De familie is weer een familie

5 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Inge de Wit

Niet prijzig

7 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Peter Groen

Gewoon goed

3 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Hendrik de Vries

Moeilijke periode afgerond

2 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Natasja Koster

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

4 april 2020

Hele lieve ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Hendrika van der Meulen

Profi en handig geregeld

17 maart 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Kirsten de Graaf

Meer gekregen dan verwacht

21 februari 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Robertus van der Heijden

Echt rechtvaardig

2 februari 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Klaas van de Ven

Oprecht chapeau

17 januari 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Mariska van den Broek

Ook voor ons als bedrijf

20 december 2019

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Marco Martens

Duidelijke website

31 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cornelia Kuijpers

Werkt lekker!

31 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sharon Hendriks

Dit werkt fijn

1 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sanne van Dam

Mediatorkaart is top!

25 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Willem van Wijk

Dé tip

27 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marloes Verhoeven

Forum bood hulp

29 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Martinus Vink

Perfecte tip

21 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anne van der Meulen

Snelle offerte

21 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Elizabeth van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Yvonne van der Laan

Fijne service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Matthijs Post

Heel positief

21 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marianne Dijkstra

Lang leve google

21 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny Kok

Via forum hier terechtgekomen

19 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Martine Veenstra

Positieve ervaring

21 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marinus Postma

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Annemieke van den Broek

Ideale match

15 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mark Kramer

Positieve ervaring

12 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Johannes Brouwer

Super service

12 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marije de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

16 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sylvia van Veen

De perfecte match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petronella van Vliet

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- David van Vliet

Mediatorkaart is top!

7 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Eric Hoekstra

Vlugge offerte

1 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- René Kuijpers

Eindelijk een goede site gevonden

26 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- David Jansen

Ideale match

20 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Barry de Jonge

Eindelijk een fijne site

7 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Antonius Peeters

Mediatorkaart is top!

30 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Chantal van Loon

aangename service

28 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Paul Huisman

Via forum hier terechtgekomen

22 januari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Thomas Maas

Eindelijk een fijne site

15 januari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Cornelia Boer

Vlugge offerte

11 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerrit Bosch

Prettige service

4 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Sabrina Jacobs

De perfecte match

11 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marianne van de Berg

aangename service

3 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Irene Boer

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Michael de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

20 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sjoerd van der Heijden

De perfecte match

14 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michel van de Velde

Snelle offerte

2 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Judith Molenaar

Perfecte tip

28 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Judith de Wit

Werkt goed dit

25 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maartje Visser

Prettige service

23 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Rutger de Bruin

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 oktober 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Michiel Mulder

Lang leve google

10 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniël Timmermans

Gevonden via forum

30 september 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Antonius van de Berg

Google is je grootste vriend

24 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia Visser

Werkt lekker!

12 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martine van de Velden

Perfecte website

10 september 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Peter van de Velden

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tim de Graaf

Eindelijk een goede site gevonden

28 augustus 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Monique van der Meer

De perfecte match

18 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bart Driessen

niet verwacht zo betaalbaar

14 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan Smits

Gevonden via forum

4 augustus 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Karin Koster

Werkt goed dit

27 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sander de Graaf

Goed contact

25 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrikus de Lange

Super service

17 juli 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sharon van de Ven

Werkt lekker!

11 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rogier Dekker

Super service

27 juni 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Matthijs Hermans

Prettige service

20 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marcel de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

13 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- David Dekker

Lang leve google

8 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna Molenaar

Via forum hier terechtgekomen

6 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Gerardus van de Velde

Dit werkt fijn

26 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ilona de Boer

Heel positief

17 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marijke Scholten

Via Via maar dan beter

11 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael Meijer

Mediatorkaart is top!

6 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Arie Vermeulen

Via forum hier terechtgekomen

27 april 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Bart Smits

Erg tevreden

22 april 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Joris de Graaf

Snelle offerte

12 maart 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Erwin van Vliet

Duidelijke website

27 februari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Robert Mulder

Vlugge offerte

29 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jeffrey Martens

Snelle match via mediatorkaart.nl

12 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Paul van den Heuvel

Duidelijke website

23 januari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelis de Groot

Ideale website

11 januari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David Kramer

Super service

3 januari 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Albert de Groot

Uitgelichte mediators uit Ell

Advocatenkantoor Van der Pluijm

Kerkstraat 34
5981 CG Panningen
Nederland

077 472 4325
http://vdp-advocatuur.nl/

HealthFlex

Rietdekker 5
6031 JR Nederweert
Nederland

06 10230643
http://www.health-flex.nl/

Aebo B.V.

Hegstraat 21
6001 EW Weert
Nederland

0495 586 332
https://drimble.nl/bedrijf/weert/4345355/aebo-bv.html