Mediator Naarden

Wil jij een top mediator uit Naarden die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Naarden verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Naarden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Naarden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Naarden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Naarden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit s Graveland, Muiderberg en Ankeveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Naarden

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Naarden? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Naarden te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet of het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Naarden. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Voor de grotere bedrijven is het ook een goed idee om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Naarden terecht voor:

  • Mediator scheiding Naarden
  • Zakelijke mediation Naarden
  • Familie mediation Naarden
  • Mediation arbeidsconflict Naarden
  • En meer

Alle mediators uit Naarden

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Naarden – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die in het bijzonder gericht is op het laten verdwijnen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Naarden. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Naarden voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Naarden.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Naarden

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Naarden voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Naarden weet bijna alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het oplossen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Naarden is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Naarden gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je in je zoektocht door je een paar tips te geven. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Naarden.

Scheiden in Naarden is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Naarden die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Naarden, via een betaalbare mediators

Scheiden Naarden

Klik op de knop ‘Scheiden Naarden‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Naarden, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Naarden

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Je wilt immers meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een geschil.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Naarden op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Naarden.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Naarden – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Naarden. Wij bieden je dan ook de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Naarden.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Naarden voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Naarden te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Naarden.

Veelgestelde vragen over mediation in

Naarden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Naarden jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Naarden.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Naarden. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Naarden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Naarden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Naarden

Meer gekregen dan verwacht

21 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Adriana Hofman

Gelukkig nu van mijn baas af

25 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Melanie Dijkstra

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

21 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Raymond Dijkstra

Na lang onrustig nu ontspanning

21 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Franciscus van den Broek

Echtscheiding met zilveren randje

17 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- David Bosch

Erfenis zo geregeld

18 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Jeroen Koning

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

15 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Martijn van der Heijden

Gelukkig nu ruzie opgelost

19 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Anita van Dijk

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

12 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Johan de Jonge

Veelal bereikbaar

16 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Ilona Evers

Profi en handig geregeld

16 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Hendrikus Verbeek

Oprecht chapeau

16 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Rutger Bakker

Erfenis netjes verdeeld

15 juli 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Peter de Vries

Direct opgelost!

14 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Peter van de Velden

Pijnlijke periode afgesloten

10 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Johannes Martens

De familie is weer een familie

9 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Arjan Schouten

Hulp bij (tiener)dochter

7 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Vincent Bos

Tevreden

4 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Petronella Timmermans

Pijnlijke periode afgesloten

7 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ruud van den Bosch

Persoonlijk afgestemd advies

3 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Stefan de Vos

Echtscheiding met zilveren randje

9 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Marijke van der Laan

Oprecht goed

8 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Sjoerd de Jong

Gewoon goed

3 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Dirk Bos

Gevoelige kwestie goed geregeld

6 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Suzanne Willemsen

Meer ontvangen dan verwacht

5 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Mark Bosman

Ook voor ons als bedrijf

30 juni 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Jelle Sanders

Het plan was aantrekkelijk

26 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Sjoerd van Wijk

Meer ontvangen dan verwacht

26 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Maarten de Jonge

Eindelijk ruzie opgelost

28 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Sandra Jonker

Nalatenschap netjes gedeeld

26 juni 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Simone de Bruijn

Snel in contact

25 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Kevin Molenaar

Persoonlijke aanpak

20 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Anna Martens

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

24 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Cornelis Vermeulen

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

21 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Annemarie Bosch

Vaak bereikbaar

19 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Tamara Kok

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

17 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Mark Peeters

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

17 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Simon Meijer

Meelevend en vriendelijk

20 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Mariska Mol

Profi en snel geregeld

21 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Monique van de Wal

Het idee was degelijk

17 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Bas Willemsen

Niet duur

13 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Anouk van Dam

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

11 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Kelly Post

Persoonlijke benadering

15 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Christian Vink

Ondanks afstand bekwaam geholpen

15 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Bart Janssen

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

13 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Nathalie Peeters

Hulp bij scheiding

11 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Alexander van Vliet

Betrokken en sympathiek

8 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Melanie Schipper

Betrokken en sympathiek

6 juni 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- René Kramer

Ook voor werkgevers

5 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Erwin van de Veen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

7 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Caroline Sanders

Oprecht chapeau

4 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ilona Jacobs

Verwachtingen overtroffen

8 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Jacobus Peters

Fatsoenlijk afgehandeld

6 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Joost van Doorn

Ondanks afstand bekwaam geholpen

5 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Martinus van Dongen

Arbeidsconflict behendig aangepakt

2 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Robin Postma

Niet duur

31 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Tim Scholten

Lastige periode afgesloten

31 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Michel Veenstra

Gelukkig nu onenigheid opgelost

30 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Susanne Bakker

Gelukkig nu van mijn baas af

4 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Johanna van de Velde

Gewoon goed

28 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Cornelis Kuijpers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 juni 2020

Hele gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Cindy Willemsen

Hulp bij (tiener)dochter

29 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Robertus van Veen

Niets meer te doen met mijn werk!

29 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jessica Veenstra

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

27 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Leonie Post

Het idee van de mediation helpt oprecht

26 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Angela Postma

Nalatenschap zo afgehandeld

22 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Elisabeth Kok

Moeilijke tijd afgerond

27 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Sjoerd Verbeek

De familie is weer een familie

23 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Adriaan Vermeulen

Content

21 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Angelique Post

Oprecht fijn

20 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Nathalie de Vos

Niet duur

22 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Esther Martens

Gelukkig nu onenigheid opgelost

21 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Ellen van de Wal

Ook voor ons als bedrijf

17 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Johan Wolters

Arbeidsconflict behendig opgelost

19 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Ingrid van de Velde

Ondanks afstand professioneel geholpen

15 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Christian Wolters

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

19 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Sander Vermeulen

Vakkundig en snel

13 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Diana de Haan

Goed afgehandeld

16 mei 2020

De aanleiding was overigens niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Marianne de Lange

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

16 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Gerrit van Vliet

Gelukkig nu rustigere tijden

9 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Koen de Wit

Betrokken en sympathiek

9 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Hendrikus van der Meer

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

12 mei 2020

- Hendrik Martens

De mediator was fijn!

14 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Nicole Timmermans

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

7 mei 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Evelien Gerritsen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

5 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Ingrid Prins

Het plan was fatsoenlijk

10 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Willem Koning

Pijnlijke tijd afgesloten

4 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Mark Gerritsen

Volledig onpartijdig

2 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Jelle Willems

Erfenis eerlijk verdeeld

4 mei 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Jolanda de Bruijn

Fijn afgehandeld

2 mei 2020

De reden was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Ruben Kuijpers

Vlot afgehandeld!

5 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Yvonne Bakker

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

4 mei 2020

Fijne hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Wouter van Leeuwen

Prijs viel mee!

30 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Bastiaan van der Horst

De mediator was fijn!

4 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Cornelia Hoekstra

Arbeidsconflict kundig aangepakt

28 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Petronella van Doorn

Nalatenschap zo geregeld

27 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Edwin van Vliet

Professioneel en snel

28 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Guido Jacobs

Meelevend en welwillend

30 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Robin van Dongen

Echt chapeau

28 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Koen Evers

Gelukkig nu rustigere tijden

29 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Gerardus Schipper

Tevreden

23 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Roy van de Berg

Hulp bij (tiener)dochter

20 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jasper van Doorn

Tevreden

21 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Antonius Janssen

Een schouderklopje verdiend

19 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Kelly van Beek

Echt chapeau

24 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marco Post

Na lang onrustig nu ontspanning

16 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Franciscus Bakker

Niks meer te doen met mijn werkgever!

17 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Robert Maas

Vechtscheiding voorkomen!

19 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Dave Bakker

Dichter naar elkaar toegegroeid

19 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Wendy van Dongen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Daniëlle de Bruin

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

18 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Jacoba Blom

Pijnlijke tijd afgerond

17 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Nancy de Haan

Gewoon prima

10 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Paulus van der Heijden

Oprecht goed

11 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Simone Molenaar

Persoonlijk afgestemd advies

14 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Femke van der Laan

Vechtscheiding voorkomen!

14 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Vincent Evers

Niet prijzig

13 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Irene Kuipers

Niet alleen voor werknemers

11 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Marieke van Wijk

Snel geregeld

6 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Willem Kramer

Scheidingmet een lichtpuntje.

9 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Martine de Wit

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

9 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Inge Vos

Simpel en vlot

9 april 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Willem van de Wal

Goed afgehandeld

8 april 2020

De aanleiding was overigens niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Marjolein Hendriks

Niet prijzig

5 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marijke de Boer

De mediator was verstandig!

4 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jacobus van Dam

Niks meer te maken met mijn werkgever!

5 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Deborah Driessen

Gewoon prima

4 april 2020

Content zoals verwacht.

- Ivo Gerritsen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

4 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Hendrikus Janssen

Gelukkig nu rustigere tijden

10 maart 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Nicolaas de Wit

Gewoon goed

24 februari 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Miranda Bosman

Ruzie met medewerker opgelost

5 februari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Guido Kuiper

Gewoon goed

20 januari 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Erik van Dongen

Dichter naar elkaar gekomen

3 januari 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Christian Prins

Via forum hier terechtgekomen

27 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Hanneke de Groot

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cindy Boer

Heel positief

28 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Daniëlle Timmermans

erg snel

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Cornelia Mol

Werkt lekker!

30 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Albert Koster

snel geholpen

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Rob de Ruiter

Snelle offerte

26 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Suzanne van der Meulen

Perfecte tip

26 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Janneke van de Velden

Mediatorkaart werkt erg fijn

22 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Petrus de Jong

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Antonius van de Wal

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Patrick de Vries

Fijne service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Roel Kuiper

aangename service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Johan Hoekstra

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marloes de Graaf

betaalbaar en professioneel

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Smit

Perfecte tip

14 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hanneke Janssen

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ellen Molenaar

Prettige service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Maurice Vink

Mediatorkaart is top!

14 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Elizabeth van de Pol

Ideale match

15 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jeroen Boer

Fijne service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Jeffrey de Bruijn

Google is je grootste vriend

10 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Adriana van de Wal

Zeer verrast

27 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Arie Kuiper

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

20 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- David Veenstra

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anna van der Linden

Eindelijk een fijne site

8 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Maartje Dijkstra

Fijn!

5 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Petrus van de Velden

Goede werking van de website

23 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Vanessa de Ruiter

Goed contact

22 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Patrick Gerritsen

Voortreffelijke match

10 januari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johanna van de Velden

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

3 januari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Patrick Jansen

Heel positief

6 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Wouter Gerritsen

Google is je grootste vriend

30 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Hoekstra

Ideale website

22 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Mariska de Vos

niet verwacht zo betaalbaar

19 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Vincent de Koning

Super service

13 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Robertus Prins

snel geholpen

2 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Christian van der Horst

Positieve ervaring

25 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Leonie van Dijk

Super service

20 oktober 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Roel Kuijpers

betaalbaarder dan ik dacht

11 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Jacobs

Perfecte tip

8 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kevin Schipper

Fijne service

27 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Wilhelmina de Vos

betaalbaar en professioneel

24 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

19 september 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Natascha van Dijk

Positieve ervaring

7 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Jacobus de Jong

Ideale tip

2 september 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vincent van den Heuvel

Voortreffelijke match

25 augustus 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marinus de Haan

Eindelijk een fijne site

21 augustus 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Christiaan de Koning

Google is je grootste vriend

14 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie de Jonge

Positieve ervaring

3 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Irene Kuiper

Eindelijk een fijne site

1 augustus 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Alexander Hoekstra

Super service

23 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ilse van de Berg

Goede werking van de website

12 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Arie van der Laan

Super service

4 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marianne Brouwer

Aangenaam verrast

27 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Inge Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

26 juni 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Natascha Smits

Werkt lekker!

18 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Yvonne Evers

Vlugge offerte

7 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jessica Koning

Fijne service

2 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Robertus van de Brink

Positieve ervaring

26 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Maaike van de Brink

Perfecte tip

23 mei 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mark de Haan

Voortreffelijke match

11 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Peter Jacobs

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

9 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Christiaan van de Velden

erg snel

28 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Annemarie Vink

Ideale match

21 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cornelis Wolters

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

15 maart 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Maria van Leeuwen

Werkt goed dit

27 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond Hofman

Aangenaam verrast

5 februari 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Petra Bosman

Perfecte tip

5 februari 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Gerrit Jacobs

Lang leve google

5 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda de Jong

Mediatorkaart werkt erg fijn

14 december 2018

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marjolein Veenstra

Voortreffelijke match

20 januari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petra Postma

Perfecte website

30 december 2018

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marc Kok

Uitgelichte mediators uit Naarden

VSVW Advocaten

Rijksweg 65
1411 GE Naarden
Nederland

035 691 7117
http://vsvw.nl/

Kindvriendelijk Scheiden

Nieuwe 's-Gravelandseweg 5-2
1405 HJ Bussum
Nederland

035 240 0235
http://www.kindvriendelijkscheiden.nu/

WISE Coaching & Mediation

Van Beeverlaan 6A
1251 ES Laren
Nederland

06 51164687
http://wisecoaching.nl/