Mediator Noordwijkerhout

Behoefte aan een ijzersterke mediator uit Noordwijkerhout die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Noordwijkerhout verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Noordwijkerhout – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Noordwijkerhout gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Noordwijkerhout
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noordwijkerhout, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Warmond, Rijnsburg en Oud Ade bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Noordwijkerhout

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Noordwijkerhout? Het kan ingewikkeld zijn om de beste mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Noordwijkerhout te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt of het wijs is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis wilt laten maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Noordwijkerhout terecht voor:

  • Mediator scheiding Noordwijkerhout
  • Zakelijke mediation Noordwijkerhout
  • Familie mediation Noordwijkerhout
  • Mediation arbeidsconflict Noordwijkerhout
  • En meer

Alle mediators uit Noordwijkerhout

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Noordwijkerhout – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die energie put uit het laten verdwijnen van een geschil. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Noordwijkerhout. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Noordwijkerhout voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Noordwijkerhout.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Noordwijkerhout

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Noordwijkerhout weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Noordwijkerhout stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Noordwijkerhout gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat helpen met je ruzie. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Noordwijkerhout.

Scheiden in Noordwijkerhout is altijd pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Noordwijkerhout zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Noordwijkerhout die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Noordwijkerhout, via een betaalbare mediators

Scheiden Noordwijkerhout

Klik op de knop ‘Scheiden Noordwijkerhout‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Noordwijkerhout, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Noordwijkerhout

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de expertise heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Noordwijkerhout op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Noordwijkerhout.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Noordwijkerhout – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Noordwijkerhout te vinden. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Noordwijkerhout.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Noordwijkerhout voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Noordwijkerhout te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Noordwijkerhout.

Veelgestelde vragen over mediation in

Noordwijkerhout

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Noordwijkerhout jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Noordwijkerhout.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Noordwijkerhout. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Noordwijkerhout en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Noordwijkerhout die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Noordwijkerhout

Tarief viel mee!

3 september 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Martin Molenaar

vlot geregeld

2 september 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Johanna Visser

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

2 september 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Linda Kuijpers

Echt chapeau

1 september 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Susanne Prins

Nalatenschap zo geregeld

23 augustus 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Paul Timmermans

Niet alleen voor werknemers

22 augustus 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Thijs Post

Van problemen vlot naar oplossingen

19 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Arie Vink

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

15 augustus 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Martijn van de Brink

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

11 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Petra Mol

Eindelijk rustigere tijden

9 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Koen Meijer

Persoonlijk afgestemd advies

5 augustus 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Bart Vermeulen

Verstandig geregeld

2 augustus 2020

De oorzaak was overigens niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Joost Hoekstra

Hulp bij uit elkaar gaan

25 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Nicole Peeters

Snel afgehandeld

28 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Annemarie de Ruiter

De familie is opnieuw een familie

27 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Marijke Dekker

Eindelijk rustigere tijden

21 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Adriaan Kuiper

Het idee uit de mediation helpt echt

25 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Caroline Driessen

Snel in contact

21 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel geregeld zo.

- Ramona van de Velde

Eindelijk ruzie opgelost

25 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Christian Gerritsen

Snel afgehandeld

20 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Roy Kuijpers

Betrokken en aardig

19 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Suzanne de Lange

Gelukkig nu rustigere tijden

21 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Jeroen de Wit

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

15 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Martin van Dam

Echt chapeau

21 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Barbara Hermans

Ook voor werkgevers

17 juli 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Simone van Beek

Profi en handig geregeld

12 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Daniël Bosch

Eindelijk onenigheid opgelost

12 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Petrus van der Meer

Content

15 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Robertus Jonker

Niet alleen voor personeel

15 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Antonius van Dijk

De mediator was fijn!

11 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Brenda van Leeuwen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

15 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Brenda de Jonge

Hulp bij scheiding

11 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Matthijs de Graaf

Profi en snel geregeld

10 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Robert Willems

Een lintje krijgen

8 juli 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Frank Kok

Gelukkig nu onenigheid opgelost

5 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Wilhelmina Hofman

Content

10 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Jacobus Bakker

Onenigheid met dochter opgelost

3 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Rutger Scholten

Prijs viel mee!

4 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Dirk de Wit

Gewoon goed

1 juli 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Michel de Boer

Geen kant kiezen

1 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Angelique Smeets

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

29 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Marijke van Doorn

Geen kant verkiezen

5 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Marijke van der Horst

Van problemen snel naar oplossingen

3 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Marleen Jansen

De mediator was goed!

27 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Catharina Molenaar

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

26 juni 2020

Zeer gepaste ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Mirjam de Leeuw

Ook voor werkgevers

23 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Esther Kuijpers

Geoefend mediator

28 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Kirsten van Doorn

Scheidingmet een lichtpuntje.

28 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Kim Veenstra

Conflict met werknemer opgelost

23 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Christiaan Sanders

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

23 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Michael Bosman

Echt chapeau

23 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Hendrik van der Meer

De mediator was fijn!

25 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Martine van den Broek

Dichter naar elkaar gekomen

24 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Nathalie van Leeuwen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

17 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Robert van den Heuvel

Meer gekregen dan verwacht

15 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Mark Veenstra

Ondanks afstand professioneel geholpen

21 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Judith Verbeek

Geen kant gekozen

16 juni 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Linda van de Pol

Ook voor ons als bedrijf

13 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Snel geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Melanie van der Meer

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

13 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Renate Prins

Gelukkig nu rustigere tijden

17 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Femke van der Meulen

Verwachtingen overtroffen

9 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Natascha Martens

Erfenis zo afgehandeld

8 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Antonius de Wit

Begeleiding bij (tiener)dochter

8 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Kirsten van den Broek

Het plan was aantrekkelijk

7 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Annemieke van Veen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Dennis Molenaar

Profi en handig geregeld

8 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Bastiaan van den Broek

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

4 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Roy Molenaar

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

3 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Wouter Meijer

Snel afgehandeld

6 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Simone de Ruiter

Uitstekend gedaan De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

2 juni 2020

- Klaas Visser

Arbeidsconflict kundig opgelost

7 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Angelique Visser

De mediator was goed!

5 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Marc van Veen

Een lintje krijgen

1 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Rogier van der Linden

Na lang turbulent nu ontspanning

29 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Anne Koster

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

3 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Sylvia Molenaar

Het idee van de mediation helpt echt

1 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Hendrikus de Wit

Verstandig geregeld

30 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Maartje Kuiper

Niet duur

30 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Lisette Kuiper

Echt chapeau

31 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Klaas Peeters

Arbeidsconflict behendig aangepakt

27 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Martin de Graaf

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

25 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Raymond de Vries

Content

22 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Bram Jacobs

Echt chapeau

27 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Maartje van Dam

Niet prijzig

27 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Frank de Haan

Menselijke aanpak

21 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Antonius van den Broek

Oprecht chapeau

20 mei 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jelle Sanders

Ruzie met personeelslid opgelost

24 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Dave van de Ven

Geoefend mediator

24 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Maria van de Berg

Oprecht goed

16 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Vincent Molenaar

Gewoon goed

21 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Charlotte de Graaf

Echtscheiding met zilveren randje

18 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Manon van Dongen

Niet prijzig

14 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Manon van de Wal

Scheidingmet een lichtpuntje.

16 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Deborah van den Heuvel

De mediator was goed!

18 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Kelly Verhoeven

Lastige periode afgesloten

18 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Sharon van Beek

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

15 mei 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Jacob de Koning

Ruzie met medewerker opgelost

9 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Kirsten Bosman

Erfenis eerlijk verdeeld

14 mei 2020

Prettige hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Linda Kok

Geen kant verkiezen

13 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Wendy Hendriks

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

13 mei 2020

Hele prettige ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Iris Peters

Scheiding met zilveren randje

8 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Bram Schipper

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

7 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Daniël Kuijpers

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

11 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Thomas van Wijk

Dichter naar elkaar gekomen

5 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Anouk de Haan

Persoonlijk afgestemd advies

3 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Lisette de Bruijn

Het idee van de mediation helpt oprecht

8 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Adrianus de Vries

Meer ontvangen dan bedacht

3 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Johan Jansen

Ook voor werkgevers

2 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Natasja van Leeuwen

Niet prijzig

6 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Gerardus Kok

Dichter naar elkaar toegegroeid

28 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- David Koning

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

28 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Vincent Meijer

Dikwijls bereikbaar

27 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Marianne Kok

Betrokken en sympathiek

2 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Wilhelmina de Leeuw

Pijnlijke periode afgerond

25 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Nicolaas van de Wal

Van problemen vlot naar oplossingen

29 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Gerrit Vos

Dichter naar elkaar toegegroeid

28 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Tamara Smeets

Niks meer te doen met mijn werk!

25 april 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Maurice Smits

Dichter naar elkaar gekomen

27 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Wilhelmus Hoekstra

Eindelijk rustigere tijden

26 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Cindy de Haan

Echtscheiding met zilveren randje

25 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Rutger de Wit

Het plan was degelijk

20 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Bastiaan Scholten

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

24 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Saskia van der Heijden

Betrokken en aardig

18 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Tamara Bakker

Geen kant verkiezen

23 april 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Arjan de Leeuw

Snel afgehandeld!

21 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marleen van de Brink

Hulp bij scheiding

19 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Christian Timmermans

Volledig neutraal

14 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Hendrika de Koning

Vlot in contact

13 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel besloten zo.

- Bas Smit

Meer gekregen dan verwacht

17 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Saskia Mulder

Direct opgelost!

10 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Vanessa Visser

Het plan was aantrekkelijk

9 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Gerrit de Jong

Niet enkel voor werknemers

14 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een medewerker. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Inge de Jonge

De familie is weer een familie

14 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Bastiaan van Dam

Erfenis zo geregeld

10 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Bram Boer

Gewoon fijn

10 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Gerardus van Dam

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

11 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Arie van der Linden

Hulp bij scheiding

8 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Vincent Verhoeven

Een schouderklopje krijgen

7 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marianne de Groot

Erfenis netjes verdeeld

6 april 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Sabine van der Meer

Oprecht goed

2 april 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Daniëlle Verbeek

Verwachtingen overtroffen

6 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Rob Timmermans

Nalatenschap zo afgehandeld

2 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Jacob van der Heijden

Kwetsbare afhandeling super geregeld

6 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Vincent van Leeuwen

Verstandig afgehandeld

3 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Natasja van de Brink

Gelukkig nu onenigheid opgelost

31 maart 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Antonius Scholten

Boven verwachting

24 maart 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Renate Boer

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

1 maart 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Natascha van der Meer

Content

27 januari 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Saskia Groen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

19 januari 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Robin de Boer

Op maat afgestemd advies

17 december 2019

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Judith Bosman

aangename service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Nathalie Martens

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniëlle Vermeulen

Dé tip

29 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marinus van der Horst

betaalbaar en professioneel

29 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth de Bruijn

Google is je grootste vriend

29 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa de Vries

Geen linkedin nodig

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent Bakker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petra Peters

betaalbaarder dan ik dacht

20 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anita Verbeek

snel geholpen

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Jacqueline van Veen

vlot en makkelijk

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Thomas van Doorn

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bastiaan Visser

Perfecte website

22 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marleen Vink

Prettige service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Dirk van Beek

Ideale match

22 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marijke de Bruijn

Vlugge offerte

20 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anne Kramer

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Kuiper

Ideale website

15 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marije van den Broek

Mediatorkaart is top!

16 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Tamara van Dam

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Antonius Vink

Forum bood hulp

12 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- David Mol

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Edwin Verhoeven

Perfecte tip

10 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- David Bos

Vlugge offerte

1 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Inge de Jonge

Zeer verrast

27 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jasper Janssen

Goed contact

20 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Stefan Jacobs

Perfecte tip

6 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dave Smeets

Werkt goed dit

4 februari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Adrianus Koster

Mediatorkaart werkt erg fijn

24 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Johan van der Meulen

Vlugge offerte

22 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jelle van Loon

Forum bood hulp

11 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Wilhelmus Meijer

Snelle offerte

4 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jacobus Brouwer

Aangenaam verrast

5 december 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bart Bosch

Heel positief

28 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Esther van de Berg

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Michiel Driessen

snelle service

15 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Eva Bosman

Voortreffelijke match

14 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mark van de Brink

Ideale tip

6 november 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Adrianus van der Laan

snelle service

24 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Inge de Groot

Ideale website

21 oktober 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Christiaan Postma

Ideale match

16 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Natasja Verbeek

Goed contact

10 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Femke van de Velden

erg betaalbaar

1 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica Vink

Vlugge offerte

26 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Erik de Lange

erg snel

13 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Kirsten van Leeuwen

Zeer verrast

11 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Hendrikus Postma

Via Via maar dan beter

3 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul Dijkstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 augustus 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bastiaan Mol

Mediatorkaart is top!

16 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Thomas van de Ven

Lang leve google

13 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris de Groot

Forum bood hulp

7 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Dirk Vos

Goed contact

31 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maaike Peeters

Perfecte tip

24 juli 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabine Bos

Vlugge offerte

13 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anna Postma

erg betaalbaar

7 juli 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond Vink

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

29 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maurice Schouten

Snelle offerte

22 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jacob Sanders

Voortreffelijke match

19 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Steven van Doorn

Ideale tip

12 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robert Boer

De perfecte match

4 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Iris van der Horst

erg snel

28 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Anne van de Brink

Duidelijke website

22 mei 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Thijs Visser

Werkt goed dit

11 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Esther de Groot

Perfecte website

2 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Peter van de Velden

Via linkedin niet hetzelfde

26 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Huisman

Goed contact

24 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Stefan van Veen

Goed contact

19 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mark Timmermans

snelle service

24 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Pieter van den Heuvel

Eindelijk een goede site gevonden

12 februari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eric van de Velde

Fijne service

9 februari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Frank Kuipers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

18 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Bart de Leeuw

Lang leve google

22 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje Kuipers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus de Leeuw

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 december 2018

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marco Blom

Uitgelichte mediators uit Noordwijkerhout

Wetting & De Roode Advocaten

Sisalbaan 5-E
2352 AZ Leiderdorp
Nederland

071 203 2166
http://www.wettingenderoode.nl/

Advocatenkantoor Bos Noordwijkerhout

Westeinde 94
2211 XS Noordwijkerhout
Nederland

071 361 0900
http://www.bosadvocaten.nl/

ACADEMIE VOOR HET LEVEN

Van der Paauwkade 32
2316 NA Leiden
Nederland


http://academievoorhetleven.nl/