Mediator Oegstgeest

Zoek jij een topper voor mediation in Oegstgeest?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Oegstgeest verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Oegstgeest – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Oegstgeest gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Oegstgeest
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oegstgeest, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Warmond, Rijnsburg en Sassenheim bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oegstgeest

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Oegstgeest? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oegstgeest te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Oegstgeest. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Oegstgeest terecht voor:

  • Mediator scheiding Oegstgeest
  • Zakelijke mediation Oegstgeest
  • Familie mediation Oegstgeest
  • Mediation arbeidsconflict Oegstgeest
  • En meer

Alle mediators uit Oegstgeest

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oegstgeest – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Denk hier met name aan heftige geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oegstgeest. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oegstgeest voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oegstgeest.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oegstgeest

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, helpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Oegstgeest weet bijna alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Oegstgeest stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oegstgeest gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je in je zoektocht door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Oegstgeest.

Scheiden in Oegstgeest is altijd niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Oegstgeest zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oegstgeest die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oegstgeest, via een betaalbare mediators

Scheiden Oegstgeest

Klik op de knop ‘Scheiden Oegstgeest‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oegstgeest, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oegstgeest

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw conflict op te lossen.

Hierna hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oegstgeest op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oegstgeest.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oegstgeest – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Oegstgeest te vinden. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oegstgeest.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oegstgeest voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oegstgeest te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oegstgeest.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oegstgeest

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oegstgeest jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oegstgeest.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oegstgeest. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oegstgeest en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oegstgeest die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oegstgeest

Betrokken en sympathiek

7 september 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ilona Postma

Professioneel en vlug

5 september 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Jelle Peeters

Betrokken en aardig

1 september 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Anna Schipper

Hulp bij uit elkaar gaan

26 augustus 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Ilse Groen

Ruzie met werknemer opgelost

23 augustus 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Ellen Smeets

De familie is weer een familie

22 augustus 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Maartje Smeets

Geen kant gekozen

18 augustus 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Susanne van Dongen

Van problemen snel naar oplossingen

17 augustus 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Joost Smits

Arbeidsconflict kundig aangepakt

13 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Dennis Jacobs

Vlot in contact

6 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Ramona de Bruijn

Na lang onrustig nu ontspanning

31 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Sanne Peters

Pijnlijke periode afgesloten

2 augustus 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Jasper Smeets

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

30 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Sabrina van den Heuvel

Ruzie met medewerker opgelost

28 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Petrus van de Pol

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

29 juli 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Maria van der Horst

Na lang turbulent nu ontspanning

25 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Petronella van Dam

Persoonlijke benadering

23 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Erwin van de Veen

Vakkundig en vlug

26 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Ilona Jonker

Hulp bij uit elkaar gaan

20 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Sanne van der Heijden

Ook voor werkgevers

20 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Jeroen Schouten

De familie is weer een familie

22 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Saskia de Koning

Echt onpartijdig

23 juli 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Miranda van Loon

Content

16 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Femke de Bruijn

Geen testament, wel netjes verdeeld

21 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Tamara Kok

Pijnlijke periode afgerond

18 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Hendrika de Bruijn

Nalatenschap netjes verdeeld

17 juli 2020

Fijne hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Petrus Hofman

De familie is weer een familie

12 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Frank Martens

Gewoon goed

16 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Ilona van de Wal

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

9 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Simon van der Meer

Betrokken en aardig

12 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Jeffrey Kramer

De mediator was goed!

15 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Irene de Bruin

Verstandig geregeld

13 juli 2020

De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Peter van Leeuwen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

7 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Sharon van de Berg

Oprecht chapeau

11 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Barbara van der Heijden

Een schouderklopje verdiend

10 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Tamara van de Veen

Moeilijke tijd afgerond

8 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Elisabeth Dijkstra

Een schouderklopje krijgen

7 juli 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Maarten van den Heuvel

Meer ontvangen dan bedacht

4 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Inge de Koning

Vakkundig en snel

6 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Natasja Kramer

Echt neutraal

2 juli 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Johannes van de Brink

Meer gekregen dan bedacht

29 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Willem Peeters

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

4 juli 2020

Zeer fijne ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Kirsten Vos

Moeilijke periode afgesloten

27 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Björn Vos

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

1 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Susanne Groen

Profi en vlot geregeld

27 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Daniëlle van Dijk

Meer gekregen dan bedacht

26 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Johanna van den Heuvel

Boven verwachting

28 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Sjoerd van der Heijden

Profi en snel geregeld

26 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Judith van de Veen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

27 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Anna Meijer

Prima gedaan De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

26 juni 2020

- Lisette Kramer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

25 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Barbara Evers

Pijnlijke periode afgerond

23 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Cornelia Kramer

Betrokken en sympathiek

20 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Eric van Veen

Meelevend en welwillend

17 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Stefan de Graaf

Meer gekregen dan bedacht

21 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Bas de Groot

Gelukkig nu onenigheid opgelost

16 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Pascal van der Meulen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

16 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Raymond de Groot

vlot geregeld

13 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Saskia de Vos

Niet duur

15 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- David Hermans

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

11 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Michel Peeters

Dichter naar elkaar toegegroeid

9 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Pascal van Dam

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

15 juni 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Sebastiaan Jansen

Na lang onrustig nu ontspanning

10 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Sebastiaan de Haan

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

8 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Susanne Jansen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

7 juni 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Marianne de Groot

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

7 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Marieke Koster

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

11 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Jan Martens

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

6 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Marijke Smits

Hulp bij scheiding

3 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Dennis Verhoeven

Gelukkig nu conflict opgelost

8 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Hendrik Kuipers

Het idee van de mediation helpt echt

2 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sebastiaan Dekker

Ondanks afstand professioneel geholpen

7 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Iris Wolters

Professioneel en vlug

31 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Marieke de Vos

Erfenis eerlijk verdeeld

30 mei 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Marianne Huisman

Ervaren mediator

1 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jeroen van de Berg

Prijs viel mee!

31 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Martine Mulder

Geen kant verkiezen

29 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Elizabeth Vink

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

26 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Raymond Koning

Nalatenschap zo afgehandeld

26 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Patrick van Loon

Verwachtingen overtroffen

24 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Adriana Vos

Ruzie met dochter opgelost

24 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Janneke de Boer

Verstandig geregeld

24 mei 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Rob Sanders

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

28 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Thijs Bosch

vlot afgehandeld

26 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Manon Sanders

Nalatenschap netjes gedeeld

21 mei 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Inge Molenaar

Eindelijk onenigheid opgelost

24 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Nicole Peters

Boven verwachting

22 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Irene Janssen

Oprecht onpartijdig

17 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Joris Hendriks

Uit elkaar met een lichtpuntje.

16 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Edwin Visser

Professioneel en vlug

19 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Michel Wolters

Na lang turbulent nu rust

21 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Evelien Vink

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

19 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Melanie Boer

Het idee van de mediation helpt oprecht

19 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Catharina de Bruijn

De familie is weer een familie

16 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Ruud Smit

Vlot afgehandeld!

15 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Adrianus van Vliet

Simpel en vlot

17 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Susanne Schipper

Geen testament, wel netjes verdeeld

12 mei 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Bram Brouwer

Simpel en snel

11 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Bastiaan Vos

Vlot in contact

8 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Dirk van de Veen

Arbeidsconflict behendig aangepakt

14 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- René van de Berg

vlot afgehandeld

8 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Michiel Smeets

Vlot in contact

6 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Patricia Smits

Gewoon prima

9 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Jolanda van Leeuwen

Echt rechtvaardig

9 mei 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Marloes van Doorn

Na lang onrustig nu rust

4 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Inge van Dam

Snel geregeld

5 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Daniëlle Sanders

Begeleiding bij (tiener)dochter

30 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Michel de Koning

Profi en snel geregeld

30 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Janneke Blom

Meelevend en welwillend

6 mei 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Johanna Verhoeven

Meelevend en welwillend

2 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Mariska van Dam

Prijs viel mee!

1 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sylvia Kuipers

Een schouderklopje verdiend

29 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Annemieke Sanders

Begeleiding bij (tiener)dochter

29 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Erwin van de Velde

Eindelijk rustigere tijden

27 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Pieter Kok

Ondanks afstand bekwaam geholpen

27 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Kelly van der Heijden

Content

26 april 2020

Content zoals verwacht.

- Jacqueline Bosman

Gelukkig nu rustigere tijden

27 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Leonie Post

Snel opgelost!

22 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ruben Janssen

Geen testament, wel netjes verdeeld

27 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Erik van Veen

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

26 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Karin van de Brink

Echt chapeau

23 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ilse van de Veen

Onenigheid met dochter opgelost

18 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Thijs Bosch

Content

21 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Caroline Bosman

Geen testament, wel netjes verdeeld

21 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Arie Verbeek

Vlot afgehandeld!

15 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Pieter van de Wal

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

15 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Wendy Verhoeven

Simpel en vlot

20 april 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Joost Bosman

Gelukkig nu rustigere tijden

15 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Niels van den Bosch

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

12 april 2020

Zeer gepaste ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Saskia de Vries

Scheiding met zilveren randje

14 april 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Gerardus Schipper

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

10 april 2020

Hele fijne ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Johanna Boer

Ruzie met werknemer opgelost

16 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Alexander Sanders

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

10 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Jessica Koster

Meelevend en welwillend

11 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Pieter van der Laan

Meelevend en welwillend

11 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Nicole Veenstra

Prijs viel mee!

12 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jacoba Smits

Dikwijls bereikbaar

6 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel besloten zo.

- Jacobus de Lange

Echt chapeau

5 april 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marleen Hofman

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

2 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Mariska Meijer

Eindelijk conflict opgelost

3 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Marleen Dijkstra

Ondanks afstand professioneel geholpen

6 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Christiaan de Ruiter

Het idee van de mediation helpt enorm

7 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Mariska Brouwer

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

3 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Maria Hermans

Vechtscheiding voorkomen!

3 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sabrina Martens

Volledig onpartijdig

3 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Robert Brouwer

Ruzie met werknemer opgelost

12 maart 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Lisette Vink

Gewoon prima

1 maart 2020

Content zoals verwacht.

- Niels Hoekstra

Betrokken en sympathiek

12 februari 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Adriana Willemsen

Niet prijzig

21 januari 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Antonius Vink

Meer ontvangen dan bedacht

24 december 2019

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Sharon Blom

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Natascha van de Velde

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

29 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Gerardus de Groot

Fijn!

27 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michel van de Berg

Gevonden via forum

25 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Manon Blom

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Angelique Hendriks

Fijne service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Gerardus de Vos

Vlugge offerte

27 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Albert de Vos

Eindelijk een fijne site

21 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Daniël van der Meulen

Dé tip

21 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anouk van de Brink

Eindelijk een fijne site

20 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Chantal van Vliet

Duidelijke website

19 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Inge Kok

De perfecte match

17 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johan Dekker

Duidelijke website

19 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jeffrey Hofman

De perfecte match

18 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Peter de Lange

niet verwacht zo betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Manon van Loon

Positieve ervaring

14 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Petrus van de Ven

Lang leve google

14 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther van Doorn

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacoba Jacobs

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tom van de Pol

Lang leve google

15 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Charlotte van Wijk

snel geholpen

11 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Martinus Huisman

Zeer verrast

7 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Maria Vermeulen

Vlugge offerte

29 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Erwin Martens

betaalbaarder dan ik dacht

20 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia van Dongen

Via forum hier terechtgekomen

13 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Hendrikus van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

9 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan van Dam

Super service

5 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sharon van der Meer

Lang leve google

23 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Richard Jonker

erg betaalbaar

18 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Karin van Doorn

Google is je grootste vriend

16 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris Brouwer

Zeer verrast

6 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Adriana Maas

erg betaalbaar

8 december 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon Bosman

Positieve ervaring

28 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Adrianus Smeets

Eindelijk een fijne site

22 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Steven van Wijk

Via Via maar dan beter

19 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christiaan Jonker

Mediatorkaart werkt erg fijn

10 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Joost Smit

Snelle match via mediatorkaart.nl

3 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bram de Bruin

Fijn!

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Willem de Jonge

Lang leve google

18 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank van Loon

Snelle match via mediatorkaart.nl

16 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Christian van de Ven

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

5 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Angelique van Doorn

Via forum hier terechtgekomen

2 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Anne Meijer

Aangenaam verrast

25 september 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Guido Molenaar

Dé tip

14 september 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Astrid Molenaar

Positieve ervaring

12 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marieke van der Heijden

Google is je grootste vriend

30 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bastiaan Huisman

Voortreffelijke match

24 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marco de Koning

Goed contact

17 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelia Vos

Snelle offerte

12 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Robertus Visser

betaalbaar en professioneel

3 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien Willemsen

Prettige service

30 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Arjan van de Pol

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

22 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Wouter Verbeek

De perfecte match

11 juli 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Guido Martens

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Maartje Janssen

Werkt goed dit

4 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maria de Bruijn

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

22 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Eric van Dongen

Via forum hier terechtgekomen

20 juni 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Johan Jonker

De perfecte match

8 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelis van den Heuvel

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jelle de Boer

Ideale website

29 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Albert van de Berg

Gevonden via forum

17 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Paul de Vos

Lang leve google

16 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik Hendriks

De perfecte match

3 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tom Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Smits

niet verwacht zo betaalbaar

19 april 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce Martens

niet verwacht zo betaalbaar

11 maart 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Evers

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 februari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bart Smits

Mediatorkaart is top!

29 januari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Anne van Beek

Voortreffelijke match

9 februari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erik Bakker

Geen linkedin nodig

13 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus Hermans

Fijn!

14 december 2018

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nicolaas van Dam

Super service

5 januari 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marleen Vermeulen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

18 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Gerrit Molenaar

Uitgelichte mediators uit Oegstgeest

Advocaten Kalkman & Dormeier Advocaten

Hoge Rijndijk 65
2313 KH Leiden
Nederland

071 513 2494
http://www.kalkman-dormeier.nl/

Boom Advocaten

Doezastraat 1
2311 GZ Leiden
Nederland

071 516 3644
http://boomadvocaten.nl/

Wetting & De Roode Advocaten

Sisalbaan 5-E
2352 AZ Leiderdorp
Nederland

071 203 2166
http://www.wettingenderoode.nl/