Mediator Rhenen

Wil jij een top mediator uit Rhenen die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Rhenen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Rhenen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Rhenen gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Rhenen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rhenen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Amerongen, Maarn en Overberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Rhenen

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Rhenen? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Rhenen te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het aan te raden is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inzetten. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Rhenen terecht voor:

  • Mediator scheiding Rhenen
  • Zakelijke mediation Rhenen
  • Familie mediation Rhenen
  • Mediation arbeidsconflict Rhenen
  • En meer

Alle mediators uit Rhenen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Rhenen – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan erge conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Rhenen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Rhenen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Rhenen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Rhenen

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Rhenen weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Rhenen stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Rhenen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Door een aantal stappen te doorlopen zal je de geschikte persoon vinden. Het moet natuurlijk wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Rhenen.

Scheiden in Rhenen is altijd pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Rhenen zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Rhenen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Rhenen, via een betaalbare mediators

Scheiden Rhenen

Klik op de knop ‘Scheiden Rhenen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Rhenen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Rhenen

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Rhenen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Rhenen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Rhenen – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Rhenen vindt die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Rhenen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Rhenen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Rhenen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Rhenen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Rhenen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Rhenen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Rhenen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Rhenen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Rhenen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Rhenen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Rhenen

Hulp bij (tiener)dochter

4 september 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Maartje van de Velde

Eindelijk onenigheid opgelost

4 september 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jacqueline Timmermans

Een lintje verdiend

28 augustus 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Willem Driessen

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

26 augustus 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Kelly van de Wal

Na lang onrustig nu rust

23 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Manon Peters

Gewoon goed

24 augustus 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Dirk Bos

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

13 augustus 2020

Hele gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Saskia Verhoeven

Geen testament, wel netjes verdeeld

12 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Melanie Janssen

Niets meer te maken met mijn werkgever!

12 augustus 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Eva Vermeulen

Na lang turbulent nu ontspanning

6 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Michel Peeters

Meelevend en vriendelijk

1 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Maarten Smeets

Het idee uit de mediation helpt oprecht

2 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Hanneke van Beek

Na lang onrustig nu ontspanning

24 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Koen Hermans

Het idee was goed

30 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Sylvia Bakker

Tevreden

25 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Raymond de Wit

Uit elkaar met een lichtpuntje.

21 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Jasper Post

De mediator was verstandig!

23 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Simone de Haan

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

26 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Margaretha Willems

Het idee uit de mediation helpt oprecht

23 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Sylvia Dekker

Tevreden

23 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Johanna Kok

Arbeidsconflict kundig opgelost

18 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Susanne Kok

Direct opgelost!

17 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Niels Sanders

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

17 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Marjolein Vermeulen

Betrokken en sympathiek

14 juli 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Nicolaas Boer

Ook voor ons als bedrijf

16 juli 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Nicole Timmermans

Gewoon goed

16 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Albert de Bruijn

Het plan was aantrekkelijk

15 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Miranda Mol

Professioneel en snel

14 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Martin Martens

Ondanks afstand professioneel geholpen

16 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Vincent Evers

Eindelijk van mijn baas af

11 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Joyce van de Pol

Vechtscheiding voorkomen!

12 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Klaas van de Veen

Een schouderklopje krijgen

13 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Natasja Verhoeven

Een schouderklopje krijgen

9 juli 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Iris de Bruijn

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

5 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Lisette Visser

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

9 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Dave van Beek

Dichter naar elkaar toegegroeid

7 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Sebastiaan Timmermans

Niet duur

7 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sharon Timmermans

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

8 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Steven Visser

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

5 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Barry Verhoeven

Gewoon goed

7 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Robert van Dijk

Simpel en vlug

6 juli 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Ilse Bosch

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

4 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Roel van der Heijden

Moeilijke tijd afgesloten

2 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Tessa de Koning

Gewoon prima

1 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Astrid van Vliet

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

30 juni 2020

- Saskia Blom

Vaak bereikbaar

28 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Tom Peeters

Fatsoenlijk afgehandeld

24 juni 2020

De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Niels Kuijpers

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

27 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Paulus van den Broek

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

21 juni 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Jelle Bosman

Volledig objectief

20 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Daniël Koning

Geen kant gekozen

25 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Jelle Groen

Fatsoenlijk geregeld

25 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Maria de Graaf

Erfenis eerlijk verdeeld

20 juni 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Antonius Visser

Profi en handig geregeld

23 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Evelien Kuipers

Vlug in contact

20 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Miranda Koster

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

17 juni 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Marcel Kuiper

Het idee was degelijk

13 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sabrina de Haan

Oprecht goed

11 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Mirjam Willemsen

Vlot in contact

14 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel besloten zo.

- Christiaan Koning

Ook voor werkgevers

14 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Mirjam de Jonge

Niet alleen voor werknemers

10 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Koen Dekker

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

14 juni 2020

Hele gepaste ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Janneke Wolters

vlot geregeld

10 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Remco Kramer

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

13 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Mariska Molenaar

Snel in contact

5 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Sabine de Vos

Geen kant gekozen

6 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Nienke van Beek

Geen kant gekozen

4 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Gerrit de Wit

Prijs viel mee!

8 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Johannes de Lange

Boven verwachting

4 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Sabine Visser

Profi en snel geregeld

3 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Remco Prins

Niks meer te maken met mijn werk!

6 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Raymond Sanders

Geen kant kiezen

31 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Erik van Vliet

Niet duur

6 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sanne Hofman

Oprecht objectief

4 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Ronald van de Veen

De mediator was fijn!

30 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Bastiaan Smeets

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

29 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Albert Hoekstra

Prijs viel mee!

28 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Barry van den Bosch

Gewoon goed

27 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Tim Vink

Op maat afgestemd advies

25 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Johan van Vliet

Profi en handig geregeld

26 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Femke Scholten

Meelevend en welwillend

30 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Diana Peeters

Menselijke aanpak

22 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Sabine van Dam

vlot afgehandeld

22 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Cornelis van der Linden

Betrokken en sympathiek

28 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Dave de Koning

Na lang onrustig nu rust

26 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Martin Gerritsen

De familie is opnieuw een familie

19 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Richard van Wijk

Niet enkel voor personeel

21 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Jacob Hermans

Niet prijzig

23 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Erik Vink

Onzekere kwestie goed geregeld

18 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Hendrikus Vos

Het idee uit de mediation helpt oprecht

18 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Ivo van de Ven

Hulp bij scheiding

20 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Barry Post

Verwachtingen overtroffen

18 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Monique van der Horst

Niet alleen voor personeel

17 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Janneke Hoekstra

Gewoon goed

12 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Barry Evers

Niets meer te maken met mijn werk!

14 mei 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bas Kuijpers

Simpel en vlot

12 mei 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Marijke Huisman

Echt chapeau

10 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Cornelia Prins

Snel in contact

14 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Marije Koster

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

11 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Christiaan van der Laan

Ook voor werkgevers

10 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een medewerker. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Tom Janssen

Ervaren mediator

10 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Pieter Smit

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

10 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Stefan Dekker

Geen testament, wel netjes verdeeld

4 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Eveline Driessen

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

9 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Thijs van den Broek

Vechtscheiding voorkomen!

3 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ivo de Bruin

Menselijke benadering

2 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Matthijs de Bruijn

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

30 april 2020

- Koen de Lange

Verwachtingen overtroffen

3 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Matthijs Koster

Tevreden

2 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Tom Dijkstra

Geen testament, wel netjes verdeeld

2 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Tim Kok

Niets meer te doen met mijn werk!

2 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Wilhelmina van de Pol

Hulp bij uit elkaar gaan

27 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Dave van den Broek

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

26 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Anouk Verhoeven

Na lang onrustig nu rust

27 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Arjan Hoekstra

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

23 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Jacqueline Brouwer

Nalatenschap netjes verdeeld

27 april 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Martin Dekker

Boven verwachting

26 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Pascal de Haan

Geen kant verkiezen

24 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Remco de Haan

Onenigheid met dochter opgelost

21 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Daniëlle de Leeuw

Niks meer te maken met mijn werk!

23 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Marleen Koster

Meer gekregen dan bedacht

24 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marc Meijer

Niet prijzig

22 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Mark Veenstra

vlot geregeld

16 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Saskia van Dijk

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Patrick Scholten

Profi en handig geregeld

20 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Patrick van den Broek

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

18 april 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Judith de Groot

De mediator was fijn!

20 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Janneke Brouwer

Niks meer te maken met mijn werkgever!

12 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Jasper Willemsen

Echt chapeau

17 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Remco Molenaar

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

15 april 2020

Hele prettige ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Pieter Kramer

Verwachtingen overtroffen

16 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Michael Scholten

Meer gekregen dan verwacht

11 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Adriana Kuipers

Nalatenschap eerlijk verdeeld

14 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Björn Mol

Hulp bij scheiding

8 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Maaike de Groot

Niet alleen voor werknemers

8 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Hendrika Timmermans

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

5 april 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Petra de Koning

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

11 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Margaretha van Dijk

Persoonlijke benadering

6 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Adriaan van der Linden

Snel afgehandeld

4 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Paulus van Veen

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

7 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Claudia Vink

Profi en handig geregeld

6 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Robertus van Veen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

6 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Marc de Bruijn

Erfenis eerlijk verdeeld

5 april 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Björn van der Laan

Nalatenschap eerlijk verdeeld

2 april 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Roel de Haan

Direct opgelost!

30 maart 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sander Bosman

Nalatenschap netjes verdeeld

10 maart 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Gerardus de Graaf

Vakkundig en snel

2 maart 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Judith de Wit

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

10 februari 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Martin van Veen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

20 januari 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Evelien van den Broek

Eindelijk van mijn baas af

27 december 2019

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Barry Smit

Eindelijk een goede site gevonden

1 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniël Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Catharina de Graaf

Voortreffelijke match

29 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adriana de Haan

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Johannes Maas

Dé tip

26 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemarie van der Meulen

niet verwacht zo betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob Vos

Via linkedin niet hetzelfde

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique de Haan

Lang leve google

22 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda Groen

betaalbaarder dan ik dacht

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke Smeets

Snelle match via mediatorkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marianne de Haan

Perfecte tip

19 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Roel Schouten

Dé tip

24 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martin van Vliet

erg snel

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Jolanda Smits

Perfecte tip

16 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sjoerd Koster

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- René van der Linden

Heel positief

18 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Nancy Wolters

Via forum hier terechtgekomen

12 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Petra Hofman

Forum bood hulp

14 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Maartje de Leeuw

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Cornelia Willemsen

Mediatorkaart is top!

15 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Joost van der Meulen

Werkt goed dit

12 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bas Prins

betaalbaar en professioneel

8 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roy van den Broek

Ideale website

4 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Björn Willems

Perfecte tip

26 februari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Roy Bos

Erg tevreden

15 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Mirjam Prins

Via Via maar dan beter

9 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Laura van Loon

Gevonden via forum

4 februari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Miranda Dekker

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

28 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jeroen Driessen

snel geholpen

20 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Judith van den Bosch

Zeer verrast

11 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jelle Veenstra

Goede werking van de website

8 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Alexander de Lange

Gevonden via forum

7 december 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Elizabeth Sanders

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Thomas Bakker

Super service

28 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Melanie Mulder

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Linda van Loon

De perfecte match

13 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Janneke Brouwer

Mediatorkaart werkt erg fijn

1 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Judith Mol

niet verwacht zo betaalbaar

30 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Adrianus van Loon

Goed contact

23 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maria Timmermans

Werkt lekker!

17 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Niels Peters

Voortreffelijke match

9 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Inge Scholten

Via Via maar dan beter

28 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette van de Velden

Ideale tip

22 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simon Dijkstra

Super service

14 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joyce van Dongen

betaalbaarder dan ik dacht

5 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin van der Meulen

Heel positief

29 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Patricia de Vries

vlot en makkelijk

26 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Richard Bos

Fijne service

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Margaretha de Bruijn

betaalbaar en professioneel

14 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin van de Velde

Heel positief

7 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Catharina Kok

Geen linkedin nodig

30 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten Kuijpers

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

23 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mark van de Pol

Via forum hier terechtgekomen

17 juli 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sander Meijer

snel geholpen

4 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Joris Molenaar

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Frank van den Broek

aangename service

24 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Elizabeth Sanders

Goed contact

14 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dirk Verhoeven

Ideale match

9 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Laura Vink

Perfecte tip

5 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Diana Molenaar

Snelle offerte

24 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Roy van Veen

Google is je grootste vriend

20 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Bosman

Goed contact

9 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Saskia van Loon

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben Bakker

aangename service

28 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Wendy Bosch

Ideale match

23 april 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marco van de Ven

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 maart 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sanne Timmermans

Lang leve google

15 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Bos

Forum bood hulp

7 februari 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jacqueline Willemsen

aangename service

8 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Stefan van Dijk

Voortreffelijke match

24 december 2018

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sander van de Berg

Via Via maar dan beter

20 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana Koning

Lang leve google

30 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne Koning

Uitgelichte mediators uit Rhenen

Advocatenkantoor Wolters

Herenstraat 78
3911 JG Rhenen
Nederland

0317 358 198
https://www.advocatenkantoorwolters.nl/

Van de Loo Mediation & Advies

Zwarteweg 7
3911 AP Rhenen
Nederland

06 36230384
http://www.vandeloomediation.nl/

Flow Flex

Electronenstraat 6
3903 KJ Veenendaal
Nederland

06 20812628
http://flowflex.nl/