Mediator Ridderkerk

Zoek jij een expert voor mediation in Ridderkerk?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Ridderkerk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Ridderkerk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Ridderkerk gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Ridderkerk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 139 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ridderkerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heerjansdam, Kinderdijk en Krimpen aan de Lek bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Ridderkerk

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Ridderkerk? Het kan lastig zijn om de geschikte mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Ridderkerk te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet wanneer het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te breien aan het geschil door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere onenigheid hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Voor de grotere bedrijven is het ook verstandig om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Ridderkerk terecht voor:

  • Mediator scheiding Ridderkerk
  • Zakelijke mediation Ridderkerk
  • Familie mediation Ridderkerk
  • Mediation arbeidsconflict Ridderkerk
  • En meer

Alle mediators uit Ridderkerk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Ridderkerk – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Ridderkerk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Ridderkerk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Ridderkerk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Ridderkerk

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Ridderkerk voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Ridderkerk weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het wegwerken van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij vergaande conflicten. Door de mediator uit Ridderkerk stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Ridderkerk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Het moet natuurlijk wel een professional zijn jou gaat begeleiden met je conflict. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Ridderkerk.

Scheiden in Ridderkerk is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Ridderkerk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Ridderkerk, via een betaalbare mediators

Scheiden Ridderkerk

Klik op de knop ‘Scheiden Ridderkerk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Ridderkerk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Ridderkerk

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je op moet letten. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een geschil.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij tegenover je. Het is wel wenselijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Ridderkerk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Ridderkerk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Ridderkerk – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Ridderkerk te vinden. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Ridderkerk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Ridderkerk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Ridderkerk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Ridderkerk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Ridderkerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Ridderkerk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Ridderkerk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Ridderkerk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Ridderkerk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Ridderkerk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Ridderkerk

De mediator was fijn!

6 september 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Pascal Kuipers

Meelevend en welwillend

6 september 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Marieke de Groot

Profi en handig geregeld

30 augustus 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Lisette Blom

Pijnlijke periode afgesloten

2 september 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Anouk Molenaar

Niks meer te maken met mijn werkgever!

20 augustus 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Nicole Smeets

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

26 augustus 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Saskia Timmermans

Echtscheiding met zilveren randje

13 augustus 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Judith van de Velden

Geen kant gekozen

19 augustus 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Ruud Kuipers

Simpel en vlot

7 augustus 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Femke de Wit

Gewoon fijn

9 augustus 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Wilhelmina Willems

Dikwijls bereikbaar

6 augustus 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Hendrika de Jong

Dichter naar elkaar gekomen

3 augustus 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Ruud Visser

Het idee van de mediation helpt echt

30 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Pascal Evers

Lastige tijd afgesloten

24 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Sjoerd van Leeuwen

Erfenis eerlijk gedeeld

22 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Guido Huisman

Gewoon prima

21 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Thomas Kuijpers

Gelukkig nu rustigere tijden

27 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Kevin van der Linden

Ruzie met personeelslid opgelost

23 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Patricia de Ruiter

Eindelijk conflict opgelost

23 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Niels de Ruiter

Vaak bereikbaar

24 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Marc Boer

Meelevend en vriendelijk

20 juli 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Erik van der Heijden

Simpel en vlot

17 juli 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Lisette Jacobs

Het idee uit de mediation helpt enorm

22 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Ruben Groen

Het idee uit de mediation helpt echt

21 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Natascha Scholten

Persoonlijk afgestemd advies

18 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Patrick Vos

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

16 juli 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Evelien Mulder

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

18 juli 2020

Zeer fijne ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Matthijs Boer

Het idee van de mediation helpt echt

11 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Susanne Dijkstra

Geen kant gekozen

13 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Petra de Boer

Eindelijk rustigere tijden

9 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Ilse van de Veen

Profi en snel geregeld

12 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Matthijs de Vries

Niet alleen voor werknemers

9 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Snel geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Ilse Verhoeven

Goed gedaan De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

11 juli 2020

- Hendrika Vermeulen

Conflict met personeelslid opgelost

12 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Pascal van den Heuvel

Niet prijzig

8 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Inge Hofman

Eindelijk ruzie opgelost

3 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Dave Willems

Niet alleen voor werknemers

8 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Natascha de Ruiter

Oprecht onpartijdig

5 juli 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Ilona Kramer

Erfenis eerlijk verdeeld

1 juli 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Maria de Vries

Vakkundig en vlug

3 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Adrianus de Leeuw

Echt chapeau

2 juli 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Sjoerd Vos

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

1 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Patrick de Ruiter

Oprecht rechtvaardig

3 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Remco Kramer

Uiteindelijk van mijn baas af

26 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Charlotte Vermeulen

Vechtscheiding voorkomen!

1 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Matthijs Smits

Persoonlijke benadering

29 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Kim Bos

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

26 juni 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Pascal van de Ven

Eindelijk ruzie opgelost

28 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Bas Mol

Nalatenschap zo afgehandeld

26 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Cindy van Veen

Arbeidsconflict behendig opgelost

22 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Patricia Meijer

Arbeidsconflict behendig aangepakt

18 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Martijn Smits

Hulp bij (tiener)dochter

22 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Guido de Vos

Onenigheid met dochter opgelost

21 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Daniëlle de Lange

Geen kant kiezen

20 juni 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Iris Janssen

Betrokken en aardig

19 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Mirjam Hoekstra

Het plan was fatsoenlijk

15 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Nancy van der Meulen

Ondanks afstand professioneel geholpen

18 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Johan Prins

Nalatenschap zo afgehandeld

11 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Martijn Blom

Van problemen snel naar oplossingen

14 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Albert Jansen

Professioneel en snel

16 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Marinus Verbeek

Niet enkel voor personeel

16 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Yvonne Bos

Professioneel en snel

14 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Annemarie Schouten

Ervaren mediator

10 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Paulus de Wit

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

11 juni 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Sabine Prins

Boven verwachting

12 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Marije van der Meer

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

7 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Marianne Verhoeven

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

5 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Robert van de Wal

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

8 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Elisabeth de Vries

Het idee was degelijk

6 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Thijs Maas

Persoonlijk afgestemd advies

7 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Marianne van de Brink

Gewoon prima

2 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Thijs Smeets

Persoonlijke aanpak

1 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Christiaan Dekker

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

3 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jacqueline de Lange

Simpel en vlot

4 juni 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Robin Hermans

Pijnlijke periode afgesloten

28 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Marije Smits

Profi en vlot geregeld

29 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Jeffrey de Lange

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

28 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Maurice van den Bosch

Ondanks afstand bekwaam geholpen

26 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Esther Bos

Geen kant kiezen

31 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Bianca de Groot

Ook voor ons als bedrijf

29 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Klaas Driessen

Persoonlijke aanpak

29 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Sebastiaan van Dam

Geoefend mediator

27 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Nancy Kramer

Hulp bij uit elkaar gaan

22 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Danny Smeets

Op maat afgestemd advies

24 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Caroline de Ruiter

Een lintje krijgen

20 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Astrid Peters

Vlot in contact

20 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Bart Mol

De familie is opnieuw een familie

20 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Angelique van Dam

Ervaren mediator

22 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Irene Kramer

Meelevend en vriendelijk

21 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Stefan Mol

Van problemen vlot naar oplossingen

22 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Erik Hendriks

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

17 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Petra Janssen

Profi en vlot geregeld

17 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Hanneke Driessen

Nalatenschap zo afgehandeld

17 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Nancy Willemsen

Tarief viel mee!

13 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Esther van Dongen

Een lintje krijgen

12 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Roel van Vliet

Moeilijke periode afgesloten

14 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Dirk de Graaf

Erfenis eerlijk gedeeld

14 mei 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Pascal van de Veen

Meelevend en vriendelijk

9 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Marjolein de Haan

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

10 mei 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Thomas de Wit

Conflict met personeelslid opgelost

7 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Marianne Groen

Meelevend en welwillend

10 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Marije van den Bosch

Betrokken en aardig

10 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Michiel Dijkstra

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

9 mei 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Renate Visser

Gewoon goed

9 mei 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Simone Willems

Dichter naar elkaar gekomen

6 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Mariska van de Velde

Ervaren mediator

8 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Christian Blom

Na lang turbulent nu rust

3 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Anna Dekker

Profi en vlot geregeld

3 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Petronella Prins

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

5 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Eric Kok

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

29 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Petrus de Jong

Gevoelige kwestie fijn geregeld

27 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Joris van der Heijden

Van problemen vlot naar oplossingen

2 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Maurice Bosch

Na lang onrustig nu ontspanning

30 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Wilhelmina van Dijk

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

26 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Marije Bakker

Begeleiding bij (tiener)dochter

27 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Angelique van de Pol

Arbeidsconflict kundig aangepakt

30 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Roy de Vos

Erfenis zo afgehandeld

27 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Frank Verbeek

Moeilijke periode afgesloten

23 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Wilhelmus Jonker

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

23 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Elisabeth Blom

Vechtscheiding voorkomen!

19 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marijke Boer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

18 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Astrid Vermeulen

Persoonlijke benadering

24 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Jasper Koning

Profi en handig geregeld

21 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Angelique de Lange

Ondanks afstand bekwaam geholpen

19 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Esther van den Broek

Pijnlijke periode afgerond

16 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Wendy Jonker

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

16 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Marcel van Dongen

Ervaren mediator

20 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Adrianus Mol

Na lang turbulent nu ontspanning

15 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Danny van de Brink

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

14 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp echt neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Willem de Graaf

Erfenis zo afgehandeld

17 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Diana Post

Persoonlijk afgestemd advies

15 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Wendy Driessen

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

13 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Hanneke Verhoeven

Gewoon goed

8 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Chantal Post

Een lintje verdiend

8 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Johanna van Doorn

Het idee was degelijk

10 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Bram van der Heijden

Betrokken en aardig

10 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Eva Smeets

Betrokken en sympathiek

6 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Anna Mol

Dichter naar elkaar gekomen

7 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Martijn Molenaar

Snel in contact

4 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Patrick Hofman

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

3 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Richard de Bruijn

Eindelijk rustigere tijden

1 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Jan Prins

Vlot in contact

31 maart 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel besloten zo.

- Rutger van de Pol

Een lintje verdiend

30 maart 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Paulus Koster

Oprecht chapeau

29 maart 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Annemarie Mol

Een schouderklopje verdiend

28 maart 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Erik Timmermans

Gelukkig nu ruzie opgelost

13 maart 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Dennis Janssen

Onzekere kwestie goed geregeld

20 februari 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Maurice Groen

Eindelijk van mijn baas af

3 februari 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anouk van de Pol

Menselijke aanpak

14 januari 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Ilona Dekker

Prijs viel mee!

27 december 2019

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Wouter Smeets

Voortreffelijke match

28 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Inge Hoekstra

aangename service

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ivo van de Wal

Perfecte tip

1 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Björn Kuipers

Gevonden via forum

25 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Martine Mol

Lang leve google

30 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten de Wit

Fijne service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marieke van den Heuvel

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kevin van de Velden

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Claudia de Bruijn

Geen linkedin nodig

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angela Boer

zeer rap geholpen

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Roel Meijer

Google is je grootste vriend

25 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina van Vliet

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maarten Hoekstra

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marianne Smit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique Koster

aangename service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Sander Smits

Eindelijk een fijne site

14 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Brenda van Dongen

Erg tevreden

12 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Bram Peeters

snelle service

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jacob Sanders

Mediatorkaart werkt erg fijn

12 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Nienke van den Heuvel

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Christiaan Wolters

Goede werking van de website

15 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Roel Martens

Forum bood hulp

6 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Karin van de Brink

Eindelijk een fijne site

29 februari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Vanessa van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maurice Willems

Snelle match via mediatorkaart.nl

13 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anna Dijkstra

Geen linkedin nodig

9 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Verhoeven

betaalbaar en professioneel

3 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke Willems

Dé tip

28 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Kelly van Beek

Gevonden via forum

19 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Barry van de Ven

aangename service

10 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Rogier van der Horst

Via linkedin niet hetzelfde

8 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen van de Pol

Snelle match via mediatorkaart.nl

12 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Christian van de Pol

Werkt lekker!

2 december 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Michael de Boer

Fijne service

26 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Kelly de Jonge

Vlugge offerte

19 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Simone Jonker

Geen linkedin nodig

8 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Schipper

Forum bood hulp

2 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Arjan van de Wal

Eindelijk een fijne site

25 oktober 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Antonius de Vries

Vlugge offerte

24 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruud van der Heijden

niet verwacht zo betaalbaar

14 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David van der Horst

Voortreffelijke match

4 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maarten de Vries

Fijne service

27 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Laura van Wijk

Werkt lekker!

19 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Annemarie Peters

Perfecte tip

14 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tim van de Wal

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

6 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Astrid van de Wal

Via Via maar dan beter

3 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy Jonker

Via forum hier terechtgekomen

26 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Caroline Mol

Vlugge offerte

16 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Maria van Leeuwen

Duidelijke website

12 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jessica Brouwer

De perfecte match

3 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Angela van de Wal

erg betaalbaar

30 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Leonie Smeets

zeer rap geholpen

20 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Suzanne Verbeek

Geen linkedin nodig

18 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maaike van Dongen

Gevonden via forum

8 juli 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Nienke Bosch

snel geholpen

4 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Caroline van den Heuvel

Dé tip

21 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johanna Groen

Ideale website

14 juni 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Franciscus Hendriks

Ideale match

10 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Yvonne de Boer

Heel positief

30 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Simon Willemsen

betaalbaar en professioneel

27 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël van Veen

Goed contact

21 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jeroen van de Wal

Aangenaam verrast

13 mei 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jan de Lange

Goed contact

3 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nienke van Dam

Via forum hier terechtgekomen

2 mei 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Björn de Boer

Google is je grootste vriend

21 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric de Groot

Duidelijke website

24 maart 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Esther Kuijpers

niet verwacht zo betaalbaar

15 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Koen Blom

Eindelijk een fijne site

3 februari 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ruud van der Meer

Werkt goed dit

6 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Paul Koning

Ideale tip

26 december 2018

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simon van Leeuwen

Mediatorkaart werkt erg fijn

17 januari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Nancy de Haan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus van der Heijden

Uitgelichte mediators uit Ridderkerk

Van Arkel Familierecht Advocatuur Mediation (VAFAM)

De Veldoven 53
3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 620 8734
http://www.vanarkelfamilierecht.nl/

Van der Burg Advocaat & Mediator

Gieterijstraat 125
2984 AB Ridderkerk
Nederland

0180 499 445
https://www.vanderburgadvocaat.nl/

Mediation Krimpenerwaard

Vijverlaan 472
2925 VK Krimpen aan den IJssel
Nederland

06 23456057
https://www.mediationkrimpenerwaard.nl/