Mediator Krimpen aan den IJssel

Heb jij behoefte aan een expert voor mediation in Krimpen aan den IJssel?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Krimpen aan den IJssel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Krimpen aan den IJssel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Krimpen aan den IJssel gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Krimpen aan den IJssel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Krimpen aan den IJssel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ouderkerk aan den IJssel, Kinderdijk en Krimpen aan de Lek bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Krimpen aan den IJssel

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Krimpen aan den IJssel? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Krimpen aan den IJssel te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het verstandig is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inschakelen. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict te sussen. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Krimpen aan den IJssel. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Krimpen aan den IJssel terecht voor:

  • Mediator scheiding Krimpen aan den IJssel
  • Zakelijke mediation Krimpen aan den IJssel
  • Familie mediation Krimpen aan den IJssel
  • Mediation arbeidsconflict Krimpen aan den IJssel
  • En meer

Alle mediators uit Krimpen aan den IJssel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Krimpen aan den IJssel – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Krimpen aan den IJssel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Krimpen aan den IJssel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Krimpen aan den IJssel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Krimpen aan den IJssel

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, helpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Krimpen aan den IJssel weet alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Krimpen aan den IJssel stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Krimpen aan den IJssel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Door enkele stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij inhuren. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Krimpen aan den IJssel.

Scheiden in Krimpen aan den IJssel is natuurlijk vervelend, maar met een mediator scheiden uit Krimpen aan den IJssel zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Krimpen aan den IJssel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Krimpen aan den IJssel, via een betaalbare mediators

Scheiden Krimpen aan den IJssel

Klik op de knop ‘Scheiden Krimpen aan den IJssel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Krimpen aan den IJssel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Krimpen aan den IJssel

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een ruzie.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Krimpen aan den IJssel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Krimpen aan den IJssel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Krimpen aan den IJssel – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Krimpen aan den IJssel te vinden. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Krimpen aan den IJssel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Krimpen aan den IJssel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Krimpen aan den IJssel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Krimpen aan den IJssel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Krimpen aan den IJssel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Krimpen aan den IJssel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Krimpen aan den IJssel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Krimpen aan den IJssel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Krimpen aan den IJssel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Krimpen aan den IJssel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Krimpen aan den IJssel

Pijnlijke periode afgesloten

5 september 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Marc Huisman

Verwachtingen overtroffen

7 september 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Petra Smit

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

2 september 2020

Hele gepaste ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Paul de Groot

Meelevend en welwillend

31 augustus 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Mariska Huisman

Prijs viel mee!

27 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Petra van den Heuvel

Nalatenschap netjes verdeeld

20 augustus 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Elizabeth van der Meer

Oprecht objectief

18 augustus 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Marc de Vos

Gewoon fijn

16 augustus 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Sebastiaan de Koning

Vaak bereikbaar

6 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Judith Bosch

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

11 augustus 2020

- Jacqueline de Graaf

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 augustus 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Hendrika de Ruiter

Ook voor werkgevers

29 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Diana Vos

Ervaren mediator

29 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Maarten Molenaar

Dichter naar elkaar gekomen

23 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Astrid Hofman

Arbeidsconflict behendig opgelost

25 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Frank Vos

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

28 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Raymond van der Meer

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

22 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Charlotte Hofman

Gewoon goed

19 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Joyce Verhoeven

Ruzie met personeelslid opgelost

21 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Danny Peters

Geoefend mediator

18 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Jelle de Graaf

Meelevend en welwillend

18 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Matthijs Sanders

Een schouderklopje verdiend

16 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Margaretha de Koning

Vechtscheiding voorkomen!

19 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Anita van de Ven

Tarief viel mee!

16 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Stefan de Koning

Oprecht chapeau

15 juli 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Wendy Willemsen

Ruzie met werknemer opgelost

19 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Michiel van de Pol

Het idee was degelijk

16 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Erik van de Wal

Vlot in contact

13 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel besloten zo.

- Johanna van der Meer

De familie is opnieuw een familie

10 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Daniëlle van de Velde

Meer gekregen dan verwacht

11 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Eva van Beek

Gewoon goed

14 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Eric Veenstra

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

7 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Sandra van Wijk

Persoonlijk afgestemd advies

12 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Maaike de Bruijn

Niks meer te doen met mijn werkgever!

7 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Anna de Vos

Pijnlijke tijd afgesloten

5 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Kirsten Peters

Op maat afgestemd advies

3 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Sjoerd Hofman

Verwachtingen overtroffen

7 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Tim van der Meulen

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

3 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Thijs van Loon

Eindelijk rustigere tijden

1 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Iris Hermans

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

1 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Sjoerd de Graaf

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

6 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Hendrika Vink

Vaak bereikbaar

29 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Melanie Huisman

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

27 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Arjan Boer

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

2 juli 2020

- Dennis van de Pol

Tevreden

1 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Cornelis Hermans

Een lintje verdiend

30 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sabine de Bruin

Vakkundig en snel

27 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Sandra van Beek

Arbeidsconflict behendig aangepakt

22 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Johannes van den Heuvel

Snel in contact

24 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Petra Bos

Dikwijls bereikbaar

25 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Jan Blom

Het idee was fatsoenlijk

24 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Annemarie Postma

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

22 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Tamara Jonker

Niets meer te doen met mijn werk!

21 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Susanne Groen

Gelukkig nu conflict opgelost

23 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marleen Kuiper

Niet duur

19 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jacobus de Jonge

Kwetsbare afwikkeling top besloten

18 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Alexander de Wit

Professioneel en snel

14 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Marinus van den Heuvel

Geoefend mediator

16 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Tom de Graaf

Echt objectief

16 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Petra van de Wal

Pijnlijke tijd afgesloten

10 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Joyce Timmermans

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

9 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Jacobus Postma

Geoefend mediator

8 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ramona van Veen

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

7 juni 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Barry van der Heijden

Volledig objectief

13 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Patrick van Beek

Begeleiding bij (tiener)dochter

6 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Maaike Bos

Niets meer te doen met mijn werkgever!

11 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Bas de Wit

Dichter naar elkaar gekomen

9 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Marijke Kuiper

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

8 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Jacqueline de Lange

Pijnlijke periode afgerond

3 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Jacqueline van de Wal

Het plan was aantrekkelijk

5 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Ramona Bos

De familie is opnieuw een familie

7 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Petronella Kuiper

Meelevend en welwillend

1 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Hendrikus Timmermans

De mediator was verstandig!

30 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Marloes Molenaar

Meelevend en welwillend

1 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Rob Jonker

Ook voor werkgevers

2 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Marianne Willemsen

Vechtscheiding voorkomen!

31 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Catharina van Loon

Profi en vlot geregeld

29 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Guido Blom

Het idee van de mediation helpt echt

30 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Maurice de Bruijn

Erfenis eerlijk gedeeld

28 mei 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Inge Scholten

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

27 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Vanessa Post

Het idee uit de mediation helpt echt

29 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Arjan Mulder

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

25 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Marcel Peeters

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

28 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Steven Evers

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

28 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Elisabeth van der Meulen

Dikwijls bereikbaar

23 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Ellen Scholten

Het idee was degelijk

24 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Gerardus de Leeuw

Snel in contact

18 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel gegaan zo.

- Ingrid Verbeek

Vaak bereikbaar

18 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel geregeld zo.

- Robertus Verbeek

Profi en vlot geregeld

23 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Hendrik Vink

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

15 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Brenda Prins

Het idee van de mediation helpt echt

19 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Danny Schouten

Conflict met medewerker opgelost

17 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Jan Smits

Oprecht neutraal

14 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Deborah van de Velde

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

19 mei 2020

Hele fijne ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Marloes Janssen

Op maat afgestemd advies

16 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Elisabeth Vos

Vakkundig en vlug

14 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Elizabeth Post

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

10 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde echt neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Erik Verhoeven

Geoefend mediator

11 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Marleen Molenaar

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

8 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Nicolaas van Dijk

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

11 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Patricia de Jong

Hulp bij scheiding

11 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Steven Boer

Ook voor ons als bedrijf

6 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Robert Mol

Van problemen vlot naar oplossingen

8 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Jacqueline van der Meulen

Ook voor ons als bedrijf

4 mei 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Annemieke Hendriks

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Monique van de Wal

Echt onpartijdig

5 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Bart van Doorn

Vlot in contact

5 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Nicole Kuijpers

De familie is weer een familie

4 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Elizabeth Kuipers

Niks meer te maken met mijn werk!

4 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anna Kuiper

De mediator was goed!

4 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Deborah Groen

Volledig neutraal

28 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Christian van der Horst

Eindelijk rustigere tijden

29 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Petronella Bosch

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Maarten van de Berg

Snel in contact

26 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Thijs Janssen

Verwachtingen overtroffen

29 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Marloes de Koning

Betrokken en aardig

24 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Maurice Koster

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

26 april 2020

- Simon van de Wal

Ruzie met personeelslid opgelost

21 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Erwin van de Veen

Betrokken en aardig

22 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Kirsten Evers

De familie is weer een familie

21 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Manon van den Heuvel

vlot geregeld

23 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Alexander de Lange

De familie is opnieuw een familie

24 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Judith van de Brink

Profi en handig geregeld

17 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Melanie Maas

Professioneel en snel

22 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Ilona van de Velden

Erfenis netjes gedeeld

17 april 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Petra Schouten

Moeilijke tijd afgesloten

18 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Adrianus Bos

Moeilijke tijd afgesloten

17 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Manon van de Velden

Profi en snel geregeld

18 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Natasja Koster

De mediator was goed!

13 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Edwin van de Brink

Begeleiding bij (tiener)dochter

13 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Hendrika de Haan

Ruzie met dochter opgelost

9 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Elizabeth Postma

Betrokken en aardig

9 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Jasper Bosch

Het idee was goed

13 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Susanne van Beek

Vlot in contact

9 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Christian Bosman

Een schouderklopje krijgen

9 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jan Vos

Ondanks afstand professioneel geholpen

11 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Edwin van de Brink

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

10 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Angela Jonker

Na lang onrustig nu ontspanning

10 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Bastiaan Koning

Gewoon goed

6 april 2020

Content zoals bedacht.

- Vincent Vos

Ervaren mediator

7 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Angela de Bruin

Professioneel en vlug

2 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Maurice Schipper

Na lang onrustig nu rust

6 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Claudia de Graaf

Vechtscheiding voorkomen!

30 maart 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Pascal Gerritsen

Betrokken en aardig

1 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Rogier van den Bosch

Na lang turbulent nu ontspanning

28 maart 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Raymond van de Brink

Scheiding met zilveren randje

11 maart 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Irene Smits

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

25 februari 2020

Zeer prettige ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Peter Kuiper

Gewoon goed

12 februari 2020

Content zoals verwacht.

- Janneke de Koning

Na lang onrustig nu ontspanning

13 januari 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Anita Kuijpers

Ruzie met personeelslid opgelost

3 januari 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Catharina Jansen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Eva de Vos

Eindelijk een goede site gevonden

2 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sabrina Visser

niet verwacht zo betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Veenstra

zeer rap geholpen

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Peter Dekker

snelle service

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Nienke Mol

Duidelijke website

27 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmina van de Wal

erg snel

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Maurice van Vliet

Google is je grootste vriend

20 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bastiaan van de Brink

Vlugge offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marjolein Kuijpers

Zeer verrast

20 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Karin Bosch

Perfecte website

22 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Frank de Jonge

Duidelijke website

24 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacoba Koning

Duidelijke website

22 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Linda Kok

Ideale tip

22 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nienke van Dongen

Voortreffelijke match

18 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ellen Vos

Forum bood hulp

19 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Brenda van Dam

niet verwacht zo betaalbaar

14 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier van Doorn

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Christiaan van Leeuwen

Dé tip

13 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maria Bosch

Heel positief

16 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Mariska Postma

Dé tip

15 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martinus de Vos

Super service

11 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Sjoerd Martens

Werkt lekker!

27 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robert Hoekstra

Werkt goed dit

25 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja Kramer

Voortreffelijke match

14 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Miranda van Wijk

vlot en makkelijk

10 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Thijs Mulder

Eindelijk een goede site gevonden

2 februari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Annemarie de Jonge

Goede werking van de website

25 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Elizabeth van de Velde

Goede werking van de website

18 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Niels van Dongen

aangename service

9 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrik Vermeulen

Aangenaam verrast

9 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle Hendriks

Snelle match via mediatorkaart.nl

12 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Roy Verbeek

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 december 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Annemieke Hoekstra

Prettige service

27 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruud van den Heuvel

Ideale tip

20 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Evelien van Dongen

De perfecte match

13 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maarten van de Veen

Geen linkedin nodig

31 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Janneke Mulder

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kirsten van de Wal

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jan Sanders

Via forum hier terechtgekomen

19 oktober 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Maaike van Veen

Ideale website

11 oktober 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Thomas van der Horst

aangename service

4 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- René Martens

Positieve ervaring

30 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Anouk Blom

Fijn!

23 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Elisabeth de Boer

Mediatorkaart is top!

14 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Elizabeth van den Bosch

Google is je grootste vriend

8 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal Kuijpers

Vlugge offerte

4 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrikus de Boer

Fijn!

24 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Petronella van Dongen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Catharina van Wijk

snelle service

14 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Guido van de Pol

Snelle offerte

2 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marianne Smit

Snelle offerte

27 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacobus Mulder

Super service

23 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maaike Janssen

Zeer verrast

14 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ronald de Wit

Dé tip

7 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Chantal Bos

Eindelijk een goede site gevonden

3 juli 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Angela van den Heuvel

Dit werkt fijn

26 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Arjan Scholten

erg betaalbaar

16 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick van den Bosch

Google is je grootste vriend

8 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa Smits

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Esther van der Meer

De perfecte match

28 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sander Koning

Google is je grootste vriend

18 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina Gerritsen

betaalbaar en professioneel

14 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mariska van den Heuvel

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

5 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Johan Smit

erg betaalbaar

28 april 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Renate Timmermans

Goede werking van de website

22 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Edwin Kramer

Snelle match via mediatorkaart.nl

9 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maartje Jacobs

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

15 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tom de Lange

Zeer verrast

25 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Dave Willemsen

Prettige service

29 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Jacobus Bakker

aangename service

22 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kevin van Beek

Erg tevreden

27 december 2018

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Chantal Groen

Via Via maar dan beter

13 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Hofman

niet verwacht zo betaalbaar

14 december 2018

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen van der Laan

Uitgelichte mediators uit Krimpen aan den IJssel

Scheidingsnetwerk

Rivium Boulevard 27
2909 LK Capelle aan den IJssel
Nederland

085 201 4802
https://www.scheidingsnetwerk.nl/

De Landelijke Alimentatiedesk Capelle aan den IJssel

Kanaalweg 65
2903 LR Capelle aan den IJssel
Nederland

010 760 2780
http://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-capelle-aan-den-ijssel

De Praktijkbegeleiders BV

Lylantse plein 1
kamer 136
2908 LH Capelle aan den IJssel

0165 857 575
http://praktijkbegeleiders.nl/