Mediator Sluis

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Sluis?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Sluis verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Sluis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Sluis gezocht?

Een mediator uit Sluis vinden

Mediator Sluis
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sluis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sint Kruis, Oostburg en Breskens bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Sluis

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Sluis? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Sluis te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet wanneer het slim is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inzetten. Hij doet zijn uiterste best om een einde te maken aan de ruzie door met beide partijen samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een afdak wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Sluis terecht voor:

  • Mediator scheiding Sluis
  • Zakelijke mediation Sluis
  • Familie mediation Sluis
  • Mediation arbeidsconflict Sluis
  • En meer

Alle mediators uit Sluis

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Sluis – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan heftige conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Sluis. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Sluis voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Sluis.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Sluis

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Sluis voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Sluis weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het oplossen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Sluis is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Sluis gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Wij helpen je in je zoektocht door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Mensen die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Sluis.

Scheiden in Sluis is natuurlijk pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Sluis zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Sluis die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Sluis, via een betaalbare mediators

Scheiden Sluis

Klik op de knop ‘Scheiden Sluis‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Sluis, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Sluis

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te schetsen. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een conflict.

Hierna hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Sluis op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Sluis.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Sluis – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Sluis die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Sluis.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Sluis voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Sluis te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Sluis.

Veelgestelde vragen over mediation in

Sluis

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Sluis jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Sluis.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Sluis. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Sluis en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Sluis die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Sluis

Gewoon goed

10 september 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Barry Mulder

Tevreden

2 september 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Johanna van der Meer

Niet prijzig

1 september 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Wilhelmus Hofman

Snel in contact

1 september 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Antonius Willems

Meelevend en vriendelijk

27 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Johannes van Doorn

Eindelijk van mijn leidinggevende af

24 augustus 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ruud Jacobs

Geoefend mediator

20 augustus 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- David de Boer

Gewoon goed

16 augustus 2020

Tevreden zoals verwacht.

- René van Vliet

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

13 augustus 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Alexander Martens

Tevreden

10 augustus 2020

Content zoals bedacht.

- Patricia Janssen

Geen testament, wel netjes verdeeld

3 augustus 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Adrianus Peeters

Erfenis netjes gedeeld

31 juli 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Jacoba Blom

Niet prijzig

29 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Hendrik Smeets

Vechtscheiding voorkomen!

29 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Eric Bakker

Tarief viel mee!

24 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Manon Verbeek

Niet enkel voor werknemers

27 juli 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Martine Sanders

Snel in contact

20 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel besloten zo.

- Wilhelmus Postma

De familie is opnieuw een familie

26 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Richard Scholten

Profi en handig geregeld

19 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Jan de Boer

Ook voor werkgevers

24 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Sabine de Koning

Content

19 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Vanessa van der Meer

Vlot in contact

18 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Erwin Smit

Ondanks afstand professioneel geholpen

17 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Franciscus Evers

Niks meer te doen met mijn werk!

15 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Daniëlle van der Laan

Ondanks afstand bekwaam geholpen

17 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Robin Huisman

Dikwijls bereikbaar

19 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Koen de Jonge

Ruzie met personeelslid opgelost

16 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Marinus Kuiper

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

14 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Joris Driessen

Het idee uit de mediation helpt echt

14 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Jeroen Sanders

Vechtscheiding voorkomen!

14 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Mark van Beek

Het idee uit de mediation helpt oprecht

10 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jeroen Prins

Gelukkig nu rustigere tijden

7 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Roel Kuijpers

Conflict met medewerker opgelost

12 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Petrus de Lange

Een schouderklopje krijgen

12 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marloes Kramer

Dichter naar elkaar toegegroeid

4 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Paulus Kok

Dichter naar elkaar gekomen

6 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Peter Wolters

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

5 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Laura Hofman

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

8 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Elisabeth Boer

Geen kant gekozen

1 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Wendy van der Meulen

Niet duur

3 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Adrianus van Dijk

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

2 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Sjoerd Bakker

Dichter naar elkaar toegegroeid

3 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sylvia Bakker

Het idee van de mediation helpt enorm

1 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Sharon van Beek

Onenigheid met dochter opgelost

3 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Eveline van Veen

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

1 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Catharina Post

Gelukkig nu rustigere tijden

23 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Irene Jansen

Niets meer te maken met mijn werkgever!

24 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Maurice van der Meulen

Moeilijke periode afgesloten

27 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Thijs van Dijk

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

24 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Simone de Leeuw

Nalatenschap netjes gedeeld

22 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Adrianus Jacobs

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

20 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Arjan Martens

Vlot in contact

20 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Monique Veenstra

Oprecht chapeau

20 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Alexander Jansen

Echt chapeau

18 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Hendrikus van de Veen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

16 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Paul van Doorn

Persoonlijke aanpak

16 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Marinus van de Velden

Snel geregeld

15 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Sebastiaan Koning

Een schouderklopje verdiend

18 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Jeffrey Molenaar

Het idee van de mediation helpt enorm

13 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Martinus van Doorn

Scheidingmet een lichtpuntje.

17 juni 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Dave Kuiper

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

9 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Iris de Graaf

Niks meer te doen met mijn werkgever!

12 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Elizabeth Molenaar

Ondanks afstand professioneel geholpen

13 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Christiaan Wolters

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

6 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Jeroen van Dam

Dichter naar elkaar gekomen

10 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Robert Post

Conflict met personeelslid opgelost

5 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Ingrid van de Wal

Hulp bij uit elkaar gaan

8 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Maurice van de Brink

Eindelijk van mijn baas af

3 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Martinus de Leeuw

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

2 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Wilhelmus Kuiper

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

8 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Brenda de Jonge

Betrokken en sympathiek

6 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Nicole Hendriks

Het idee van de mediation helpt enorm

1 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Joost Prins

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

3 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Marijke van den Broek

Hulp bij uit elkaar gaan

5 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Nicole Jansen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

31 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Sabrina de Ruiter

Niet duur

4 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Marleen van de Berg

Content

29 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Klaas Bos

Ondanks afstand bekwaam geholpen

27 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Inge de Jong

Menselijke benadering

30 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Frank de Ruiter

Simpel en vlug

29 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Kirsten Groen

Verwachtingen overtroffen

25 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Linda van der Linden

Verwachtingen overtroffen

29 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Sharon Post

Meelevend en vriendelijk

24 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Pascal van Wijk

Simpel en snel

25 mei 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Robin van de Pol

Ondanks afstand bekwaam geholpen

22 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Angela Post

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

19 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Bianca de Koning

Vlot opgelost!

19 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Marinus van de Velde

Gewoon goed

21 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Natascha Boer

Meer gekregen dan verwacht

18 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Adrianus Hoekstra

Veelal bereikbaar

18 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Esther Timmermans

Erfenis netjes verdeeld

20 mei 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Maurice de Boer

De mediator was fijn!

15 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Tamara Boer

Lastige tijd afgesloten

15 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Wilhelmus Jansen

Een lintje krijgen

14 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jolanda de Graaf

Gewoon prima

12 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Pascal van Veen

Begeleiding bij (tiener)dochter

13 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Tom van Dijk

Boven verwachting

12 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Maaike Verhoeven

Professioneel en snel

12 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Paulus Meijer

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

10 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Niels Vermeulen

Scheidingmet een lichtpuntje.

12 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Annemarie Smeets

Hulp bij scheiding

7 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Marco Meijer

Vlug in contact

6 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Roy Kuipers

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

11 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Joyce Kramer

Snel in contact

4 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Tom Hofman

Nalatenschap zo geregeld

4 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Albert Wolters

Nalatenschap netjes verdeeld

1 mei 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Willem Mol

Professioneel en vlug

4 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Ramona van Veen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

3 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Sharon Vermeulen

Erfenis zo geregeld

1 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Barry Koster

Erfenis eerlijk gedeeld

1 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Rogier Willems

De mediator was verstandig!

27 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Hendrikus van de Brink

Het idee uit de mediation helpt echt

2 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Michael van der Heijden

Het idee van de mediation helpt oprecht

26 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- René de Ruiter

Betrokken en sympathiek

27 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Arjan van de Berg

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

30 april 2020

Hele lieve ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Guido van der Heijden

Vlug in contact

27 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Jeffrey van Wijk

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

25 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Sabine Molenaar

Scheidingmet een lichtpuntje.

25 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Angela van Beek

Nalatenschap netjes gedeeld

26 april 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Sandra van der Meulen

Tarief viel mee!

23 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Chantal van de Velde

Goed geregeld

25 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Margaretha Koning

Snel afgehandeld

22 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Frank de Vries

Nalatenschap zo geregeld

17 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Angelique Dekker

Echt chapeau

17 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Margaretha de Vos

Hulp bij uit elkaar gaan

16 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Wouter van Veen

Boven verwachting

16 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Steven de Jong

Vaak bereikbaar

16 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Irene Driessen

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

17 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Gerardus Hermans

Arbeidsconflict kundig opgelost

16 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Dennis Hoekstra

Meer gekregen dan verwacht

12 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Richard de Groot

Niet prijzig

9 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Steven van den Bosch

Pijnlijke periode afgesloten

15 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Marloes van Dam

Scheiding met zilveren randje

12 april 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Maaike Huisman

Pijnlijke tijd afgerond

13 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Marinus van de Velde

Arbeidsconflict kundig aangepakt

9 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Sander Bosch

Tevreden

7 april 2020

Content zoals bedacht.

- Johan Post

Scheidingmet een lichtpuntje.

7 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Adriaan van den Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

3 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Judith Prins

Gewoon prima

5 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Rob de Koning

Oprecht chapeau

6 april 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jacobus van de Berg

Op maat afgestemd advies

1 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Cornelia Schipper

Meelevend en welwillend

2 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Rob Kuijpers

Goed afgehandeld

2 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Guido Boer

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

3 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Michael Gerritsen

Geoefend mediator

29 maart 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Erik Jacobs

Oprecht fijn

13 maart 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Tessa de Boer

Geoefend mediator

26 februari 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Björn Peeters

Nalatenschap netjes gedeeld

28 januari 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Jacob de Vos

Na lang onrustig nu rust

16 januari 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Evelien van den Bosch

Begeleiding bij (tiener)dochter

29 december 2019

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Marloes Hoekstra

erg snel

3 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Hanneke Jansen

Dé tip

30 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Mariska van Wijk

Ideale match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jeroen de Jong

Fijne service

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Marco Janssen

Forum bood hulp

24 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Charlotte van Beek

Fijne service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Pascal van den Heuvel

Voortreffelijke match

26 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Alexander de Graaf

Vlugge offerte

23 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Johanna van de Pol

Via forum hier terechtgekomen

22 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Natascha van de Pol

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ronald de Jong

betaalbaarder dan ik dacht

20 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Maas

Forum bood hulp

24 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Nathalie van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

17 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Antonius Smit

Voortreffelijke match

15 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sabine Verhoeven

Eindelijk een fijne site

17 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Vanessa van Wijk

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Robertus van der Meulen

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Diana Mulder

Positieve ervaring

13 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Cindy de Jong

Fijne service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Maartje van Loon

snel geholpen

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Bart Jansen

Positieve ervaring

14 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marco Bosch

Goed contact

9 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wilhelmina Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilse de Boer

zeer rap geholpen

20 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Remco Hofman

Gevonden via forum

15 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard Bos

erg snel

12 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marije de Boer

Lang leve google

6 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette de Koning

Werkt goed dit

28 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Deborah Bosman

Dé tip

17 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Hendrikus Bosman

aangename service

9 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Diana Huisman

Dit werkt fijn

5 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Raymond Hofman

Mediatorkaart is top!

6 december 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adriaan Dekker

Erg tevreden

29 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Catharina de Bruin

Goede werking van de website

21 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Arie van der Linden

Goed contact

15 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba van der Meulen

Vlugge offerte

11 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Joost van der Meulen

Duidelijke website

5 november 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Antonius Brouwer

erg betaalbaar

26 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Maartje Smits

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

18 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dennis Bakker

Goed contact

14 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Stefan de Jong

Super service

9 oktober 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Michel Hermans

Super service

30 september 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Franciscus Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

23 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Joost van Dam

Dé tip

13 september 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Gerardus van de Veen

Duidelijke website

5 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Remco van de Velde

Snelle offerte

2 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Natascha van Beek

Ideale match

25 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacqueline Mol

Snelle match via mediatorkaart.nl

22 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Barbara van der Meulen

Heel positief

9 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Eric Bakker

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

7 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tessa Wolters

Goed contact

1 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Simon Dekker

Erg tevreden

18 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Maaike Bos

aangename service

16 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Vanessa van de Berg

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

4 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wendy Mol

Goed contact

4 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelia Visser

De perfecte match

25 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bram Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Leonie Driessen

Heel positief

11 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Pieter Mulder

Fijne service

1 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Patrick de Koning

Heel positief

24 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Joost Peters

Snelle offerte

23 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Astrid Smit

Gevonden via forum

12 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Deborah Vos

Werkt lekker!

6 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Monique Kuiper

Mediatorkaart werkt erg fijn

29 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Willem Scholten

Snelle offerte

24 april 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- David de Leeuw

Aangenaam verrast

12 maart 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Vanessa van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 februari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Albert Dekker

Eindelijk een goede site gevonden

26 januari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Klaas de Leeuw

Gevonden via forum

6 januari 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Stefan Martens

Fijn!

15 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Erik de Wit

Aangenaam verrast

14 december 2018

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Esther Jacobs

Uitgelichte mediators uit Sluis

Gemeentebestuur Kaprijke

Veld 1
9970 Kaprijke
België

+32 9 323 90 10
https://www.kaprijke.be/

Van Boven Advocaten Middelburg

Park Veldzigt 73
4336 DX Middelburg
Nederland

0118 651 402
https://vanbovenadvocaten.nl/

Buntsma & Kapteijn Advocaten

Korendijk 36
4331 HP Middelburg
Nederland

0118 628 888
http://www.buntsmakapteijn.nl/