Mediator Tiel

Ben jij opzoek naar een ijzersterke mediator uit Tiel die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Tiel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Tiel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Tiel gezocht?

Mediators uit Tiel vergelijken

Mediator Tiel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tiel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wamel, Zennewijnen en Ophemert bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Tiel

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Tiel? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Tiel te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten gebruiken. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Tiel. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Tiel terecht voor:

  • Mediator scheiding Tiel
  • Zakelijke mediation Tiel
  • Familie mediation Tiel
  • Mediation arbeidsconflict Tiel
  • En meer

Alle mediators uit Tiel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Tiel – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Tiel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Tiel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Tiel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Tiel

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Tiel voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Tiel weet bijna alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het beëindigen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij vergaande conflicten. Door de mediator uit Tiel stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Tiel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste partij te vinden. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Tiel.

Scheiden in Tiel is altijd vervelend, maar door een mediator scheiden uit Tiel zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Tiel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Tiel, via een betaalbare mediators

Scheiden Tiel

Klik op de knop ‘Scheiden Tiel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Tiel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Tiel

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw conflict te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Tiel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Tiel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Tiel – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Tiel die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Tiel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Tiel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Tiel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Tiel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Tiel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Tiel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Tiel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Tiel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Tiel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Tiel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Tiel

Ruzie met personeelslid opgelost

24 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Kevin van de Veen

Na lang turbulent nu ontspanning

23 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Pascal Blom

Betrokken en aardig

20 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Johannes van de Velde

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

20 juli 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Matthijs van Loon

Meelevend en vriendelijk

18 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Guido de Ruiter

De mediator was goed!

15 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Bram van de Veen

Persoonlijk afgestemd advies

18 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Rutger de Bruijn

Het idee was fatsoenlijk

19 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Claudia van Vliet

Prijs viel mee!

18 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Thomas de Wit

Verstandig geregeld

14 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Bastiaan van de Wal

Lastige periode afgerond

12 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Irene Scholten

Pijnlijke periode afgerond

12 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Petrus de Bruijn

Betrokken en aardig

9 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Iris Wolters

Erfenis zo afgehandeld

9 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Inge Willems

Niet duur

14 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Jacobus de Bruin

Hulp bij uit elkaar gaan

13 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Klaas van Dongen

Nalatenschap zo afgehandeld

8 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Nancy Koster

Content

9 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Vanessa van Loon

Eindelijk van mijn baas af

9 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- René Meijer

Prijs viel mee!

7 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Albert Willems

Een lintje verdiend

2 juli 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Pascal Driessen

Content

4 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Anita Boer

Profi en snel geregeld

5 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Erik Mol

Uitstekend geregeld De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

3 juli 2020

- David de Graaf

Verstandig afgehandeld

30 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Pascal van Leeuwen

Prijs viel mee!

3 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Tim de Koning

Niets meer te doen met mijn werk!

28 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Michael van de Pol

Het idee van de mediation helpt oprecht

24 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Hendrik van Veen

Content

28 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Martinus van Veen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

26 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Marinus Koning

Scheidingmet een lichtpuntje.

27 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Thijs van de Pol

Niet prijzig

20 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Jan Gerritsen

Niet prijzig

23 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Daniëlle Evers

Vechtscheiding voorkomen!

20 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Yvonne Bosman

Het idee uit de mediation helpt oprecht

19 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Mark van Beek

Niet prijzig

24 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Karin Postma

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

16 juni 2020

Zeer prettige ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Adriana van der Meer

Vlot in contact

22 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Arjan Koster

Een schouderklopje verdiend

21 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Cornelia Hendriks

Pijnlijke tijd afgesloten

18 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Michael de Groot

Ondanks afstand professioneel geholpen

13 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Martine van Loon

Eindelijk onenigheid opgelost

11 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Nathalie Visser

Vechtscheiding voorkomen!

11 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Pascal van Dongen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

10 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Ilse Prins

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

9 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jeffrey Groen

Een schouderklopje verdiend

13 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- David de Jong

Conflict met personeelslid opgelost

13 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Hendrik van den Bosch

Moeilijke periode afgerond

11 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Marloes van de Veen

De mediator was fijn!

7 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Cindy Huisman

vlot geregeld

9 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Thijs Evers

Hulp bij (tiener)dochter

10 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Tessa Driessen

Vakkundig en snel

9 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Koen Martens

Ruzie met medewerker opgelost

7 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Tom Maas

Hulp bij uit elkaar gaan

3 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Petra Kuijpers

Nalatenschap zo geregeld

2 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Karin de Graaf

Meelevend en welwillend

30 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Danny Hoekstra

Direct opgelost!

30 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Gerrit Bakker

Meer gekregen dan bedacht

31 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Natascha Huisman

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

31 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Danny van der Horst

Meer gekregen dan bedacht

27 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Saskia Dekker

Persoonlijke aanpak

1 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Arjan Peeters

Tarief viel mee!

27 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Natasja Kramer

Gewoon goed

26 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Ivo Mol

Uiteindelijk van mijn baas af

28 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Angela Sanders

Lastige periode afgerond

22 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Petra Janssen

Kwetsbare afwikkeling top besloten

22 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Eva Smit

Prijs viel mee!

24 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Ruud Gerritsen

De mediator was fijn!

24 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Lisette van Veen

Tevreden

21 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Inge van Doorn

Moeilijke tijd afgesloten

21 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Bastiaan Post

Prijs viel mee!

22 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Tim Boer

Pijnlijke periode afgesloten

17 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Patrick Mulder

Geen kant gekozen

22 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Raymond van de Veen

Niet enkel voor personeel

14 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Maria van de Velde

Meer ontvangen dan verwacht

16 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Wilhelmina Verbeek

Lastige periode afgesloten

20 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Guido de Jong

Op maat afgestemd advies

12 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Petrus de Boer

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

11 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Pascal Dijkstra

Tarief viel mee!

14 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Judith van der Meer

vlot afgehandeld

11 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Robert van Leeuwen

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

12 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Michiel van Beek

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

8 mei 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Cornelis Smits

Ruzie met personeelslid opgelost

13 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Linda Martens

Nalatenschap netjes gedeeld

6 mei 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Tom van Dijk

Tarief viel mee!

8 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jessica Mulder

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

9 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Irene Huisman

Vechtscheiding voorkomen!

3 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sebastiaan Maas

Boven verwachting

7 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Joyce de Groot

Niet prijzig

8 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Hanneke van Dongen

Vechtscheiding voorkomen!

4 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Miranda de Koning

Goed afgehandeld

1 mei 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

- Laura Schouten

Geen kant gekozen

29 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Rob Janssen

Eindelijk conflict opgelost

1 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Ramona Verbeek

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

3 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Arie de Leeuw

Het plan was fatsoenlijk

2 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Judith van Loon

Meer gekregen dan bedacht

28 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Peter van Dijk

Vechtscheiding voorkomen!

1 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marc Willems

Hulp bij uit elkaar gaan

27 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Pieter Janssen

Onenigheid met dochter opgelost

27 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Bianca Mulder

Vechtscheiding voorkomen!

25 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Rob Kuijpers

Het idee van de mediation helpt enorm

23 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Dennis van der Meulen

Gelukkig nu onenigheid opgelost

26 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Tim Vermeulen

Dichter naar elkaar toegegroeid

23 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Barbara Vink

Persoonlijk afgestemd advies

24 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Sabine Verbeek

Gewoon goed

19 april 2020

Absoluut super! Dank!

- Sjoerd van de Brink

Niks meer te maken met mijn werk!

23 april 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Chantal de Jonge

Ook voor ons als bedrijf

19 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Femke Huisman

De mediator was verstandig!

20 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Manon Timmermans

Goed geregeld De reden was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

21 april 2020

- Thijs Maas

Dichter naar elkaar gekomen

20 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Sander Mol

Hulp bij scheiding

17 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Martine van Dijk

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

12 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Martine Hermans

Professioneel en vlug

16 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Kelly Wolters

Verwachtingen overtroffen

13 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Marleen van de Velde

Echt chapeau

13 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Maurice Schipper

Pijnlijke tijd afgesloten

8 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Ramona Kok

Prijs viel mee!

7 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Marleen Driessen

Snel afgehandeld

7 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Sanne van Dam

Lastige tijd afgerond

12 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Hendrik Hermans

Gewoon prima

8 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Matthijs Jansen

Niet alleen voor personeel

6 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Arie van Dongen

Pijnlijke tijd afgesloten

8 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Kim van de Ven

Veelal bereikbaar

9 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel besloten zo.

- Kirsten Hendriks

Simpel en vlot

3 april 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Daniëlle Mulder

Nalatenschap eerlijk gedeeld

31 maart 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Ellen Peters

Niet alleen voor werknemers

2 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Sander van Vliet

Tevreden

30 maart 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Marleen de Boer

Niet alleen voor personeel

29 maart 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Marije Peeters

Op maat afgestemd advies

23 maart 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Marianne Driessen

Goed geregeld De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het betaalbaar gelukkig.

4 maart 2020

- Suzanne Verbeek

Veelal bereikbaar

6 februari 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel gegaan zo.

- Simone Blom

Het idee van de mediation helpt echt

14 januari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Margaretha van den Bosch

Niet alleen voor personeel

19 december 2019

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Ruud van der Laan

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anna Evers

Aangenaam verrast

1 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Elisabeth de Ruiter

Fijn!

31 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Raymond Kramer

Snelle offerte

31 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Monique Willemsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Renate Smit

Duidelijke website

26 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marije de Bruin

Eindelijk een fijne site

27 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Brenda Koster

Zeer verrast

22 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Pascal Vink

Eindelijk een goede site gevonden

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Janneke Maas

Forum bood hulp

20 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Michel Hofman

Eindelijk een fijne site

25 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jan Janssen

Perfecte website

18 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adriana Schipper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Björn Dekker

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michiel Kok

Ideale website

14 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jacobus Huisman

Lang leve google

18 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry Mol

Heel positief

13 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Martin Boer

Perfecte tip

15 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Dirk van den Heuvel

Forum bood hulp

17 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Rogier Bos

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marco van de Berg

snelle service

9 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Mariska van Dijk

Fijn!

6 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Monique van de Pol

Perfecte website

28 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Marc van Dongen

Eindelijk een goede site gevonden

20 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Gerardus Kok

Dit werkt fijn

18 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela van der Meer

Werkt lekker!

12 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrika de Graaf

Dit werkt fijn

31 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicole van de Velden

Forum bood hulp

30 januari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Roel Kuijpers

Aangenaam verrast

22 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Guido de Leeuw

vlot en makkelijk

9 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Evelien van de Berg

Super service

8 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Dennis Mulder

Goed contact

5 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paul van den Bosch

Lang leve google

2 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper Prins

Dé tip

21 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Matthijs Dijkstra

Perfecte tip

19 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacqueline van Veen

Aangenaam verrast

13 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bart Jansen

Werkt goed dit

31 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeffrey Mol

Geen linkedin nodig

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly Wolters

zeer rap geholpen

22 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Tamara Kuipers

Snelle offerte

11 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Martine Willemsen

Perfecte tip

3 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Richard Kok

erg betaalbaar

1 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia Veenstra

Werkt goed dit

23 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Niels Brouwer

Via forum hier terechtgekomen

19 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sabine Janssen

Super service

7 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Martijn van den Broek

Mediatorkaart is top!

31 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Eric Jonker

Goed contact

23 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Lisette de Koning

Perfecte website

20 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wilhelmus van Dijk

Via linkedin niet hetzelfde

14 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Vos

Snelle offerte

6 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Melanie Huisman

Goede werking van de website

31 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Suzanne van der Meer

snel geholpen

21 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Barbara Visser

Prettige service

15 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Anita Molenaar

Positieve ervaring

10 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Antonius Hermans

vlot en makkelijk

27 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Nancy van Wijk

Heel positief

22 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jasper van Loon

aangename service

18 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Klaas Peeters

Erg tevreden

6 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marjolein Kok

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Elisabeth Smits

Erg tevreden

30 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Edwin van de Velde

Goed contact

17 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Erwin Jonker

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

12 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Monique van Beek

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

2 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rutger Vermeulen

Super service

30 april 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Mark Driessen

De perfecte match

22 april 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marco Kuijpers

vlot en makkelijk

7 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Angelique Hermans

Lang leve google

19 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Mol

Vlugge offerte

28 januari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Yvonne Meijer

Goed contact

12 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eva van der Horst

Eindelijk een fijne site

18 januari 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacobus Mol

Mediatorkaart werkt erg fijn

27 december 2018

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Richard de Ruiter

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie de Leeuw

Uitgelichte mediators uit Tiel

RDTA BV

Veertien Hond 32
4003 GK Tiel
Nederland

0344 695 900
http://rdta.nl/

Scheidingsplanner Tiel

Spoorstraat 12
(alleen op afspraak)
4001 CN Tiel

088 420 0000
http://www.scheidenmiddennederland.nl/

Van Ingen Mediation

Oudsmidsestraat 30
4033 AZ Lienden
Nederland

06 51355916
http://vaningen-mediation.nl/