Mediator Uitgeest

Heb jij behoefte aan een topper voor mediation in Uitgeest?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Uitgeest verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Uitgeest – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Uitgeest gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Uitgeest
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Uitgeest, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Assendelft, Akersloot en Krommenie bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Uitgeest

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Uitgeest? Het kan lastig zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Uitgeest te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan de ruzie door met beide kanten samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Uitgeest terecht voor:

  • Mediator scheiding Uitgeest
  • Zakelijke mediation Uitgeest
  • Familie mediation Uitgeest
  • Mediation arbeidsconflict Uitgeest
  • En meer

Alle mediators uit Uitgeest

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Uitgeest – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Meestal komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Uitgeest. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Uitgeest voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Uitgeest.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Uitgeest

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Uitgeest voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Uitgeest weet uit ervaring hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het oplossen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Uitgeest is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Uitgeest gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste persoon te vinden. Door een aantal stappen te doorlopen zal je de juiste partij vinden. Het moet immers wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je ruzie. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Uitgeest.

Scheiden in Uitgeest is altijd niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Uitgeest zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Uitgeest die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Uitgeest, via een betaalbare mediators

Scheiden Uitgeest

Klik op de knop ‘Scheiden Uitgeest‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Uitgeest, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Uitgeest

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in wat je zoekt. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de kennis heeft om jouw ruzie op te lossen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Uitgeest op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Uitgeest.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Uitgeest – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Uitgeest. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Uitgeest.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Uitgeest voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Uitgeest te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Uitgeest.

Veelgestelde vragen over mediation in

Uitgeest

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Uitgeest jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Uitgeest.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Uitgeest. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Uitgeest en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Uitgeest die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Uitgeest

Persoonlijke benadering

21 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Natascha Jonker

Het plan was fatsoenlijk

18 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Alexander Hofman

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

18 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Martine Janssen

De familie is weer een familie

16 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Dave Mulder

Meer ontvangen dan bedacht

18 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Monique Bakker

Geen testament, wel netjes verdeeld

21 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Leonie Evers

De familie is weer een familie

20 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Nicolaas van Leeuwen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

16 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Ilse Evers

Persoonlijk afgestemd advies

15 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Sander van de Ven

Betrokken en aardig

15 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Bianca Schouten

Het plan was goed

11 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Maurice Hermans

Ook voor werkgevers

16 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Christiaan Dekker

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

15 juli 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Robin Bosman

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

9 juli 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Nancy Hendriks

Verwachtingen overtroffen

13 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Stefan de Lange

Gewoon fijn

10 juli 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Hanneke de Lange

Het idee uit de mediation helpt enorm

6 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sabine van Loon

Meer gekregen dan verwacht

11 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- David de Boer

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

8 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Marc Smit

Veelal bereikbaar

9 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Michael de Boer

Het idee van de mediation helpt echt

5 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Caroline Boer

Nalatenschap netjes verdeeld

5 juli 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Linda Groen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Kelly van Loon

Persoonlijk afgestemd advies

2 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons beide.

- Nicolaas van den Broek

Niet duur

28 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Christiaan Molenaar

Het idee was degelijk

28 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Niels Vermeulen

Erfenis eerlijk verdeeld

1 juli 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Maaike van den Broek

Boven verwachting

27 juni 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Koen Janssen

Profi en handig geregeld

29 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Simone Bosch

De mediator was goed!

24 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Nathalie van der Horst

Niets meer te doen met mijn werk!

28 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Chantal Smeets

Niet prijzig

21 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Tamara van de Berg

Het plan was fatsoenlijk

21 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Nicolaas Kuijpers

Meer ontvangen dan verwacht

24 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Kelly Bos

Persoonlijk afgestemd advies

21 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Sandra Koster

Ondanks afstand bekwaam geholpen

17 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Cornelia Kramer

Geoefend mediator

19 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Evelien de Groot

Betrokken en aardig

21 juni 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Jolanda Timmermans

Nalatenschap zo afgehandeld

19 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Anna van der Linden

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

20 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Simone Peters

Kwetsbare afhandeling super geregeld

16 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Sharon Smit

Hulp bij scheiding

11 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Yvonne Postma

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

17 juni 2020

Zeer gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Anouk Vos

De mediator was goed!

14 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Bart Willemsen

Niet prijzig

10 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Hendrik van den Heuvel

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

8 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Michiel van Veen

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

10 juni 2020

- Sebastiaan Koning

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

12 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Gerrit van de Brink

Geen kant gekozen

4 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Jacob Boer

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

5 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Hendrik Peters

Ondanks de emoties netjes gedeeld

4 juni 2020

Gepaste begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Christian Peters

Niets meer te maken met mijn werkgever!

5 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Elisabeth Veenstra

Eindelijk conflict opgelost

7 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Robin Kuiper

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

4 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Eric Meijer

Eindelijk van mijn leidinggevende af

4 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Raymond de Wit

Hulp bij (tiener)dochter

30 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- René Dekker

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

29 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Jasper Kok

Verwachtingen overtroffen

1 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Inge van de Wal

Prijs viel mee!

29 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Daniëlle Smeets

Niet duur

1 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Monique Sanders

Vlot opgelost!

28 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sabrina van de Velde

Vechtscheiding voorkomen!

26 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maria van den Broek

Dikwijls bereikbaar

26 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel gegaan zo.

- Koen Jacobs

Ondanks afstand bekwaam geholpen

26 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Karin Koster

Echt chapeau

22 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Stefan van Dam

Verstandig afgehandeld

28 mei 2020

De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Natasja de Groot

Niet prijzig

24 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Linda Vos

Niets meer te doen met mijn werk!

26 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anne de Boer

Gelukkig nu conflict opgelost

24 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Pieter van Beek

Vechtscheiding voorkomen!

25 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Adriana de Bruijn

Pijnlijke tijd afgesloten

21 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Bianca Wolters

Gelukkig nu conflict opgelost

20 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Eva Brouwer

Fatsoenlijk afgehandeld

19 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Pieter Koning

Niets meer te maken met mijn werkgever!

15 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Koen de Bruin

Gewoon prima

17 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Koen Bos

Uiteindelijk van mijn baas af

15 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Adrianus Jansen

Goed afgehandeld

12 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Kim Smit

Het plan was aantrekkelijk

14 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Caroline Timmermans

Dikwijls bereikbaar

17 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel geregeld zo.

- Mirjam Jonker

Ervaren mediator

10 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Tom Boer

Echtscheiding met zilveren randje

11 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Tim Koning

vlot geregeld

14 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Wilhelmina Vos

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

7 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Kelly de Bruijn

Arbeidsconflict behendig aangepakt

13 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Adrianus Kramer

Gewoon goed

11 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Angelique van der Linden

Direct afgehandeld!

11 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Laura de Koning

Het idee uit de mediation helpt echt

7 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Matthijs Boer

Geoefend mediator

7 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Pieter van der Meer

Moeilijke tijd afgesloten

6 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Klaas Vos

Meer gekregen dan verwacht

5 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Christian Visser

Oprecht goed

5 mei 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- René de Vries

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

3 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Manon Smit

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Hendrikus van de Wal

Niet prijzig

1 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Saskia Maas

Nalatenschap netjes verdeeld

2 mei 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Angelique Postma

Eindelijk onenigheid opgelost

2 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Manon Mol

Tarief viel mee!

1 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Antonius Martens

Vakkundig en vlug

29 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Marianne Bosch

Profi en handig geregeld

29 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Edwin de Koning

Direct afgehandeld!

29 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Richard Blom

Geen testament, wel netjes verdeeld

21 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Susanne Martens

Persoonlijke benadering

26 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Michael Postma

Goed geregeld De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

24 april 2020

- Michiel Blom

Niet enkel voor personeel

22 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een medewerker. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Margaretha de Leeuw

Pijnlijke periode afgerond

24 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Karin van de Ven

Gelukkig nu ruzie opgelost

21 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Antonius Postma

Arbeidsconflict behendig opgelost

17 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Sharon Maas

Simpel en snel

17 april 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Erik Dijkstra

Oprecht onpartijdig

21 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Kirsten van der Horst

Begeleiding bij (tiener)dochter

19 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Arjan van de Veen

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

18 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Linda de Groot

Het plan was goed

18 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Adriaan Evers

Prijs viel mee!

10 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Alexander Veenstra

Volledig objectief

9 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Ivo Veenstra

Snel opgelost!

9 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Saskia van Beek

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

9 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Brenda Bosman

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 april 2020

Zeer lieve ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Antonius Kramer

Arbeidsconflict behendig opgelost

11 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Karin van de Velden

Dichter naar elkaar gekomen

7 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Joris van Wijk

Tarief viel mee!

7 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Nathalie Verhoeven

Vlot opgelost!

6 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Michel van de Berg

Betrokken en aardig

5 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Maria Janssen

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Susanne Boer

Niet prijzig

1 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Margaretha de Jong

Onzekere kwestie fijn geregeld

1 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Thomas Schouten

Profi en snel geregeld

31 maart 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Stefan de Jonge

Gewoon goed

31 maart 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Dennis van de Velde

Persoonlijke benadering

30 maart 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Raymond Martens

Arbeidsconflict behendig opgelost

8 maart 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Michael van den Broek

Eindelijk rustigere tijden

24 februari 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Thomas Kramer

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

7 februari 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Rutger van Wijk

Persoonlijk afgestemd advies

14 januari 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Mariska Koster

Content

19 december 2019

Content zoals verwacht.

- Sharon Hofman

erg betaalbaar

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne Post

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Patricia van Doorn

Forum bood hulp

26 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Erik de Groot

betaalbaarder dan ik dacht

26 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna Dekker

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Christiaan Postma

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sylvia van Dam

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Christiaan Martens

Werkt goed dit

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacqueline Vos

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Lisette van der Horst

snelle service

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Adriana Smit

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Catharina Vink

Super service

17 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marco Kuijpers

aangename service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Hanneke Evers

Fijne service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Renate Kuijpers

Lang leve google

19 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Smits

Via Via maar dan beter

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Esther Willems

Voortreffelijke match

15 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hendrik Evers

Super service

12 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Petronella Kok

erg snel

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Adrianus Willemsen

Ideale tip

11 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cornelis Bos

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maaike Driessen

Zeer verrast

5 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Gerardus Janssen

Snelle offerte

29 februari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Angelique van de Velden

erg snel

21 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Sander de Wit

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

18 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pieter Hoekstra

De perfecte match

7 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kelly Vos

Via Via maar dan beter

5 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie van Dongen

Super service

28 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Chantal Postma

erg snel

19 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marco van de Berg

Fijn!

15 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petronella van Vliet

Mediatorkaart werkt erg fijn

9 januari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Robin Hofman

Geen linkedin nodig

6 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge van der Meer

Goed contact

28 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Robin Peeters

Google is je grootste vriend

25 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Renate Verhoeven

Ideale website

16 november 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacqueline Smit

Prettige service

14 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Franciscus van der Linden

snelle service

4 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marianne Timmermans

Forum bood hulp

31 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Eric van de Velden

aangename service

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Maurice Sanders

Lang leve google

17 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Antonius Driessen

Vlugge offerte

5 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- David van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

2 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Wouter Willemsen

Lang leve google

21 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin de Haan

Mediatorkaart is top!

12 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Rob van Dam

Duidelijke website

7 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jan Jonker

Google is je grootste vriend

29 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny de Ruiter

Fijne service

26 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ruben Molenaar

vlot en makkelijk

21 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Daniël Jacobs

Vlugge offerte

15 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Astrid van de Pol

Fijne service

1 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Adrianus de Vos

Prettige service

30 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kelly van de Veen

Via forum hier terechtgekomen

20 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Laura Verhoeven

Goed contact

16 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petrus Vos

vlot en makkelijk

5 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Thomas Koster

Ideale website

1 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Rutger van den Bosch

betaalbaar en professioneel

22 juni 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Peter Groen

Eindelijk een fijne site

13 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marcel Smit

Gevonden via forum

6 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Pascal van Vliet

Voortreffelijke match

2 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Paul Wolters

Fijn!

23 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Brenda van den Broek

Goede werking van de website

19 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mariska Hoekstra

Snelle offerte

13 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Edwin Verbeek

Werkt lekker!

3 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Willem Maas

aangename service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sebastiaan van Dijk

Super service

19 april 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Paul Smit

Snelle offerte

12 maart 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerardus van der Meulen

De perfecte match

4 maart 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Catharina van den Broek

Goed contact

27 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Simon Hoekstra

Ideale tip

7 februari 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arie Kok

Fijne service

22 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Mark Bosch

Via Via maar dan beter

6 januari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Thijs van den Bosch

Google is je grootste vriend

28 december 2018

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter de Haan

Uitgelichte mediators uit Uitgeest

Ducro Echtscheiding & Mediation

Groteweide 38
1902 SL Castricum
Nederland

06 10786819
http://www.ducro.nl/

HUISMAN EN VAN DUUREN MEDIATORS

Aan de Kromme Sloot 14
1911 LT Uitgeest
Nederland

06 81519708
http://huismanenvanduuren.nl/

TopMediation

Vogelmelk 1
1906 DV Limmen
Nederland

072 505 4011
https://www.topmediation.nl/