Mediator Utrecht

Wil jij een top mediator uit Utrecht die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Utrecht verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Utrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Utrecht gezocht?

Een mediator uit Utrecht vinden

Mediator Utrecht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Utrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vleuten, Maartensdijk en Ossenwaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Utrecht

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Utrecht? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Utrecht te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen gebruiken. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Utrecht. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Utrecht terecht voor:

  • Mediator scheiding Utrecht
  • Zakelijke mediation Utrecht
  • Familie mediation Utrecht
  • Mediation arbeidsconflict Utrecht
  • En meer

Alle mediators uit Utrecht

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Utrecht – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het laten verdwijnen van een conflict. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Utrecht. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Utrecht voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Utrecht.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Utrecht

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Utrecht voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Utrecht weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het beëindigen van geschillen is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Utrecht stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Utrecht gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe het werkt. Door een paar stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je ruzie. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Utrecht.

Scheiden in Utrecht is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Utrecht die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Utrecht, via een betaalbare mediators

Scheiden Utrecht

Klik op de knop ‘Scheiden Utrecht‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Utrecht, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Utrecht

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer de context zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw ruzie op te lossen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Utrecht op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Utrecht.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Utrecht – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Utrecht te vinden. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Utrecht.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Utrecht voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Utrecht te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Utrecht.

Veelgestelde vragen over mediation in

Utrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Utrecht jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Utrecht.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Utrecht. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Utrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Utrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Utrecht

Professioneel en vlug

7 september 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Albert de Vos

Gewoon prima

9 september 2020

Content zoals bedacht.

- Rob van de Veen

Niets meer te doen met mijn werkgever!

2 september 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Guido van Loon

Niets meer te doen met mijn werk!

27 augustus 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ivo Hermans

Betrokken en aardig

22 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Annemieke van Beek

Vechtscheiding voorkomen!

20 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Dave Vink

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

13 augustus 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Johanna de Koning

Betrokken en sympathiek

13 augustus 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Marinus van de Velde

Profi en vlot geregeld

9 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Martine van Wijk

Tevreden

10 augustus 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Cornelis Driessen

Ervaren mediator

6 augustus 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Jacobus Peeters

Vakkundig en vlug

31 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Wouter Driessen

Direct afgehandeld!

24 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Nancy van den Broek

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Kirsten Kuijpers

Vlot in contact

23 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel gegaan zo.

- Margaretha van de Berg

Snel opgelost!

28 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Adrianus Sanders

Fijn geregeld

23 juli 2020

De reden was overigens niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Robert Gerritsen

Goed gedaan De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

19 juli 2020

- Frank van de Velden

Uiteindelijk van mijn baas af

20 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Roy Kuiper

Niks meer te doen met mijn werk!

23 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Monique de Leeuw

De mediator was fijn!

19 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Sanne Hofman

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

19 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Astrid Maas

Ruzie met personeelslid opgelost

20 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Gerrit van Doorn

Fatsoenlijk afgehandeld

17 juli 2020

De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Wouter Dijkstra

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

14 juli 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Kim Evers

Fatsoenlijk afgehandeld

15 juli 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Barry Vermeulen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

11 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Hendrika Boer

Echtscheiding met zilveren randje

15 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Janneke Dekker

Ook voor ons als bedrijf

12 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Margaretha Jacobs

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

11 juli 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Franciscus Vos

Niks meer te doen met mijn werk!

10 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Maria Mulder

Persoonlijke aanpak

13 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Peter Kramer

Het idee was degelijk

9 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Tom de Bruin

Gelukkig nu van mijn baas af

11 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Anna Dekker

Geen testament, wel netjes verdeeld

6 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Pascal Schouten

Gelukkig nu rustigere tijden

3 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Kelly de Wit

Hulp bij scheiding

3 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Natascha van de Velde

Echtscheiding met zilveren randje

8 juli 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Petrus Vink

Na lang onrustig nu rust

5 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Stefan van Dam

Arbeidsconflict behendig aangepakt

1 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Sabrina van Dam

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

2 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Sandra van den Heuvel

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

29 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Wendy Koning

Onenigheid met dochter opgelost

4 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Michiel van Vliet

Eindelijk rustigere tijden

26 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Iris de Lange

Meelevend en welwillend

1 juli 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Iris van de Veen

Van problemen vlot naar oplossingen

29 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Kirsten van de Berg

Het idee was goed

23 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Albert de Vos

Tevreden

26 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Bram Wolters

Vaak bereikbaar

22 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Prettig hoe gauw dit ging.

- Ilona van der Meer

Ondanks afstand bekwaam geholpen

19 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Edwin Wolters

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

23 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Sylvia van de Wal

Van problemen snel naar oplossingen

22 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Ruben de Bruin

Verwachtingen overtroffen

17 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Angelique Verbeek

Ruzie met personeelslid opgelost

20 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Edwin Wolters

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

19 juni 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Nicole Kok

Persoonlijke aanpak

17 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Wendy Koning

Gewoon goed

18 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Caroline Kuijpers

Ervaren mediator

17 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Jelle Kramer

Volledig rechtvaardig

14 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Pascal Bakker

Ondanks afstand bekwaam geholpen

13 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Margaretha Janssen

Echtscheiding met zilveren randje

9 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Tessa Groen

Meelevend en welwillend

13 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Maaike Schipper

Dichter naar elkaar gekomen

12 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Manon van der Meulen

Ervaren mediator

11 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Adrianus Jonker

Vlot opgelost!

10 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Wilhelmina Willems

Eindelijk rustigere tijden

8 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Chantal Smeets

Niets meer te doen met mijn werk!

10 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Michiel Jonker

Niet alleen voor werknemers

3 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een medewerker. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Dirk Peters

Hulp bij (tiener)dochter

9 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Marieke van Loon

Ruzie met personeelslid opgelost

5 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Marcel Bakker

Oprecht goed

1 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Thijs Brouwer

De mediator was verstandig!

7 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Cornelia Kuijpers

Ruzie met dochter opgelost

30 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Mirjam Evers

Op maat afgestemd advies

4 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Vincent Bos

Het plan was aantrekkelijk

30 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Jelle van de Brink

Na lang onrustig nu ontspanning

3 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Inge van Wijk

Eindelijk van mijn baas af

27 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Arie Jacobs

Moeilijke periode afgesloten

29 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Bram de Koning

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

31 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Ellen Bosman

Profi en vlot geregeld

29 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Vanessa Mulder

Fijn geregeld

24 mei 2020

De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Pieter Hendriks

Vechtscheiding voorkomen!

22 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Erik Janssen

De mediator was verstandig!

28 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Renate Verhoeven

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

24 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Sabine Kuijpers

Niet prijzig

25 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Hendrik van Dam

Snel in contact

21 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Marianne Jansen

Het idee was goed

20 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Petrus Molenaar

Meelevend en welwillend

18 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Jasper van Wijk

Op maat afgestemd advies

23 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Maartje Mol

Verwachtingen overtroffen

20 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Kelly van Doorn

Het plan was fatsoenlijk

20 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Esther van de Brink

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

19 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Iris de Jong

Onzekere kwestie goed geregeld

13 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Inge Meijer

Dichter naar elkaar toegegroeid

13 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Richard Meijer

Nalatenschap zo geregeld

13 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Rutger Kramer

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

12 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Bas van de Wal

Ruzie met werknemer opgelost

14 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Angela Willemsen

Tevreden

15 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Renate Sanders

Onenigheid met dochter opgelost

11 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Kevin Smeets

Verwachtingen overtroffen

9 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jacob Hermans

De mediator was fijn!

10 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Barry Groen

Meer gekregen dan bedacht

5 mei 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Petrus van den Heuvel

De familie is opnieuw een familie

10 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Franciscus de Koning

Niet prijzig

8 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Sharon Schipper

Professioneel en snel

9 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Kelly Prins

Ruzie met personeelslid opgelost

3 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Wilhelmus Brouwer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

5 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Guido van Doorn

Hulp bij (tiener)dochter

3 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marinus Evers

Dichter naar elkaar gekomen

5 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Michiel de Boer

Het plan was fatsoenlijk

3 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Vincent Kuipers

Dichter naar elkaar toegegroeid

4 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Monique Kuijpers

Geen kant kiezen

26 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Joyce Smeets

Prima gedaan De reden was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

2 mei 2020

- Bas Scholten

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Adriaan van de Velde

Volledig neutraal

27 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Michel Kuipers

Niet enkel voor werknemers

24 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Martijn van de Velde

Geoefend mediator

24 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Michael Smits

Tarief viel mee!

26 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Mariska van den Bosch

Persoonlijke benadering

27 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Roel Gerritsen

Simpel en snel

26 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Laura de Jong

Erfenis zo geregeld

25 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Elizabeth de Graaf

Gewoon goed

18 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Martine de Jong

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

22 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Johan Gerritsen

Op maat afgestemd advies

16 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Cornelia Blom

Simpel en vlug

17 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Adrianus Kok

Ook voor ons als bedrijf

20 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Tom Koning

Dikwijls bereikbaar

17 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Karin van Dam

De mediator was verstandig!

14 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Marinus van den Broek

Snel geregeld

17 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Adrianus van de Berg

Eindelijk onenigheid opgelost

16 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Nathalie Koster

Na lang turbulent nu ontspanning

12 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Jacqueline de Vos

Hulp bij scheiding

11 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Joyce Kramer

Eindelijk rustigere tijden

11 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Robert Maas

Meer ontvangen dan bedacht

10 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Kelly Vos

Na lang turbulent nu ontspanning

9 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Arjan Brouwer

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

10 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Annemarie Koster

Arbeidsconflict kundig aangepakt

8 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- David van Loon

Ervaren mediator

8 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Jan de Koning

Een lintje krijgen

9 april 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Barbara de Bruijn

Niet alleen voor werknemers

9 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Snel geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Paul Peeters

Het idee uit de mediation helpt oprecht

5 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Johannes de Boer

Gewoon prima

6 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Daniël van Veen

Pijnlijke periode afgesloten

5 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Alexander Hoekstra

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

3 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Marjolein van Beek

Profi en handig geregeld

1 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Sabine van der Meer

Snel geregeld

18 maart 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Marco de Haan

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

15 februari 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Nicole Kramer

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

7 februari 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Sharon van de Ven

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

6 januari 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Maria Willems

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

31 december 2019

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Suzanne Hoekstra

Eindelijk een fijne site

30 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Klaas van de Pol

erg snel

31 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Martine Smit

Werkt lekker!

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Suzanne de Bruijn

zeer rap geholpen

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Koen Jacobs

Erg tevreden

31 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Renate Molenaar

aangename service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Martin van der Laan

Erg tevreden

26 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Karin Timmermans

Ideale match

21 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tessa Kok

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nathalie van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Inge van den Broek

Mediatorkaart is top!

22 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Margaretha de Vos

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Deborah Vink

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Margaretha van Dongen

Via Via maar dan beter

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert van de Pol

Snelle offerte

18 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Petrus Meijer

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ingrid van de Veen

betaalbaar en professioneel

14 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs Blom

Eindelijk een goede site gevonden

19 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Caroline Smits

Lang leve google

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian de Jonge

snel geholpen

14 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Melanie Maas

Mediatorkaart werkt erg fijn

16 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Mirjam Peeters

Snelle match via mediatorkaart.nl

11 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angelique van der Laan

aangename service

1 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Irene de Haan

Via Via maar dan beter

20 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Melanie de Groot

Mediatorkaart is top!

16 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jelle Visser

Goed contact

12 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Stefan Kuiper

aangename service

6 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona van der Linden

snelle service

30 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal Martens

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus Kuijpers

Fijne service

10 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Elizabeth Molenaar

Fijne service

2 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Danny de Wit

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

6 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Anouk de Jonge

Via forum hier terechtgekomen

1 december 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maria Kramer

Voortreffelijke match

22 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Gerardus Hermans

Eindelijk een fijne site

18 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus Prins

Zeer verrast

10 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Matthijs van Leeuwen

Goede werking van de website

6 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ruud Brouwer

Ideale match

25 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ramona de Ruiter

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joyce Jonker

Via linkedin niet hetzelfde

12 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Maas

zeer rap geholpen

6 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Maria Jonker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

30 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Dave Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 september 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Cindy van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

16 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bas de Jong

Goed contact

11 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Evelien Verhoeven

aangename service

30 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Martinus Jacobs

Mediatorkaart is top!

29 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Cornelia Vink

Via linkedin niet hetzelfde

20 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angela van Dongen

Eindelijk een goede site gevonden

10 augustus 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Paul Evers

Google is je grootste vriend

7 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arjan van Wijk

vlot en makkelijk

25 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Adriaan de Graaf

Vlugge offerte

21 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jeffrey Willems

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

11 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Annemarie van der Horst

Dé tip

10 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Alexander van den Broek

Super service

27 juni 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Tamara van Doorn

Werkt goed dit

20 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jasper Hermans

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Linda Jacobs

Geen linkedin nodig

7 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke Driessen

Super service

6 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ellen Veenstra

Dé tip

27 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anita Verbeek

Voortreffelijke match

21 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ilse Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper de Ruiter

Via forum hier terechtgekomen

2 mei 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Mariska Verhoeven

Vlugge offerte

25 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Charlotte Veenstra

aangename service

20 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Dave van de Wal

Forum bood hulp

24 maart 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Barry van der Meulen

Goede werking van de website

19 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Cindy van der Horst

Vlugge offerte

4 februari 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Guido de Boer

Voortreffelijke match

7 februari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Thomas Smeets

Ideale tip

18 januari 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Mark Dekker

Vlugge offerte

23 december 2018

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Bart Groen

niet verwacht zo betaalbaar

17 december 2018

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika van de Veen

Uitgelichte mediators uit Utrecht

Echt Familierecht

Wilhelminapark 30A
3581 NH Utrecht
Nederland

030 227 0626
http://www.echtfamilierecht.nl/

Park Advocaten

Burgemeester Reigerstraat 77
3581 KP Utrecht
Nederland

030 256 7506
http://www.parkadvocaten.com/

Van Hall Advocaten Arbeidsrecht B.V.

Herculesplein 203
3584 AA Utrecht
Nederland

030 254 5955
http://www.vanhallarbeidsrecht.nl/