Mediator Woerden

Wil jij een professionele mediator uit Woerden die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Woerden verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Woerden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Woerden gezocht?

Een mediator uit Woerden vinden

Mediator Woerden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Woerden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hekendorp, Zegveld en Snelrewaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Woerden

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Woerden? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Woerden te zoeken

Je wilt graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inschakelen. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Woerden. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Woerden terecht voor:

  • Mediator scheiding Woerden
  • Zakelijke mediation Woerden
  • Familie mediation Woerden
  • Mediation arbeidsconflict Woerden
  • En meer

Alle mediators uit Woerden

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Woerden – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Woerden. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Woerden voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Woerden.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Woerden

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Woerden voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Woerden weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Woerden is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Woerden gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te doorlopen zal ook jij de juiste partij vinden. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat helpen met je conflict. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Woerden.

Scheiden in Woerden is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Woerden die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Woerden, via een betaalbare mediators

Scheiden Woerden

Klik op de knop ‘Scheiden Woerden‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Woerden, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Woerden

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Woerden op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Woerden.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Woerden – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Woerden vindt die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Woerden.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Woerden voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Woerden te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Woerden.

Veelgestelde vragen over mediation in

Woerden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Woerden jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Woerden.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Woerden. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Woerden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Woerden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Woerden

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

9 september 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Nicolaas Vink

Menselijke aanpak

6 september 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Jacoba van de Brink

Gelukkig nu rustigere tijden

1 september 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Sharon Veenstra

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

2 september 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Ivo de Leeuw

Eindelijk van mijn baas af

25 augustus 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Tim van de Veen

Scheidingmet een lichtpuntje.

25 augustus 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Wilhelmina van Loon

Gevoelige kwestie fijn geregeld

20 augustus 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Ruud Boer

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

17 augustus 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Raymond Jacobs

Echt objectief

11 augustus 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Tim Bos

Gewoon fijn

7 augustus 2020

Dikke prima! Dank!

- Karin Veenstra

Menselijke aanpak

30 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Jacoba van Dam

Ondanks afstand bekwaam geholpen

5 augustus 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Maria Koning

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

29 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Hendrikus Smit

Pijnlijke periode afgesloten

23 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Ivo Smits

Uit elkaar met een lichtpuntje.

27 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Ramona Bosman

Niets meer te maken met mijn werkgever!

25 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Tim Brouwer

Meer ontvangen dan verwacht

24 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Alexander van de Brink

Uit elkaar met een lichtpuntje.

24 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Bas van Wijk

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

21 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Petra Koster

Eindelijk rustigere tijden

17 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Adriana van der Meer

Geen kant verkiezen

16 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Marianne Huisman

Oprecht objectief

19 juli 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Robin de Boer

Volledig neutraal

17 juli 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Remco Koster

Dichter naar elkaar toegegroeid

16 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Mariska Brouwer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

15 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Barbara Prins

Echtscheiding met zilveren randje

12 juli 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Ramona de Bruin

Na lang turbulent nu rust

15 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Kelly Meijer

Pijnlijke periode afgerond

13 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Hanneke Vink

vlot geregeld

12 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Michiel van der Heijden

Ruzie met dochter opgelost

11 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Simon Evers

Oprecht neutraal

14 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Miranda Peeters

Fatsoenlijk afgehandeld

11 juli 2020

De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Dennis de Jong

Het idee uit de mediation helpt enorm

8 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Eveline de Graaf

De familie is weer een familie

12 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Robertus van de Berg

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

4 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Anna Verhoeven

De mediator was fijn!

9 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Hendrik Smeets

Simpel en vlot

9 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Judith van Dam

Ook voor werkgevers

9 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Martine van de Wal

Echtscheiding met zilveren randje

8 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Guido Molenaar

Dichter naar elkaar gekomen

7 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Simon Kuipers

Oprecht neutraal

3 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Lisette Bosch

Niet duur

28 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Daniël Hoekstra

De familie is weer een familie

30 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Dirk van Vliet

Geen kant verkiezen

1 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Saskia de Bruin

Erfenis zo afgehandeld

26 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Iris Gerritsen

Conflict met werknemer opgelost

23 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Bastiaan de Bruijn

Vaak bereikbaar

24 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Mariska van Doorn

Meelevend en welwillend

25 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Remco Maas

Na lang onrustig nu rust

23 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Natasja de Lange

Het idee van de mediation helpt enorm

19 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Richard Bos

Erfenis zo geregeld

24 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Yvonne Hofman

Geoefend mediator

19 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Robertus Mulder

Na lang onrustig nu ontspanning

23 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Pieter Maas

Lastige tijd afgerond

21 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Janneke Veenstra

Vechtscheiding voorkomen!

19 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Mariska Peters

Meelevend en vriendelijk

17 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Yvonne van de Brink

Verstandig geregeld

15 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Annemieke Koster

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Joris Wolters

Geen kant verkiezen

14 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Marijke van Beek

Betrokken en aardig

17 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Eva van Dongen

Echt chapeau

16 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Klaas Post

Ervaren mediator

13 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Maria Timmermans

De familie is opnieuw een familie

10 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Maarten Smits

Het idee uit de mediation helpt enorm

8 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Judith Bos

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Jelle Postma

Eindelijk rustigere tijden

4 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Yvonne Kramer

Prijs viel mee!

10 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Saskia Vink

Prijs viel mee!

10 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Niels Hermans

Kwetsbare afwikkeling top besloten

8 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Elizabeth van de Velde

De familie is weer een familie

3 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Mark Dijkstra

Hulp bij (tiener)dochter

3 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Arjan de Vries

Content

31 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Maria van de Ven

Scheidingmet een lichtpuntje.

6 juni 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Jeroen Jansen

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

2 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Gerardus de Lange

Uiteindelijk van mijn baas af

28 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Ilona van de Brink

Betrokken en aardig

28 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Angela Willems

Vechtscheiding voorkomen!

30 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Peter Kok

Niets meer te doen met mijn werkgever!

26 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Laura van der Linden

Ruzie met medewerker opgelost

28 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Tessa de Haan

Niet enkel voor werknemers

27 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Antonius van der Laan

Na lang turbulent nu ontspanning

26 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Paul van de Berg

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

27 mei 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Laura de Vos

Profi en snel geregeld

24 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Marianne Prins

Het plan was aantrekkelijk

24 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Niels Vermeulen

Echt chapeau

22 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Tessa Kuipers

Profi en vlot geregeld

20 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Mirjam van Dongen

Onenigheid met dochter opgelost

23 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Eva van den Bosch

Persoonlijk afgestemd advies

19 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Jeffrey de Koning

Scheidingmet een lichtpuntje.

21 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Petrus Verhoeven

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

15 mei 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Robert de Koning

Van problemen snel naar oplossingen

19 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Melanie van de Velde

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

20 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Jacqueline van de Ven

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Paul Vink

Simpel en vlot

15 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Michel van de Berg

Oprecht goed

16 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Sabrina Mulder

Profi en vlot geregeld

15 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Gerrit Koning

Snel geregeld

11 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Ilona Bosman

Na lang turbulent nu rust

9 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Claudia de Groot

Betrokken en sympathiek

10 mei 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Johanna van Wijk

Uiteindelijk van mijn baas af

7 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Maria Jansen

Volledig objectief

11 mei 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Geweldig.

- Barbara Jacobs

Boven verwachting

11 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Linda Verhoeven

Het idee van de mediation helpt oprecht

7 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Eva de Leeuw

Menselijke aanpak

6 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Franciscus de Groot

Persoonlijke aanpak

3 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Joyce Vermeulen

Simpel en vlug

7 mei 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Arie Peeters

Gewoon prima

4 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Joris Brouwer

Snel opgelost!

5 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Susanne Scholten

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Roel de Boer

Kwetsbare afhandeling top besloten

29 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Linda Bakker

Dikwijls bereikbaar

1 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Dirk de Haan

Erfenis zo afgehandeld

30 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Tessa de Haan

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

29 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Vanessa van Veen

Nalatenschap zo afgehandeld

30 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Gerardus Visser

Vlug in contact

29 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Rob Peters

Goed afgehandeld

23 april 2020

De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Michael Kok

Meelevend en welwillend

24 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Paulus Scholten

Persoonlijk afgestemd advies

21 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Martin Jacobs

Meer ontvangen dan bedacht

25 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Willem de Ruiter

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

21 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jeroen van de Brink

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

19 april 2020

Hele fijne ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Koen van de Pol

Echt chapeau

21 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Lisette Kuiper

Hulp bij uit elkaar gaan

18 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Linda de Groot

Boven verwachting

21 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Sharon van Beek

Snel in contact

19 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Brenda van de Brink

Een schouderklopje krijgen

15 april 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Inge Hendriks

Gewoon prima

14 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Inge Blom

Conflict met medewerker opgelost

17 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Marco de Boer

Ook voor ons als bedrijf

17 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Marianne Hermans

Ervaren mediator

17 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Adriana van de Berg

Niet duur

10 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Eveline van de Pol

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

11 april 2020

- Pascal van Vliet

Gewoon goed

15 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Sabine Postma

Profi en handig geregeld

7 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Martinus van Veen

Content

7 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Deborah Kuijpers

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Michael Schouten

Begeleiding bij (tiener)dochter

10 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Kelly van Beek

Ondanks afstand professioneel geholpen

6 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Karin Dijkstra

De mediator was goed!

4 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Tim Peeters

Oprecht goed

3 april 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Daniël van de Veen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

8 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Mark Kuiper

Eindelijk conflict opgelost

1 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Charlotte Timmermans

Menselijke aanpak

30 maart 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Renate Peters

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

3 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Willem van Veen

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

31 maart 2020

- Joost Bosman

Geen kant gekozen

7 maart 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Dave Wolters

Niet enkel voor werknemers

15 februari 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Peter van Beek

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

13 februari 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Dirk de Boer

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

9 januari 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Johan Peters

Op maat afgestemd advies

24 december 2019

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Edwin Hoekstra

Gevonden via forum

2 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Sanne de Boer

Dé tip

31 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marc Meijer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Miranda Peeters

vlot en makkelijk

27 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Stefan Prins

Dé tip

27 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barbara Prins

Snelle offerte

30 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ellen van Leeuwen

Via linkedin niet hetzelfde

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart van Wijk

Duidelijke website

20 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nancy de Jong

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Vanessa van der Horst

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ilse Gerritsen

Google is je grootste vriend

22 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk Driessen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ramona Verbeek

Positieve ervaring

19 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Irene Kuijpers

Snelle offerte

15 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ronald Peters

erg betaalbaar

21 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin Brouwer

Eindelijk een fijne site

19 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilona van de Velde

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

15 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Patrick Peters

Duidelijke website

13 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Petrus van de Velden

Prettige service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Stefan Schipper

snel geholpen

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Joyce van der Meulen

Ideale website

13 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Deborah van de Pol

Snelle match via mediatorkaart.nl

9 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Roy Vos

snel geholpen

5 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Simone van Dijk

Forum bood hulp

27 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Ellen de Groot

Fijne service

16 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Richard van Veen

Mediatorkaart werkt erg fijn

10 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Rutger Schipper

Ideale tip

4 februari 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ilona Wolters

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mariska Groen

Perfecte tip

17 januari 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Guido Kuipers

Forum bood hulp

11 januari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Mark van Vliet

niet verwacht zo betaalbaar

5 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Rutger van Wijk

Goed contact

11 december 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ruben Hoekstra

Dit werkt fijn

3 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anita Willems

Goed contact

22 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hanneke de Vos

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

18 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- David van Loon

Goed contact

7 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dennis Jansen

Eindelijk een goede site gevonden

5 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Maurice van de Brink

Zeer verrast

26 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Jelle van den Heuvel

Werkt goed dit

24 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marcel van der Laan

Goede werking van de website

21 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hanneke de Bruin

aangename service

15 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Jacobus Jacobs

Duidelijke website

7 oktober 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marleen Koster

Eindelijk een goede site gevonden

28 september 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tamara de Jonge

Aangenaam verrast

26 september 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Barbara van Veen

Gevonden via forum

17 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Daniël Molenaar

De perfecte match

12 september 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sjoerd van den Heuvel

Erg tevreden

4 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Nathalie Brouwer

Zeer verrast

28 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Wouter de Lange

vlot en makkelijk

22 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Marije Janssen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

9 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Irene de Boer

Dit werkt fijn

5 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robin Dekker

Dé tip

27 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ellen de Lange

vlot en makkelijk

19 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Daniëlle Kramer

Dé tip

12 juli 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kelly de Groot

Mediatorkaart werkt erg fijn

9 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Elizabeth van der Meer

Via Via maar dan beter

1 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda de Ruiter

Werkt goed dit

21 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nancy Hermans

Voortreffelijke match

19 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ronald de Haan

Via forum hier terechtgekomen

6 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Bianca Bos

Super service

30 mei 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dennis Brouwer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael Kok

Dit werkt fijn

21 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Joost Smit

Mediatorkaart is top!

15 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Dirk van der Meulen

betaalbaarder dan ik dacht

9 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert Vos

Ideale match

30 april 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Melanie Veenstra

Forum bood hulp

22 april 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Tessa Hoekstra

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

21 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Arie van der Linden

Fijne service

24 februari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Maartje Kramer

snelle service

30 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Franciscus Meijer

Eindelijk een fijne site

1 februari 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Annemieke van de Velden

Werkt lekker!

11 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ruud Jacobs

Dit werkt fijn

19 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dirk van den Bosch

Erg tevreden

15 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sjoerd van der Heijden

Ideale tip

15 december 2018

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Peter Visser

Uitgelichte mediators uit Woerden

Spoorlaan Advocaten

Spoorlaan 17
3445 AE Woerden
Nederland

0348 407 020
https://www.spoorlaanadvocaten.nl/

LD Mediation

Meulmansweg 2B
3441 AT Woerden
Nederland

06 40664242
https://ldmediation.nl/

Mediation Woerden (erkende mediator)

Polanerbaan
3447 GN Woerden
Nederland

030 234 1466
http://www.mediationbureaumn.nl/