Mediator Anderen

Wil jij een top mediator uit Anderen die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Anderen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Anderen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Anderen gezocht?

Een mediator uit Anderen vinden

Mediator Anderen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Anderen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nooitgedacht, Rolde en Balloerveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Anderen

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Anderen? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Anderen te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het slim is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen gebruiken. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan de ruzie door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Anderen terecht voor:

  • Mediator scheiding Anderen
  • Zakelijke mediation Anderen
  • Familie mediation Anderen
  • Mediation arbeidsconflict Anderen
  • En meer

Alle mediators uit Anderen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Anderen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan heftige geschillen die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Anderen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Anderen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Anderen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Anderen

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Anderen voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Anderen weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van geschillen is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Anderen is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Anderen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste partij te vinden. Wij helpen je in je zoektocht door je een paar tips te geven. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij inhuren. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Anderen.

Scheiden in Anderen is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Anderen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Anderen, via een betaalbare mediators

Scheiden Anderen

Klik op de knop ‘Scheiden Anderen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Anderen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Anderen

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw conflict te beëindigen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Anderen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Anderen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Anderen – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Anderen te vinden. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Anderen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Anderen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Anderen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Anderen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Anderen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Anderen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Anderen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Anderen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Anderen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Anderen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Anderen

Betrokken en sympathiek

1 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Johannes Smeets

Goed geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

31 juli 2020

- Sandra van Doorn

Moeilijke periode afgerond

28 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Albert Bosch

Menselijke aanpak

26 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Steven Wolters

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

24 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Martine Jonker

Direct opgelost!

26 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Susanne Scholten

Hulp bij uit elkaar gaan

26 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Joost van de Brink

Gewoon goed

24 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Maarten Martens

Professioneel en snel

19 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Tom Bosman

Niets meer te doen met mijn werkgever!

24 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Suzanne Verhoeven

Na lang turbulent nu ontspanning

23 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Ramona Vink

Conflict met werknemer opgelost

18 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Sylvia Jacobs

Content

21 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Anouk van Doorn

Na lang onrustig nu rust

16 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Cornelis Jonker

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

17 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Bianca Smit

Niets meer te doen met mijn werkgever!

15 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marjolein van de Velde

Uitstekend gedaan De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

18 juli 2020

- Roel Bosch

Ondanks de emoties netjes gedeeld

11 juli 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Antonius Koster

Verwachtingen overtroffen

12 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Bram Vos

Volledig rechtvaardig

14 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Remco van Dam

Snel in contact

9 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel gegaan zo.

- Kelly Bosman

De familie is weer een familie

9 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Klaas van Dijk

Direct opgelost!

6 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Manon Kok

Een schouderklopje krijgen

6 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Edwin Koster

Niks meer te maken met mijn werk!

11 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Kim Kuipers

Gewoon goed

3 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Angelique de Lange

Vechtscheiding voorkomen!

4 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Edwin Wolters

Prima gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

2 juli 2020

- Petronella Schipper

Vlot in contact

6 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Eric Blom

Erfenis netjes verdeeld

6 juli 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Miranda Veenstra

Persoonlijke benadering

29 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Deborah Hermans

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

5 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Marije de Jong

Echt onpartijdig

3 juli 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Barry Maas

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

26 juni 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Mariska Vink

Het idee uit de mediation helpt echt

1 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Pascal Jonker

Het plan was aantrekkelijk

27 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Manon Evers

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

25 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Tom Kuijpers

Simpel en vlot

21 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Richard de Bruijn

Nalatenschap eerlijk gedeeld

22 juni 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Marieke de Vries

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

24 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Pieter Bakker

Ervaren mediator

21 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Kim Koster

Vechtscheiding voorkomen!

22 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Björn van de Wal

Geen testament, wel netjes verdeeld

17 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Pascal Hofman

Hulp bij uit elkaar gaan

18 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Karin Peeters

Vaak bereikbaar

22 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Lisette Verbeek

Profi en snel geregeld

16 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Ivo van den Broek

Tarief viel mee!

20 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Marloes van den Heuvel

Tarief viel mee!

18 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Hanneke Mol

Eindelijk rustigere tijden

12 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Richard de Jonge

Erfenis zo geregeld

13 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Anita Bos

Dikwijls bereikbaar

12 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Jacoba Jansen

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

15 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Björn Sanders

Nalatenschap netjes gedeeld

7 juni 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Barry Smit

Een lintje krijgen

10 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Thomas Jonker

De mediator was fijn!

5 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Iris Jonker

Vechtscheiding voorkomen!

10 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jolanda van Vliet

Gewoon goed

5 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Martinus van der Laan

Ook voor ons als bedrijf

8 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Chantal van de Velden

Gelukkig nu van mijn baas af

5 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Michiel Groen

Echt onpartijdig

3 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Angelique Koster

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

8 juni 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Annemarie Wolters

Vakkundig en vlug

6 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Bart Bakker

Nalatenschap netjes verdeeld

3 juni 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Renate de Vries

Van problemen vlot naar oplossingen

3 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- David van de Berg

Snel geregeld

1 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Tessa Verbeek

Gewoon prima

31 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Natasja van den Bosch

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

2 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Nienke Koster

Vechtscheiding voorkomen!

2 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Christiaan de Groot

Niet prijzig

25 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marianne Dekker

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

28 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Gerardus de Wit

Van problemen snel naar oplossingen

26 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marc Hoekstra

Niet duur

26 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Johanna Molenaar

Scheidingmet een lichtpuntje.

27 mei 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Arjan Vermeulen

De mediator was verstandig!

24 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Adriana de Bruin

Erfenis netjes verdeeld

25 mei 2020

Lieve hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Anna Bosch

Direct opgelost!

19 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maurice Vos

Een lintje verdiend

21 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Rogier Brouwer

Tevreden

20 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Rogier van de Wal

Niks meer te maken met mijn werk!

19 mei 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Vanessa Brouwer

Niets meer te maken met mijn werkgever!

20 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Vincent Huisman

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

21 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Maartje de Lange

Begeleiding bij (tiener)dochter

19 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Kelly van der Meer

Profi en vlot geregeld

20 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Kirsten Driessen

Niets meer te maken met mijn werkgever!

13 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ingrid Koster

Vlug in contact

15 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Barbara van der Horst

Moeilijke tijd afgerond

15 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Alexander Kuijpers

Uiteindelijk van mijn baas af

9 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Karin de Jong

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

14 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Christiaan de Bruijn

Ook voor ons als bedrijf

7 mei 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Kelly Dekker

Betrokken en sympathiek

14 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Roel van der Horst

Boven verwachting

12 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Wouter van Doorn

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

9 mei 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Pieter Hendriks

Hulp bij uit elkaar gaan

10 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Arie de Vos

Ondanks afstand professioneel geholpen

9 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Hanneke Peters

Van problemen snel naar oplossingen

4 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Daniël Huisman

Gelukkig nu van mijn baas af

3 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Vanessa Maas

Echt chapeau

3 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Anouk van Wijk

Hulp bij scheiding

2 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Kelly van Dongen

Tevreden

1 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Jeffrey de Leeuw

Echt chapeau

1 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marinus van Wijk

Ook voor ons als bedrijf

4 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Steven Evers

Simpel en vlot

27 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Raymond Timmermans

Nalatenschap eerlijk gedeeld

30 april 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Hendrikus de Vries

Profi en handig geregeld

25 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Angelique Bos

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Richard Smeets

Betrokken en aardig

26 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Simone Willemsen

Oprecht fijn

28 april 2020

Absoluut super! Dank!

- Barry van der Horst

Niet prijzig

28 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Adriaan Scholten

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

23 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Nicolaas de Bruin

Het idee van de mediation helpt oprecht

19 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Susanne Sanders

De mediator was verstandig!

22 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Jacqueline Koning

Moeilijke periode afgesloten

18 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Jacqueline van Loon

Ondanks afstand professioneel geholpen

19 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Annemieke Hendriks

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

17 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Robertus Mulder

Niet alleen voor werknemers

21 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Jeroen Bakker

Geoefend mediator

21 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Sylvia van der Meer

Meelevend en vriendelijk

14 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Gerrit Janssen

Verwachtingen overtroffen

12 april 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Hanneke van der Meer

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

12 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Dirk Jacobs

Begeleiding bij (tiener)dochter

10 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Ruben Smits

Tevreden

14 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Astrid Visser

Scheidingmet een lichtpuntje.

9 april 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Judith Hofman

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

15 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Anouk Hoekstra

Hulp bij (tiener)dochter

8 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Rogier van Beek

Geen testament, wel netjes verdeeld

10 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ronald van der Heijden

Niet prijzig

7 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marieke van de Veen

Gewoon prima

11 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Saskia van der Linden

Niet duur

3 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jeroen Hoekstra

Betrokken en sympathiek

5 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Tessa van den Heuvel

Niet prijzig

5 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Catharina van de Wal

Het idee van de mediation helpt echt

1 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Diana de Bruijn

Hulp bij (tiener)dochter

31 maart 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Dave Vermeulen

Meer gekregen dan verwacht

31 maart 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Astrid van den Heuvel

Het idee uit de mediation helpt oprecht

29 maart 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marleen Jonker

Vlot in contact

2 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel geregeld zo.

- Frank de Lange

Het idee van de mediation helpt enorm

19 maart 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Tim Sanders

Echt chapeau

24 februari 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Johannes van Loon

Het plan was goed

4 februari 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Maria van Dam

Meer gekregen dan bedacht

15 januari 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Daniëlle van Dongen

Meer gekregen dan bedacht

26 december 2019

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Barry Visser

Prettige service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Johannes de Boer

Perfecte website

26 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Karin Willems

erg snel

31 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Nicole Kuipers

Perfecte website

30 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Karin Huisman

Mediatorkaart is top!

24 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Monique Kramer

snelle service

23 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Mark van der Meulen

Positieve ervaring

22 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- René Driessen

Goede werking van de website

21 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Suzanne Bakker

Heel positief

20 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Hendrikus Willemsen

snelle service

19 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jan van Loon

Lang leve google

23 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Koster

Eindelijk een fijne site

21 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Saskia Post

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Janneke Hendriks

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Natascha Kuijpers

vlot en makkelijk

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Elisabeth van den Bosch

erg betaalbaar

17 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas Willems

Ideale match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joost van den Bosch

aangename service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sabine van Dam

Dé tip

13 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ivo de Boer

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adriaan van der Meulen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Monique Willems

Dé tip

6 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kevin Verbeek

Aangenaam verrast

2 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Angela Kuiper

snelle service

20 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ilona van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Gerrit de Bruin

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

18 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- David Meijer

Via forum hier terechtgekomen

11 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Linda de Bruijn

Dé tip

1 februari 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Paul de Haan

Prettige service

2 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Melanie Smit

Snelle match via mediatorkaart.nl

28 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nathalie Vos

Ideale website

20 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Laura Hermans

Erg tevreden

9 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Barbara Kuipers

vlot en makkelijk

7 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Dennis de Bruin

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

11 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maaike Boer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

28 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michael Groen

Gevonden via forum

25 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Edwin Evers

erg snel

15 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Nancy Timmermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sabrina de Groot

Snelle offerte

2 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Petrus van Leeuwen

Eindelijk een goede site gevonden

3 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Hanneke van de Pol

Goed contact

31 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anita Smit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

28 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Susanne van de Veen

Ideale match

24 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Klaas de Groot

Positieve ervaring

16 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Yvonne Molenaar

Perfecte tip

4 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Deborah van de Wal

Perfecte tip

3 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tom Maas

Heel positief

20 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Caroline Kuiper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline Molenaar

Prettige service

8 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Eva van der Meer

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Arjan Bosman

Voortreffelijke match

22 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Melanie van de Velde

Werkt lekker!

15 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Raymond van de Wal

Dit werkt fijn

12 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Franciscus de Graaf

Ideale website

7 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sandra Koning

Goed contact

30 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Antonius Molenaar

betaalbaarder dan ik dacht

23 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne de Jong

Goed contact

17 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Iris Kuipers

Goede werking van de website

5 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelia van Dongen

Positieve ervaring

29 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michel de Vos

betaalbaarder dan ik dacht

22 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel Post

Dit werkt fijn

14 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Petra Jansen

Goed contact

6 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marjolein Bosch

Mediatorkaart werkt erg fijn

2 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Michiel Martens

Mediatorkaart werkt erg fijn

29 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Simon Hermans

Google is je grootste vriend

22 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn Kuipers

Via forum hier terechtgekomen

15 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Monique van Wijk

Google is je grootste vriend

6 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Peeters

Eindelijk een fijne site

26 april 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Daniëlle Vermeulen

Google is je grootste vriend

24 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk Hofman

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petra de Groot

Vlugge offerte

30 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Paul van de Velden

Lang leve google

1 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke Timmermans

Vlugge offerte

16 januari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Evelien van den Heuvel

Ideale website

13 januari 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marianne Mol

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda van den Heuvel

Uitgelichte mediators uit Anderen

Dorhout Advocaten

Van Ketwich Verschuurlaan 98
9721 SW Groningen
Nederland

050 520 6520
http://www.dorhout.nl/

Braak Advocaten

Verlengde Hereweg 182
9722 AM Groningen
Nederland

050 209 1806
http://www.braakadvocaten.nl/

Haarsma Advocaten

Hoofdweg 288
9765 CN Paterswolde
Nederland

088 422 7777
http://www.haarsma-advocaten.nl/