Mediator Breezanddijk

Behoefte aan een top mediator in Breezanddijk die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Breezanddijk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Breezanddijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Breezanddijk gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Breezanddijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Breezanddijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kornwerderzand, Piaam en Gaast bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Breezanddijk

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Breezanddijk? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Breezanddijk te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet of het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Breezanddijk. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Breezanddijk terecht voor:

  • Mediator scheiding Breezanddijk
  • Zakelijke mediation Breezanddijk
  • Familie mediation Breezanddijk
  • Mediation arbeidsconflict Breezanddijk
  • En meer

Alle mediators uit Breezanddijk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Breezanddijk – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Breezanddijk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Breezanddijk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Breezanddijk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Breezanddijk

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Breezanddijk voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Breezanddijk weet uit ervaring hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Breezanddijk stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Breezanddijk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je conflict. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Breezanddijk.

Scheiden in Breezanddijk is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Breezanddijk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Breezanddijk, via een betaalbare mediators

Scheiden Breezanddijk

Klik op de knop ‘Scheiden Breezanddijk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Breezanddijk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Breezanddijk

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt immers meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een geschil.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Breezanddijk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Breezanddijk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Breezanddijk – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Breezanddijk te vinden. Wij bieden je dan ook de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Breezanddijk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Breezanddijk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Breezanddijk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Breezanddijk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Breezanddijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Breezanddijk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Breezanddijk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Breezanddijk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Breezanddijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Breezanddijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Breezanddijk

Kwetsbare afwikkeling top besloten

8 september 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Margaretha van de Velden

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

2 september 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Jacqueline Kramer

Ondanks de emoties netjes gedeeld

3 september 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Femke van der Linden

Het idee uit de mediation helpt enorm

31 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Eva Gerritsen

Na lang turbulent nu ontspanning

21 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Joost Bos

Prima geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

19 augustus 2020

- Maurice Blom

Het idee uit de mediation helpt oprecht

20 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Deborah Bos

Boven verwachting

17 augustus 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Tom de Koning

Goed geregeld

13 augustus 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Vincent Kuijpers

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

12 augustus 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Nancy Peeters

Tevreden

2 augustus 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Marijke de Boer

Betrokken en aardig

1 augustus 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Deborah Verbeek

Niet alleen voor werknemers

29 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Anouk Kramer

Simpel en vlot

29 juli 2020

Absoluut top! Dank!

- Patricia Postma

Meelevend en vriendelijk

24 juli 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Franciscus Huisman

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

22 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Jan Kuipers

Gewoon goed

21 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Björn van Vliet

Vechtscheiding voorkomen!

22 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Robertus van den Bosch

Echtscheiding met zilveren randje

24 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Bastiaan de Koning

Hulp bij (tiener)dochter

24 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Martijn Maas

Geen kant kiezen

17 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Joris de Groot

Persoonlijke aanpak

21 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Jeroen Janssen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

19 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Lisette Kramer

Snel geregeld

15 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Jan Bos

Dikwijls bereikbaar

17 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Ronald Hoekstra

Het idee uit de mediation helpt enorm

13 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Daniëlle Verhoeven

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

15 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Femke Schipper

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

17 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Nancy van Dam

Fatsoenlijk geregeld

16 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Marjolein van Dam

Dichter naar elkaar toegegroeid

16 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Barry Post

Een schouderklopje krijgen

12 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Willem de Wit

Ook voor werkgevers

9 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- David Timmermans

Simpel en vlug

10 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Barbara Groen

vlot geregeld

7 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Elisabeth Mulder

Geen kant gekozen

11 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Deborah Brouwer

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

9 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Michel van de Velden

Na lang turbulent nu rust

9 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Sylvia de Jonge

Ervaren mediator

2 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Ilona Molenaar

Boven verwachting

5 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Evelien de Leeuw

Uiteindelijk van mijn baas af

7 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Caroline Timmermans

Niet duur

4 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Wouter van Beek

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

29 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sebastiaan Martens

Het plan was degelijk

27 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Roel Mol

Gewoon goed

3 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Marieke Verbeek

Meer gekregen dan bedacht

25 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Michael Schipper

Prijs viel mee!

30 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Raymond van Vliet

Snel afgehandeld!

27 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jacqueline Boer

Erfenis zo afgehandeld

27 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Rutger van de Brink

Een lintje verdiend

24 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Daniëlle van Beek

Eindelijk onenigheid opgelost

22 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Robert de Ruiter

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

20 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Jacobus Vermeulen

Gewoon prima

18 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Hanneke van den Bosch

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

17 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Johannes Boer

Verwachtingen overtroffen

23 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Bart van Wijk

Niets meer te maken met mijn werkgever!

19 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Renate van den Bosch

Een lintje verdiend

14 juni 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Manon de Leeuw

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

18 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Nancy Driessen

Dichter naar elkaar toegegroeid

13 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Hendrika de Vries

Geen kant gekozen

15 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Patrick de Jonge

Vlug in contact

17 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Petra Sanders

Ondanks afstand professioneel geholpen

15 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Janneke van der Meulen

Prijs viel mee!

11 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Roy de Haan

Hulp bij uit elkaar gaan

11 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Stefan Brouwer

Dichter naar elkaar gekomen

7 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Sanne Koster

Pijnlijke tijd afgesloten

10 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Simon Groen

Het idee was goed

10 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Petra Postma

Ook voor ons als bedrijf

9 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Snel geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Mark Kuipers

vlot afgehandeld

7 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Roy Vink

Goed gedaan De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

8 juni 2020

- Elisabeth Koning

Een schouderklopje krijgen

5 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Adriana van den Broek

Dichter naar elkaar toegegroeid

3 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Eveline Bosch

Niet prijzig

5 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Miranda Sanders

Scheidingmet een lichtpuntje.

30 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Ilona Brouwer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

29 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Maaike Vos

Persoonlijk afgestemd advies

2 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Danny Smeets

Niet alleen voor personeel

29 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Antonius de Lange

Snel in contact

3 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Michael Blom

Een lintje verdiend

30 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Nathalie de Wit

Pijnlijke tijd afgerond

26 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Judith Bos

Pijnlijke tijd afgerond

28 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Brenda de Jonge

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

25 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Peter Sanders

Uiteindelijk van mijn baas af

23 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dennis Schipper

Hulp bij uit elkaar gaan

27 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Mark Peeters

Pijnlijke tijd afgesloten

25 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Albert Scholten

Meelevend en welwillend

24 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Maria Hermans

Menselijke benadering

19 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Stefan Kuiper

Onzekere kwestie fijn geregeld

18 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Robin de Lange

Vakkundig en vlug

22 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Martijn van de Velden

Pijnlijke tijd afgesloten

20 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Hendrika van Wijk

Gelukkig nu ruzie opgelost

18 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Maarten Bosman

Uit elkaar met een lichtpuntje.

14 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Nienke Willems

Gewoon prima

18 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Maaike van Veen

Eindelijk onenigheid opgelost

18 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Maartje Vink

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

12 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Laura Jansen

Hulp bij (tiener)dochter

11 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Angelique van der Laan

Het idee uit de mediation helpt oprecht

16 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sabine Verhoeven

Een schouderklopje krijgen

11 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Irene van de Velde

Hulp bij uit elkaar gaan

11 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Sabine Peters

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

14 mei 2020

Hele fijne ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Robertus van der Horst

Het plan was fatsoenlijk

9 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Adriana Smeets

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Martijn Peeters

Vakkundig en snel

8 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Jacoba Verbeek

Conflict met medewerker opgelost

8 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Margaretha Veenstra

Een lintje krijgen

7 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Suzanne Postma

Op maat afgestemd advies

7 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Ronald Bosch

Arbeidsconflict behendig aangepakt

1 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Jacqueline Kuiper

Vaak bereikbaar

2 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel besloten zo.

- Mariska Sanders

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

7 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Marco Bos

Tevreden

6 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Johan van der Meulen

Niet alleen voor personeel

2 mei 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Stefan Schipper

De mediator was goed!

28 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Marc Smeets

Het plan was degelijk

1 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ingrid Janssen

Ook voor werkgevers

29 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Deborah van der Heijden

Eindelijk rustigere tijden

29 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Dennis van Dam

Erfenis zo geregeld

30 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Robert van Veen

Tarief viel mee!

26 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ruben Smeets

Hulp bij (tiener)dochter

23 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jan van den Heuvel

Snel in contact

23 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Joris Willemsen

Van problemen snel naar oplossingen

23 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Roel Maas

Meelevend en vriendelijk

25 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Sylvia de Boer

Eindelijk conflict opgelost

20 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Raymond Prins

Onzekere kwestie fijn geregeld

23 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Angelique Postma

Veelal bereikbaar

20 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Brenda Evers

Nalatenschap zo geregeld

17 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Sebastiaan van den Heuvel

Snel afgehandeld!

17 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Petra Willems

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

17 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Linda Janssen

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

13 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sebastiaan Post

Onzekere kwestie fijn geregeld

19 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Ingrid Verbeek

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

14 april 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Diana Kok

Oprecht chapeau

17 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Barry Verbeek

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

14 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Melanie de Leeuw

Geen kant kiezen

11 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Christiaan van de Ven

Nalatenschap zo afgehandeld

15 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Irene van de Velden

Eindelijk conflict opgelost

13 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Laura Groen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

13 april 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Edwin Sanders

De familie is weer een familie

12 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Jacoba Vink

Van problemen vlot naar oplossingen

11 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Guido Smeets

Geoefend mediator

5 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Petra Kuiper

Hulp bij scheiding

8 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Nathalie de Bruin

Content

6 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Cornelia de Koning

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 april 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Susanne van den Bosch

Content

3 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Patrick de Jong

Persoonlijk afgestemd advies

6 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Rogier Kuipers

Op maat afgestemd advies

3 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Bas Blom

Op maat afgestemd advies

2 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Eveline van der Heijden

Het idee van de mediation helpt echt

18 maart 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Tim Evers

Geen kant verkiezen

23 februari 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Marinus de Ruiter

De mediator was goed!

5 februari 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Jan Postma

Lastige tijd afgesloten

7 januari 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Edwin van der Meer

Betrokken en aardig

30 december 2019

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Gerardus Postma

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nienke van den Heuvel

De perfecte match

29 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barbara Blom

Gevonden via forum

29 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Natascha Postma

Snelle offerte

30 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Mariska van Doorn

betaalbaar en professioneel

29 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Koster

Mediatorkaart werkt erg fijn

27 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Diana Schouten

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Brenda Visser

Ideale tip

27 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sharon van den Bosch

Fijn!

25 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jessica Driessen

zeer rap geholpen

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Cornelis Blom

Mediatorkaart is top!

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Hendrika van de Ven

betaalbaarder dan ik dacht

17 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette van de Wal

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sharon Koster

Positieve ervaring

17 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Robert Huisman

Eindelijk een goede site gevonden

18 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Patrick de Groot

aangename service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ruud Wolters

Dit werkt fijn

17 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natascha Smeets

Snelle offerte

18 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ilona Hoekstra

Goede werking van de website

14 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johan van der Horst

Werkt lekker!

10 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Esther Vink

Perfecte tip

11 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ingrid van den Bosch

Goed contact

6 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Brenda Smit

Google is je grootste vriend

3 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Brenda van Dam

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

23 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Gerardus van Veen

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sjoerd de Koning

Super service

9 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Klaas van de Pol

Fijn!

6 februari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ellen de Lange

betaalbaarder dan ik dacht

24 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Suzanne Bakker

aangename service

23 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Vanessa de Vries

Positieve ervaring

10 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jasper Hermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Johanna Timmermans

Perfecte website

11 december 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Richard Hofman

Fijne service

28 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sharon Meijer

Eindelijk een fijne site

25 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Kirsten van der Horst

Ideale tip

20 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rogier Dijkstra

Google is je grootste vriend

7 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jessica van den Heuvel

Ideale website

4 november 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ruud Willems

Dé tip

1 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrik van der Meulen

betaalbaar en professioneel

26 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien de Bruin

Gevonden via forum

18 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Matthijs de Koning

Ideale tip

10 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robertus Smits

Perfecte website

6 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marc Verhoeven

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 oktober 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacqueline de Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 september 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Simone Peeters

Fijn!

16 september 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Paulus Smeets

Aangenaam verrast

8 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Judith Hermans

Heel positief

30 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Vanessa de Jonge

Werkt goed dit

25 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thomas van Wijk

Lang leve google

17 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Hermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob van der Linden

Positieve ervaring

8 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Remco Mulder

Goed contact

27 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Melanie Blom

De perfecte match

19 juli 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Karin Molenaar

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Anouk Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

11 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelia Boer

erg betaalbaar

4 juli 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs van Leeuwen

De perfecte match

25 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marieke Hofman

Vlugge offerte

16 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Christian Wolters

Perfecte tip

10 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Klaas Timmermans

erg betaalbaar

3 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn de Leeuw

Lang leve google

24 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank van de Velde

Goed contact

21 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Vincent de Graaf

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

11 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ramona van Loon

Aangenaam verrast

3 mei 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erwin Smits

vlot en makkelijk

2 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Tamara van den Heuvel

Duidelijke website

19 april 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Irene Bosman

Goed contact

9 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Manon Driessen

Ideale website

2 februari 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Danny Schipper

Mediatorkaart is top!

14 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Tamara van der Laan

Via forum hier terechtgekomen

7 februari 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Anouk Schipper

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Claudia Jonker

Voortreffelijke match

14 december 2018

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrik de Vries

Lang leve google

20 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy de Jong

Uitgelichte mediators uit Breezanddijk

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Vizier Mediation, Mediation En Financieel Echtscheidingsadvies

Zuiderhaven 102
8861 XW Harlingen
Nederland

06 53430995
http://viziermediation.nl/

Omnius Advocatennetwerk Noord-Scharwoude

Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude
Nederland

0226 760 130
https://www.omnius.nl/advocatenkantoor/noord-scharwoude/molenaar-en-hermes-advocaten-en-mediators/