Mediator Kornwerderzand

Zoek jij een professional voor mediation in Kornwerderzand?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Kornwerderzand verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Kornwerderzand – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Kornwerderzand gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Kornwerderzand
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kornwerderzand, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Idsegahuizum, Ferwoude en Piaam bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Kornwerderzand

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Kornwerderzand? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Kornwerderzand te zoeken

Je wilt graag weten voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inzetten. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere ondernemingen is het ook verstandig om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Kornwerderzand terecht voor:

  • Mediator scheiding Kornwerderzand
  • Zakelijke mediation Kornwerderzand
  • Familie mediation Kornwerderzand
  • Mediation arbeidsconflict Kornwerderzand
  • En meer

Alle mediators uit Kornwerderzand

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Kornwerderzand – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het geschil moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Kornwerderzand. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Kornwerderzand voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Kornwerderzand.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Kornwerderzand

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Kornwerderzand voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Kornwerderzand weet alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het wegwerken van geschillen kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Kornwerderzand eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Kornwerderzand gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Door een aantal stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij inhuren. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Kornwerderzand.

Scheiden in Kornwerderzand is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Kornwerderzand die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Kornwerderzand, via een betaalbare mediators

Scheiden Kornwerderzand

Klik op de knop ‘Scheiden Kornwerderzand‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Kornwerderzand, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Kornwerderzand

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Kornwerderzand op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Kornwerderzand.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Kornwerderzand – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Kornwerderzand vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Kornwerderzand.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Kornwerderzand voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Kornwerderzand te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Kornwerderzand.

Veelgestelde vragen over mediation in

Kornwerderzand

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Kornwerderzand jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Kornwerderzand.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Kornwerderzand. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Kornwerderzand en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Kornwerderzand die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Kornwerderzand

Gevoelige kwestie goed geregeld

5 september 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Miranda Bosman

Betrokken en sympathiek

6 september 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Peter Meijer

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

29 augustus 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Elizabeth Peeters

Ervaren mediator

1 september 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Pascal Huisman

Oprecht neutraal

23 augustus 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Adrianus van de Ven

Tarief viel mee!

22 augustus 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Joyce van de Wal

Van problemen vlot naar oplossingen

17 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Sebastiaan Verbeek

De mediator was fijn!

17 augustus 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Ronald van Vliet

Na lang onrustig nu ontspanning

8 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Sylvia van Veen

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

11 augustus 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Michiel Meijer

Oprecht chapeau

5 augustus 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Koen Dekker

Gewoon fijn

4 augustus 2020

Absoluut super! Dank!

- Marije van de Berg

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

30 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Robin Dijkstra

Snel geregeld

27 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Sharon Groen

Hulp bij uit elkaar gaan

27 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Rob van Veen

Oprecht chapeau

25 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Iris Koning

Meelevend en welwillend

26 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Marcel Dijkstra

Geen kant kiezen

20 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Steven Kramer

Erfenis eerlijk gedeeld

20 juli 2020

Fijne hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Monique van Loon

Uiteindelijk van mijn baas af

19 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Natascha van den Bosch

Niks meer te maken met mijn werk!

23 juli 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Judith van der Heijden

Veelal bereikbaar

16 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel geregeld zo.

- Pascal van der Laan

De familie is weer een familie

22 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Robertus Vos

De mediator was goed!

14 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Cornelis van den Broek

Geen testament, wel netjes verdeeld

19 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Cindy Dekker

Gelukkig nu rustigere tijden

14 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Annemieke Wolters

Pijnlijke periode afgesloten

11 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Iris van den Broek

Gevoelige kwestie fijn geregeld

13 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Joost Mol

Hulp bij scheiding

9 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Marije Brouwer

Nalatenschap netjes gedeeld

11 juli 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Sabine van den Heuvel

vlot afgehandeld

10 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Claudia van de Berg

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

13 juli 2020

Hele fijne ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Saskia Hendriks

Conflict met personeelslid opgelost

9 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Sylvia Martens

Meer gekregen dan bedacht

8 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Maartje Meijer

Arbeidsconflict kundig aangepakt

4 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Renate van Doorn

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

3 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Ilona Verhoeven

Tarief viel mee!

5 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Niels Verbeek

Meelevend en welwillend

4 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Erik Kuiper

Op maat afgestemd advies

2 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Christiaan Boer

Vlot afgehandeld!

5 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Wilhelmus Willemsen

Eindelijk rustigere tijden

1 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Maaike Evers

Erfenis zo geregeld

30 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Wilhelmus Willemsen

Meer gekregen dan verwacht

29 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jacob van de Brink

Vaak bereikbaar

2 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel besloten zo.

- Sanne Hofman

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

24 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Anita van de Pol

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

30 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Ramona van der Horst

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

25 juni 2020

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Kirsten Kramer

Arbeidsconflict kundig aangepakt

25 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Suzanne van den Heuvel

Ondanks afstand bekwaam geholpen

24 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Astrid Martens

Nalatenschap eerlijk gedeeld

26 juni 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Michel Mol

Vakkundig en vlug

22 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Mariska van de Pol

Echt chapeau

23 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Chantal Dijkstra

Snel afgehandeld

19 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Susanne Koning

Hulp bij uit elkaar gaan

16 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Matthijs Dijkstra

Meer ontvangen dan verwacht

21 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Natasja Verhoeven

Meer ontvangen dan bedacht

15 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Anne Peeters

Een lintje verdiend

19 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Ingrid Groen

Betrokken en sympathiek

16 juni 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Sanne van de Velde

Gewoon prima

11 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Margaretha Smeets

Eindelijk rustigere tijden

14 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Sander van de Brink

Gewoon prima

10 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Alexander Vink

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

8 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Natascha van Dijk

Niet enkel voor werknemers

11 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Eva Gerritsen

De familie is opnieuw een familie

10 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Christiaan de Jonge

Niet alleen voor werknemers

12 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Claudia Smit

Eindelijk rustigere tijden

6 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Jacobus van Leeuwen

Meelevend en welwillend

4 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Cindy van de Pol

Pijnlijke tijd afgesloten

6 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Manon Schipper

Vlot opgelost!

3 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Remco Jansen

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

7 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Gerardus Schouten

Onzekere kwestie fijn geregeld

1 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Marieke Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

5 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Kim Martens

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

1 juni 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Maartje de Leeuw

Meer ontvangen dan bedacht

30 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Anne Willemsen

Niet duur

2 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Petra de Haan

Echtscheiding met zilveren randje

1 juni 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Charlotte Kuiper

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

1 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Peter de Haan

Een schouderklopje krijgen

29 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Judith van den Broek

Prijs viel mee!

1 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Janneke Prins

Vlot afgehandeld!

27 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Kelly Bakker

Echt chapeau

26 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Irene van de Berg

Onenigheid met dochter opgelost

22 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Cindy van Veen

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

28 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Annemarie de Lange

Begeleiding bij (tiener)dochter

27 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Suzanne van Beek

Vakkundig en snel

26 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Hendrik Smits

Gewoon goed

20 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Arjan van Dijk

Gelukkig nu van mijn baas af

25 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Petra van Beek

Direct afgehandeld!

20 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tim Bakker

Ruzie met dochter opgelost

23 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jacoba de Lange

Hulp bij (tiener)dochter

18 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Bas Smeets

Persoonlijke benadering

19 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Marjolein de Boer

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

16 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Thomas Kuijpers

Gelukkig nu rustigere tijden

17 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Elisabeth Maas

Op maat afgestemd advies

19 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Antonius Mulder

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

17 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Joris Dijkstra

De mediator was fijn!

15 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Petronella de Jonge

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

12 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Michael de Vos

Fatsoenlijk afgehandeld

12 mei 2020

De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Mariska de Lange

De familie is weer een familie

11 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Vincent Vink

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

8 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ivo Post

Hulp bij scheiding

10 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Jacob Smits

Profi en vlot geregeld

6 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Willem Kok

Pijnlijke periode afgesloten

9 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Caroline Willemsen

Ruzie met medewerker opgelost

8 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Erik Dijkstra

Echt chapeau

9 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Judith Kok

Tevreden

2 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Ingrid van den Bosch

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

30 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Kevin Willemsen

Echt chapeau

4 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Martijn Driessen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

30 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Marinus Koster

Ondanks de emoties netjes gedeeld

3 mei 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Eva Wolters

Betrokken en sympathiek

1 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Roel Vink

Dichter naar elkaar gekomen

2 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Irene van Vliet

Gewoon prima

30 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Erik de Vos

Hulp bij uit elkaar gaan

29 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Petra de Bruin

Simpel en snel

23 april 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Petrus van Leeuwen

Profi en vlot geregeld

26 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Barbara Maas

Eindelijk onenigheid opgelost

24 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Mariska van de Wal

Goed geregeld

23 april 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Sandra van Dijk

Eindelijk conflict opgelost

27 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Johan Dijkstra

Kwetsbare afhandeling super geregeld

20 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Wilhelmina de Bruin

Prijs viel mee!

23 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Daniëlle Hoekstra

Meer gekregen dan bedacht

17 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Tom Boer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

19 april 2020

Hele gepaste ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Christiaan Kuipers

Meelevend en welwillend

19 april 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ruud Kuipers

Een schouderklopje krijgen

20 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Eva Boer

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

21 april 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Björn Kuijpers

Kwetsbare afhandeling super geregeld

20 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Linda Vos

Hulp bij (tiener)dochter

17 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Steven van Leeuwen

Ervaren mediator

17 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- David van der Meulen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

16 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Marcel van der Heijden

Persoonlijk afgestemd advies

15 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Inge Veenstra

Op maat afgestemd advies

14 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Pascal Schipper

Het idee van de mediation helpt echt

9 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Daniël Vink

Hulp bij scheiding

8 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Pieter Koning

Scheiding met zilveren randje

8 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Elisabeth Hoekstra

Echt chapeau

11 april 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Nathalie Koning

Professioneel en snel

6 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Jeffrey Huisman

Ondanks afstand bekwaam geholpen

9 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Martin Huisman

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

9 april 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Anita Brouwer

Betrokken en sympathiek

7 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- David de Leeuw

Niks meer te doen met mijn werk!

4 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- David van den Broek

Gelukkig nu onenigheid opgelost

31 maart 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Astrid van de Ven

Vechtscheiding voorkomen!

5 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Nicole de Groot

Conflict met medewerker opgelost

3 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Iris Hoekstra

Niet enkel voor personeel

4 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Antonius Blom

De mediator was fijn!

18 maart 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Nathalie van Leeuwen

Echtscheiding met zilveren randje

16 februari 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Petra Dekker

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

31 januari 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Jacobus Bosch

Prima gedaan De reden was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

21 januari 2020

- Roel Evers

Conflict met werknemer opgelost

17 december 2019

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Deborah van de Wal

Zeer verrast

31 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Roel Mulder

Heel positief

27 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ivo Blom

Ideale tip

26 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Petronella Huisman

niet verwacht zo betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce Smeets

Snelle offerte

25 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Natasja Martens

Perfecte website

28 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ilona Evers

Geen linkedin nodig

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert Molenaar

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus Smit

Perfecte website

23 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Monique Koster

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jessica van Beek

Perfecte tip

20 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wendy Willemsen

Perfecte website

17 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Margaretha van den Broek

Mediatorkaart werkt erg fijn

16 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marleen Driessen

zeer rap geholpen

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Chantal Smit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian Jonker

Zeer verrast

20 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Barbara de Boer

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ramona van de Ven

Eindelijk een goede site gevonden

13 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Thomas de Ruiter

Google is je grootste vriend

15 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Guido Verbeek

Snelle offerte

14 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ellen Mulder

Goed contact

10 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sjoerd Timmermans

Werkt goed dit

8 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Adriaan Evers

Mediatorkaart is top!

5 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Willemsen

Aangenaam verrast

23 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike Peters

Goed contact

20 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Angela van Veen

zeer rap geholpen

9 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Arie de Haan

Dé tip

5 februari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Alexander de Haan

Perfecte website

23 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marc Mol

Vlugge offerte

17 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Brenda de Boer

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

16 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther Bos

Goede werking van de website

2 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pieter van der Laan

Fijn!

9 december 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Barbara van Loon

Aangenaam verrast

28 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Antonius de Lange

De perfecte match

28 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacqueline Schipper

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Roel van der Meer

Positieve ervaring

9 november 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrikus van Veen

Ideale match

1 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Stefan de Vos

Fijne service

28 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Evelien van der Linden

Duidelijke website

30 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Barry van Veen

Zeer verrast

20 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Raymond Prins

Goed contact

12 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Diana Molenaar

zeer rap geholpen

7 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Christian Jacobs

Forum bood hulp

30 september 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Eveline Maas

Goed contact

22 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruben Post

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

13 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maartje van Doorn

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Ellen Visser

Lang leve google

2 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Jansen

Via forum hier terechtgekomen

23 augustus 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sylvia Smit

Heel positief

16 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Linda Willemsen

Ideale tip

13 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maria Brouwer

Perfecte website

1 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jasper de Leeuw

Voortreffelijke match

30 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Inge Evers

Super service

18 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Simone Wolters

Werkt lekker!

15 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marije Kuipers

snelle service

4 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jacobus Verhoeven

Voortreffelijke match

1 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Raymond de Ruiter

Dé tip

24 juni 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemieke Bosman

Snelle offerte

19 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique van der Meer

erg snel

13 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Matthijs Visser

Perfecte tip

1 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Patrick Smits

Via linkedin niet hetzelfde

24 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole van der Linden

Duidelijke website

21 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Inge Kramer

Werkt lekker!

13 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Renate van de Ven

Ideale match

4 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jan van de Velde

Vlugge offerte

25 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Rutger Verhoeven

Vlugge offerte

18 april 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Anita Janssen

Via forum hier terechtgekomen

11 maart 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Michiel Huisman

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Susanne Kuiper

Snelle match via mediatorkaart.nl

30 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Danny Timmermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

31 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Petra van der Heijden

Heel positief

11 januari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Joost Brouwer

Perfecte tip

17 december 2018

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cindy Vos

Vlugge offerte

8 januari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Diana Smit

Goed contact

20 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ramona Kuiper

Uitgelichte mediators uit Kornwerderzand

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Scheidingsbegeleiding Samen

De Pôle 21
8604 VG Sneek
Nederland

06 20610472
http://www.scheidingsbegeleidingsamen.nl/

Ysbrechtum

8633 Ysbrechtum
Nederland

0515 416 999
http://falkadvocatuurenmediation.nl/