Mediator Goudriaan

Behoefte aan een ijzersterke mediator uit Goudriaan die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Goudriaan verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Goudriaan – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Goudriaan gezocht?

Mediators uit Goudriaan vergelijken

Mediator Goudriaan
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Goudriaan, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Noordeloos, Langerak en Nieuwpoort bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Goudriaan

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Goudriaan? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Goudriaan te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Goudriaan. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Goudriaan terecht voor:

  • Mediator scheiding Goudriaan
  • Zakelijke mediation Goudriaan
  • Familie mediation Goudriaan
  • Mediation arbeidsconflict Goudriaan
  • En meer

Alle mediators uit Goudriaan

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Goudriaan – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Goudriaan. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Goudriaan voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Goudriaan.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Goudriaan

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Goudriaan voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Goudriaan weet bijna alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het beëindigen van geschillen is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Goudriaan eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Goudriaan gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Door een aantal stappen te doorlopen zal ook jij de geschikte persoon vinden. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je conflict. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Goudriaan.

Scheiden in Goudriaan is natuurlijk niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Goudriaan zal je jouw relatie pijnloos kunnen afsluiten.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Goudriaan die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Goudriaan, via een betaalbare mediators

Scheiden Goudriaan

Klik op de knop ‘Scheiden Goudriaan‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Goudriaan, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Goudriaan

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Je wilt vanzelfsprekend direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een conflict.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon tegenover je. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Goudriaan op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Goudriaan.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Goudriaan – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Goudriaan vindt die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Goudriaan.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Goudriaan voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Goudriaan te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Goudriaan.

Veelgestelde vragen over mediation in

Goudriaan

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Goudriaan jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Goudriaan.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Goudriaan. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Goudriaan en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Goudriaan die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Goudriaan

Simpel en snel

22 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Esther Post

Boven verwachting

24 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Willem Hofman

Pijnlijke tijd afgerond

23 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Bastiaan Bakker

Ondanks afstand professioneel geholpen

26 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Kirsten de Jong

Vlot in contact

21 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel gegaan zo.

- Natascha de Ruiter

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

25 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Astrid van der Laan

Arbeidsconflict kundig aangepakt

18 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Martine van de Wal

Verwachtingen overtroffen

23 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Wilhelmus Wolters

De mediator was verstandig!

15 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Niels Driessen

Oprecht fijn

20 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Hendrik van de Berg

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

19 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Nancy Koster

Vechtscheiding voorkomen!

15 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Cornelis Mol

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

17 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Peter Bosch

Geen kant verkiezen

16 mei 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Maaike Boer

Verwachtingen overtroffen

13 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Ruud de Wit

De mediator was fijn!

15 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Wilhelmina Verbeek

Geoefend mediator

14 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ronald Mol

Prijs viel mee!

11 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Franciscus Bosman

Begeleiding bij (tiener)dochter

11 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Frank van Veen

Pijnlijke tijd afgesloten

12 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Tamara van Leeuwen

Snel geregeld

8 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Jeroen Meijer

Gelukkig nu conflict opgelost

4 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Arie van Leeuwen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

5 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Hendrikus Mulder

Geoefend mediator

6 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Jolanda Smeets

Het plan was fatsoenlijk

3 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Bas de Jonge

Geen kant kiezen

2 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Barbara Driessen

Vechtscheiding voorkomen!

2 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Annemarie Jonker

Prijs viel mee!

3 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Cindy Koster

Arbeidsconflict kundig opgelost

28 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Hendrika Kuiper

Profi en handig geregeld

30 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Linda Dijkstra

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

28 april 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Rutger de Jonge

Niet duur

27 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Evelien Molenaar

Niet duur

29 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Joyce Bosch

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

26 april 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Ramona Boer

Persoonlijke aanpak

30 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Cornelia de Haan

Fijn geregeld

24 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Maartje Martens

Op maat afgestemd advies

26 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Eric de Jong

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

21 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Michel van Leeuwen

Hulp bij (tiener)dochter

24 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Roy Verbeek

Gewoon fijn

23 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Hendrikus de Bruin

De familie is weer een familie

23 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Ivo Postma

Gewoon goed

16 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Petra Blom

Op maat afgestemd advies

21 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Kelly de Bruijn

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

20 april 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Franciscus van Doorn

Dichter naar elkaar toegegroeid

19 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Willem van der Horst

Begeleiding bij (tiener)dochter

13 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Inge van de Veen

Simpel en vlug

19 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Maarten van de Berg

Persoonlijke benadering

17 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Jelle Jansen

Betrokken en aardig

15 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Remco Willems

Menselijke benadering

15 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Adrianus Koning

Betrokken en aardig

10 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Arie de Vos

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

12 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Yvonne van Leeuwen

Dikwijls bereikbaar

7 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel gegaan zo.

- Ruud Brouwer

Verwachtingen overtroffen

9 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Vincent van Veen

Echt chapeau

10 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marco Postma

Simpel en vlot

7 april 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Anita Smits

Content

10 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Frank Bakker

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

2 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Maartje de Haan

Eindelijk van mijn baas af

5 april 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Arie van Loon

Niet enkel voor personeel

6 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Hendrik Brouwer

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

31 maart 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Ruud Wolters

Simpel en vlot

6 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Richard Bosch

Geen kant gekozen

5 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Robert de Ruiter

Dikwijls bereikbaar

3 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel gegaan zo.

- Robert Blom

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

24 maart 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator hielp echt neutraal. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Pascal van de Berg

Niet prijzig

2 maart 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Mirjam Hendriks

Vechtscheiding voorkomen!

13 februari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jessica de Ruiter

De mediator was fijn!

24 januari 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Esther van Dongen

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

1 januari 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Richard van de Velden

Snelle offerte

29 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Catharina Post

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Niels Boer

Fijne service

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Martin de Graaf

snelle service

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Martine de Jong

erg betaalbaar

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina Janssen

Werkt goed dit

24 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Chantal Driessen

Snelle match via mediatorkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Daniëlle Kuiper

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Björn Mulder

aangename service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Bastiaan van den Bosch

Fijn!

25 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Barry Post

Perfecte tip

21 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anouk Peeters

erg betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard Kuiper

Perfecte tip

22 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Margaretha Peeters

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

17 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Linda Kok

Gevonden via forum

14 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Paul van Veen

niet verwacht zo betaalbaar

16 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob de Groot

Snelle offerte

17 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ilona Huisman

Zeer verrast

17 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Saskia Martens

De perfecte match

17 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrikus de Lange

Dit werkt fijn

11 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petronella Kuiper

erg betaalbaar

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marijke van den Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

10 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Brouwer

niet verwacht zo betaalbaar

4 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana Visser

betaalbaarder dan ik dacht

24 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Tom Kuiper

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marijke Verbeek

erg snel

7 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Manon van de Velden

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

3 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie de Ruiter

Eindelijk een fijne site

28 januari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marije Bos

Eindelijk een goede site gevonden

16 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Simone van den Broek

Eindelijk een goede site gevonden

10 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sabrina Smits

Ideale website

13 januari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Catharina Hofman

Google is je grootste vriend

5 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jeroen Kuipers

Google is je grootste vriend

5 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Bastiaan de Vos

Goede werking van de website

4 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Björn de Vos

erg betaalbaar

23 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Frank Hermans

Goed contact

20 november 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Klaas Mulder

Mediatorkaart werkt erg fijn

11 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jacqueline Jansen

Positieve ervaring

7 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marije Janssen

Snelle offerte

24 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ronald van de Ven

Ideale match

24 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joris van Doorn

De perfecte match

13 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anouk van Beek

Via linkedin niet hetzelfde

10 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine van de Ven

Prettige service

30 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Peter Gerritsen

Forum bood hulp

19 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Pieter Peters

erg betaalbaar

16 september 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte Kuipers

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 september 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maartje van de Wal

Dit werkt fijn

3 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marijke de Wit

Gevonden via forum

24 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Femke Molenaar

Ideale website

21 augustus 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Kelly Mol

aangename service

9 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Simon Peeters

Duidelijke website

6 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sanne Huisman

Heel positief

26 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Hendrikus van den Heuvel

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika Blom

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marcel Veenstra

Geen linkedin nodig

9 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Bosch

De perfecte match

3 juli 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petrus Koning

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

22 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Daniëlle van de Wal

Heel positief

14 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jan Dijkstra

Werkt goed dit

8 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bastiaan Willems

Goed contact

4 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacob Mol

Prettige service

26 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Monique de Lange

De perfecte match

18 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anne de Jonge

Gevonden via forum

15 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Nicole Hoekstra

Ideale website

3 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Miranda Veenstra

Dé tip

25 april 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Willem Driessen

Eindelijk een fijne site

19 april 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jasper Kramer

Snelle offerte

22 maart 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Diana de Bruijn

aangename service

24 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Marleen Jacobs

Voortreffelijke match

6 februari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jelle van Doorn

vlot en makkelijk

12 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Bianca Veenstra

Gevonden via forum

23 januari 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Deborah de Bruin

De perfecte match

20 december 2018

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Arjan de Bruijn

Forum bood hulp

22 december 2018

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Martin Mulder

Uitgelichte mediators uit Goudriaan

Advocaat Gorinchem – DNA-Legal

Grote Markt 20 -21
4201 EB Gorinchem
Nederland

0183 631 800
http://www.dnalegal.nl/

Mediator scheiding Gorinchem – Resolve.nu

Vissersdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Nederland

06 81849255
http://www.resolve.nu/

Tuls Advocatuur & Mediation

Beneluxlaan 59
2871 HE Schoonhoven
Nederland

0182 768 081
http://www.tulsadvocatuur.nl/