Mediator Langerak

Ben jij op zoek naar een expert voor mediation in Langerak?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Langerak verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Langerak – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Langerak gezocht?

Een mediator uit Langerak vinden

Mediator Langerak
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Langerak, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Brandwijk, Noordeloos en Schelluinen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Langerak

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Langerak? Het kan moeilijk zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Langerak te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet wanneer het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inzetten. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Daarnaast is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Langerak. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Voor de grotere bedrijven is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Langerak terecht voor:

  • Mediator scheiding Langerak
  • Zakelijke mediation Langerak
  • Familie mediation Langerak
  • Mediation arbeidsconflict Langerak
  • En meer

Alle mediators uit Langerak

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Langerak – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Langerak. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Langerak voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Langerak.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Langerak

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Langerak weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. De mediator uit Langerak is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Langerak gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Door een paar stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet immers wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je conflict. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Langerak.

Scheiden in Langerak is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Langerak zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Langerak die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Langerak, via een betaalbare mediators

Scheiden Langerak

Klik op de knop ‘Scheiden Langerak‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Langerak, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Langerak

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een conflict.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij aan de andere kant van de tafel. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Langerak op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Langerak.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Langerak – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Langerak die bij jouw conflict past. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Langerak.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Langerak voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Langerak te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Langerak.

Veelgestelde vragen over mediation in

Langerak

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Langerak jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Langerak.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Langerak. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Langerak en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Langerak die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Langerak

Ervaren mediator

5 september 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Nancy van Dijk

Meer gekregen dan verwacht

5 september 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jacqueline Bosch

Het idee uit de mediation helpt echt

27 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Barbara de Groot

Niks meer te doen met mijn werk!

26 augustus 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Inge Vos

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

27 augustus 2020

Zeer fijne ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Deborah van de Veen

Eindelijk rustigere tijden

22 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Maartje Peters

Persoonlijk afgestemd advies

19 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Ilse van den Heuvel

Moeilijke tijd afgesloten

12 augustus 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ellen de Koning

Oprecht goed

13 augustus 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Barbara van de Veen

Nalatenschap netjes verdeeld

8 augustus 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Anna de Bruin

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

5 augustus 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Diana Mol

Profi en vlot geregeld

31 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Jacobus de Koning

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

28 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Elisabeth van Leeuwen

Meer ontvangen dan verwacht

24 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Bianca Schipper

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

28 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Arie Groen

Geen kant verkiezen

28 juli 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Adriana Groen

Menselijke aanpak

24 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Astrid Evers

Eindelijk onenigheid opgelost

19 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- René Visser

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

20 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Ronald van Dijk

De familie is weer een familie

19 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sabrina Koster

Op maat afgestemd advies

22 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Petra van der Horst

Vaak bereikbaar

17 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Steven Vink

Lastige periode afgerond

20 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Kim Boer

De mediator was fijn!

14 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Erik Gerritsen

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

17 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Tamara Evers

Ook voor ons als bedrijf

13 juli 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Ilona Sanders

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

17 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Ramona Brouwer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

13 juli 2020

Hele fijne ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Hanneke Groen

Ruzie met medewerker opgelost

13 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Mirjam van der Horst

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

9 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Jeroen van de Brink

De mediator was goed!

13 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Adriana Hermans

Professioneel en vlug

14 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Adriana Janssen

De familie is weer een familie

9 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Pascal van de Veen

Vlug in contact

9 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel geregeld zo.

- Christian de Wit

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

10 juli 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Jessica Jansen

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

8 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Antonius Jansen

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

8 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Marieke van de Berg

Niets meer te maken met mijn werkgever!

4 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Wilhelmus Veenstra

vlot afgehandeld

2 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Miranda van de Veen

Moeilijke periode afgesloten

6 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Daniël van de Pol

Oprecht chapeau

5 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Martijn Prins

Lastige periode afgesloten

29 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Jacobus Jacobs

Meer ontvangen dan bedacht

29 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Franciscus Molenaar

Nalatenschap zo afgehandeld

30 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Thijs Blom

Niet enkel voor werknemers

25 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Koen van Leeuwen

Conflict met medewerker opgelost

27 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Jessica de Vos

Fatsoenlijk geregeld

23 juni 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

- Albert de Vos

Uit elkaar met een lichtpuntje.

21 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Mirjam Verbeek

Simpel en vlug

27 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Hendrik Dekker

Profi en vlot geregeld

20 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Michel de Bruin

De mediator was verstandig!

24 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Ruud Verhoeven

Een lintje krijgen

20 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Vincent Bosman

Moeilijke tijd afgerond

24 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Manon van de Berg

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

22 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Remco van de Ven

Meer gekregen dan bedacht

22 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- David Wolters

Gewoon prima

19 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Marianne Postma

Conflict met werknemer opgelost

18 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Kevin Vos

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

17 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Wilhelmina van Dam

Snel in contact

14 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Jelle Bosch

Erfenis eerlijk verdeeld

10 juni 2020

Fijne hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Jasper Kok

Het plan was goed

15 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Saskia Jansen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

8 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Anouk Timmermans

Dichter naar elkaar toegegroeid

13 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Suzanne Kuipers

Lastige tijd afgesloten

11 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Martinus de Vos

Eindelijk van mijn leidinggevende af

9 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Niels Groen

Scheiding met zilveren randje

10 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Monique van Beek

Snel in contact

9 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel gegaan zo.

- Marcel Martens

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

5 juni 2020

Zeer fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Brenda Scholten

Vechtscheiding voorkomen!

8 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Martinus de Graaf

Arbeidsconflict behendig opgelost

8 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Cornelis Prins

Een schouderklopje verdiend

1 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Suzanne van de Brink

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

7 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Marloes Smit

Persoonlijke benadering

3 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Marijke de Ruiter

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

31 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Ilona de Wit

Erfenis zo geregeld

29 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Frank van der Heijden

Ook voor ons als bedrijf

29 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Maarten van Dongen

Erfenis eerlijk gedeeld

3 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Jacob Martens

Erfenis eerlijk verdeeld

27 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Wilhelmus Schouten

Oprecht fijn

29 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Monique Martens

Onzekere kwestie fijn geregeld

31 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Franciscus Postma

Ruzie met werknemer opgelost

28 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Nicole Molenaar

Snel geregeld

26 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Nicolaas Boer

Echt chapeau

22 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Charlotte Peters

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

26 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Marijke Timmermans

Ondanks de emoties netjes gedeeld

24 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- René van Doorn

Ook voor werkgevers

21 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Maarten de Boer

Kwetsbare afwikkeling super besloten

19 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- René de Koning

Erfenis zo geregeld

23 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Marije van Wijk

Meelevend en vriendelijk

23 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Steven Blom

De mediator was fijn!

21 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Margaretha Boer

De mediator was fijn!

14 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Johanna Huisman

Niet alleen voor personeel

15 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Ronald van Doorn

Ruzie met dochter opgelost

18 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Marieke van der Linden

Gelukkig nu rustigere tijden

16 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Michael van den Heuvel

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

13 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Marcel Huisman

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

17 mei 2020

Zeer fijne ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Charlotte Smit

Meelevend en vriendelijk

15 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Eva Dijkstra

Niets meer te doen met mijn werk!

9 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Sylvia de Lange

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

10 mei 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Anne van de Pol

Eindelijk ruzie opgelost

10 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marco van Dam

Een lintje verdiend

9 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Franciscus van Beek

De familie is weer een familie

9 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Jelle Huisman

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

6 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Deborah de Wit

Volledig rechtvaardig

9 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Remco de Lange

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

4 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Joris Bosch

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

5 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Rutger de Jong

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

7 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Ilona van der Heijden

Content

6 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Marc de Graaf

Ondanks afstand professioneel geholpen

29 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Barry Evers

De mediator was fijn!

2 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- René van Beek

Een lintje krijgen

2 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Arjan van de Veen

Nalatenschap eerlijk verdeeld

26 april 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Marijke de Bruijn

Ook voor ons als bedrijf

28 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Snel geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Linda van Dongen

Niet duur

1 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Miranda van den Bosch

Scheidingmet een lichtpuntje.

30 april 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Paulus Kok

Niet enkel voor werknemers

26 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Peter Bos

Echtscheiding met zilveren randje

29 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Christiaan Willems

Tevreden

21 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Robin Kuijpers

De mediator was fijn!

23 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Anna Jonker

Het idee was fatsoenlijk

24 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Rutger Maas

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

20 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Eric van Doorn

Persoonlijk afgestemd advies

23 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Thijs van de Berg

Het idee was aantrekkelijk

17 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Marc Jacobs

De familie is weer een familie

20 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Nathalie van den Broek

Veelal bereikbaar

22 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Martijn de Koning

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

16 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Kirsten de Boer

Snel geregeld

18 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Guido van de Brink

Pijnlijke tijd afgesloten

17 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Dave Prins

Vlot in contact

12 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel besloten zo.

- Martine Meijer

Niet alleen voor personeel

17 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Roy Kuipers

Ondanks afstand bekwaam geholpen

9 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Kirsten van der Meer

Content

16 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Laura Hermans

Geoefend mediator

14 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Patricia Hofman

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

7 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Johanna Vos

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

10 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Adrianus van der Linden

Verstandig afgehandeld

10 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Claudia van Dongen

De mediator was fijn!

6 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Marleen Mulder

Verwachtingen overtroffen

3 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Paul Gerritsen

Tarief viel mee!

7 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Joris Evers

Vaak bereikbaar

3 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe gauw dit ging.

- Arie de Jonge

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

7 april 2020

Zeer lieve ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Steven Kuiper

Pijnlijke tijd afgerond

3 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Melanie Hoekstra

Vlug in contact

4 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel geregeld zo.

- Tamara Bosch

Hulp bij scheiding

31 maart 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Erik Vink

Vakkundig en vlug

28 maart 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Michiel van de Pol

Persoonlijk afgestemd advies

8 maart 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Deborah Gerritsen

Oprecht fijn

26 februari 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Janneke Blom

Ondanks afstand bekwaam geholpen

27 januari 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Marleen van Dongen

Vlot opgelost!

7 januari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Nathalie Prins

Vlug in contact

20 december 2019

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Jasper Verhoeven

Ideale tip

29 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rutger Blom

Goede werking van de website

31 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Albert Vink

Via Via maar dan beter

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona van de Veen

Ideale tip

29 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bram Postma

Goede werking van de website

30 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marcel van de Veen

Via Via maar dan beter

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Irene de Bruijn

Prettige service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sharon van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

24 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrikus de Lange

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Robert Koning

erg betaalbaar

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda Schipper

De perfecte match

20 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Franciscus Vos

Mediatorkaart werkt erg fijn

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Monique van de Velde

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Björn Peters

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Inge van der Heijden

Zeer verrast

15 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Simon Schipper

Ideale match

20 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anne van Loon

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Matthijs van Veen

Dé tip

19 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Inge van Wijk

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Angelique de Ruiter

snel geholpen

11 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Sharon van Wijk

Google is je grootste vriend

14 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris Mol

Mediatorkaart werkt erg fijn

9 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Irene Wolters

niet verwacht zo betaalbaar

4 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth Schouten

Positieve ervaring

21 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hendrikus Vink

Snelle offerte

18 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- René van Dijk

Lang leve google

7 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bastiaan Molenaar

erg snel

30 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Wendy Boer

Zeer verrast

24 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Patrick van de Berg

Dé tip

21 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rutger van de Velde

Eindelijk een fijne site

9 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marco Boer

Eindelijk een goede site gevonden

6 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Chantal van der Heijden

Via linkedin niet hetzelfde

9 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Paul de Vries

Goed contact

29 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tim Dijkstra

erg betaalbaar

25 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan van de Brink

Google is je grootste vriend

18 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sjoerd Boer

Snelle offerte

9 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Leonie Meijer

De perfecte match

31 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rutger Timmermans

Aangenaam verrast

30 oktober 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wilhelmus Hoekstra

Google is je grootste vriend

25 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura de Leeuw

Voortreffelijke match

18 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Renate Postma

Ideale tip

11 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Daniël Vermeulen

Werkt lekker!

5 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Matthijs van Dijk

Google is je grootste vriend

26 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica van Leeuwen

Forum bood hulp

20 september 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ronald Jonker

De perfecte match

12 september 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Daniël Kok

niet verwacht zo betaalbaar

8 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal Kramer

Ideale tip

4 september 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Matthijs van de Velde

aangename service

25 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Daniël Prins

Vlugge offerte

17 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anouk Scholten

Dé tip

14 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Claudia Willemsen

Perfecte tip

3 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemarie van Vliet

Fijne service

26 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Antonius van der Meer

Erg tevreden

20 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marianne Dijkstra

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

16 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maarten Vermeulen

Eindelijk een fijne site

6 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jeroen Blom

Perfecte tip

29 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martijn van Loon

Gevonden via forum

23 juni 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Jeffrey van Wijk

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

18 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anna van de Pol

Geen linkedin nodig

7 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pieter Scholten

Lang leve google

3 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline van Beek

Lang leve google

26 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Schipper

Vlugge offerte

23 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Bas Peters

Eindelijk een goede site gevonden

13 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Linda Scholten

Lang leve google

4 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne de Leeuw

zeer rap geholpen

27 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Petronella de Koning

Via forum hier terechtgekomen

23 april 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Wilhelmus Hofman

Goed contact

21 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Cornelis de Groot

erg betaalbaar

14 februari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Willems

Lang leve google

31 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry Postma

Goed contact

29 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Antonius de Vries

niet verwacht zo betaalbaar

8 januari 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen van de Velde

Perfecte website

1 januari 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bianca Blom

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Richard Bosch

Mediatorkaart werkt erg fijn

16 december 2018

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Melanie de Vries

Uitgelichte mediators uit Langerak

Onno F. Blom Advocaten

Appelvink 1
3435 RX Nieuwegein
Nederland

030 262 8052
http://www.ofblomadvocaten.nl/

Advocaat Gorinchem – DNA-Legal

Grote Markt 20 -21
4201 EB Gorinchem
Nederland

0183 631 800
http://www.dnalegal.nl/

Van Leur en Harent Advocaten B.V.

Dudokplein 224
3315 KH Dordrecht
Nederland

078 711 0202
http://vanleurenharent.nl/