Mediator Haarzuilens

Wil jij een betaalbare mediator uit Haarzuilens die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Haarzuilens verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Haarzuilens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Haarzuilens gezocht?

Mediators uit Haarzuilens vergelijken

Mediator Haarzuilens
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haarzuilens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vleuten, Harmelen en Kockengen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Haarzuilens

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Haarzuilens? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Haarzuilens te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het aan te raden is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inzetten. Hij zal proberen om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Haarzuilens. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Haarzuilens terecht voor:

  • Mediator scheiding Haarzuilens
  • Zakelijke mediation Haarzuilens
  • Familie mediation Haarzuilens
  • Mediation arbeidsconflict Haarzuilens
  • En meer

Alle mediators uit Haarzuilens

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Haarzuilens – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die zich bezighoud met het oplossen van een conflict. Meestal kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Haarzuilens. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Haarzuilens voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Haarzuilens.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Haarzuilens

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Haarzuilens voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Haarzuilens weet bijna alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het wegwerken van geschillen is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Haarzuilens is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Haarzuilens gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Door enkele stappen te doorlopen zal je de juiste partij vinden. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij aantrekken. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Haarzuilens.

Scheiden in Haarzuilens is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Haarzuilens die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Haarzuilens, via een betaalbare mediators

Scheiden Haarzuilens

Klik op de knop ‘Scheiden Haarzuilens‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Haarzuilens, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Haarzuilens

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in wat je zoekt. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw conflict op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Haarzuilens op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Haarzuilens.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Haarzuilens – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Haarzuilens die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Haarzuilens.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Haarzuilens voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Haarzuilens te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Haarzuilens.

Veelgestelde vragen over mediation in

Haarzuilens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Haarzuilens jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Haarzuilens.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Haarzuilens. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Haarzuilens en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Haarzuilens die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Haarzuilens

Uitstekend geregeld De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

6 september 2020

- Johannes Vermeulen

De mediator was verstandig!

6 september 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Wouter Blom

Direct afgehandeld!

2 september 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Petra Peeters

Vlot in contact

1 september 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Willem Verhoeven

Geen kant kiezen

21 augustus 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Robert Hoekstra

Scheiding met zilveren randje

20 augustus 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Leonie Brouwer

Scheiding met zilveren randje

14 augustus 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Ruud van Doorn

Uitstekend geregeld De reden was natuurlijk niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

13 augustus 2020

- Michiel Verbeek

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

11 augustus 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ramona van Wijk

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 augustus 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Michel van de Velden

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 augustus 2020

Zeer gepaste ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Michael van Dijk

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

31 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Eva de Graaf

Vakkundig en snel

27 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Mirjam de Bruin

Niet prijzig

26 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rob Boer

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

27 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Sander Dekker

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

24 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Ramona Jansen

De familie is weer een familie

27 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Roy Bos

Op maat afgestemd advies

21 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Anna Willems

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

25 juli 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Diana Martens

De mediator was fijn!

22 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Annemieke Boer

Onzekere kwestie goed afgehandeld

22 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Ruben Kok

Oprecht fijn

20 juli 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Maurice de Leeuw

Erfenis zo afgehandeld

21 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Mark van den Broek

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

14 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Simon Dijkstra

Betrokken en aardig

19 juli 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Yvonne van Leeuwen

Gelukkig nu rustigere tijden

19 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Cornelis Visser

Na lang turbulent nu rust

13 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Maurice Kuijpers

Menselijke benadering

11 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Peter de Jong

Content

10 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Angela van de Brink

Scheiding met zilveren randje

11 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Willem Verbeek

Meer ontvangen dan bedacht

11 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Robin Blom

Uitstekend gedaan De reden was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

14 juli 2020

- Koen van de Veen

Conflict met medewerker opgelost

13 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Evelien van den Broek

Menselijke aanpak

10 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Anita van den Broek

Het idee uit de mediation helpt oprecht

4 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Angelique Hendriks

Het idee uit de mediation helpt oprecht

5 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Catharina Boer

Volledig objectief

8 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Geweldig.

- Christiaan Huisman

Eindelijk rustigere tijden

3 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Wilhelmina van de Pol

Een lintje verdiend

5 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jacoba Verbeek

Onenigheid met dochter opgelost

7 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Michael van der Meulen

Hulp bij (tiener)dochter

2 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Mark Smit

Van problemen vlot naar oplossingen

28 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Gerardus Hermans

Na lang turbulent nu rust

30 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Femke Vermeulen

Profi en vlot geregeld

28 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Margaretha Driessen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

28 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Simone van Veen

Moeilijke tijd afgerond

24 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Sabine Kok

Niets meer te maken met mijn werk!

26 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Sandra Mulder

Het idee uit de mediation helpt echt

23 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Jeroen Driessen

Content

24 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Jacqueline Smit

Ruzie met dochter opgelost

23 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Remco Mulder

Gewoon prima

22 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Sabine van de Wal

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

23 juni 2020

Hele lieve ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Danny van der Heijden

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

21 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Eva Smits

Eindelijk rustigere tijden

19 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Robertus van den Heuvel

Hulp bij scheiding

16 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Mariska Schouten

Persoonlijke aanpak

17 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Martinus Jansen

De familie is weer een familie

15 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Patrick Hendriks

Vechtscheiding voorkomen!

17 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Bram van der Horst

Geen testament, wel netjes verdeeld

12 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Barbara Janssen

Snel opgelost!

14 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Elizabeth de Leeuw

Een schouderklopje krijgen

10 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Natascha Janssen

Moeilijke tijd afgerond

13 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Suzanne Groen

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

7 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Sabine Vermeulen

Arbeidsconflict kundig opgelost

13 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Charlotte Verhoeven

Profi en snel geregeld

11 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Dirk van de Veen

Niet enkel voor personeel

11 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Daniëlle Jansen

De familie is opnieuw een familie

7 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Christian Post

Goed geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

6 juni 2020

- Antonius Kuijpers

Persoonlijke benadering

7 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Maarten van Dam

Oprecht chapeau

7 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Dirk Jansen

Een lintje krijgen

4 juni 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marjolein Koster

Vlot afgehandeld!

4 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Bas de Jonge

Simpel en vlot

2 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Marianne Huisman

Dichter naar elkaar gekomen

29 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Jacoba Groen

Het idee uit de mediation helpt echt

2 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Martijn Verhoeven

Hulp bij scheiding

3 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Dave Huisman

Op maat afgestemd advies

2 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Christian de Jong

Ook voor werkgevers

30 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Nienke van Leeuwen

Snel afgehandeld

31 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Matthijs Gerritsen

Oprecht neutraal

29 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Laura Verhoeven

Pijnlijke periode afgesloten

30 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Kevin van der Meer

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

22 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Maartje Hoekstra

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

24 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Joost Peters

Pijnlijke periode afgesloten

26 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Eveline de Bruijn

Snel geregeld

23 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Ilona de Koning

Persoonlijk afgestemd advies

20 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Thijs van Dijk

Eindelijk rustigere tijden

24 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Natascha Postma

Betrokken en aardig

21 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ruud van Wijk

Lastige periode afgesloten

18 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Gerrit Peeters

Volledig rechtvaardig

20 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Jasper van Dijk

Niet duur

19 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Christian Kramer

Meer ontvangen dan verwacht

16 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Anna Hermans

Onenigheid met dochter opgelost

18 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Kelly Koning

Meer ontvangen dan bedacht

16 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Lisette Verbeek

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

14 mei 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Marco Prins

Eindelijk rustigere tijden

12 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Richard Kuiper

Snel afgehandeld

11 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Roy de Haan

Verstandig geregeld

9 mei 2020

De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Jacobus Driessen

De mediator was verstandig!

12 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Dirk Blom

Betrokken en sympathiek

14 mei 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Marloes Vink

Gewoon goed

12 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Maria Driessen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

5 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Michiel de Jonge

Echt chapeau

6 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Petrus Post

Vechtscheiding voorkomen!

4 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Kirsten Hermans

Lastige periode afgesloten

8 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Tamara Sanders

Veelal bereikbaar

8 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Prettig hoe gauw dit ging.

- Manon Brouwer

Scheidingmet een lichtpuntje.

3 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Adrianus Bosman

Geen kant gekozen

4 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Kim Gerritsen

Na lang turbulent nu ontspanning

3 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Tom van de Wal

Eindelijk van mijn leidinggevende af

2 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jacob Post

Ervaren mediator

28 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Remco van den Heuvel

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

28 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Bram Maas

Vlot in contact

30 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel geregeld zo.

- Ivo Peeters

Vechtscheiding voorkomen!

25 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Cornelis Scholten

Ruzie met personeelslid opgelost

30 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Chantal van Loon

Simpel en snel

25 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Stefan de Wit

Ondanks afstand bekwaam geholpen

26 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Thomas van den Heuvel

Gewoon prima

27 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Adrianus Hoekstra

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

23 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Antonius Janssen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

26 april 2020

Zeer prettige ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Femke Evers

Oprecht chapeau

22 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Vanessa Kok

Moeilijke tijd afgerond

22 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Bianca Janssen

Snel geregeld

19 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Sabrina Brouwer

Moeilijke tijd afgesloten

23 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Janneke de Graaf

Het idee uit de mediation helpt oprecht

18 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Tessa Kuijpers

Tevreden

15 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Erwin Driessen

Begeleiding bij (tiener)dochter

19 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Ellen de Wit

Gewoon goed

15 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Alexander Gerritsen

Conflict met personeelslid opgelost

11 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Elisabeth van der Laan

Een lintje krijgen

15 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Saskia de Wit

Gewoon goed

13 april 2020

Content zoals bedacht.

- Koen van Doorn

Niet enkel voor werknemers

13 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Petra de Jong

Persoonlijk afgestemd advies

11 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Linda van de Velden

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

10 april 2020

Fijne hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Melanie van Wijk

Profi en handig geregeld

8 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Marcel van de Ven

Arbeidsconflict behendig opgelost

8 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Dennis Postma

Op maat afgestemd advies

8 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Miranda Meijer

Erfenis zo geregeld

10 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Deborah van den Broek

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Marijke Huisman

Niet alleen voor personeel

2 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Arjan Smeets

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

8 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Hendrikus van Loon

Dichter naar elkaar toegegroeid

5 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Barry de Koning

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

31 maart 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Tamara Peeters

Prima gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

5 april 2020

- Ronald Veenstra

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

4 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- René Evers

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

18 maart 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Bas van de Pol

Het idee van de mediation helpt echt

28 februari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Christiaan van der Laan

Het plan was degelijk

30 januari 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Daniël de Vos

Betrokken en aardig

6 januari 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Sylvia de Jong

Van problemen vlot naar oplossingen

17 december 2019

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Ruben Meijer

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ruben van de Veen

betaalbaar en professioneel

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina van der Meer

Werkt lekker!

27 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petrus de Leeuw

Forum bood hulp

27 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Marcel Peters

Gevonden via forum

24 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Evelien Veenstra

snel geholpen

25 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ilse van de Ven

Via Via maar dan beter

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja de Ruiter

Geen linkedin nodig

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anne van der Horst

Ideale tip

25 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nienke Bos

Snelle match via mediatorkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ronald van Loon

Mediatorkaart is top!

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Wilhelmus de Jonge

Geen linkedin nodig

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda Vermeulen

De perfecte match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adrianus Huisman

Fijn!

17 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Miranda van der Linden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Margaretha van de Brink

Ideale match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maartje de Ruiter

Lang leve google

13 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Vermeulen

erg snel

15 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Stefan van der Meulen

Ideale tip

16 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Petrus van de Wal

Vlugge offerte

15 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Robin Bos

Google is je grootste vriend

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie van Leeuwen

Perfecte website

9 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Koen de Vos

Lang leve google

29 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona Willemsen

Mediatorkaart is top!

20 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Roel de Boer

Lang leve google

15 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika Groen

Aangenaam verrast

9 februari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Robin van der Heijden

Fijn!

4 februari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wouter Brouwer

Mediatorkaart is top!

26 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Albert van de Berg

Geen linkedin nodig

23 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Bastiaan Scholten

Positieve ervaring

16 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Gerardus Boer

Ideale tip

6 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marloes Mulder

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Willem van de Veen

aangename service

3 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Cindy van de Pol

Snelle match via mediatorkaart.nl

28 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Vanessa Kuijpers

Eindelijk een fijne site

15 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Joyce van Loon

erg snel

7 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Melanie Peters

Gevonden via forum

3 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Bos

Ideale match

29 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Paul van de Velde

Fijne service

20 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Hendrika Jacobs

Snelle offerte

16 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Linda de Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

10 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martinus van den Heuvel

Erg tevreden

27 september 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Chantal Schipper

Dé tip

26 september 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Paulus Willems

Eindelijk een fijne site

14 september 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacob Blom

Perfecte tip

5 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Margaretha Koning

Goed contact

30 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ilona Prins

erg snel

23 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sjoerd Scholten

Snelle match via mediatorkaart.nl

15 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Christian van de Brink

Zeer verrast

10 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Mirjam van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

4 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Vincent Bakker

erg betaalbaar

26 juli 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maartje Koning

Super service

18 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Astrid Willems

Erg tevreden

11 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Adriana de Vries

Mediatorkaart is top!

5 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Natascha van Veen

Snelle offerte

3 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Margaretha Wolters

Goed contact

23 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Karin Martens

Perfecte tip

16 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anita Smeets

Eindelijk een goede site gevonden

12 juni 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Nicole Schipper

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

2 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Gerrit Brouwer

Werkt lekker!

30 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriana Prins

Aangenaam verrast

20 mei 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kim Kuipers

Eindelijk een goede site gevonden

11 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Manon de Jong

Via Via maar dan beter

2 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita Kramer

Via forum hier terechtgekomen

30 april 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Catharina Kok

Duidelijke website

19 april 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marjolein Willemsen

Goed contact

7 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacoba Koning

Fijn!

17 februari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Dirk van Wijk

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

1 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Robert van Leeuwen

Fijne service

31 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Thijs Hermans

Perfecte tip

18 januari 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johan Smit

Lang leve google

15 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven Janssen

De perfecte match

1 januari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marianne Veenstra

Uitgelichte mediators uit Haarzuilens

Divorce Company – Virginie Lapidaire

Raadhuisstraat 31
3603 AV Maarssen
Nederland

030 207 7703
http://www.divorce-company.nl/

Dingemans Advocaten

Raadhuisstraat 31
3603 AV Maarssen
Nederland

0346 284 944
http://www.dingemansadvocaten.nl/

TIEN A&M

Nicolaas Basterthof 2
3603 EP Maarssen
Nederland

06 31779862
http://tienarbeidsrecht.nl/