Mediator Handel

Wil jij een top mediator in Handel die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Handel verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Handel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Handel gezocht?

Mediators uit Handel vergelijken

Mediator Handel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 139 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Handel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Beek en Donk, Odiliapeel en Volkel bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Handel

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Handel? Het kan ingewikkeld zijn om de geschikte mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Handel te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt of het wijs is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door in het midden van het conflict te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Handel. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Handel terecht voor:

  • Mediator scheiding Handel
  • Zakelijke mediation Handel
  • Familie mediation Handel
  • Mediation arbeidsconflict Handel
  • En meer

Alle mediators uit Handel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Handel – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Handel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Handel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Handel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Handel

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Handel weet bijna alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Ook zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Handel is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Handel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door enkele stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij inhuren. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Handel.

Scheiden in Handel is natuurlijk vervelend, maar met een mediator scheiden uit Handel zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Handel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Handel, via een betaalbare mediators

Scheiden Handel

Klik op de knop ‘Scheiden Handel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Handel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Handel

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te schetsen. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw geschil op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij tegenover je. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Handel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Handel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Handel – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Handel vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je dan ook de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Handel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Handel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Handel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Handel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Handel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Handel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Handel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Handel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Handel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Handel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Handel

De familie is opnieuw een familie

6 augustus 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Tessa Dekker

Van problemen snel naar oplossingen

5 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Michel Hendriks

Erfenis zo afgehandeld

26 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Anouk Hermans

Volledig rechtvaardig

24 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Thijs de Ruiter

Content

24 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Marjolein de Leeuw

Snel afgehandeld

22 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Martine Blom

Tevreden

21 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Nicole van der Meulen

Tarief viel mee!

19 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Albert de Leeuw

Persoonlijke aanpak

19 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Sander van der Linden

Een lintje verdiend

24 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Cornelis Huisman

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

19 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Sjoerd van de Pol

Snel opgelost!

22 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Jolanda van den Bosch

Goed geregeld

19 juli 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Nienke Evers

Betrokken en sympathiek

16 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Erwin Smits

De mediator was fijn!

16 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Deborah de Jonge

Echt chapeau

16 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Elizabeth Willemsen

Persoonlijke aanpak

12 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Esther Jacobs

De mediator was verstandig!

15 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Diana de Ruiter

Boven verwachting

11 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Edwin de Vries

Gewoon goed

16 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Sabrina Smits

Ook voor werkgevers

14 juli 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Raymond Kuipers

Arbeidsconflict behendig aangepakt

12 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Daniël Smeets

Gelukkig nu rustigere tijden

8 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Yvonne Brouwer

Prijs viel mee!

6 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Pieter de Lange

Dichter naar elkaar toegegroeid

6 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Claudia Hofman

Dichter naar elkaar toegegroeid

7 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Miranda van de Wal

Niet enkel voor werknemers

5 juli 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Astrid Sanders

Profi en vlot geregeld

9 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Diana Huisman

Meer gekregen dan bedacht

3 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Anna van der Meulen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

6 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Franciscus van de Brink

Geen kant verkiezen

30 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Richard van de Veen

Oprecht objectief

5 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Kim de Haan

Pijnlijke tijd afgerond

2 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Leonie Dijkstra

De familie is opnieuw een familie

28 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Iris Verhoeven

De mediator was fijn!

29 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Daniël van Dongen

Menselijke benadering

25 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Ingrid van de Brink

Meer gekregen dan verwacht

25 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Maartje van de Velden

Vechtscheiding voorkomen!

28 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Nancy Kuipers

Vaak bereikbaar

24 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel geregeld zo.

- Raymond Schipper

Niks meer te maken met mijn werk!

26 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Maartje Verbeek

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

22 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sabine Gerritsen

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

23 juni 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Marcel Boer

Gewoon goed

21 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Jacqueline de Jonge

Van problemen vlot naar oplossingen

18 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Brenda Maas

Vakkundig en snel

17 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Annemarie Prins

Veelal bereikbaar

18 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Remco de Haan

Dikwijls bereikbaar

13 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Johan van Beek

Arbeidsconflict kundig opgelost

14 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Willem van Beek

Snel in contact

12 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel gegaan zo.

- Joyce van Dam

Oprecht goed

16 juni 2020

Absoluut top! Dank!

- Jolanda Vink

Vakkundig en vlug

12 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Kirsten van der Heijden

Fatsoenlijk geregeld

8 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Deborah van den Heuvel

Begeleiding bij (tiener)dochter

14 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Eva Smeets

Erfenis zo afgehandeld

6 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Adriaan de Boer

Ruzie met personeelslid opgelost

6 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Matthijs Hoekstra

Lastige tijd afgerond

7 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Michael de Vos

Volledig objectief

9 juni 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Martin van de Ven

Profi en vlot geregeld

5 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Kevin Smeets

Verwachtingen overtroffen

2 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Antonius Smits

Een lintje verdiend

7 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- David Bos

Uiteindelijk van mijn baas af

8 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Elizabeth van der Linden

Oprecht chapeau

3 juni 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Evelien van Beek

Op maat afgestemd advies

1 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Karin Peters

Hulp bij uit elkaar gaan

29 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Thijs van der Meer

Gewoon goed

1 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Marcel Kuijpers

De familie is weer een familie

29 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Vanessa de Jong

Tevreden

3 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Nathalie Maas

Op maat afgestemd advies

28 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Michiel Bos

Niet prijzig

30 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Linda de Vos

Niet prijzig

24 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Ilse de Leeuw

Het plan was degelijk

29 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Martin Boer

Meelevend en welwillend

27 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Mark de Haan

Menselijke aanpak

22 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Marieke Kuijpers

Prima geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

24 mei 2020

- Lisette de Ruiter

Niet enkel voor werknemers

21 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Nathalie van de Berg

Goed afgehandeld

24 mei 2020

De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Adriana van de Berg

Echtscheiding met zilveren randje

22 mei 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Laura van Dijk

Na lang turbulent nu ontspanning

21 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Sabine van Dijk

Hulp bij (tiener)dochter

19 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Mark van de Veen

Ruzie met personeelslid opgelost

20 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Frank Smeets

Oprecht chapeau

14 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Annemieke Hendriks

Gelukkig nu onenigheid opgelost

19 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Simon van Vliet

Oprecht goed

18 mei 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Michael van de Wal

Hulp bij (tiener)dochter

16 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Nicole Sanders

Niet duur

18 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jelle Jonker

Content

16 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Simon Smeets

Vlug in contact

12 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Suzanne Vink

Gelukkig nu van mijn baas af

11 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Deborah Dekker

Begeleiding bij (tiener)dochter

8 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Edwin van de Brink

Ruzie met dochter opgelost

10 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Caroline van de Brink

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

8 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Elizabeth de Boer

Pijnlijke tijd afgesloten

5 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Marco de Jong

Onenigheid met dochter opgelost

8 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Hendrik Kramer

Niets meer te doen met mijn werkgever!

9 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Richard van de Pol

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Sebastiaan Peters

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

1 mei 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Joyce Smits

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

7 mei 2020

Hele lieve ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Sabine Kramer

vlot afgehandeld

2 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Bianca de Jong

Geen testament, wel netjes verdeeld

29 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Kim van der Heijden

Veelal bereikbaar

29 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel geregeld zo.

- Marije Schouten

Onzekere kwestie fijn geregeld

1 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Kim Hendriks

Boven verwachting

3 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Judith van de Veen

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

1 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Albert de Ruiter

Gelukkig nu ruzie opgelost

25 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Hendrikus van den Broek

Begeleiding bij (tiener)dochter

26 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Saskia Timmermans

De familie is opnieuw een familie

29 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Roel Meijer

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

25 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Cornelis de Jonge

Eindelijk rustigere tijden

27 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Monique van den Heuvel

Snel afgehandeld

20 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Elizabeth Kuipers

Prijs viel mee!

19 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Janneke van der Horst

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

25 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Ilona Hofman

Niets meer te doen met mijn werk!

23 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Rob Visser

Niets meer te maken met mijn werk!

23 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Nicolaas Hendriks

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

17 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- David van der Meulen

Boven verwachting

22 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Mariska Dekker

Content

15 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Inge Molenaar

De mediator was fijn!

13 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Leonie Wolters

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

13 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Bart Wolters

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

11 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Franciscus Driessen

Goed geregeld

12 april 2020

De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sharon Dijkstra

De mediator was goed!

10 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Wendy van den Broek

Het idee van de mediation helpt oprecht

10 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Cornelis van de Wal

Betrokken en sympathiek

10 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Marjolein de Boer

Gevoelige kwestie fijn geregeld

10 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Dennis de Lange

Goed geregeld

11 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Bram Driessen

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

6 april 2020

- Wilhelmina Janssen

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

11 april 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Christiaan Verhoeven

Dichter naar elkaar gekomen

3 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Evelien van de Berg

Geoefend mediator

7 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Jasper Verbeek

Meer ontvangen dan bedacht

9 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Gerardus van Loon

Meelevend en vriendelijk

6 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Bas Evers

Professioneel en snel

5 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Irene van Veen

Persoonlijke aanpak

30 maart 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Paulus Verhoeven

Boven verwachting

4 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Maurice Willemsen

Van problemen vlot naar oplossingen

2 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Wilhelmina Jonker

Vechtscheiding voorkomen!

10 maart 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Bastiaan Peters

Gelukkig nu rustigere tijden

3 maart 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Johan Jansen

Gelukkig nu van mijn baas af

7 februari 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Mirjam de Groot

Niks meer te maken met mijn werk!

21 januari 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sylvia van de Berg

Een schouderklopje krijgen

19 december 2019

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Robertus de Haan

snel geholpen

1 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Manon Visser

Eindelijk een fijne site

28 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ruben van Beek

Goede werking van de website

31 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Christian van Doorn

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marloes van de Velde

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martin de Jonge

snelle service

30 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Charlotte Willemsen

De perfecte match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cindy Smeets

Dé tip

25 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Björn Bosman

Mediatorkaart is top!

20 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marinus Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

19 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bianca Kok

Gevonden via forum

24 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Björn de Bruin

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ilse Scholten

Duidelijke website

22 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cindy de Jong

Fijne service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Niels de Koning

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

18 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Cindy Hermans

Eindelijk een fijne site

17 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Thomas Vink

Dé tip

16 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Femke Smeets

erg snel

19 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Hendrik van Dam

niet verwacht zo betaalbaar

13 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald Boer

Duidelijke website

12 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Johan van de Velden

Werkt goed dit

14 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelia Dijkstra

Perfecte tip

11 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jan Mulder

Vlugge offerte

4 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ronald Dekker

Goed contact

27 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Deborah van Loon

Dit werkt fijn

17 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Linda Sanders

Ideale website

12 februari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Femke de Jong

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

2 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ruud Blom

Ideale match

26 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marinus Hermans

vlot en makkelijk

17 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Hendrikus van der Horst

Dit werkt fijn

16 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cindy van der Linden

Duidelijke website

3 januari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maaike van Vliet

snel geholpen

11 december 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martijn Gerritsen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

28 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Pieter Schipper

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 november 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Eva Postma

Eindelijk een fijne site

20 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Angela de Graaf

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

7 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Kim de Vos

Ideale tip

4 november 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jolanda Verhoeven

Mediatorkaart werkt erg fijn

26 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Margaretha Maas

Perfecte tip

18 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Steven de Vos

Werkt goed dit

15 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Roel van de Velde

aangename service

8 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Iris Dijkstra

Voortreffelijke match

28 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johanna de Bruijn

Snelle match via mediatorkaart.nl

26 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Dirk Boer

snelle service

14 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Bart Groen

Vlugge offerte

9 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Arie van der Laan

Prettige service

2 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Martinus van Doorn

Erg tevreden

25 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Adriana van der Linden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian van Veen

vlot en makkelijk

15 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Martin Kok

Vlugge offerte

7 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Richard van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

29 juli 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ellen de Groot

Lang leve google

22 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Dijkstra

Perfecte website

16 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Mariska van der Heijden

Goed contact

9 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ronald Vink

Goede werking van de website

3 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Alexander Martens

Goed contact

26 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Thijs Huisman

aangename service

17 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Paulus Veenstra

Goede werking van de website

10 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Erwin Smeets

Goed contact

6 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arie Peeters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

27 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maaike Evers

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Susanne Boer

erg betaalbaar

15 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke van Loon

Via linkedin niet hetzelfde

4 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone van der Heijden

Perfecte website

27 april 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ruben de Haan

Goed contact

21 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hendrik Sanders

Mediatorkaart werkt erg fijn

14 maart 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Petronella Kuijpers

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

19 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michiel van de Brink

betaalbaarder dan ik dacht

31 januari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier Kuijpers

Ideale match

2 februari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bart Koning

Goed contact

23 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adriaan Schouten

erg snel

25 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Ramona de Bruin

Geen linkedin nodig

22 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda van de Wal

Uitgelichte mediators uit Handel

Peelland Advocaten

Kanaaldijk N.W. 81
5707 LC Helmond
Nederland

0492 543 093
http://www.peellandadvocaten.nl/

InitiatiefRijk

Schutboomsestraat 10A
5763 BR Milheeze
Nederland

06 46281777
http://www.initiatiefrijk.com/

De Kleijne & Janssen echtscheidingsmediators (Onderneming en echtscheiding)

Velmolenweg 159
5404 LB Uden
Nederland

0413 341 857
https://www.dkj-echtscheidingsmediators.nl/