Mediator Hansweert

Zoek jij een professional voor mediation in Hansweert?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Hansweert verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hansweert – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Hansweert gezocht?

Mediators uit Hansweert vergelijken

Mediator Hansweert
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hansweert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kloetinge, Ossenisse en Kloosterzande bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Hansweert

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Hansweert? Het kan lastig zijn om de geschikte mediator te vinden voor het wegnemen van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Hansweert te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Hansweert. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Hansweert terecht voor:

  • Mediator scheiding Hansweert
  • Zakelijke mediation Hansweert
  • Familie mediation Hansweert
  • Mediation arbeidsconflict Hansweert
  • En meer

Alle mediators uit Hansweert

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Hansweert – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een geschil. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Hansweert. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Hansweert voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Hansweert.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Hansweert

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Hansweert voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Hansweert weet bijna alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Daarnaast kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Hansweert eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Hansweert gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Wij denken met je mee door je een paar tips te geven. Het moet immers wel een professional zijn jou gaat helpen met je ruzie. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Koppels die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Hansweert.

Scheiden in Hansweert is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Hansweert zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Hansweert die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Hansweert, via een betaalbare mediators

Scheiden Hansweert

Klik op de knop ‘Scheiden Hansweert‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Hansweert, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Hansweert

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw conflict te beëindigen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Hansweert op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Hansweert.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Hansweert – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Hansweert die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Hansweert.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Hansweert voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Hansweert te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Hansweert.

Veelgestelde vragen over mediation in

Hansweert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Hansweert jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Hansweert.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Hansweert. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Hansweert en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Hansweert die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Hansweert

Het idee uit de mediation helpt oprecht

1 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Anne van Wijk

Ondanks afstand professioneel geholpen

29 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Sandra Martens

Niet enkel voor werknemers

29 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Martinus Dijkstra

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

25 juli 2020

Hele prettige ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Michiel van den Broek

Hulp bij scheiding

23 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Tessa van der Heijden

Betrokken en sympathiek

26 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Laura Koster

Geoefend mediator

26 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Thijs Wolters

Verwachtingen overtroffen

25 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Renate de Leeuw

Profi en vlot geregeld

20 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Remco de Vos

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

22 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Raymond van Dongen

Oprecht goed

18 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Barry de Koning

Vakkundig en vlug

22 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Stefan van der Heijden

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Marloes Vink

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

19 juli 2020

Zeer gepaste ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Sandra Janssen

Het plan was aantrekkelijk

17 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Guido Vermeulen

Het plan was goed

19 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Raymond Molenaar

Arbeidsconflict behendig opgelost

11 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Natasja de Jong

Niet duur

15 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sabine van den Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

14 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Deborah van den Broek

Niet duur

14 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Nicole van der Meulen

Echtscheiding met zilveren randje

9 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Thijs Bos

Onenigheid met dochter opgelost

8 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Jasper Bos

Oprecht chapeau

7 juli 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Lisette de Ruiter

Pijnlijke tijd afgerond

11 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Paul van der Laan

Eindelijk van mijn baas af

4 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Peter Hermans

Nalatenschap netjes verdeeld

4 juli 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Christiaan van der Laan

Conflict met personeelslid opgelost

6 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Eva Peters

Begeleiding bij (tiener)dochter

5 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Wilhelmus van Vliet

Gelukkig nu ruzie opgelost

2 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Anne Smeets

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Laura Hermans

De familie is opnieuw een familie

4 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Frank Dijkstra

Begeleiding bij (tiener)dochter

5 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Nathalie van Dam

Vechtscheiding voorkomen!

2 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Marc de Jong

Dichter naar elkaar gekomen

2 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Tom Brouwer

Menselijke benadering

26 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Suzanne Molenaar

Arbeidsconflict behendig aangepakt

26 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Steven Kramer

Oprecht chapeau

23 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Bianca Dijkstra

Professioneel en snel

27 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Ilona de Bruin

Gelukkig nu rustigere tijden

22 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Maarten Bosman

Hulp bij uit elkaar gaan

21 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Maurice van Leeuwen

Prijs viel mee!

20 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Rob Sanders

Van problemen snel naar oplossingen

23 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Lisette Hofman

Na lang turbulent nu rust

24 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Bianca Jacobs

Uitstekend gedaan De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

16 juni 2020

- Iris Veenstra

Onenigheid met dochter opgelost

17 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Michel de Ruiter

Moeilijke tijd afgerond

19 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Chantal Koster

Betrokken en sympathiek

16 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Natasja Huisman

Vlot in contact

15 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Judith Willems

Echt objectief

18 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Paulus Postma

Fijn geregeld

17 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Margaretha Bosman

Betrokken en aardig

9 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Jolanda Prins

Vechtscheiding voorkomen!

13 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Cornelis Gerritsen

Fijn geregeld

10 juni 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Maurice Willemsen

Volledig onpartijdig

11 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Patrick Vos

Echt chapeau

5 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Hendrika van de Ven

Tarief viel mee!

10 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Willem van Dongen

Moeilijke periode afgesloten

5 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Jacoba Postma

Niet duur

8 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Astrid van der Meer

Van problemen vlot naar oplossingen

7 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Joyce van den Heuvel

Simpel en vlug

5 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Sabrina Martens

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

8 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Elisabeth van den Broek

Geen kant gekozen

2 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Ingrid Hoekstra

Erfenis eerlijk verdeeld

1 juni 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Pascal Smeets

Geen kant gekozen

1 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Simon Kramer

Ondanks afstand professioneel geholpen

30 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Nancy Vermeulen

Niet duur

31 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Natascha de Koning

Gewoon goed

3 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Antonius de Bruijn

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

30 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Michael Groen

Tevreden

26 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Klaas Hendriks

Een schouderklopje krijgen

24 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Annemieke Peters

Nalatenschap eerlijk verdeeld

29 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Arie van de Velde

Het idee van de mediation helpt enorm

27 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Daniëlle van Beek

Nalatenschap zo geregeld

23 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Marcel Hendriks

Arbeidsconflict behendig aangepakt

23 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Erik de Ruiter

Betrokken en sympathiek

22 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Jan Dekker

Geen kant gekozen

26 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Daniël van de Brink

Ondanks afstand professioneel geholpen

21 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Sharon Janssen

Niet prijzig

23 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rutger van der Heijden

Gewoon prima

16 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Roy Schouten

Ook voor ons als bedrijf

15 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Janneke van de Ven

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

17 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Jacqueline de Haan

Eindelijk rustigere tijden

17 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Daniëlle Bosman

Prijs viel mee!

17 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Monique van Leeuwen

Goed afgehandeld

17 mei 2020

De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Natascha Jacobs

Het idee was goed

14 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Arie Prins

Vechtscheiding voorkomen!

10 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Miranda Postma

Tevreden

9 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Monique Willems

Meer ontvangen dan verwacht

11 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Michel Dijkstra

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

7 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Michel Bakker

Prijs viel mee!

11 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Raymond Kuijpers

Lastige periode afgerond

10 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Gerardus de Bruin

Een lintje krijgen

6 mei 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jacqueline Kuijpers

Erfenis eerlijk verdeeld

4 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Arjan Kok

Ook voor werkgevers

4 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Tamara Blom

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

6 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Tim Peters

Hulp bij scheiding

5 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Laura van de Velden

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

4 mei 2020

Zeer gepaste ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Arjan van Veen

Betrokken en aardig

1 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Robin de Koning

Niet enkel voor werknemers

30 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Patrick Driessen

Menselijke benadering

29 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Cornelis Molenaar

Verwachtingen overtroffen

29 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Hendrik van Dam

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

2 mei 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Kirsten Smits

Moeilijke periode afgesloten

27 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Paul van Beek

Niet alleen voor werknemers

28 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Dave Verbeek

Betrokken en aardig

26 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Eveline Martens

Content

29 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Wilhelmus Visser

Ook voor ons als bedrijf

25 april 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Mirjam Post

Hulp bij (tiener)dochter

26 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Dave de Vos

Echt chapeau

22 april 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Adriana de Lange

Vakkundig en vlug

19 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Dirk Hoekstra

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

18 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Edwin van de Brink

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

24 april 2020

- Anne van de Velde

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

18 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Maaike de Ruiter

Verwachtingen overtroffen

22 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Eva van Veen

Geen kant kiezen

18 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Robin Maas

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

17 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Adriana Hofman

Snel afgehandeld!

13 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ivo van de Velde

Vaak bereikbaar

17 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Sandra Bakker

Ervaren mediator

11 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Simone van den Bosch

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

13 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Elisabeth van der Laan

Betrokken en aardig

16 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Leonie Verbeek

Ervaren mediator

14 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Pieter Postma

Persoonlijke aanpak

10 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Vanessa Brouwer

Dichter naar elkaar toegegroeid

9 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Frank van de Velde

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

13 april 2020

Zeer prettige ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Marco Vink

Niks meer te maken met mijn werkgever!

8 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Wouter van de Brink

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

4 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Sjoerd Peeters

Professioneel en vlug

6 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Karin Dijkstra

Hulp bij uit elkaar gaan

8 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Steven Smeets

Erfenis eerlijk gedeeld

8 april 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Chantal de Ruiter

Het idee was aantrekkelijk

4 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Michel Boer

Kwetsbare afhandeling top besloten

5 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde volledig neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Ellen van Dam

Simpel en snel

6 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Marleen Martens

Na lang onrustig nu ontspanning

4 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Eveline de Jong

Geoefend mediator

29 maart 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Jessica de Graaf

Een schouderklopje verdiend

9 maart 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Danny van der Meer

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

25 februari 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Kevin Gerritsen

Pijnlijke tijd afgesloten

27 januari 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Klaas van de Velde

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

21 januari 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Joris Koning

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

26 december 2019

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Marcel van de Ven

Gevonden via forum

29 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Joris Vermeulen

Fijne service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Simon Mol

Aangenaam verrast

26 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Albert Jacobs

Via Via maar dan beter

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie Vermeulen

Dé tip

25 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joris van de Veen

De perfecte match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Richard Bosch

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Karin Schipper

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sylvia Visser

erg snel

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Stefan van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ivo Verhoeven

Werkt goed dit

24 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cindy Scholten

Forum bood hulp

18 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Claudia Bosch

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michiel de Bruijn

Werkt lekker!

22 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wilhelmina Sanders

Perfecte website

17 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eveline van der Laan

Google is je grootste vriend

14 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard Janssen

Fijn!

13 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wendy van de Pol

De perfecte match

13 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martin de Koning

Fijne service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Johannes van den Heuvel

De perfecte match

11 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christian Schipper

Google is je grootste vriend

10 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barbara van Dijk

niet verwacht zo betaalbaar

5 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sharon Blom

Goed contact

4 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacqueline Vink

snel geholpen

26 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bram de Bruijn

Eindelijk een fijne site

16 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Elisabeth Jansen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

10 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marjolein de Boer

Prettige service

3 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Evers

Google is je grootste vriend

27 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda Postma

aangename service

23 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Miranda Vos

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

15 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Judith van de Wal

Erg tevreden

4 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth Jacobs

Eindelijk een fijne site

11 december 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Erwin de Boer

Gevonden via forum

4 december 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hendrika van Loon

Goed contact

27 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marco Mol

Prettige service

19 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Erwin van der Laan

Prettige service

14 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Raymond Smit

Goed contact

3 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sander Bosch

Werkt goed dit

26 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelia van Doorn

Super service

24 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eric Vermeulen

Vlugge offerte

16 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Femke de Groot

Ideale tip

3 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Willem van de Wal

Gevonden via forum

28 september 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Catharina van Doorn

Vlugge offerte

23 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Klaas de Groot

Eindelijk een fijne site

12 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jeroen Kramer

Goede werking van de website

12 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adrianus Smeets

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 augustus 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Tom van Veen

zeer rap geholpen

28 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Mirjam van de Velde

snel geholpen

19 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Michael Mol

Ideale match

9 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anita Kuiper

Eindelijk een goede site gevonden

8 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robin Schipper

Positieve ervaring

1 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Pieter van Loon

Lang leve google

20 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rob van Veen

Goed contact

14 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martijn de Leeuw

Duidelijke website

7 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kevin Bos

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

4 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nicolaas van Vliet

Werkt lekker!

24 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nancy Kramer

vlot en makkelijk

15 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Petrus Smits

Goed contact

12 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wilhelmus de Jonge

Ideale website

30 mei 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Laura van den Bosch

Forum bood hulp

23 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Suzanne Jansen

Fijne service

17 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Ilse de Haan

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

12 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cornelia van de Ven

Werkt lekker!

6 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacobus Post

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Susanne Martens

Ideale match

18 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tom Smit

Goed contact

9 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Susanne van der Laan

Werkt goed dit

23 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Evelien van den Heuvel

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

5 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hendrika van Beek

Ideale tip

3 februari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Guido de Bruijn

Aangenaam verrast

16 januari 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jan Martens

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

20 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jacobus van de Brink

Dit werkt fijn

24 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Christian Scholten

Uitgelichte mediators uit Hansweert

K+ Mediation en counseling

Drogendijk 2
4588 KK Walsoorden
Nederland

0114 851 779
http://www.kplus.nu/

Zeewind Conflictbegeleiding & Mediation

Pr. Irenestraat 5
4424 AL Wemeldinge
Nederland

06 34014384
http://zeewindmediation.nl/

ZeewindMediation

Pr. Irenestraat 5
4424 AL Wemeldinge
Nederland

06 34014384
http://zeewindmediation.nl/