Mediator Hensbroek

Wil jij een ijzersterke mediator uit Hensbroek die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Hensbroek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Hensbroek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Hensbroek gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Hensbroek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 139 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hensbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Schermerhorn, Aartswoud en Driehuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Hensbroek

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Hensbroek? Het kan lastig zijn om de beste mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Hensbroek te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Hensbroek terecht voor:

  • Mediator scheiding Hensbroek
  • Zakelijke mediation Hensbroek
  • Familie mediation Hensbroek
  • Mediation arbeidsconflict Hensbroek
  • En meer

Alle mediators uit Hensbroek

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Hensbroek – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over de zaak moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een geschil. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Hensbroek. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Hensbroek voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Hensbroek.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Hensbroek

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Hensbroek weet alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Hensbroek is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Hensbroek gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je conflict. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Hensbroek.

Scheiden in Hensbroek is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Hensbroek die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Hensbroek, via een betaalbare mediators

Scheiden Hensbroek

Klik op de knop ‘Scheiden Hensbroek‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Hensbroek, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Hensbroek

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in wat je zoekt. Je wilt natuurlijk direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een ruzie.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Hensbroek op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Hensbroek.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Hensbroek – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Hensbroek die bij jouw geschil past. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Hensbroek.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Hensbroek voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Hensbroek te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Hensbroek.

Veelgestelde vragen over mediation in

Hensbroek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Hensbroek jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Hensbroek.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Hensbroek. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Hensbroek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Hensbroek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Hensbroek

Gelukkig nu conflict opgelost

9 augustus 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Robertus van de Velden

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

5 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Franciscus Kok

Ruzie met medewerker opgelost

31 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Stefan Hoekstra

Dichter naar elkaar gekomen

25 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Ruud de Groot

Ondanks afstand bekwaam geholpen

30 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Bas de Vries

Het plan was fatsoenlijk

24 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Ilse Smeets

Content

25 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Susanne Mulder

Dichter naar elkaar gekomen

24 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Tamara Jonker

Meelevend en welwillend

26 juli 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Dirk Peters

Erfenis zo afgehandeld

24 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Daniël Martens

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

18 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Elisabeth Kuipers

Vechtscheiding voorkomen!

17 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Hendrika Schipper

Hulp bij uit elkaar gaan

20 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Petrus Maas

Betrokken en aardig

17 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Richard de Jonge

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

17 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Christiaan Jonker

Op maat afgestemd advies

18 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een opluchting voor ons beide.

- Janneke Hoekstra

Dichter naar elkaar toegegroeid

16 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Chantal Koster

Boven verwachting

16 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Marc Hofman

Erfenis zo afgehandeld

11 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Judith Peeters

Meer gekregen dan bedacht

12 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Lisette Wolters

Nalatenschap zo afgehandeld

15 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Cornelia Bosman

De familie is opnieuw een familie

9 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Pieter Driessen

Professioneel en snel

7 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Petronella Visser

Na lang onrustig nu rust

10 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Joyce Jacobs

Nalatenschap zo afgehandeld

7 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Martine van der Meer

Snel in contact

10 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Sanne de Haan

Meelevend en vriendelijk

4 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Marianne Verbeek

Na lang onrustig nu ontspanning

5 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Robin de Bruijn

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

7 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Remco van Dam

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

8 juli 2020

Lieve hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Marc Molenaar

vlot afgehandeld

5 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Marieke Smit

Nalatenschap zo afgehandeld

5 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Patrick Mulder

Niet enkel voor werknemers

2 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Hendrikus van de Veen

Persoonlijk afgestemd advies

4 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons beide.

- René Smeets

Het idee was goed

3 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Melanie van Beek

Niet prijzig

29 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Pascal van Loon

Geen testament, wel netjes verdeeld

23 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Paul Smeets

Professioneel en vlug

27 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Ramona van Veen

Erfenis zo afgehandeld

23 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Ivo van den Broek

Na lang onrustig nu rust

20 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Barbara Timmermans

Gewoon goed

24 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Mark Kuipers

De mediator was verstandig!

25 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Patrick Timmermans

vlot geregeld

18 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Annemieke Huisman

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

23 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Hanneke van Dam

Oprecht goed

22 juni 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Wilhelmina Willemsen

Geen kant verkiezen

18 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Roy Wolters

Vechtscheiding voorkomen!

21 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maarten Hoekstra

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

18 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Danny Timmermans

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

16 juni 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Nathalie de Wit

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

12 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Sebastiaan van der Horst

Goed geregeld

13 juni 2020

De aanleiding was overigens niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jacoba Kuipers

Een schouderklopje verdiend

15 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sharon Maas

Na lang turbulent nu ontspanning

15 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Arie Dijkstra

Vechtscheiding voorkomen!

13 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maurice van Veen

Meelevend en vriendelijk

10 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Sandra van Doorn

Gewoon goed

9 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Margaretha de Koning

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

10 juni 2020

Hele fijne ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Eric Wolters

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Anna Bos

Ondanks afstand bekwaam geholpen

9 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Chantal Kuipers

Gevoelige kwestie fijn geregeld

2 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Pieter Brouwer

Hulp bij uit elkaar gaan

2 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Bram van der Horst

Niets meer te maken met mijn werk!

5 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Hendrik Postma

Ondanks afstand professioneel geholpen

1 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Cornelia van de Ven

Vechtscheiding voorkomen!

6 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Chantal Driessen

Persoonlijke benadering

2 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Matthijs de Bruijn

Ruzie met personeelslid opgelost

2 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Jeffrey Bos

Dichter naar elkaar gekomen

31 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Peter Mol

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

3 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Cindy Mol

Prijs viel mee!

29 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Antonius van Doorn

Meer gekregen dan bedacht

28 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Paul Willems

Niet duur

30 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Michael van Dam

Niet alleen voor werknemers

23 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- David Prins

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

22 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Jeroen Prins

Het idee was goed

25 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Hanneke Brouwer

Vechtscheiding voorkomen!

25 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Bart Vermeulen

Geen testament, wel netjes verdeeld

23 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Maaike van Doorn

Vechtscheiding voorkomen!

19 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marjolein Molenaar

Niet prijzig

22 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Ivo van de Wal

Fatsoenlijk geregeld

19 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Margaretha Scholten

Vechtscheiding voorkomen!

21 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Niels van de Ven

Nalatenschap eerlijk gedeeld

20 mei 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Mariska van de Velden

Na lang onrustig nu ontspanning

20 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Mirjam van de Berg

De familie is weer een familie

14 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Robert Vermeulen

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

18 mei 2020

Zeer gepaste ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Maria de Jonge

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

19 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Alexander Wolters

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

12 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Martijn de Koning

Gewoon fijn

16 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Maria Veenstra

Betrokken en aardig

13 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Sebastiaan Scholten

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

11 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Ingrid Visser

Gelukkig nu rustigere tijden

10 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Monique Bakker

Snel opgelost!

11 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Barry de Bruijn

Van problemen snel naar oplossingen

6 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Roy van den Bosch

Persoonlijke aanpak

9 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Melanie de Koning

Geen kant kiezen

9 mei 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Bart van de Veen

Meelevend en vriendelijk

8 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Leonie Hermans

Betrokken en aardig

2 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Maaike Smeets

Arbeidsconflict behendig aangepakt

1 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Bas Hermans

Het idee uit de mediation helpt enorm

2 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Bart van de Berg

Conflict met personeelslid opgelost

6 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Pieter Peters

Moeilijke tijd afgerond

1 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Martinus Blom

Pijnlijke periode afgesloten

1 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Karin de Haan

Het idee van de mediation helpt enorm

29 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Hanneke Jacobs

Snel geregeld

30 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Kirsten de Ruiter

Meelevend en welwillend

28 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Lisette van Vliet

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

1 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Monique Kuipers

Pijnlijke tijd afgesloten

24 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Wouter van Dijk

Oprecht goed

27 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Angelique Kuiper

Dikwijls bereikbaar

22 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel besloten zo.

- Raymond de Groot

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

22 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Hanneke Kuipers

Profi en vlot geregeld

25 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Sylvia Hoekstra

Gewoon goed

24 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Erik van de Velden

Gewoon prima

25 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Ellen Peters

Content

24 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Remco Molenaar

Pijnlijke periode afgerond

21 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Cornelia van Leeuwen

Echt neutraal

18 april 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Guido Koning

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

18 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Adriana Molenaar

Eindelijk ruzie opgelost

18 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Raymond van Dongen

Geen kant gekozen

20 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Willem Hermans

Gewoon goed

15 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Robertus Willemsen

Profi en snel geregeld

15 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Miranda Jonker

Niks meer te maken met mijn werk!

14 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Patricia Prins

Persoonlijke aanpak

11 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Patricia Bosman

Van problemen snel naar oplossingen

12 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Saskia Janssen

Persoonlijke benadering

10 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Susanne Smeets

Niet alleen voor personeel

12 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Steven de Leeuw

Eindelijk van mijn baas af

8 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jacob van der Heijden

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

12 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Jacoba Smits

Niet duur

8 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Pascal Prins

Dichter naar elkaar gekomen

4 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jolanda de Bruijn

Niets meer te doen met mijn werkgever!

6 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Michiel van der Meer

Vaak bereikbaar

6 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel gegaan zo.

- Elisabeth Huisman

Pijnlijke periode afgerond

1 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Angela Jansen

Een lintje verdiend

5 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Franciscus Smit

Persoonlijke aanpak

3 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Niels Post

Erfenis netjes verdeeld

2 april 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Arie Janssen

Niet prijzig

4 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Mark Kok

Boven verwachting

7 maart 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Ilona van de Velden

Vechtscheiding voorkomen!

28 februari 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Cornelis Kok

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 februari 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Kelly Veenstra

Snel in contact

17 januari 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Christian van der Meulen

Persoonlijk afgestemd advies

22 december 2019

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Joost Verhoeven

erg betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Vink

niet verwacht zo betaalbaar

1 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian van Dijk

Snelle offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Kirsten Kok

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

29 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Steven Boer

Super service

27 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wilhelmus van Wijk

Eindelijk een goede site gevonden

30 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marc van der Horst

Lang leve google

28 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Vink

Ideale tip

26 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Margaretha Hofman

snel geholpen

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Cornelis de Groot

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marleen Dekker

Werkt lekker!

20 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adrianus Smit

Perfecte tip

23 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cindy Gerritsen

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Gerrit de Graaf

Snelle offerte

15 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Lisette Prins

Voortreffelijke match

14 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Danny Kuipers

Dé tip

18 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Chantal Postma

betaalbaar en professioneel

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan Jacobs

vlot en makkelijk

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Monique Scholten

Dé tip

13 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Deborah Hermans

Snelle offerte

14 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marcel de Graaf

Lang leve google

15 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas van Dijk

zeer rap geholpen

11 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Natasja van Doorn

De perfecte match

29 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Johan van der Heijden

Mediatorkaart is top!

20 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Erwin van Beek

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Maria van de Velden

De perfecte match

11 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jasper Kuijpers

Heel positief

2 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud de Groot

Mediatorkaart werkt erg fijn

26 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Adrianus van Beek

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Paul Hoekstra

Mediatorkaart is top!

16 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jeffrey Bakker

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

4 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ellen de Koning

Goede werking van de website

6 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ronald van Dijk

betaalbaar en professioneel

5 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia de Jonge

Mediatorkaart is top!

22 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marije van den Bosch

Dé tip

15 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Astrid Smit

Vlugge offerte

13 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hanneke Maas

Forum bood hulp

3 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Nancy van de Velde

Dit werkt fijn

26 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Albert de Boer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Miranda de Vries

Eindelijk een fijne site

14 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marco de Haan

Goed contact

3 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johan Wolters

Aangenaam verrast

30 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Dirk de Groot

Mediatorkaart is top!

24 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Dirk de Graaf

betaalbaar en professioneel

12 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René van de Berg

Dé tip

5 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sjoerd Dijkstra

Zeer verrast

29 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wilhelmus van de Berg

Werkt lekker!

28 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Koen van Doorn

Ideale website

17 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacobus de Ruiter

Google is je grootste vriend

10 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Monique van de Velde

Google is je grootste vriend

4 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine Meijer

Zeer verrast

29 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sabine Kramer

Google is je grootste vriend

21 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne de Bruin

Goed contact

16 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jan van Dam

Voortreffelijke match

8 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Paulus de Bruin

Goed contact

2 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Angelique Hofman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

27 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marieke van der Laan

Goed contact

20 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marinus Smit

Ideale website

6 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nathalie van der Heijden

Aangenaam verrast

3 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nicole van de Veen

zeer rap geholpen

23 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Erik van de Veen

Vlugge offerte

23 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Petronella Hofman

Goed contact

9 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maarten van de Berg

Prettige service

2 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Annemieke van Dongen

Dé tip

28 april 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maurice Kuiper

Super service

21 april 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sabrina van der Meulen

Erg tevreden

20 maart 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Erik de Bruijn

Fijne service

4 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Irene Willems

Forum bood hulp

31 januari 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sanne Boer

Ideale tip

1 februari 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joost van der Horst

Ideale match

13 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robin Willemsen

Mediatorkaart werkt erg fijn

24 december 2018

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ivo van Dijk

Perfecte tip

22 januari 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Suzanne Veenstra

Aangenaam verrast

27 december 2018

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Gerrit Kok

Uitgelichte mediators uit Hensbroek

Omnius Advocatennetwerk Noord-Scharwoude

Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude
Nederland

0226 760 130
https://www.omnius.nl/advocatenkantoor/noord-scharwoude/molenaar-en-hermes-advocaten-en-mediators/

Stichting Oprecht Scheiden (SOS)

Karekiet 2
1722 DB Zuid-Scharwoude
Nederland

0900 5888888
https://oprechtscheiden.nl/

Sieval Advocaten

Theo
Th. van Doesburgweg 4B
1703 DL Heerhugowaard

072 781 0000
http://www.sievaladvocaten.nl/