Mediator Hoogblokland

Wil jij een professionele mediator uit Hoogblokland die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Hoogblokland verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hoogblokland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Hoogblokland gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Hoogblokland
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoogblokland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Noordeloos, Meerkerk en Nieuwland bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Hoogblokland

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Hoogblokland? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Hoogblokland te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te breien aan de ruzie door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Hoogblokland. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Hoogblokland terecht voor:

  • Mediator scheiding Hoogblokland
  • Zakelijke mediation Hoogblokland
  • Familie mediation Hoogblokland
  • Mediation arbeidsconflict Hoogblokland
  • En meer

Alle mediators uit Hoogblokland

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Hoogblokland – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Hoogblokland. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Hoogblokland voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Hoogblokland.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Hoogblokland

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Hoogblokland weet uit ervaring hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Hoogblokland is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Hoogblokland gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Door een paar stappen te volgen zal ook jij de geschikte persoon vinden. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Hoogblokland.

Scheiden in Hoogblokland is altijd vervelend, maar met een mediator scheiden uit Hoogblokland zal je jouw relatie pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Hoogblokland die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Hoogblokland, via een betaalbare mediators

Scheiden Hoogblokland

Klik op de knop ‘Scheiden Hoogblokland‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Hoogblokland, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Hoogblokland

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in wat je zoekt. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw conflict op te lossen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Hoogblokland op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Hoogblokland.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Hoogblokland – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Hoogblokland te vinden. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Hoogblokland.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Hoogblokland voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Hoogblokland te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Hoogblokland.

Veelgestelde vragen over mediation in

Hoogblokland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Hoogblokland jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Hoogblokland.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Hoogblokland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Hoogblokland en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Hoogblokland die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Hoogblokland

Hulp bij scheiding

4 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Hendrikus Mol

Arbeidsconflict behendig opgelost

4 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Elizabeth Wolters

Begeleiding bij (tiener)dochter

3 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Sylvia van de Wal

Ook voor werkgevers

4 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Marloes van den Heuvel

Dichter naar elkaar toegegroeid

4 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Daniëlle de Koning

Professioneel en vlug

3 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Diana van Veen

Geen kant kiezen

2 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Koen Verhoeven

Eindelijk conflict opgelost

2 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Inge van Vliet

Echt chapeau

25 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marinus van Loon

Professioneel en vlug

29 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Peter Boer

Op maat afgestemd advies

24 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Evelien van der Meer

Betrokken en sympathiek

25 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Marloes Peeters

Menselijke benadering

24 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Sander Hermans

Oprecht fijn

28 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Rob Peeters

Persoonlijk afgestemd advies

26 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Maartje van Dongen

Nalatenschap zo geregeld

25 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Bart Jansen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

24 april 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Brenda van Leeuwen

Conflict met medewerker opgelost

17 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Nicolaas Postma

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

22 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Nicolaas Dekker

Scheidingmet een lichtpuntje.

18 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Eva de Graaf

Arbeidsconflict behendig aangepakt

18 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Paul de Boer

Tarief viel mee!

16 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Barry Schipper

Vakkundig en vlug

19 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Patrick Mol

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

19 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Diana de Jong

Verwachtingen overtroffen

14 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Leonie de Jong

Ruzie met medewerker opgelost

14 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Albert Verhoeven

Profi en snel geregeld

10 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Deborah Bosman

Snel afgehandeld

15 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Maaike de Bruin

Een lintje krijgen

11 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Nathalie Smit

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

13 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Marcel Hoekstra

Ruzie met werknemer opgelost

13 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Sanne de Jonge

Vechtscheiding voorkomen!

10 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Roel van de Velden

Na lang turbulent nu ontspanning

5 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Wilhelmus van der Laan

Uitstekend geregeld De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

7 april 2020

- Esther Maas

Ook voor werkgevers

5 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Snel geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Bart Dekker

Vechtscheiding voorkomen!

6 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Barry van der Meulen

vlot afgehandeld

7 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Daniëlle Koning

Echtscheiding met zilveren randje

1 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Matthijs Smit

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 maart 2020

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Paul Boer

Het idee van de mediation helpt enorm

1 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sandra Peeters

Meer gekregen dan bedacht

30 maart 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Roy van Doorn

Een schouderklopje verdiend

6 maart 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Barbara Vink

Onenigheid met dochter opgelost

25 februari 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Martinus van Doorn

Eindelijk ruzie opgelost

2 februari 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Frank Kramer

Profi en snel geregeld

11 januari 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Annemarie Molenaar

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

23 december 2019

Zeer prettige ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Christian Hoekstra

aangename service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Albert Hofman

Perfecte website

29 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Elisabeth Blom

Dit werkt fijn

28 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simon Kok

Erg tevreden

30 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Bas Hendriks

Forum bood hulp

28 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Arie Jacobs

Positieve ervaring

29 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Kelly van Doorn

Mediatorkaart werkt erg fijn

24 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Wendy Jansen

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Vanessa van der Laan

Dit werkt fijn

24 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Matthijs van de Velde

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sjoerd Driessen

betaalbaarder dan ik dacht

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk Jacobs

Perfecte tip

20 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Michel Hoekstra

aangename service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Renate van Veen

Via linkedin niet hetzelfde

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rutger Jacobs

Perfecte website

21 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Eric van de Ven

Perfecte website

18 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Antonius van der Horst

Zeer verrast

16 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Erik Boer

Ideale match

14 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marcel van Vliet

betaalbaarder dan ik dacht

16 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim Hofman

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hendrikus Willemsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

9 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Roel van de Wal

Via linkedin niet hetzelfde

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje van Dam

Erg tevreden

5 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Klaas Vink

Super service

20 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Michel Groen

erg snel

13 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marloes Kuipers

Prettige service

7 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Maarten van Vliet

Ideale tip

6 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jan Hendriks

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Wendy Smeets

Snelle offerte

20 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Simon Willemsen

Forum bood hulp

11 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Barbara Maas

Lang leve google

5 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Miranda Brouwer

aangename service

10 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- René de Bruin

Via forum hier terechtgekomen

28 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Linda Blom

Snelle offerte

24 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmina de Vos

Aangenaam verrast

16 november 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sjoerd Vermeulen

Dé tip

9 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Eva van de Velden

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

7 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Angelique van Dam

Goed contact

24 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wendy Smeets

Perfecte tip

23 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johanna Kuiper

Goed contact

10 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cornelis Dijkstra

Goed contact

7 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eveline van de Ven

De perfecte match

30 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maartje Vermeulen

De perfecte match

19 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robertus van Beek

Positieve ervaring

17 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marianne Willems

Google is je grootste vriend

12 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten Smit

Perfecte website

4 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bart Wolters

Fijn!

24 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- David Veenstra

Eindelijk een goede site gevonden

17 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kevin van de Wal

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

10 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tim Dekker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

1 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kirsten Schipper

Google is je grootste vriend

28 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob Willems

Via linkedin niet hetzelfde

25 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud van der Meer

Super service

17 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jolanda Evers

Prettige service

5 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ronald van Veen

Heel positief

28 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Iris van der Horst

Snelle offerte

26 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tessa van Vliet

Eindelijk een fijne site

19 juni 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Pascal Schipper

Vlugge offerte

7 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Peter Scholten

Dit werkt fijn

2 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs de Koning

Duidelijke website

29 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marije Vos

Dit werkt fijn

23 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelis van de Velden

Fijn!

12 mei 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Monique Hermans

Vlugge offerte

7 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Monique de Groot

Prettige service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Patricia Huisman

Fijne service

20 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Ilona Bosch

Goed contact

14 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adriaan de Groot

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 februari 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Dennis Bakker

snelle service

12 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Laura de Wit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

10 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Paulus Evers

aangename service

11 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Ilona Gerritsen

Lang leve google

31 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Sanders

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 januari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sabrina Koning

Dé tip

3 januari 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Barry de Wit

Uitgelichte mediators uit Hoogblokland

Advocaat Gorinchem – DNA-Legal

Grote Markt 20 -21
4201 EB Gorinchem
Nederland

0183 631 800
http://www.dnalegal.nl/

Mediator scheiding Gorinchem – Resolve.nu

Vissersdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Nederland

06 81849255
http://www.resolve.nu/

Yvonne van den Berg MfN Mediator

Vissersdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Nederland

06 81849255
http://resolve.nu/mediator-scheiding-gorinchem/